Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
επαιζα τωρα 3 μερες λιβε στοιχημα,και κερδησα 610 ευρω,ειμαι στη βετ365 ,τους σκαναρω την ταυτοτητα και τη στελνω ,μιση μερα μετα μου στελνουν μηνυμα οτι μπορω να κανω αναληψη,μπηκα τωρα να κανω αναληψη,μου λεει να πατησω ονομα τραπεζας,διευθυνσεις και αλλα,παταω αναληψη.μπαινω μετα μεσω ebankink στο λογαριασμο μου και δεν εχει τιποτα
3 μερες χρειαζεται περιπου για να μεταφερθουν, ξανακοιτα την Παρασκευη

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
αμα εχω γραψει λαθος το ονομα της τραπεζας η κατι αλλο,εκτος απο το IBAN υπαρχει περιπτωση να χασω τα λεφτα

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αμα εχω γραψει λαθος το ονομα της τραπεζας η κατι αλλο,εκτος απο το IBAN υπαρχει περιπτωση να χασω τα λεφτα

Αν έχεις γράψει λάθος στοιχεία δε χάνεις τα λεφτά σου,απλώς σε περίπτωση ανεπιτυχούς μεταφοράς λόγω λανθασμένων στοιχείων θα υπάρξει μια χρέωση που θα σου επιβάλλει η τράπεζα που προσπάθησε να στείλει τα λεφτά.Οπότε πιθανόν να μην πάρεις το ποσό που περιμένεις μειωμένο από την προμήθεια της τράπεζας σου,αλλά επιπλέον μειωμενο κανά 30αρι ευρώ.

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
Αν έχεις γράψει λάθος στοιχεία δε χάνεις τα λεφτά σου,απλώς σε περίπτωση ανεπιτυχούς μεταφοράς λόγω λανθασμένων στοιχείων θα υπάρξει μια χρέωση που θα σου επιβάλλει η τράπεζα που προσπάθησε να στείλει τα λεφτά.Οπότε πιθανόν να μην πάρεις το ποσό που περιμένεις μειωμένο από την προμήθεια της τράπεζας σου,αλλά επιπλέον μειωμενο κανά 30αρι ευρώ.
αφου δεν  χανω τα λεφτα ενταξει

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αφου δεν  χανω τα λεφτα ενταξει

Από τη στιγμή που έχεις βάλει σωστά το ΙΒΑΝ η τράπεζα φαίνεται στον αριθμό αυτό.Απλώς επειδή οι μεταφορές γίνονται αυτοματοποιημένα,αν δει το σύστημα ότι ΙΒΑΝ και τράπεζα δεν ταιριάζουν θα απορρίψει τη μεταφορά και θα πρέπει να την κάνει κάποιος χειροκίνητα.Αυτή η διαδικασία χρεώνεται.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
1 μπραιτον
χ μπαγερν
μονα

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
εγω σημερα επαιξα τα 2 παιχνιδακια του τσου λου... το Μπαγερν-Γιουβεντους σκορ 2-2 αποδοση 17 , και Παρι-Μπαρτσελονα Η/Τ 2/Χ αποδοση 18...τα επιαξα 0,90 λεπτα  :grin: ,μιας και ειμαι ανεργος.παω για κερδος 275,αυτα για σημερα... :)

Επισκέπτης
Μπαγερν-Γιουβεντους ακ.σκορ 1-2 αποδοση 17
Παρι Μπαρτσελονα ακ σκορ 1-0 αποδοση 13
Dyada 5 ευρω

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
αμα εχω γραψει λαθος την διευθυνση της τραπεζας η τιποτα λαθος στοιχεια,αλλα σωστο το IBAN,υπαρχει περιπτωση να χασω τα λεφτα

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
0-0 μπαρτσα (κανεις δε θα σκοραρει για την ακριβεια)
4-1 τη Μπαγερν   4,5 ευρα ΟΠΑΠ

Επισκέπτης
αμα εχω γραψει λαθος την διευθυνση της τραπεζας η τιποτα λαθος στοιχεια,αλλα σωστο το IBAN,υπαρχει περιπτωση να χασω τα λεφτα
Ρε τυπε απο την καρτα που εκανες καταθεση θα σου βαλουν τα λεφτα,τι λαθος διευθυνση λες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom