lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 283
- Like
- 12.562
- Πόντοι
- 26.470
Μετά το χθεσινό κουβά με τα "γατάκια" της ντόρτμουντ...σήμερα άσσος άιντραχτ κ βαλένθια...
Τελικά η μπίλια έκατσε στο να παίξω μόνο την άιντραχτ στον άσσο...διάβασα το ρεπορτάζ, είδα απουσίες και κατέληξα εκεί....τη βαλένθια τελικά έκανα πίσω γιατί άκουσα και είδα ότι η εικπόνα της είναι προβληματική, η σουόνσι μπορεί να κάνει καμιά κηδεία...όλα αυτά βέβαια στη θεωρία...ε΄γ ωέπαιξα άιντραχτ...και καλή απόδοση έχει...το φόρτωσα αρκετά και ελπίζουμε να επιβεβαιωθεί κ στο γήπεδο....για πλήρες και ολοκληρωμένο ρεπορτάζ
αλεξ δεν εχω γνωμη για ουεφα ουτε τσου λου Αν θα επαιζα κατι αυτο θα ηταν Χ τον ΠΑΟΚ απο αυτα που εγραψες Και αυτο γιατι ξερω την πορεια του ΠΑΟΚ και τις καζακστανης ομαδας αδεια τουμπα η αλλη δικαια στους ομιλους ο ΠΑΟΚ χωρις να διεκδικησει στα ισια αλλα στα χαρτια την θεση του εδω δικαιως φυσικα... Αφου η αλλη(μεταλιστ) εστηνε τα παιχνιδια(αλλα οχι παικτικα στο χορταρι δηλαδη και εκει πρεπει να βλεπουμε οχι το πως ηρθε εδω ο ΠΑΟΚ το χορταρι μαθε μπαλιτσα αγορι μου που λεει και ο μεγας αλεφαντος ) ΥΓ.. θα παιξω 5 ευρω να σκοραρει πρωτη η καζακστανη ομαδα πιστευω Κατα καποιο τροπο Οτι θα σκοραρει πρωτη η σαχτιορ και τον ΠΑΟΚ τον εχω να κανει το Χ η να χασει με 0-2 Λογο τις εμπειριας που εχει κατα καποιο τροπο στο ουεφα να παρει το Χ Το ποσοστο που εχει ο ΠΑΟΚ σημερα ειναι η μεγαλυτερη απατη στοιχηματικη που εχω δει εδω και 3-4 χρονια ουτε στο 2,10 δεν επαιζα τον ΠΑΟΚ 1 ευρω Γιατι δεν πιστευω οτι θα κερδισει γιαυτο Κατα τα αλλα καλη επιτυχια στον ΠΑΟΚ ειναι ελληνικια ομαδα και φυσικα η ομαδα μου Αλλα εδω πρεπει να μιλαμε τι βλεπουμε στο στοιχημα οχι τι συναισθημα εχουμεπαοκ 2-3 μακαμπι αποελ 1 φιορεντινα nogoal Χρηστο;;;
ε μαν ολα τα φαβορι θα εδωσες οτι θα σπασουνε
καλησπερα. Την δευτερα το βραδυ εκανα αναληψη 8500 ευρω Απο την βετ365 σημερα στις 12 το μεσημερι ηταν ολα τα λεφτα μεσα χωρις ουτε ενα ευρω να με κρατησει η τραπεζα
Παιδια εδω ειπα να πω καμια μαλακια να περασει η ωρα 150 ευρω αναληψη εκανα και ελεγα απο μεσα μου αν μου κρατησει η εθνικη παλι 4 ευρω θα βρισω τον ταμιακαλησπερα. Την δευτερα το βραδυ εκανα αναληψη 8500 ευρω Απο την βετ365 σημερα στις 12 το μεσημερι ηταν ολα τα λεφτα μεσα χωρις ουτε ενα ευρω να με κρατησει η τραπεζα
λεων μεχρι 2000 χιλιαδες ευρω παλια που ποντερναν καποιοι ψιλοπακετοι στον κωδικο μου σε 2 μερες ηταν μεσα ολα αντε βαρια 3 Για πιο πολλα δεν ξερω αλλα στο τσατ με ειπαν οτι 20000 ευρω μπορεις να τα κανεις ανληψη με μια φορα Αμην και ποτε φυσικα πανω απο ολα υγεια γιατι χωρις υγεια δεν εχεις τιποτα υγεια και ας τρωμε καθε μερα Μια φετα ψωμι και λιγη ελια καλαμωνπαντα ετσι ειναι η βετ 365 φιλε αμεση !!!
διπλο η σουονσι
απο παικτη της σουονσιΠηγές από αγγλία;
μοιρασες χρημα και σημερα τυπεunder ρουμπιν καζαν διπλο σουονσι καλοφαγωτα!
το βραδυ θα παω να εισπράξω τυπε περιμενω να αρχισουν τα ματσακια ;)μοιρασες χρημα και σημερα τυπε
ειναι πιθανο μαν ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να βαλει γκολ παιζει στην εδρα του η αμυνα του οπως τον ειδα στον αγωνα μεσα στην βεροια ειναι σαν σουρωτηρι Η βεροια του εβαλε γκολ εχασε ο αλλος τετ τατ τετ την εστειλε λιγο εξω απο το δημαρχιο της πολης Ειναι πιθανο να βγει γκολ γκολ αλλα σιγουρο δεν υπαρχει τιποτα.. Εσυ σκεψου μεσα σου πως θα το παιξεις σαν αποδοση αξιζει αδερφε μου Τωρα ο στεφενς αν παιξει κανα ταμπουρι η οχι δεν το ξερουμε η η σχατιορ πως θα το δει.. Ειναι ομιλοι 1 αγωνας η λογικη λεει οτι θα εχει γκολ Αλλα μπορει να ερθει και 0-0 προσωπικα σαν Παοκτσης αλλα και σαν παικτης του στοιχηματος ο ΠΑΟΚ δεν με ικανοποιει απο πλευρας ροστερ.. Εχει αυτον τον Παικταρα στοχ που ειναι μονος του μια ομαδα στην ελλαδα Απο εκει και περα δεν εχει αλλον παικτη τετιου επιπεδου επρεπε βαση των χρηματων που εχει ο ιβαν ο σαββιδης να επερνε αλους 2-3 παικτες αλλα στοχ για να ξεχωρισει ο ΠΑΟΚ στην ελλαδα και να χτυπησει τον ολυμπιακο δεν τους πηρε θα τερματισει 15 ποντους για πλακα πισω απο τον ολυμπιακο.. Κατα τα αλλα τ ο γκολ-γκολ μπορει να βγει h oxiΠΑΟΚ - ΣΑΧΤΙΟΡ λεω να το παίξω goal goal !! τι λετε ???