You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
για το τσουλου δεν μπορω να εχω γνωμη γιατι δεν μου αρεσει σαν διοργανωση στοιχηματικα και αν δεν σου αρεσει κατι δεν εχεις ενδιαφερων οποτε δεν το σκεφτεσαι το να θελησω να το σκεφτω θα ειναι απο αγγαρια και οχι απο πραγματικη θελιση οποτε θα σκεφτω λαθος Δεν μου αρεσει το τσου λου απο εδω παιρψν αποψεις η απο φιλους που εχω εξω που τα παιζουν και τα φορτωνουν πολυ Ειδικα ενας φιλος μου οταν εχει τσουλου θα μας χυσει στην μαπα απο την γκαυλα του ολους μεσα στο προποτζηδικο εμενα δεν με αρεσει γουστα ειναι αυταχρησταρα ρεαλ φαρμ οβερ 1,5 ημ πως το βλεπεις ?
Αν ημουν στις φυλακες του νοβοσιμπιρσκ και ειχε εξω -45 βαθμους θερμοκρασια και ειχα λαπτοπ με κανα 1000 ευρω μεσα στον λογαριασμο μου θα τα επαιζα ολα στον ΠΑΟΚ ασσο για να ζεστενομουν απο την ανδρεναλινη που θα βαρουσε μεγαλυτερη τελικη απο κεραυνο που πεφτει πανο σε ενα δενδροχ2 θα το παιξουν ολοι οι ελληνες,οι εξωγηινοι,οι αστροναυτες στον διαστημικο σταθμο εκτος απο τους μπαοκτζηδες
για το τσουλου δεν μπορω να εχω γνωμη γιατι δεν μου αρεσει σαν διοργανωση στοιχηματικα και αν δεν σου αρεσει κατι δεν εχεις ενδιαφερων οποτε δεν το σκεφτεσαι το να θελησω να το σκεφτω θα ειναι απο αγγαρια και οχι απο πραγματικη θελιση οποτε θα σκεφτω λαθος Δεν μου αρεσει το τσου λου απο εδω παιρψν αποψεις η απο φιλους που εχω εξω που τα παιζουν και τα φορτωνουν πολυ Ειδικα ενας φιλος μου οταν εχει τσουλου θα μας χυσει στην μαπα απο την γκαυλα του ολους μεσα στο προποτζηδικο εμενα δεν με αρεσει γουστα ειναι αυτα
σορρυ φιλε χρηστο δεν μιλαω για τσου λου ρεαλ φαρμ ειναι ομαδα ουκρανια και ειναι τωρα στο λιβε με μακιχιπουχιλια στο 0-0
Α νομιζα λες για ρεαλ μαδριτης Οχι φιλε μου ασε την ουκρανια και ας βγει.. Αν ηταν λιθουανια η λετονια ναι ουκρανια οχι Ουκρανια και κατι μικρες κατηγοριες ρωσια οχι Λετονια, Λιθουανια, Αυστραλια, Τσεχια τα μικρα ναι και αυτα με προσοχι Και φυσικα αγγλια τα αγγλακια αλλα εκει να παρεις κλιμα οπως και στα αλλα φυσικα ΥΓ.. Για τα Τουρκαλακια αντερ 21 που τα ειδα σημερα αναμονη προσεχος δηλαδη Περσι ειχαν ενα θετικο καλο ποσοστο στα οβερ 1,5 ημιχρονο και παραπανω αλλα θελουν ακομα δουλεια ΥΓ.. Ξεχασα να πω μακρια απο δανια τα μικρα τουλαχιστον στο 1 ημιχρονο ΥΓ2.. Μακρια και απο κατι νορβηγικα μικρες κατηγοριες και κατι σουηδικα ο λογος ειναι οτι μπορει να βγαινουν καμια φορα αλλα δεν εχουν ομαλη ροη οπως πχ πριν με την κρου και την σεφιλντ γιουναιτεντ Μακρια κια αγαπημενοι και με αυτουςσορρυ φιλε χρηστο δεν μιλαω για τσου λου ρεαλ φαρμ ειναι ομαδα ουκρανια και ειναι τωρα στο λιβε με μακιχιπουχιλια στο 0-0
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.468
- Πόντοι
- 1.106
Α ρε Χρισταρα άρχοντας θα σαι
Σημερα λέω να παίξω κόντρα τα "κερδισμενα" του ξημερωματος κωλοφαρδιας
Το γύρισε απο 0-1 σε 2-1 παραμύθια..
Με προβληματίζουν δυο γεγονότα:
Μιντίλαντ πρωτη αήττητη 3-0-0 εντός κτλ με την τελευταια όλο ήττες υπάρχει πιο λογικο απο τον ασσο;
Μπιλμπαο νεο γήπεδο ανοιχτή προπόνηση φοβερες εμφανισεις κτλ δηλαδη ΦΙΕΣΤΑ...Αγραφος νόμος λέει πως οι φιέστες γίνονται κηδείες ...
Θυμίζω επίσης ότι ειναι Δευτέρα...
Ένα ψιλό γκολ γκολ και τα δυο και 2πλο(drawnobet) την Μιντίλαντ να χασει
Μιντίλαντ πρωτη αήττητη 3-0-0 εντός κτλ με την τελευταια όλο ήττες υπάρχει πιο λογικο απο τον ασσο;
Μπιλμπαο νεο γήπεδο ανοιχτή προπόνηση φοβερες εμφανισεις κτλ δηλαδη ΦΙΕΣΤΑ...Αγραφος νόμος λέει πως οι φιέστες γίνονται κηδείες ...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 283
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 26.470
αυτό με προβλημάτισε κ μένα πριν το παίξω, αλλά ξέροντας πόσο σοβαρος είναι ο ερνέστο, θεωρώ ότι μετά τα πρώτα 10 λεπτά η ομάδα θα είναι κανονικά συγκεντρωμένη!!!Α ρε Χρισταρα άρχοντας θα σαι
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.468
- Πόντοι
- 1.106
Μακάρι ρε lagonisian γιατι το χει παίξει κόσμος και κοσμάκης τι να πω..αυτό με προβλημάτισε κ μένα πριν το παίξω, αλλά ξέροντας πόσο σοβαρος είναι ο ερνέστο, θεωρώ ότι μετά τα πρώτα 10 λεπτά η ομάδα θα είναι κανονικά συγκεντρωμένη!!!
ΥΓ Ο ματζουρακης δεν ηταν σοβαρός ηταν ο Μπιγκον,ο Σολιντ...ε ρε κονομες κι εμείς έχουμε γίνει συνομοσιωλογοι για 100-200 ευρω
Καλη τυχη
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 283
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 26.470
το ταίριαξα με τον άσσο της Πάρμα...ξέρω ότι ρισκάρω αλλά αξίζει...δεν μπορεί να πηγαίνει τραίνο η ρόμα συνέχεια...και η Πάρμα δεν είναι τόσο κακκή που την είδα στο τελευταίο ματς...σε όλους καλή μας επιτυχία να βγάλουμε τα σπασμένα του ΣΚ....Μακάρι ρε lagonisian γιατι το χει παίξει κόσμος και κοσμάκης τι να πω..
ΥΓ Ο ματζουρακης δεν ηταν σοβαρός ηταν ο Μπιγκον,ο Σολιντ...ε ρε κονομες κι εμείς έχουμε γίνει συνομοσιωλογοι για 100-200 ευρω
Καλη τυχη
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 283
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 26.470
surfbet.net/kingbet.netΠοιο site συμβουλευεσται?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 283
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 26.470
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 283
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 26.470
φίλε μια χαρά εταιρία είναι και αξιοπιστότατη...σε πολλά ματς έχει 0% γκανιότα...και στις πληρωμές της μια χαρά είναι..προχώρα άφοβα...εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα...και το λάιβ τους είναι κομπλέ...Παιδιά καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω για όποιον ξέρει,άν η Stoiximan είναι αξιόπιστη εταιρεία,άν πληρώνει& άν έχει μονά αποδεκτά. Παίζω στην Βet365 αλλά βλέπω σε κάποιες αποδόσεις έχει διαφορά.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.468
- Πόντοι
- 1.106
Θα θέλαμε σε ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σου στον Stoiximan προσφέροντάς σου ένα ΔΩΡΕΑΝ Full Bet αξίας 30 ευρώ!
Και όταν ο Stoiximan λέει ΔΩΡΕΑΝ, το εννοεί! Παίξε σε όποια απόδοση θέλεις (από 1.10 και πάνω) και εφόσον κερδίσεις, θα πιστωθεί άμεσα όλο το ποσό στον λογαριασμό σου (καθαρό κέρδος + το δωρεάν ποσό του πονταρίσματος) χωρίς καμία υποχρέωση για τζιράρισμα!
Προχωρά φίλε εχει αδεια κανονικα εχει γραφεία Αθήνα κτλ αναλήψεις σε 2-3 ώρες!!!!!!!!!!
Για μια φορα στην αναληψη την πρωτη θα ζητήσουν επαληθευση ταυτοπροσωπιας και διεύθυνση
+
πανηψυλες αποδόσεις
0% γκανιοτα σε hot παιχνίδια ελληνικού ενδιαφέροντος πχ ΟΣΦΠ-ΠΣΖ κτλ
επιστροφή στο 0-0
Ωραίο mobile site
Asian bets
-
Application δεν εχει
Live τριτοκοσμικά
Next corner στο live
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 283
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 26.470
πολύ απλά κοντρολάρεις τις αναλήψεις σου... ;)πολυ καλη παιζω και εγω μονο αν κανεισ πανω απο μια αναληψη στον ιδιο μηνα εχει 10 ευρω προμηθεια....
El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.683
- Πόντοι
- 736
Για να κάνεις ανάληψη όμως πρέπει να παίξεις 10 φορές την αξία του στοιχήματος με το μπόνους.Στο σάιτ γράφουν: Για να γίνει το bonus balance σου διαθέσιμο για ανάληψη θα πρέπει να τζιράρεις το συνολικό ποσό (κατάθεση και μπόνους) 5 φορές στον Stoiximan. Για παράδειγμα για κατάθεση 50 ευρώ στην οποία αντιστοιχεί μπόνους 50 ευρώ (σύνολο 100 ευρώ) θα πρέπει να παίξεις στοιχήματα συνολικής αξίας 500 ευρώ.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.468
- Πόντοι
- 1.106
Νομίζω το χει κόψει -όχι;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294