Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Επισκέπτης
για σήμερα απο Ελλάδα παίζω 2 ολυμπιακό και 1 παοκ.καλή επιτυχία να έχουμε.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλυτερα να ριχνες 2πλο την βελεζ χρηστο.....παλι σαρδελα το μενου
ναι εχεις δικιο :grin: επρεπε να ειχα βαλει μυαλο με τα 90 ευρω που ειχα παιξει περσι ενα μεξικανικο γκολ-γκολ :grin: Αλλα την τσιπουρα την πηρα :grin: αγρια 9,5 ευρω 0,5 μισο κιλο οποτε πρεπει να βγαλω τα 8 τα χθεσινα που εχασα στο μεξικο + την τσιπουρα την σημερινη :think: Κατι θα σκεφτω :grin: Το ενα ματς το εχω γκολ-γκολ Γιουβεντους-Φιορεντινα ; DΥΓ.. Λεω να ασχοληθω και με το 2πλο της βεροιας εχει κινιτρο εδω θα δηξει αν θελει ο αρβανιτιδης να μηνει α εθνικη γιατι ειχα την υποψια οτι δεν θελει να μηνει :grin: Το διπλο της εβερτον εχει αγωνα μεσα στην ρεαλ μαδριτης η μαντσεστερ γιουναιτεντ η εβερτον αν και δεν παρακολουθω γενικα τιποτα επειδη παιζω live :grin: εχω την εντυπωση οτι ειναι σε καλο φεγγαρι και σαν φανελα ειναι βαρια στην αγγλια οποτε η διαιτησια μπορει να μην ευνοησει την μαγιου υπαρχι και αυτη η πιθανοτητα :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Βέροια Ατρόμητος Αθηνών v Βέροια
(Τελικό Αποτέλεσμα) 09/02/2013 Κανένα 6.50 Ανοικτό
2 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός v Ξάνθη
(Τελικό Αποτέλεσμα) 10/02/2013 Κανένα 1.60 Ανοικτό
3 Έβερτον Μάντσεστερ Γιουν. v Έβερτον
(Τελικό Αποτέλεσμα) 10/02/2013 Κανένα 5.00 Ανοικτό
4 Ναι Γιουβέντους v Φιορεντίνα
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 09/02/2013 Κανένα 1.83 Ανοικτό
5 Νάπολι Λάτσιο v Νάπολι
(Τελικό Αποτέλεσμα) 09/02/2013 Κανένα 2.50 Ανοικτό
6 ΟΦΗ ΠΑΟΚ v ΟΦΗ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 09/02/2013 Κανένα 9.00 Ανοικτό
7 Ναι Σάντερλαντ v Άρσεναλ
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 09/02/2013 Κανένα 1.72 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Ποσό Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
7 Επιλογές 1 0,20 0,20 741,00 φοβαμε λιγο τον ΠΑΟΚ αλλα πιστευω οτι ειμαστε παρταλια και θα χασουμε :grin: :grin:ΥΓ.. 9 Ποσοστο τον οφη :new_shocked: :new_shocked: :uzi:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
επεσε το ποσοστο του ΠΑΟΚ στον οπαπ και στην βετ365 μαλιστα ολοι οι πακτσηδες και μη θα χεστουν στο 5λιρο σημερα :2funny: :grin:Μακαρι παιδια οσοι το επεξαν να το πιασουν αλλα περισοτερη εμπιστοσυνη μου βγαζει η κερκυρα παρα ο ΠΑΟΚ για στοιχημα μηλαμε παντα :grin:Και δεν εχει ομαδα ο παοκ και ειναι μεσα στα πλαι οφ και οι η ομαδα σαν συνολο βλεπει την βαθμολογια και παιζει μπαλα μαλλων δεν παιζει μπαλα :grin:+ με τον δωνη που θελουν να φυγει το οτι ειναι πληρωμενοι στα @@ τους συμπεριφερονται λες και ειναι στο δημοσιο δεν τους λεει κανεις τιποτα να τελειωσει η προπονιση να παμε για καφε στα @@ μας η ομαδα ειμαστε μεσα στα πλει οφ στα @@ μας και ο κοσμος φυσικα τσεπονουμε το χρημα απο το κοροιδο τον σαββιδη και ολα μελι γαλα :2funny: :grin:Ομαδα που δεν αντιδραει δεν προσπαθει και οταν χανει.. που εχει να κερδισει 4 αγωνες για το πρωταθλημα οποιος παει να την παιξει να κερδισει με τον οφη που ο οφη εχει κινιτρο να μπει στα πλαι οφ πρεπει η να παιζει βαση φορτωματος στην βετφαιρ η ειναι φανατικος παοκτσης δεν υπαρχει αλλο σκεπτικο και αλλη εξηγηση :grin:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
2 3άδες σήμερα στον ΟΠΑΠ..

Με 18 ευρώ..
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ: Όβερ 2,5 (1,70)
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ: Γκολ - Γκολ (1,75)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ:  Γκολ - Γκολ (1,65)

Με 15 ευρώ..
ΤΡΟΥΑ - ΣΟΣΟ:  Γκολ - Γκολ (1,85)
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΤΙΓΚΡΕ: 1 (1,90)
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΓΡΑΝΑΔΑ: 1 (1,95)

Επισκέπτης
επεσε το ποσοστο του ΠΑΟΚ στον οπαπ και στην βετ365 μαλιστα ολοι οι πακτσηδες και μη θα χεστουν στο 5λιρο σημερα :2funny: :grin:Μακαρι παιδια οσοι το επεξαν να το πιασουν αλλα περισοτερη εμπιστοσυνη μου βγαζει η κερκυρα παρα ο ΠΑΟΚ για στοιχημα μηλαμε παντα :grin:Και δεν εχει ομαδα ο παοκ και ειναι μεσα στα πλαι οφ και οι η ομαδα σαν συνολο βλεπει την βαθμολογια και παιζει μπαλα μαλλων δεν παιζει μπαλα :grin:+ με τον δωνη που θελουν να φυγει το οτι ειναι πληρωμενοι στα @@ τους συμπεριφερονται λες και ειναι στο δημοσιο δεν τους λεει κανεις τιποτα να τελειωσει η προπονιση να παμε για καφε στα @@ μας η ομαδα ειμαστε μεσα στα πλει οφ στα @@ μας και ο κοσμος φυσικα τσεπονουμε το χρημα απο το κοροιδο τον σαββιδη και ολα μελι γαλα :2funny: :grin:Ομαδα που δεν αντιδραει δεν προσπαθει και οταν χανει.. που εχει να κερδισει 4 αγωνες για το πρωταθλημα οποιος παει να την παιξει να κερδισει με τον οφη που ο οφη εχει κινιτρο να μπει στα πλαι οφ πρεπει η να παιζει βαση φορτωματος στην βετφαιρ η ειναι φανατικος παοκτσης δεν υπαρχει αλλο σκεπτικο και αλλη εξηγηση :grin:
χρηστο σοβαροί να είμαστε.ποιος οφη και πλειοφ :grin: εχεις δει τον οφη; να σωθεί παει και το πέτυχε.όσο για τον παοκ δεν μπορεί να μην κανουν νίκη τέταρτο ματς..και ο οφη προσφέρεται σήμερα.μικρο ποσοστό εχεις δικιο αλλα και ο οφη εκτός έδρας ποιον έχει κερδίσει;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Σουόνσι Χ, Λεβερκούζεν 2

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
για σημερα εχουμε  :2on1:

στουτκαρδη-βερνερ βρεμης οβερ 2.5    1.6

γιουβεντους-φιορεντινα αν και ντερμπυ θα παω με τον ασσο,δεν θα κατσει με το ανχος αν θα κερδησει η ναπολι η οχι

αρα γιουβεντους 1

ρεαλ-σεβιλλη γκολ/γκολ

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

γιουβεντους-φιορεντινα αν και ντερμπυ θα παω με τον ασσο,δεν θα κατσει με το ανχος αν θα κερδησει η ναπολι η οχι

αρα γιουβεντους 1

ρεαλ-σεβιλλη γκολ/γκολ
σταματα να κρυβεσαι

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρηστο σοβαροί να είμαστε.ποιος οφη και πλειοφ :grin: εχεις δει τον οφη; να σωθεί παει και το πέτυχε.όσο για τον παοκ δεν μπορεί να μην κανουν νίκη τέταρτο ματς..και ο οφη προσφέρεται σήμερα.μικρο ποσοστό εχεις δικιο αλλα και ο οφη εκτός έδρας ποιον έχει κερδίσει;
αδερφε :cheesy: δεν ειναι το αν μπορει να κερδισει ο ΠΑΟΚ η οχι ειναι το αν αξιζει ο ΠΑΟΚ να παιχτει βαση της εικονας που εχει δειξει μαλλον δεν εχει δειξει μεχρι τωρα τιποτα εκτος της νικης επι του αρη στην τουμπα και μεγαλο σκορ επι ομαδος Β εθνικης που παει για να σωθει στον επαναλυπτικο κυπελλου το ξερω οτι υπερασπιζεσαι το σημειο σου αλλα και 5-0 να ερθει και να κερδισει δηλαδη εχουμε παιξει λαθος.. Γιατι δεν εχει δειξει τιποτα δεν εχει αντιδραση δεν εχει κινιτρο δεν εχει παιχτες ανταξιους της φανελας η το οτι εχει φτασει μεχρι εκει που ειναι το εκανε με τις φανελες τι να σου πω μακαρι να σου βγει σαν σημειο ειναι λογικο σαν παιξιμο δεν ειναι το οτι ο οφη παει να σωθει κανεις δεν το αμφισβιτει αλλα πρωσοπικα μονο αν ερχοταν το βραδυ η παναγια και μου ελεγε χρηστο παιξε παοκ μονο τοτε θα το επαιζα και αυτο για χαρη της ο θεος μαζι σου αδερφουλη να το πιασεις :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

αρα γιουβεντους 1

ρεαλ-σεβιλλη γκολ/γκολ
Σταμ αν βαλει γκολ νωρις πρωτα η γιουβεντους θα παιξω μισο γκολ οβερ για ημιχρονο στο live αν βαλει ομως η φιορεντινα θα κανω την παπια..Μπορει να το παιξω κανα 21 ευρω μονο γκολ-γκολ οπαπ αλλα αυτο ειναι υποθεσειςΕνω το live σιγουρο :grin: Ωραια τα σημεια σου μονο την γιουβεντους εχω καποια ενσταση για τον ασσο αλλα ενταξει δικα σου σημεια ειναι ενοιτε και θα παιξεις αυτο ου βλεπεις :grin:Σε χασαμε ρε μπαγασα :grin:

Επισκέπτης
αδερφε :cheesy: δεν ειναι το αν μπορει να κερδισει ο ΠΑΟΚ η οχι ειναι το αν αξιζει ο ΠΑΟΚ να παιχτει βαση της εικονας που εχει δειξει μαλλον δεν εχει δειξει μεχρι τωρα τιποτα εκτος της νικης επι του αρη στην τουμπα και μεγαλο σκορ επι ομαδος Β εθνικης που παει για να σωθει στον επαναλυπτικο κυπελλου το ξερω οτι υπερασπιζεσαι το σημειο σου αλλα και 5-0 να ερθει και να κερδισει δηλαδη εχουμε παιξει λαθος.. Γιατι δεν εχει δειξει τιποτα δεν εχει αντιδραση δεν εχει κινιτρο δεν εχει παιχτες ανταξιους της φανελας η το οτι εχει φτασει μεχρι εκει που ειναι το εκανε με τις φανελες τι να σου πω μακαρι να σου βγει σαν σημειο ειναι λογικο σαν παιξιμο δεν ειναι το οτι ο οφη παει να σωθει κανεις δεν το αμφισβιτει αλλα πρωσοπικα μονο αν ερχοταν το βραδυ η παναγια και μου ελεγε χρηστο παιξε παοκ μονο τοτε θα το επαιζα και αυτο για χαρη της ο θεος μαζι σου αδερφουλη να το πιασεις :)
εγώ να τα δεχτώ όλα..και δεν υπερασπίζομαι το σημείο μου.αλλα τον οφη τον εχεις δει; εκτός έδρας δεν κερδίζει ούτε τους u20 του παοκ.όσο για τους παίχτες είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω.οσο για το κίνητρο η δεύτερη θεση δεν ειναι κίνητρο; το τσου λου ειναι στόχος διαφορετικά βλεπω το σαββιδη να φεύγει και οι παίχτες το ξέρουν..λεφτά δεν υπάρχουν και το να πληρώνεσαι ειναι από μόνο του κίνητρο.και τον πανιώνιο με τι λιβαδεια το έπαιξα αν το έπαιζα βάση ομάδων και κατάστασης δεν ερχόταν ποτέ...όμως ήρθε εύκολα δύσκολα.και σήμερα ο παοκ πιστεύω εύκολα δύσκολα θα έρθει γιατί προσφέρεται ο αντίπαλος που δεν έχει κανένα κίνητρο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σταμ αν βαλει γκολ νωρις πρωτα η γιουβεντους θα παιξω μισο γκολ οβερ για ημιχρονο στο live αν βαλει ομως η φιορεντινα θα κανω την παπια..Μπορει να το παιξω κανα 21 ευρω μονο γκολ-γκολ οπαπ αλλα αυτο ειναι υποθεσειςΕνω το live σιγουρο :grin: Ωραια τα σημεια σου μονο την γιουβεντους εχω καποια ενσταση για τον ασσο αλλα ενταξει δικα σου σημεια ειναι ενοιτε και θα παιξεις αυτο ου βλεπεις :grin:Σε χασαμε ρε μπαγασα :grin:
χρησταρα τι να κανω, προσπαθω να απεχω λιγο απο το σαιτ διοτη η ωρες που εχω καταναλωσει εδω , η μαλλον η υπερβολικες ωρες θα μπορουσαν να ειχαν μετατραπει σε μελετες για στοιχημα και να χα γεμησει την τσεπη περισσοτερο  :grin:

το ψιλοβαρεθηκα δηλαδη εφοσον ενδιαφερον ατομα ειναι ελαχιστα ,και ετσι το θρεντ του στοιχηματος ειναι ενα κινητρο..

τελοσπαντων, σημερα φορτωσα ενα μεγαλο ποσο, αρκετα μεγαλο θα ελεγα παλι στο ειδικο στοιχημα της bwin στο 1.75 δεν λεω ποσα εβαλα γιατι αν τα χασω θα φαω καζουρα,αλλα αν τα κερδησω θα κανω εγω καζουρα  :grin:

γενικα αλλαζω συνεχει αποψη για αυτο το παιχνιδι, μια με πιανει η πλεονεξια και θελω πολλα , χανω αυτα που εχω κιολας,παιζω 3-4 ευρω σε 5 ματσ και τα πιανω ολα βγαζω 70 ευρω, παιζω 70 ευρω δυαδα 2.5 παιρνω τα παπαρια μου ...

τοσο καιρο που παιζω , αν και τζογος εχω μαθει πολλα πραγματα...

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα!!

αννοβερο-χοφενχαιμ  1
αιντραχτ-νυρεμβεργη  1
λα κορουνια-γραναδα 1

:rockon:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μου αρεσουν επισης,
τα διπλα του ολυμπιακου,λεβερκουζεν,βολσμπουργκ (αν και σερνοταν στο προηγουμενο ματς)
ο ασσος της στουτγαρδη κ της γιουβε.

θα δουμε εαν τα πονταρω κ τι θα επιλεξω απο αυτα.μπορει και δεν....

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
καλημερα σε ολους ..εχτες δεν πηγε καθολου οποτε σημερα παμε για ρεφα αν επιλεξουμε σωστα η για διπλοχασημο
εχω επιλεξει και παιξει στην bet365 τα εξης
ασσο μαν σιτυ με 1.90
διπλο ντορντμουντ με 2.20
Χ το αρης -παοκ με 3.00
ολα αυτα απο 30 ευρω πονταρισμα το καθενα
και 10 ευρω την τριαδα με 12.59 αποδοση
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
λοιπον παραλιγο να ρεφαρουμε ..γυρισαμε το 50% περιπου πισω ...οποτε σημερα παμε για δυνατο ταμειο
ασσο νταντι γιουν με 2.37
διπλο κπρ με 5.25
διπλο μπερνλι με 3.30
ολα μονα απο 30 ευρω και 10 ευρω την τριαδα με αποδοση 41.14

επισης απο 5 ευρω μονα τα παρακατω ημιχρονα

γουιμπλετον διπλο με 4.75
τζιλιγχαμ διπλο με 3.40
ντονκαστερ ασσο με 2.62
διπλο στιβενειτζ με 3.60
σεφ.γουεν με 3.10
μπραιτον ασσο με 3.00

καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε