Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω οποια συζητηση και εχω κανει για τον τελικο αυριο και λεω οτι το ματσ ειναι 50-50

πεφτουν να με φανε ...δειγμα το ποσο εχει βαρεθει ο κοσμος την ισπανια και το τικι τακα...

αλλα δεν ειναι το τι θελει ο κοσμος.. εαν παιξει καλα και το παρει το πηρε..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Η ισπανία θα το πάρει, για να κατακτήσει το μόνο τίτλο που δεν έχει πάρει και να κλείσει ο κύκλος της υπερομάδας που όλοι αγαπήσαμε (και καλά  :grin:)
lion kai se simpathw aderfe me toys poythenades tespa :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
an einai dinaton o liontaris na mhn ipostirizei vrazilia ygeia re pedia... :grin: :grin: O stam kseroyme oti einai mpagampontis :cheesy: alla o lion eleos mi :grin: :grin:..:P

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
lion kai se simpathw aderfe me toys poythenades tespa :)

Ντάξει όχι και πουθενάδες, αντιπαθητικοί μέχρι εμετού ναι.
Και όπως και να το κάνουμε είναι ακόμα η καλύτερη ομάδα του κόσμου.
Έτσι όπως τα 'χω στο μυαλό μου:

1η Ισπανία
2η Γερμανία-Ιταλία με προβάδισμα ελαφρύ Γερμανία
3η Αργεντινή λόγω Μέσι
4η και καταιδρωμένη Βραζιλία. Έχει θέμα με την άμυνα της, μέχρι το μουντιάλ πρέπει να τη σουλουπώσει όπωσδήποτε. Ας βάλει στον πάγκο την απάτη τον λουίζ κι ας βάλει τον ντάντε βασικό

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ωραία άμυνα εχει η Βραζιλία Χρηστάρα.  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αργεντινή(Μέσι)-Ισπανία(Ετοιμη ομάδα πιο πολύ απ όλους τους άλλους)
Γερμανία(δυστυχώς)-Ολλανδία(Ελπίζω πάντα να το σηκώσουν).
Μετά το χάος.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ντάξει όχι και πουθενάδες, αντιπαθητικοί μέχρι εμετού ναι.
Και όπως και να το κάνουμε είναι ακόμα η καλύτερη ομάδα του κόσμου.
Έτσι όπως τα 'χω στο μυαλό μου:

1η Ισπανία
2η Γερμανία-Ιταλία με προβάδισμα ελαφρύ Γερμανία
3η Αργεντινή λόγω Μέσι
4η και καταιδρωμένη Βραζιλία. Έχει θέμα με την άμυνα της, μέχρι το μουντιάλ πρέπει να τη σουλουπώσει όπωσδήποτε. Ας βάλει στον πάγκο την απάτη τον λουίζ κι ας βάλει τον ντάντε βασικό
MAKARI NA XASEIS :grin: pIa ispania aderfe τεσπα :grin: υγεια και καλη καρδια :grin: πιος μεσι ουτε για πουτσοσκαμίλα δεν τον εχω σε συγκριση με τον νευμαρ τεσπα θα ηθελα να πονταρω παραπανω στην βραζιλια αυριο αλλα πρεπει να βαλω στοπ :grin: Πιος μεσι ο πουθεναπουθενας.. ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
την Ελλαδα ξεχασατε ρε παιδια  :grin:
Σοβαρα αν ειναι να μιλησουμε... Το να παιζεις αντερ 20 πανω απο 2 ευρω ειναι βλακεια :).. Εχει αγωνα τελικο βραζιλια-ισπανια το να πουμε κατι για τους μικρους της ελλαδας κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι ατοπο :grin: γιατι οι μικροι ειναι μικροι :grin: δηλαδη αν χασουν η αν κερδισουν ειναι ενα και το αυτο. :) Ενω η βραζιλια πχ αν χασει τον τελικο θα γαμηθει ο διας  :cheesy: που λεει ο λογος :) Σημερα ειδα δελτια με την αγγλια 2πλο μπορει και 2000 ευρω :grin: στους αντερ 20.. Μονα αποδεκτα.. και τριαδες.. εχασε η αγγλια  2-0 :grin: Δεν λεω ολα μεσα στο προγραμμα ειναι :grin: ουτε εχουμε υπογραψει συμβολεο με την επιτιχια :grin: αλλα οχι με τους αντερ 20... :grin: παραπανω απο 2 ευρω ΔΕΝ ΛΕΕΙ :grin:.. Ημουν και εγω 20 ετων και ελεγα δεν παει να γαμηθει το συμπαν :)..

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για πρωταθλητριες χωρων τι βλεπετε περα απο ελλαδισταν η πρωτη που βρηκα σε καλη αποδοση απο ιταλια γιουβεντους

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
για πρωταθλητριες χωρων τι βλεπετε περα απο ελλαδισταν η πρωτη που βρηκα σε καλη αποδοση απο ιταλια γιουβεντους
ολα τα αλλα αμφιροπα δυστηχως

αγγλια εχουμε μεγαλο μπέρδεμα, σιτυ εκανε καλες μεταγραφες θα παρει και προπονητη, γιουναιτεντ εφυγε σερ αλεξ αλλα παραμενει γιουναιτεντ, ερχομος μουρινιο στην τσελσι... δυσκολα

ισπανια δυσκολο...

ολλανδια αγιαξ βλεπω..

γαλλια παρι δεν αξιζει στο 1.4 με της μεταγγραφες που εκανε η μονακο..

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

αγγλια εχουμε μεγαλο μπέρδεμα, σιτυ εκανε καλες μεταγραφες θα παρει και προπονητη, γιουναιτεντ εφυγε σερ αλεξ αλλα παραμενει γιουναιτεντ, ερχομος μουρινιο στην τσελσι... δυσκολα

ισπανια δυσκολο...

ολλανδια αγιαξ βλεπω..

ισπανια δυσκολο...

ολλανδια αγιαξ βλεπω..

σιτυ ποιους πηρε;;

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ναι αυτό φοβάμαι...και θα μου χαλάσει ο πρώτος σκόρερ από κάνα μαλάκα Ουρουγουανό! >:(

Souares για πρωτος σκορερ χαλαρα εχει ηδη 3 στο τσεπακι οποτε απλα θα παρεις τον πουλο γατε.. ;) :cheesy: :grin: :dancing: :birdman: :birdman: :birdman: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Souares για πρωτος σκορερ χαλαρα εχει ηδη 3 στο τσεπακι οποτε απλα θα παρεις τον πουλο γατε.. ;) :cheesy: :grin: :dancing: :birdman: :birdman: :birdman: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!

Και μην ξεχναμε και τον πιτσιρικα παγκιτη της Σελεστε που πεταξε καρε στη Ταιτη εβαλε τεσαρα... :o :o :o!!!!
Τον εχει παιξει αραγες κανεις αυτονανε.. :huh: :think: :S :cheesy: :grin: :dancing:;;;

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
μην την υποτιματε την ουρουγουαη

Σωστος αδελφε εγω παντως εκανα το καθηκον μου παλι την επαιξα χοντρα ασσο ξερο καθως λογικα ειναι αναμενομενο η Ατζουρι να μη μπορουν να παρουν τα ποδια τους απ'την υπερβαση με την Ισπανια παιξαν μισο αγωνα παραπανω απο τον ημιτελικο της Σελεστε ειχαν και μια μερα λιγοτερο ξεκουρασης και χωρις τον τρελο μπαλοτελι που'ν'ηδη ιταλια και με γερο-πιρλα που αν παιξει θα'ναι λιωμα και με γερονταρα μπουφονο να'χει κανει την απολυτη υπερβαση μ'ισπανια και χωρις αντικαταστατη γκολκιπερ που'ναι τραυματιας απορω πως θα μπορεσει οχι να σκοραρει η Σκουαντρα χωρις μπαλοτρελι ειναι πανδυσκολο το δαμε και με την ισπανια που δε μπορουσε να βρει διχτυα με τιποτα αλλα πως να κρατησει το μηδεν ουτε καν..ασε που το κινητρο τους θα'ναι στο ναδιρ ενω οι Τσαρουας τα δινουν ολα σε οποιονδηποτε αγωνα..τι λες και εσυ φιλε μου.. :huh: :think: :);

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
καλησπερα :) 155=Bραζιλια-Ισπανια=1 Πονταρισμα στον Οπαπ 21 ευρω :grin:. Το πονταρισμα μου ειναι βαση αποδοσης.. Περιμενα τον ασσο το λιγοτερο στο 1,80 :grin: και τον βρηκα στο 2,45 :grin: 21 ευρω για να μαθω τι θα γινει :grin:.. Εδω θελω να πω οτι ειμαι φολα βραζιλια :grin: οπαδος της σελεσαο καναρινιο :grin: δεν ειμαι :grin:.. οσο και να το θελω. Αντικειμενικος.. :grin: :grin: Ειμαι απλα ενας οπαδος.. :) Τα 21 ευρω θα πληρωθουν την δευτερα απο εμενα  εαν χασω :grin:..

Και'γω μπραζιλια βλεπω και τα ακουμπησα χοντρα Χρησταρα οχι μονο γιατι μου την εχει σπασει η ισπανια που τα παιρνει ολα με το τικι τακα και μ'οποιον και να παιζει θα'μ'εναντιων της..(εκτος γερμανιων εννοειται μη τρελαθουμε κιολας.. :cheesy: :grin: :2funny: :dancing: :booty: αλλα και αντικειμενικα οι σπανιαρντς ειναι λιωματα απο τον μισο αγωνα παραπανω απο τη σελεσαο και τη μια λιγοτερη μερα ξεκουρασης..το μονο που μπορει να τους δινει ωθηση ειναι το να κλεισουν το σερι των κατακτησεων με το μονο που δεν εχουν αλλα και οι μπραζιλεροι δεν ειναι λιγοτερο πεινασμενοι.. ;) ;) ;) ασε που παιζουν και αλλα με τις αναταραχες,κτλ και με μια κουπα κονφεντερεσιονς εστω ελπιζουν οι ιθυνοντες οτι μπορει εστω λιγο να ξεχαστει το ποπολο οποτε ασσο ξερο Χρησταρα ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon:!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βραζιλία 1 (Χ) και από τα υπόλοιπα Γιβασκίλα 1
loxxo θα τα πούμε το βραδάκι! :thefinge:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. :) εχθες εβρεξε μια ωρα τοσο οσο  δεν βρεχει στην σαχαρα 1 αιωνα :grin:  153=Βικινγκ-Ροζενμποργκ=2,    145=Οντ Γκρενλαντ-Χαουγκεσουντ=1,    135=Χαμ Καμ-Κονγκοσβινγκερ=1,    140=Ιντερ Τουρκου-Τουρκου=2,    144=Ουραγουαη-Ιταλια=1,    137=Λιλεστρομ-Βαλερενγκα=2 Πονταρισμα Καρφωτα στον Οπαπ 0,30 ευρω :grin:  Μεγιστο Κερδος  22,93 ευρω :grin:  :priest: Μπας και βγαλω 9 μπυρες μεγαλες που χρωσταω στον καφετζι μου :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom