LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Παραμονή Πρωταπριλιάς μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες μηνών κατάφερε το 3/3!Τυχαίο?
2 Αστέρας, 2 Μπεσίκτας, Χ2 Χετάφε
Παραμονή Πρωταπριλιάς μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες μηνών κατάφερε το 3/3!Τυχαίο?
άλλαξε την Μπεσίκτας, αναβλήθηκε!
2 Αστέρας, 2 Μπεσίκτας, Χ2 Χετάφε
άλλαξε την Μπεσίκτας, αναβλήθηκε!
μπιλμπαο ασσος,αστερας διπλο και under
σιγουρακι τυπε?βομβα...queens park rangers διπλο και over
τυπε με προσβαλεις τωρα...το βραδυ θα τα πουμε οκσιγουρακι τυπε?
καλες επιλογες....αλλα πολυ το ρισκο δικε μου... ;)και από την πρωταπριλιάτικη πρόβλεψη που έδωσα το πρωί ας δώσουμε τώρα και την κανονική πρόβλεψη! (3άδα)
381 3.00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2.80 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2.25 2
389 1.90 ΝΙΜ 3.15 ΧΑΒΡΗ 3.25 2
391 2.30 ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ 3.15 ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. 2.50 2
ειχα το αγγλικο ντερμπυ γκολ/γκολ
την μια που ο τσεχ τα επιανε
την μια που ο τσιχλας με λογικη παιδιου ξεκιναει με κλεβερλι και γιανγκ
ειχε παει καλα το σ/κ και εκει που λες ξεκιναει και γυρναει υπερ σου μπαμ και τα ξαναχανεις..
α γαμησου βαρεθηκα...
τι να ρεφαρω ρε μαστορα?αραξε δικε μου.....αυριο και μεθαυριο τσου λου θα ρεφαρεις ;)
2.10 και 3 ευρώ παίζω κοινώς όχι πολλά αλλά στην τραγική κατάσταση που είμαστε ούτε αυτά δεν περισσεύουν και πολλές φορές μας λείπουν κιόλας...(τουλάχιστον εμένα)!καλες επιλογες....αλλα πολυ το ρισκο δικε μου... ;)
και γω όταν έπαιζα με πιο πολλά από ότι τώρα δεν το χώνευα και σε καταλαβαίνω αλλά δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο από να παίζεις με πολύ λιγότερα διαβάζοντας πολύ και ακολουθώντας το ένστικτό σου!τι να ρεφαρω ρε μαστορα?
προσπαθω να μαζεψω ενα με εναμιση χιλιαρικο εδω και κανα 3μηνο εφτασα 700 τον ιανουαριο εχασα 500 τον φεβρουαριο και τωρα μια πιανω 200-300 μια χανω..
και βλεπω καμια φορα κατι τρελα δελτια στε προπατζιδικα με 2ευρα 3ευρα που πιανουν απο 2 και 3χιλιαρικα και παιζεις 100-200 για 100-150ευρω και παιρνεις τα αρχιδια σου αυτο δεν συμβαινει μονο σε μενα αλλα στον καθενα.. παιζεις 100 για 100 παιρνεις τα αρχιδια σου, παιζει ο αλλος 2 για 1000 και τα πιανει.. ε α γαμησου..
έχει αναβληθεί από νωρίς φίλε και είναι και το μόνο!θα το κανει το διπλο η μπεσικτας;
τυπε παιζω και εγω τρελες αποδοσεις,αλλα με λιγα λεφτα...πολλα λεφτα ειχα δωσει προσφατα στο 2 ημιχρονο 2 τελικο της γαλατα με την σαλκε ;)2.10 και 3 ευρώ παίζω κοινώς όχι πολλά αλλά στην τραγική κατάσταση που είμαστε ούτε αυτά δεν περισσεύουν και πολλές φορές μας λείπουν κιόλας...(τουλάχιστον εμένα)!
καλο μηνα ρεέχει αναβληθεί από νωρίς φίλε και είναι και το μόνο!