nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.445
- Πόντοι
- 1.106
Νομίζω πως το γκολ ειναι αχαστο όμως...για αυριο πρωτο σημειο παρι
Νομίζω πως το γκολ ειναι αχαστο όμως...για αυριο πρωτο σημειο παρι
Καλημέρα.....ενα λαθος που ολοι κανουμε επισης γενικα ειναι οτι παιζουμε βασει στατιστικης.....μας κανουν τα σαιτ στατιστικολογους
μελεταω προχτες ενα ματς δεν εχει σημασια ποιο....προιστορια ολα αντερ.....και μπαινουν εξι γκολ....ελεος δλδ......
τώρα γύρισα....μαύρο δάκρυ σε λέω...Χρισταρα κι εγω ΤΣΟΥ ΛΟΥ μακρια απλα ισως την ομαδα την παιξω γκολ γκολ νομιζω οτι ειναι το πιο καλο ετσι μιας και θα συμμετεχω
Ο lagoniιαν phge στην κηδεια μαλλον
Εχασε πεναλντι η ΘΕΛΤΑ ..
Αυτο το πραγμα μ ολες τις φιεστες δεν το καταλαβα ποτε πως γινεται
Οπου βλεπω πανηγυρι παω σαν το φτωχο συμπεθερο για τα συχαρικια εγω παντως
χ θα ρθει 1-1καλημερες
Παρι
Γιουβε
ΜανΓιουβ
την πουτανα την σιτυ την φοβαμαι
Καλοοοοο μαρεσ17/09/2013 21:45 101 ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1X 2.02 -
17/09/2013 21:45 102 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-3 Goals 2.00 -
17/09/2013 21:45 107 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2 1.95 -
17/09/2013 21:45 119 ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ 1 1.55 -
Ειναι πολυ περίεργο ματς ...kalhmera kai kala kerdh se oloys Σημερα αν επαιζα ενα ματς τσου λου(δεν παιζω τσου λου ουτε ουεφα δεν μαρεσουν ) θα επαιζα 2πλο την Παρι σεν ζερμεν μεσα στο σταδιο καραισκακις .. Και αυτο γιατι το ροστερ τις ειναι 2-3 φορες καλυτερο απο του ολυμπιακου αλλα δεν ειναι μονο αυτο λογο ροστερ Ειναι οτι η παρι τωρα αρχιζει και ρολαρει μετα το κακο ξεκινημα τις Αν βαλουμε και την διαιτησια που θα ειναι ευρωπαικια και οχι ελληνικια .. Δεν μπορω να σκεφτω καποιο αλλο σημειο εκτος το 2πλο.. Κατα τα αλλα σαν ελληνας ευχομαι καλη επιτυχια στον Ολυμπιακο ας ειμαι ΠΑΟΚ(πανω απο ολλα ειμαι ελληνας ).. Αλλο το στοιχημα αλλο το συναισθημα ο κουμαρτζης παιζει με λογικη Εχω δει παοκτσηδες παιδια ππροπερσι δεν θυμαμαι καλα μεσα στον αρη που επαιζε ο ΠΑΟΚ και ειχε πολλες απουσιες 6η7 βασικους αν θυμαμαι καλα να φορτονουν τον ασσο Του ΑΡΗ στον οπαπ εκατονταδες σχεδον χιλιαδες ευρω Και ομως αν τους πεις κατι κακο για τον ΠΑΟΚ θα σε φανε .. Ναι αλλα ειναι τζογαδοροι ... Ο τζογαδορος πρεπει να παιζει οτι βλεπει
τώρα γύρισα....μαύρο δάκρυ σε λέω...
διπλό η παρί διπλό η σιτυ
τα @@ μου πηρα παλι....αφου αλλα βλεπω αλλα παιζω κι αλλα εννοωΚαλημέρα.....
Ελπίζω να πήγες καλά διότι έπεσες μέσα σε ΟΛΑ εκτός της Λίβερπουλ!!!
ρε κατι κωλοφαρδιες 24 βαλαμε 27 πηραμεας παμε χαλαρα
μιντλαντ
1 (χ) μπιλμπαο
1 (χ) οσερ
Μπορεί να μην πιάνω παρά μόνο τον κώλο μου που με ξύνει, αλλά στο τι δεν θα κάτσει από τα φαβορί είμαι καλός!!!!!δραμα με λιβερποουλ χτες γαμω την τυχη μου εχασα 300ε ευκολα επιασα ρομα κολωνια και περιμεναα λιβερποολ και η μαλακια ειναι οτι στο 2-2 δεν κανανε ουτε μια επιθεση μετα ολο πισω γυρναγανε την μπαλα μην χασουν το χ η λιβερπουλ !!! ελεος
Τα 2 της Κολωνίας, της Ρόμα και της Λίβερπουλ, μαζί με τον 1 της Μπιλμπάο τα παίζει όλος ο πλανήτης!!!!
Αν περάσουν όλα, ειδικά της Λίβερπουλ, αύριο κατεβάζουν ρολά οι μπούκηδες!!!!!
Η δε Λίβερπουν έχει 3/3 με το στανιό, οκ και τα 3 ήταν δύσκολα ματς αλλά επειδή έτυχε να την έχω δει αρκετά και την Σουόνσι που αδικείται με βάση την εικόνα που βγάζει στο χορτάρι, το 2,20 τον μπούκηδων στο 2 λέει πολλά!!!!!