Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μας τρώνε οι δυάδες και οι τριάδες. Μόνο μονά αποδεκτά αξίζει να παίζει κανείς.
ενα παλικαρι που εχει δικτη εμφυιας 150 ειναι  1 στους 1000 με τετιο iq  και ειναι εξπερ στα μαθηματικα :grin: μας το ανελυσε σε ενα χαρτι για το κουπονι του σαββατοκυριακου οπως to εχει  διαμορφωσει ο οπαπ  οτι ειναι αδυνατο να βγεις κερδισμενος :grin:  :grin:Εκανε τα παντα 2αδες 3αδες διπλες ευκαιριες που κοβει σε μερικα ματς ο οπαπ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. Ενταξει εγω δεν σκαμπαζω τιποτα αλλα αυτος ο αινσταιν μας ειπε οτι πολυ απλα δεν γινετε να κερδισεις :grin:.. ΥΓ.. εδω στην βετ365 που παιζω εδω και ενα μηνα μονο μισο γκολ οβερ ειμαι χαμενος 400 ευρω :grin: που να επαιζα 3αδες 2αδες θα ειχα παει φυλακη :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
:lheel:

Συνημμένα

• securedownload.png
    securedownload.png
    62,7 KB · Εμφανίσεις: 51

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
:humpleg: :2funny: :humpleg: :s&m_1:

Συνημμένα

• securedownload.png
    securedownload.png
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 60

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
ενα παλικαρι που εχει δικτη εμφυιας 150 ειναι  1 στους 1000 με τετιο iq  και ειναι εξπερ στα μαθηματικα :grin: μας το ανελυσε σε ενα χαρτι για το κουπονι του σαββατοκυριακου οπως to εχει  διαμορφωσει ο οπαπ  οτι ειναι αδυνατο να βγεις κερδισμενος :grin:  :grin:Εκανε τα παντα 2αδες 3αδες διπλες ευκαιριες που κοβει σε μερικα ματς ο οπαπ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. Ενταξει εγω δεν σκαμπαζω τιποτα αλλα αυτος ο αινσταιν μας ειπε οτι πολυ απλα δεν γινετε να κερδισεις :grin:.. ΥΓ.. εδω στην βετ365 που παιζω εδω και ενα μηνα μονο μισο γκολ οβερ ειμαι χαμενος 400 ευρω :grin: που να επαιζα 3αδες 2αδες θα ειχα παει φυλακη :grin:
Τι να σου κάνει και  ο Αινστάιν αν τον ποτίζεις τσίπουρα ρε Χρηστάρα?  :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ισοπαλία @ 6.50
Μονό 07/02/2013 03:43:52
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - DH8256187210F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  07/02/2013 03:43:52 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ισοπαλία Παναμάς v Κόστα Ρίκα
(Τελικό αποτέλεσμα) 07/02/2013 Κανένα 6.50 Κερδισμένο
Σύνολο:    Κέρδη:  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Τι να σου κάνει και  ο Αινστάιν αν τον ποτίζεις τσίπουρα ρε Χρηστάρα?  :2funny:
σημερα λεω δεν θα πιω τιποτα παω στο καφενιο πινω ενα σφινακη τσιπουρο λεω αυτο και φευγω :grin: να η κουβεντα με φιλους λεω φερε μια μπυρα να σβησω :grin: την πηνω λεω τον καφετζι μου φερε μια μπυρα να παω στο ιντερνετ καφε να πιω και να παιξω λιγο στο live :grin: πηνω αλλη μια μπυρα στο ιντερνετ καφε :grin: λεω δεν τρωω τιποτα βραδυ ειναι παραγγελνω μισι μεριδα πατατες και μια πιτα σκετη οι πατατες φουλ κετσαπ μουσταρδα :grin: λεω μαλακια εκανα εσκασα στο φαγητο ο κολλητος στο ιντερνετ εχει σοκολατες μεγαλες γαλακτος του λεω κερνας? λεει ναι τρωω και μια μεγαλη σοκολατα γαλακτος :grin: και ξηπνυσα τωρα το πρωι στις 6 ειχα μια σοδα στο ψυγειο την ανοιξα να την πιω να χωνεψω απο σημερα διατροφη :grin:ΥΓ.. τελειωσε μολις ο αγωνας μεξικο τζαμαικα 1,15 ο ασσος επισιμο ματς 0-0 τωρα οι πακετοι που πεζουν 1,15 πρεπει να κερδισουν με την ιδια αποδωση 5 φορες και δεν θα παρουν ολα τα λεφτα τους πισω :grin: ΥΓ2.. Με λεει ο καφετζης στο καφενειο πεζουμε επισιμα ματς στις εθνικες ομαδες τα φαβορι δεν βγαινουν πεζουμε χιναρια στα φιλικα βγαινουν φυσιολογικα τα φαβορι :2funny: μετα λεει πως θα κερδισεις στο στοιχημα :grin: :2funny: ΥΓ14 :grin: Η σαντος μου η ομαδα μου στην βραζιλια σε 6 ματς εχει 5 οβερ και στα 4 απο αυτα 4-6 γκολ αυτο ειναι η φυση της ομαδας που λεγεται επιθεση κατι σαν τις ελλινικες ομαδες β εθνικη το αντερ 1,25 :2funny: :2funny: :2funny:ΥΓ16 :grin:.. Θα ξανα κοιμηθω σε λιγο κανα 3ωρο με 5,5 ωρες υπνου δεν κανουμε τιποτα ας ειναι καλα που εσκασα στο φαγητο :grin: :grin:Σημερα θα παιξω μπαλακι κανα 2ωρο να καψω τα χθεσινα :grin: ΥΓ.. Γιουβεντους-Φιορεντινα θα παιξω στην βετ365 στον Ασσο 9000 ευρω

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα
Πρώτη φορά γράφω αλλά παρακολουθώ καιρό το φόρουμ ως επισκέπτης.Εχθές με έστειλε στον κουβά η Βόρειος Ιρλανδία που δεν κατάφερε να νικήσει τη Μάλτα...
Παίζω στην betvictor στοίχημα και βγάζει κάτι παρολί με καλές αποδόσεις.Είχε προτείνει νίκες της Ιρλανδίας,της Βόρειας Ιρλανδίας,της Αγγλίας,της Ουαλίας και της Σκωτίας.Στην αρχή έδινε συνολική απόδοση 76,παίζω 2€.Μετά το ανεβάζει στο 81 παίζω άλλα 2€ μετά πάει την απόδοση στο 91 όπου παίζω πάλι 2€.Κέρδισαν όλες εκτός από την άχρηστη Βόρειο Ιρλανδία...Έχασα δηλαδή την ευκαιρία να πάρω,496€  :headbang: :headbang:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημέρα
Πρώτη φορά γράφω αλλά παρακολουθώ καιρό το φόρουμ ως επισκέπτης.Εχθές με έστειλε στον κουβά η Βόρειος Ιρλανδία που δεν κατάφερε να νικήσει τη Μάλτα...
Παίζω στην betvictor στοίχημα και βγάζει κάτι παρολί με καλές αποδόσεις.Είχε προτείνει νίκες της Ιρλανδίας,της Βόρειας Ιρλανδίας,της Αγγλίας,της Ουαλίας και της Σκωτίας.Στην αρχή έδινε συνολική απόδοση 76,παίζω 2€.Μετά το ανεβάζει στο 81 παίζω άλλα 2€ μετά πάει την απόδοση στο 91 όπου παίζω πάλι 2€.Κέρδισαν όλες εκτός από την άχρηστη Βόρειο Ιρλανδία...Έχασα δηλαδή την ευκαιρία να πάρω,496€  :headbang: :headbang:
Μαν καλως μας βρηκες... και σε βρηκαμε :grin: Με το στοιχημα αφου επαιξες τοσα ματς μην απελπιζεσε το πιο λογικο ειναι να χασεις :grin: 5 ματς ειναι :grin: πρωσοπικα θα σου ελεγα να παιξεις και στην βετ365 με 10 ευρω σε δινει αλλα 10 μπονους να δεις αν δεν εχεις δει δεν ξερω κατα την γνωμη ολων των ελληνων αλλα και σε ολο τον κοσμο την κορυφεα εταιρια στο ιντερνετ για το στοιχημα :grin: Οσο αυτο που λες επαιξες 5 ομαδες μην σε ριχνει το πιο λογικο ειναι να εχανες :grin:ΥΓ.. Και απο πρωσοπικη εμπειρια στα 10 χρονια που παιζω στοιχημα να παιξω ιδια δελτια επανλαμβομενες φορες και αρκετα ματς πχ σαν εσενα :grin: 1 φορα η 2 φορες να εβγαλα και τα 2 κουπονια.. Με λιγα λογια αποφευγουμε να πεζουμε τα ιδια ματς ξανα Ακομα περισοτερο   1 ματς ξανα σε αλλο κουπονι :grin: ΥΓ2.. οι πιθανοτιτες να πιασεις 5 ματς ειναι 1 στις 243 τελειως μαθηματικα ας ειναι και 1,10 ο ασσος αφου σπανε και τα 1,15 πχ οπως πριν το μεξικο φαντασου ποσο δυσκολο ειναι να πιασουμε 5 ματς με φυσιολογικο ποσοστο :grin:Εκατονταδες  κουπονια διασπαρτα στο σπιτη μου δεξια και αριστερα οταν επαιζα στον οπαπ 5αδες 6αδες κοκ.. Λεφτα που αν τα μαζευα στα 10 χρονια που παιζω στοιχημα  θα ειχα αγορασει ενα διαμερισμα στην περιοχη που μενει ο σταμ90 :grin:

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ δεν είμαι καινούριος στο στοίχημα,κάπου 20 χρόνια παίζω από τότε που σπούδαζα στο εξωτερικό.Σίγουρα 5 παιχνίδια είναι πολλά,σπάνια παίζω τόσα,από την άλλη η Βόρειος Ιρλανδία θεωρητικά τουλάχιστον είναι 100 κλάσεις καλύτερη από τη  Μάλτα.Μάλτα,Λιχτενστάιν,Νήσοι Φερόες είναι ομάδες "καρπαζοεισπράκτορες".Πιο πολύ φοβόμουν την Ουαλία με την Αυστρία,και την Ιρλανδία με την Πολωνία.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αγαπητέ δεν είμαι καινούριος στο στοίχημα,κάπου 20 χρόνια παίζω από τότε που σπούδαζα στο εξωτερικό.Σίγουρα 5 παιχνίδια είναι πολλά,σπάνια παίζω τόσα,από την άλλη η Βόρειος Ιρλανδία θεωρητικά τουλάχιστον είναι 100 κλάσεις καλύτερη από τη  Μάλτα.Μάλτα,Λιχτενστάιν,Νήσοι Φερόες είναι ομάδες "καρπαζοεισπράκτορες".Πιο πολύ φοβόμουν την Ουαλία με την Αυστρία,και την Ιρλανδία με την Πολωνία.
ναι μαν δεν αντιλεγω οτι παιζεις στοιχημα και ουτε παω να στην πω :grin: οτι λεω το λεω καλοπροαιρετα :grin:Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο στο στοιχημα θα σου δωσω ενα αλλο παραδειγμα παιζει Τοτεναμ-ΠΑΟΚ βλεπω το ματς στο ιντερνετ καφε και το ματς γινεται 1-2 με κοκκινη ο ΠΑΟΚ και η τοτεναμ 150 φορες κλασεις καλυτερη ομαδα.. Ειχα κανα 200 ευρω αν θυμαμαι καλα δικα μου μεσα (γιατι εχω και καμια φορα φιλων λεφτα που πεζουν στον κωδικο μου τεσπα :grin:).. Λοιπον στο 1-2 με κοκκινη ο ΠΑΟΚ μεσα στην τοτεναμ και ειχε καμποση ορα δεν θυμαμαι ακριβως ηρθαν πανω απο το κεφαλι μου το μισο ιντερντ καφε και με ενα παθος δυνατο με ελεγαν παιξτα ολα στον ασσο ειναι αχαστος ολοι τρελαθηκαν ναι αλλα τα λεφτα ηταν δικα μου οποτε και η σκεψη δικια μου.. Σκεφτομαι οτι εβλεπα και το ματς οτι ο ΠΑΟΚ θα κρατησει διπλα μου κανα 5 ατομα βαλτα ολα βαλε τα μισα στον ασσο κτλ.. Οσπου ο κολλητος μου που μου εκαμνε τον μαγκα με λεει βαλε 10 ευρω στον ασσο του λεω φερτα μου τα δηνει ναι αλλα ο μαγκας ελεγε πεξτα ολα και αυτος εβαλε 10 ευρω.. Εμπασι περιπτωση δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο.. Οσον αφορα για την μαλτα που λες την μαλτα αν θυμαμαι καλα την τελευταια φορα που επαιξε με την εθνικη ελλαδος για να την κερδισει η εθνικη ελλαδος της βγηκε η παναγια μεσα στην μαλτα :grin:..Κατα την ταπεινη μου γνωμη η μαλτα δεν ειναι η μαλτα η παλια εχει παρει εμπιριες τοσα χρονια να παιζει με μεγαλες εθνικες.. :grin:Αλλο μαλτα αλο νησια φεροες  και αλλο λιχνεσταιν δεν εχει καμια σχεση με αυτες τις ομαδες η μαλτα.. :grin:Οσον αφορα για τα 20 χρονια που παιζεις εγω παιζω 10 και ειμαι χαμενος μεχρι τον λεμο και αυτο γιατι το πιο δυσκολο ειναι να νικησουμε τον ιδιο μας τον εαυτο δηλαδη τα παθη μας οχι τον μπουκ :grin:.. Ολη μας η ζωη ειναι μια διαρκης παλη με τον εαυτο μας..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
real barcelona οβερ
και σαραγοσα διπλο θα παιξω σημερα διαβασμενα αφου μπασκετ δεν κατεχω πολλα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Tα goal και τα over πλήρωσαν χτες.Επιβεβαιώθηκε ο κανόνας των φιλικών,μακριά από προβλέψεις νικητή.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλα θυμομουν για την μαλτα :grin: που μας εβγαλε την ψυχη :grin: :grin: :grin: για να την κερδισουμε :grin: Ο τοροσιδης στο γκολ κανει λες και πηρε η ελλαδα το ευρωπαικο :grin:  :2funny: :2funny: :grin:

Επισκέπτης
χαρε μπραδερ :grin: δεν εκανα αναλυση δεν διαβασα ρεπορταζ το ρεζουμε ειναι οτι παιζει μια ομαδα που ξερει μπαλα με μια ομαδα που δεν ξερει μπαλα αν δεν ηταν φιλικο θα εβαζα 50 ευρω βραζιλια αλλα ειναι φιλικο και δεν βαζω 0,20 λεπτα που λεει ο λογος :grin: οι αγγλοι βγαλαν το ποδοσφαιρο οι βραζιλιανοι το ξερουν η μαλλων το εχουν στο αιμα τους :grin:Ουτε τσικι τσικι 0 θεαμα ουτε αμυνα να μην μπει ποτε η μπαλα στα δυχτια θεαμα μαγεια απαλαυση βραζιλια :grin: :2funny: :grin: κανονικα πρεπει να ερθει 0-3 για πλακα :grin:Αν οι πουθεναδες οι αγγλοι παιξουν σαν αγγλοι πιθανο ειναι το οβερ γιατι ο σκολαρι θα παιξει σαν βραζιλια την βραζιλια :grin: το θεμα ειναι οι χεστιδες οι αγγλοι τι θα κανουν :grin: :grin: αλλα λογο τον 150 ετων δεν ξερω ποσα τσιμπουκια καναν οι αγγλοι τους βραζιλιανους για να παρουν κατι.. :grin: :grin: :grin:Σκεφτομαι πονηρα ειμαι ελληνας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χρησταρα αν ηταν ετσι με το ποιος έχει στο αίμα του την μπάλα απο τα 20 μουντιάλ τα 15 έπρεπε να τα ειχε πάρει η βραζιλια η αργεντινή.όμως όπως εχεις πει αλλού στη μπάλα τιποτα δεν ειναι σίγουρο καλό θα ειναι να μην λέμε μεγάλα λόγια.οι αγγλοι συμφωνώ ότι ειναι 5 κλάσεις κάτω αλλα είδες ότι η στρογγυλή θεά είχε άλλη άποψη. ;)εγω χθες επαιξα live  τον παοκ στο μπασκετ.στο 3 δεκάλεπτο με 5 πόντους πισω έδινε νίκη του παοκ στο 1.5 1.83.φυσικά πήρα το δώρο και κέρδισα δυο ποικιλίες στο Καστελόριζο :grin: φιλικά δεν παίζω ΠΟΤΕ ούτε ευρω.αλλα γιαυτους που παιζουν καλό ειναι να κυνηγούν τα οβερακια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Δε βλέπω να τον ξαναφωνάζει τον ροναλντίνιο

Επισκέπτης
ισπανια γκολ/γκολ,βραζιλια γκολ/γκολ,σουηδια οβερ.  βλεπω πολλα γκολ σημερα  :sunglasses:
φιλικά δεν παίζω ΠΟΤΕ ούτε ευρω.αλλα γιαυτους που παιζουν καλό ειναι να κυνηγούν τα οβερακια.
Γατακι, πανθηρακι  :sunglasses:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα!!
Ας παιξουμε κανενα ψιλο σημερα στο μπασκετακι,να περασει η ωρα..

καντου-βιρτους  αντερ 150,5 ποντους
γαλατα-φενερ 2  με -3,5 ποντ.χαντικαπ
καχα λαμποραλ-σαραγοσα 2 με +10,5 ποντ.χαντικαπ

αντε καλη επιτυχια!! :rockon:

Επισκέπτης
Καλησπερα!!
Ας παιξουμε κανενα ψιλο σημερα στο μπασκετακι,να περασει η ωρα..

καντου-βιρτους  αντερ 150,5 ποντους
γαλατα-φενερ 2  με -3,5 ποντ.χαντικαπ
καχα λαμποραλ-σαραγοσα 2 με +10,5 ποντ.χαντικαπ

αντε καλη επιτυχια!! :rockon:
Εγω το χαντικαπ της σαραγοσα το επαιξα στο +8.5  :- μαζι με καντου 1 (1.55) και οβερ μπαρτσα 156.5

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom