john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
respect!!!ασσος και under και no goal η παρι σημερα...απο μεσα... ;)
respect!!!ασσος και under και no goal η παρι σημερα...απο μεσα... ;)
από ποια εταιρία είναι αυτό φιλέ;Για σήμερα μια τετράδα σε σύστημα 3-4 στο ίντερνετ
Blackburn Rovers v Blackpool Αγγλία - Τσάμπιονσιπ
Μπλάκμπερν 2.500 Win only
Yeovil Town v Walsall Αγγλία - Λιγκ 1
Ισοπαλία 3.400 Win only
Wycombe Wanderers v Accrington Stanley Αγγλία - Λιγκ 2
Ισοπαλία 3.500 Win only
Rochdale v Aldershot Αγγλία - Λιγκ 2
Ισοπαλία 3.400 Win only
τα λεμε το βραδυ δικε μου.. ;)respect!!!
φίλε δε σε κοροϊδεύω προς Θεού, απλώς μου αρέσει όπως τα λες...btw ένα ματς είπες στο οποίο και γω που δεν ξέρω κάτι όπως εσύ φαίνεται, συμφωνώ στην πρόβλεψη σου όπως και το 90% την ίδια θα χει... δώσε μία καλή 3αδουλα να πάμε να την παίξουμε να βγάλουμε τίποτα! ;)τα λεμε το βραδυ δικε μου.. ;)
θα σου δωσω για αυριο τυπε.....σαλκε ασσος,μαλαγα διπλο,μονακο διπλο και under,ρομα διπλο...διαλεξε απο αυτα και παιξεφίλε δε σε κοροϊδεύω προς Θεού, απλώς μου αρέσει όπως τα λες...btw ένα ματς είπες στο οποίο και γω που δεν ξέρω κάτι όπως εσύ φαίνεται, συμφωνώ στην πρόβλεψη σου όπως και το 90% την ίδια θα χει... δώσε μία καλή 3αδουλα να πάμε να την παίξουμε να βγάλουμε τίποτα! ;)
okθα σου δωσω για αυριο τυπε.....σαλκε ασσος,μαλαγα διπλο,μονακο διπλο και under,ρομα διπλο...διαλεξε απο αυτα και παιξε
αυριο θα σου πω αναλυτικα τυπε...δεν θα περασουν ολα αυτα..αυριο το πρωι θα σου πω
οπως λεω να παιξω αυριο το Ιντερ -Γιουβεντους ασσο για ευνοητους λογους Φυσικα χαλαρα βαρια 5 ευρω αν βρω ακομα μια ομαδα για δυαδα ΥΓ.. Το αλο ματσακι το βρηκα θα παιξω για σαββατοκυριακο 2αδα 168=Ιντερ-Γιουβεντους=1 και 324=Ολυμπιακος-ΠΑΟΚ=Χ δυαδα 3 ευρω στον οπαπενδιαφέρουσες οι εκτιμήσεις σου Χρήστο... ίδωμεν!
προσεχε μην ανοιγεσε πολυοπως λεω να παιξω αυριο το Ιντερ -Γιουβεντους ασσο για ευνοητους λογους Φυσικα χαλαρα βαρια 5 ευρω αν βρω ακομα μια ομαδα για δυαδα ΥΓ.. Το αλο ματσακι το βρηκα θα παιξω για σαββατοκυριακο 2αδα 168=Ιντερ-Γιουβεντους=1 και 324=Ολυμπιακος-ΠΑΟΚ=Χ δυαδα 3 ευρω στον οπαπ
προσεχε μην ανοιγεσε πολυ
μι φοβασε σε αυτην την εταιρεια ειναι η καλυτερη κανε οτι σου πουν Κολλητος μου που εκανε αναλυψη με 10 ευρω σε μια μερα εβγαλε 500 sta live τον πηγε γαμιοντας τα εκανε αναλυψη την ιδια μερα που εκανε κωδικο και εβγαλε τα λεφτα εστιλε φοτοτιπιεσ κτλ τον πηρανε τηλεφωνο να επιβεβεωσουν και σε 2 μερες πηρε τα λεφτα. Αυτο δεν γινετε ουτε στον οπαπ Ειναι η καλυτερη εταιρεια στην γη μην αγχονεσεμαγκες βοηθεια θελω να κανω Επικύρωση Λογαριασμού στην βετ 365 ,μου στειλανε τον κωδικο με γραμα ,τον παταω αλλα δεν εχει γινει η επικυρωση εδω και δυο εβδομαδες