σιτυ,μαν γιου,2/3 γκολ γαυρο
ρε μαγκες λεω για παρι 2 και γιουβε 2 μαζι παρολι τι λετε??? κανα 100αρικο με 3 αποδοση και σκεφτομαι να κολησω και σιτι αλλα με σταματατε με αυτα που γραφετε !!!
σιτυ,μαν γιου,2/3 γκολ γαυρο
μπλακπουλ και νοτιχαμ ειναι φαβορι για ανοδο2 Μπλακπουλ, 1 Νότιχαμ, 1 Λίνκολ
σωστες ειναι οι αποδοσεις τυπε. στην ρεαλ δινει λιγο.στην παρι μια χαρα ειναι στο εξωτερικο το δινει ακομα και πανω απο 2,001.95 για την παρί σαν πολύ δεν είναι;
1,70 με max 1,80 περίμενα. Την ρεάλ που παίζει με τη γαλατασαράι την έχουν 1,55. Οκ, θεωρητικά η ρεάλ είναι καλύτερη από την παρί (λέμε), η γαλατασαράι είναι χειρότερη από τον ολυμπιακό; Ή έχει χειρότερη έδρα;
τι τα παιζεις αυτα τα εγγλεζικα;αφου ολο σπανε2 Μπλακπουλ, 1 Νότιχαμ, 1 Λίνκολ
δε παιζει με κανενα καφενειο...1.95 για την παρί σαν πολύ δεν είναι;
1,70 με max 1,80 περίμενα. Την ρεάλ που παίζει με τη γαλατασαράι την έχουν 1,55. Οκ, θεωρητικά η ρεάλ είναι καλύτερη από την παρί (λέμε), η γαλατασαράι είναι χειρότερη από τον ολυμπιακό; Ή έχει χειρότερη έδρα;
Θυμησου η Ρεάλ δεν εχει κερδίσει εκει1.95 για την παρί σαν πολύ δεν είναι;
Το πρωτο καλοHello
Βασικη δυαδα οσφπ γκολ-γκολ 1.83 μαζι με γιουβε 1.4
Αλλο ενα ετσι για χλιαρο πονταρισμα.
Νικες των γιουναιτεντ-γιουβε-ρεαλ γκολ γκολ και το ιδιο σαχταρ.
Over 1.5 @ 2.20kalhspera. Το ξανασκεφτηκα και πονταρα 20 ευρω 1,5 οβερ για το 2 ημιχρονο του αγωνα ZTBL-WAPDA miso μια τον παπα Αυτο ειναι το στοιχημα μου για σημερα αν βγει θα παιξω το βραδυ αγγλια αν δεν βγει θα πιο μια γκαζοζα στο προποτσιδικο Παιδια ειναι πρωταθλημα πακισταν που περσι μαζι με τον κολλητο μου με το ιντερνετ καφε παιζαμε αρκετα λεφτα ιδιως αυτος αλλα βαρουσαμε οβερ 3,5 2,5 αυτος και 4,5 και 5,5 και επιανε τα 2μου κακαλα μεχρι οβερ 3,5 ειναι καλα το πακισταν ΥΓ.. Οι πακιστανοι ειναι κατι σαν τα παναμακια αλλα σε πιο μεγαλο μεγεθος και αυτοι τρελενονται οταν μπει ενα γκολ ενταξει εχει να κανει και λιγο με τις ομαδες που τρελενονται αλλα παιζει ρολο η προιστορια και τα στατιστικα αν τα διαβασεις και τα σκεφτεις καλα μαζι με το κινιτρο εχουν βαση Ειναι ορθολογικα τουλαχιστον οσο την ροη των γκολ και το ευρος του σκορ του αγωνα Παντα ειναι καλυτερα να μπενει ενα γκολ πρωτα γιατι τα πακιστανακια τοτε τρλενονται τωρα χωρις να μπει ρισκαρα πολυ πχ αν εμπενε νωρις για το 2 ημιχρονο ο κολλητος μου βαρουσε οβερ 3,5 50 και 100 ευρω αλλα και στο 1 ημιχρονο.. Τεσπα καλο ειναι να περιμενουμε να μπει ενα γκολ νωρις τωρα ρισκαρα πολυ γιατι μπορει να ληξει 0-0 οποιος θελει να πονταρει ας περιμενει να μπει ενα γκολ νωρις η και λιγο πιο αργα αν θελει για να παιξει
τι λες για ενα σπιτι και ενα αυτοκινητο στην ανατροπη της γιουβεχρησταρα ριξε τον θρυλο ενα οβερ 3.5.....