nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.303
- Πόντοι
- 1.106
Βλέπω και Κορκ
Άμα δεν κερδίζει το Μάλι δε θα χρειάζεται διόρθωση περνάει η Ελλάδα πάντως..Αφού βολεύει το Χ στους πιτσιρικάδες θα του ρίξω κάτι ψιλά και αν δεν κερδίζει το Μάλι το διορθώνουμε στο λάιβ...
Από τα υπόλοιπα βλέπω το διπλό της Σάμροκ!
ρε παιδια κατακαλοκαιρο και ξεκιναει η δραση..
27 ιουλιου σουπερ καπ γερμανιας 9 και 10 αυγουστου
γερμανια και γαλλια...
[size=30pt]Η θα μας τα παρουν[/size] απο το καλοκαιρι η θα τους τα παρουμε..
μετρια χρονια για μενα μπρο αλλα απο τα γενεθλια μου και μετα ακολουθησα μια λαμπρη πορεια..
εγώ λόγω στρατού δεν είχα σταθερή πορεία...αλλά τώρα που απολύομαι θα είμαι συνεχώς στις επάλξεις!!!!μετρια χρονια για μενα μπρο αλλα απο τα γενεθλια μου και μετα ακολουθησα μια λαμπρη πορεια..
δυο μισθους εχω βγαλει μεχρι τωρα...
τι εχουμε μεσα ιουλιου ρε μαν? εχει προκριματικα για ευρωπη?εγώ λόγω στρατού δεν είχα σταθερή πορεία...αλλά τώρα που απολύομαι θα είμαι συνεχώς στις επάλξεις!!!!
εγώ θα περιμένω την έναρξη των συλλογικώ υποχρεώσεων...αυτές οι διοργανώσεις είναι πολύ κουβαδιάρικες!!! ;)τι εχουμε μεσα ιουλιου ρε μαν? εχει προκριματικα για ευρωπη?
τελειωνει και το confederation τωρα ...
βραζιλια η ισπανια?
εμενα μαν η βραζιλια δεν μαρεσε...
σταμ εσυ τι βλεπεις.. Υπαρχουν υποκειμενικες αποψεις και αντικειμενικες Αλλα στο αντικειμενικο σε εναν τελικο ειναι κατι σαν διφορουμενο Ειναι τελικος υπαρχει παραταση και πεναλντι Ειναι δυσκολο για να προβλεψεις.. Οσον αφορα την βραζιλια μετα το 3-0 με την γαλλια στο φιλικο εκει, εδειξε οτι αρχιζει σιγα σιγα και με τις επομενες νικες να ειναι βραζιλια... ΤΟν αγωνα τις ισπανιας με την ιταλια δεν τον ειδα αλλα ειχαν παρατασι και πεναλντι Η βραζιλια ειναι μια μερα πιο ξεκουραστη εχουν την εδρα και περισοτερη διψα.. Διψα ομως εχουν και οι <πονιροι> ισπανοι με το τσικι τσικι για μενα ειναι καλυτερα να περιμενεις να περιμενουμε την κυριακη να δουμε ολα τα αγωνιστικα νεα και ο καθενας να αποφασισει βαση αυτον που βλεπει σκεφτεται και αντιλαμβανεταιτι εχουμε μεσα ιουλιου ρε μαν? εχει προκριματικα για ευρωπη?
τελειωνει και το confederation τωρα ...
βραζιλια η ισπανια?
εμενα μαν η βραζιλια δεν μαρεσε...
Ρε ας βγει ο μπουχέσας ο Τόρες πρώτος σκόρερ και ποιος το γαμάει το κατσαρολάκι της πλάκας...Η ισπανία θα το πάρει, για να κατακτήσει το μόνο τίτλο που δεν έχει πάρει και να κλείσει ο κύκλος της υπερομάδας που όλοι αγαπήσαμε (και καλά )
δεν μπορεις να το προβλεψεις για γκολΕγώ βλέπω κλειστό ματς στον τελικό!Με τον Σκολάρι η Βραζιλία είναι πολύ σφιχτή και τη νοιάζει μόνο το αποτέλεσμα!Αν έπαιζα ένα σκοράκι μάλλον θα ήταν 1-0 υπέρ της Βραζιλίας...και άρα ο Νευμάρ δεν βγαίνει πρώτος σκόρερ Χρηστάρα!
Ναι αυτό φοβάμαι...και θα μου χαλάσει ο πρώτος σκόρερ από κάνα μαλάκα Ουρουγουανό! >δεν μπορεις να το προβλεψεις για γκολ
γκολακια θα μπουν στανταρ στο ματσ ιταλια-ουρουγαη..
δεν εχουν να χασουν κατι.. οποτε ανοιχτο ματσακι
Ρε ας βγει ο μπουχέσας ο Τόρες πρώτος σκόρερ και ποιος το γαμάει το κατσαρολάκι της πλάκας...
Αφού δεν τον βάζει...Εγώ είχα βάλει το μαλάκα το βίγια
κονόμησες.Εγώ είχα βάλει το μαλάκα το βίγια
Αφού δεν τον βάζει...