asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ντανφερμιλ χ
τσεζενα χ
πατρικ 2
τσεζενα χ
πατρικ 2
δυσκολααααααααααα153 2.65 ΑΟΥΕ 3.10 ΜΟΝΑΧΟ 1860 2.20 2
159 2.10 ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ 2.90 ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ 3.00 2
165 2.45 ΤΕΡΝΑΝΑ 2.90 ΜΠΡΕΣΙΑ 2.50 2
ok δώσε τα δικά σου προγνωστικά σε αυτά τα ματς να δούμε τελικώς τι βγήκε (χωρίς να κάνω τον έξυπνο)...δυσκολααααααααααα
ok δώσε τα δικά σου προγνωστικά σε αυτά τα ματς να δούμε τελικώς τι βγήκε (χωρίς να κάνω τον έξυπνο)...
που να μην έλεγα "δεν κάνω τον έξυπνο" συμφωνώ μαζί σου! είπα στο συνάδελφο να γράψει τα δικά του σημεία σε αυτά τα ματς για να δω πόσο απέχουμε στα προγνωστικά μας αφού μου έγραψε για όλα "δύσκολα"...Καταντάει αηδία αυτό το πράμα ρε παιδιά (δε φταις εσύ, το άλλο παπαρίδι φταίει)
Θα καθόμαστε να βλέπουμε ποιος πιάνει περισσότερα σημεία; Χάνει το νόημα του το θρεντ.
που να μην έλεγα "δεν κάνω τον έξυπνο" συμφωνώ μαζί σου! είπα στο συνάδελφο να γράψει τα δικά του σημεία σε αυτά τα ματς για να δω πόσο απέχουμε στα προγνωστικά μας αφού μου έγραψε για όλα "δύσκολα"...
μπορείς να προβλέψεις σημείο;σολντ αουτ το παιχνιδι Γιουβεντους-Μπαγερν που θα γηνει σε 15 μερες απο σημερα.
εγω ρε παιδια βλεπω προκριση γιουβε..μπορείς να προβλέψεις σημείο;
για το Γιουβεντους Μπαγερν ασσο για το Μπαγερν Γιουβεντους χ2 Αλλα θα παιξω πρωτα ο θεος το 2ματς Γιουβεντους-Μπαγερν στον ασσο γιατι ξερω κατα καποιον τροπο την ομαδα μου εντος εδρας και η Γιουβεντους στην εδρα της δεν μασαει απο κανενα οχι οτι μασαει εκτος απλα μεσα στην μπαγερν δεν εχω σκεπτικο δεν βλεπω κατι δηλαδη Σαν να μην χανει η γιουβεντους βλεπω (αλλα αυτο μπωρει να μην ειναι αντικιμενικο αλλα να μηλαει το συναισθημα) αλλα πιο σιγουρια αν μπορουμε να το πουμε καπως αυτο βλεπω το Γιουβε Μπαγερν στον ασσο ΥΓ.. Και την μπαρτσελονα με το τσικι τσικι μεσα στο Γιουβεντους αρενα την βλεπω τσεζεναμπορείς να προβλέψεις σημείο;
ενδιαφέρουσες οι εκτιμήσεις σου Χρήστο... ίδωμεν!για το Γιουβεντους Μπαγερν ασσο για το Μπαγερν Γιουβεντους χ2 Αλλα θα παιξω πρωτα ο θεος το 2ματς Γιουβεντους-Μπαγερν στον ασσο γιατι ξερω κατα καποιον τροπο την ομαδα μου εντος εδρας και η Γιουβεντους στην εδρα της δεν μασαει απο κανενα οχι οτι μασαει εκτος απλα μεσα στην μπαγερν δεν εχω σκεπτικο δεν βλεπω κατι δηλαδη Σαν να μην χανει η γιουβεντους βλεπω (αλλα αυτο μπωρει να μην ειναι αντικιμενικο αλλα να μηλαει το συναισθημα) αλλα πιο σιγουρια αν μπορουμε να το πουμε καπως αυτο βλεπω το Γιουβε Μπαγερν στον ασσο ΥΓ.. Και την μπαρτσελονα με το τσικι τσικι μεσα στο Γιουβεντους αρενα την βλεπω τσεζενα