lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
δε βοήθησε και καθόλου μάλιστα....ξεκίνημα με ιταλία και άσσο για τζένοα και διπλό ρόμα...και ο θεός βοηθός!!!
δε βοήθησε και καθόλου μάλιστα....ξεκίνημα με ιταλία και άσσο για τζένοα και διπλό ρόμα...και ο θεός βοηθός!!!
σιγουράκι ε???1,66 o ασσος της μπαγερν με την γιουβε να βαλουμε κανα σπιτι
χωρίς να κάνω τον έξυπνο, αυτό το ματς βρήκες για under; το 80% των παιχνιδιών της Βέρντερ Βρέμης είναι over... btw good luck!!!
κρίμα που δε σου βγήκε η Ρόμα αλλά μπράβο για τη σωστή πρόβλεψη στο under Μάιντζ - Βέρντερ Βρέμης! πάντως εκ πείρας τη Βέρντερ στις 10 που την έπαιζα (γκολ εννοείται, σημεία δεν την πιάνεις χρηματιστήριο η (κώλο)ομάδα) τις 7-8 την έπιανα στο over πάντα!Με γάμησε η βρωμιάρα η Ρόμα. Γιατί πρασίνισες;
κρίμα που δε σου βγήκε η Ρόμα αλλά μπράβο για τη σωστή πρόβλεψη στο under Μάιντζ - Βέρντερ Βρέμης! πάντως εκ πείρας τη Βέρντερ στις 10 που την έπαιζα (γκολ εννοείται, σημεία δεν την πιάνεις χρηματιστήριο η (κώλο)ομάδα) τις 7-8 την έπιανα στο over πάντα!
ένα warned πράσινο βλέπω και 'γω κάτω από το νικ μου από χθες (κάνας καρκίνος θα ' ναι ποιος ξέρει )Για βράδυ λέω 2 Σεβίλλη, 1 Κόρδοβα και Χ2 Σερλκ. Ξέχασες να μου πεις γιατί πρασίνισες
και μένα μου είχε περάσει από το μυαλό και το βλέπω και αρκετά πιθανό! ;)301 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1 3.85
καλημερα!!!χαιρετε!
οφη,γουλβς κ ρομα
καλη επιτυχια σε ολους
ωραίγιος ;)2 Λιλ, 1 Τρανσπόρ, όβερ Εσπανιόλ
δε λες που υπάρχουν και αυτοί;καλημερα!!!
μας τα χαλασε η ρομα εχθες.. :- τες πα παμε για αλλα σημερα
ελληνικη τριαδα.
ξανθη-ατρομητος 0-1 γκολ
λεβαδειακος-αεκ 1
βεροια-κερκυρα 1/1 ημ.τελ.
κ αλλη μια τριαδα απο τους φιλους μας τους ευρωπαιους
μπρεστ-λιλ 2
γκροιτ.φιρτ-αιντρ.φρανκφ. 2
νουμανθια-χιρονα 1
αντε να δουμε κ σημερα.
περίμενα καμιά πρόβλεψή σου αλλά όπως το είπα, καμία!!!
Παραμονή Πρωταπριλιάς μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες μηνών κατάφερε το 3/3!Τυχαίο?ωραίγιος ;)