LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Γιατί τον βάλαν 1 τον τελικό;
καλα δεν ειναι μονο τα πεναλτυ και κατα την διαρκεια του αγωνα εκανε αποκρουσες καλες..Μια λέξη, μπουφόν
τον γαμωσταυρισα επειδη το ειχα γκ/γκ αλλα με λυτρωσε ο καβανης
αυτην την στιγμη ειναι 5,30 το απογευμα στο ριο ντε τζανειρο αρα στις 1 ωρα ελλαδος ειναι 7 το απογευμα ωρα βραζιλιας και 11 το βραδυ ωρα αγγλιας με 24 βαθμους κελσιου και 94% υγρασιαΓιατί τον βάλαν 1 τον τελικό;
αυτην την στιγμη ειναι 5,30 το απογευμα στο ριο ντε τζανειρο αρα στις 1 ωρα ελλαδος ειναι 7 το απογευμα ωρα βραζιλιας και 11 το βραδυ ωρα αγγλιας
θελουν να καλυψουν αμερικη και ευρωπη και λιγο ασια για τηλεοπτικους λογους μαλλον και για την ελλαδα δεν ειναι απαγορευμενη ωρα δεν ειναι πχ 4 το πρωι κουτσα στραβα το βλεπει ο λαοςΤους άλλους αγώνες τους 'βαζαν 10
Παιδιά θα πω κάτι χαζό....
Δεν ξέρω να παίζω στοίχημα, δεν έχω παίξει ποτέ!
Κερδίζει ποτέ κανένας, είναι εύκολο και πως περίπου πρέπει να παίζεις?
Τόσο καιρό που βλέπω το thread θέλω να ρωτήσω, αλλά φοβάμαι τον χλευασμό κάποιων!!!!
ενας φιλος που εκανε στα καραβια 18 χρονια μου ειπε οτι το μονο μερος που οι γυναικες ειναι λες και γεννηθηκαν μονο για σεξ ειναι η βραζιλια δηλαδη οι βραζιλιανες.. Απιστευτα πραγματα μου λεει σου ρουφανε το μεδουλι κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ Οποτε αν πιασω κανα καλο κουπονι με 0,30 λεπτα 15 ομαδες του χρονου πρωτα ο θεος θα παω 1 μηνα βραζιλια στο μουντιαλ
είναι πολύ δύσκολο, θέλει κόπο... και τρόπο ;)
κάποιοι κερδίζουν, περίπου το 5 % των παικτών
Αδερφε γινεται να κερδισεις.. αλλα πρεπει να εχεις μετρο.. εγκρατεια... να μην εισαι απληστος..!!! και να εχεις υπομονη ΤΕΡΑΣΤΙΑ .. Να πιστεψεις στον εαυτο σου και στην αληθεια.. Αν τα τηρησεις αυτα μπορεις να πας ταμειο να βγαζεις ενα χαρτζιλικη αν παιζεις μονο απο το πλεονασμα ΟΣΟ και να ειναι αυτο !!!! Και οχι απο το υστερημα σου ..!! Να το δεις σαν χομπι .. Και οχι σαν δουλεια γιατι δουλεια δεν ειναι ... Μακροχρονια δεν υπαρχει κανεις κερδισμενος για μεγαλα ποσα απλα λιγοτερα χαμενος Αν κανεις τα παραπανω Και αυτοι που πηραν μεγαλα ποσα τα εχουν παιξει ολα και 3 και 4 φορες .. Αν κανεις οτι ειναι λογικο μπορεις μακροποθεσμα να βγαζεις ενα χαρτζιλικη ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ;)..Παιδιά θα πω κάτι χαζό....
Δεν ξέρω να παίζω στοίχημα, δεν έχω παίξει ποτέ!
Κερδίζει ποτέ κανένας, είναι εύκολο και πως περίπου πρέπει να παίζεις?
Τόσο καιρό που βλέπω το thread θέλω να ρωτήσω, αλλά φοβάμαι τον χλευασμό κάποιων!!!!
Δηλαδή υπάρχει τρόπος για να κερδίζεις κάθε φορά?
Ρωτάω για να μην πετάξω άδικα τα λεφτά μου!Απλά αν μπορώ να βγάζω κανα εξτραδάκι.....
Αδερφε γινεται να κερδισεις.. αλλα πρεπει να εχεις μετρο.. εγκρατεια... να μην εισαι απληστος..!!! και να εχεις υπομονη ΤΕΡΑΣΤΙΑ .. Να πιστεψεις στον εαυτο σου και στην αληθεια.. Αν τα τηρησεις αυτα μπορεις να πας ταμειο να βγαζεις ενα χαρτζιλικη αν παιζεις μονο απο το πλεονασμα ΟΣΟ και να ειναι αυτο !!!! Και οχι απο το υστερημα σου ..!! Να το δεις σαν χομπι .. Και οχι σαν δουλεια γιατι δουλεια δεν ειναι ... Μακροχρονια δεν υπαρχει κανεις κερδισμενος για μεγαλα ποσα απλα λιγοτερα χαμενος Αν κανεις τα παραπανω Και αυτοι που πηραν μεγαλα ποσα τα εχουν παιξει ολα και 3 και 4 φορες .. Αν κανεις οτι ειναι λογικο μπορεις μακροποθεσμα να βγαζεις ενα χαρτζιλικη ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ;)..
να κερδίζεις κάθε φορά δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος, αυτό είναι το μόνο σίγουρο
το σημαντικό είναι να βγαίνεις κερδισμένος στο τέλος της χρονιάς...
έχει πολλά μυστικά το παιχνίδι,
τι κεφάλαιο είσαι διατεθιμένος να ρισκάρεις; τι τάξη μεγέθους; (κάτω από 100 ευρώ; 100-500; 500-2000; 2000-10.000; 10.000-100.000;)
σε ρωτάω γιατί υπάρχουν παίκτες όλων των κατηγοριών, από ψιλικατζήδες του μισού ευρώ μέχρι πακετάδες που παίζουν 30.000 ευρώ σε ένα ματσ
Άστο καλύτερα τότε!Αφού το βλέπεις τελείως κερδοσκοπικά και είσαι παντελώς άσχετος θα φας πολλές "σφαλιάρες" και θα το παρατήσεις πριν καν μάθεις τα βασικά...Είμαι φανατικός κατά του τζόγου!Οπότε, εννοείται οτι θα παίζω ένα μέρος απ' αυτά που θα βγάζω, αν βγάζω!Και το τελευταίο που είμαι είναι άπληστος!
Απληστος μπωρει να γηνεις αν κερδιζεις.. γενικα ολοι μας.!!! βλεπεις οι πλουσιοι θελουν περισοτερα απλα πρεπει να ειμαστε ανθρωποι.. Για χαρτζιλικη αδερφε και τα 2-3 ευρω αν μπορεις να παιζεις την ημερα η την εβδομαδα μπορεις να κερδισεις καπου καπου Τα παντα θελουν καθαρο μυαλο σταθεροτητα εγκρατεια και πιστη στον εαυτο μας Δεν ειναι ουτε κβαντικη μηχανικη ουτε φιλοσοφια Αν μπορεις να το δεις σαν χομπι θα εισαι χαρουμενος το να σκεφτεσαι να επεξεργαζεσε τα ματς να δουλευεις να εξασκεις το μυαλο σου.. αυτο ειναι το καλυτερο .. Δουλεια παντως δεν ειναι τα παντα σπανε και τα παντα κερδιζονται το πιο σημαντικο στο στοιχημα ειναι η αποδοση.. Και ολα τα αλλα που ανεφερα πριν.. Και οσα αλλα εχουν πει εδω ολα τα παιδια κατα κερους.. Πρεπει να βρεις και το δικο σου στιλ αυτο που σου τεριαζει..Είμαι φανατικός κατά του τζόγου!Οπότε, εννοείται οτι θα παίζω ένα μέρος απ' αυτά που θα βγάζω, αν βγάζω!Και το τελευταίο που είμαι είναι άπληστος!