Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Επισκέπτης
δυστυχώς πέσαμε στο τυράκι .δεν πειράζει ελπίζω να ρεφάρουμε με Μονακό.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Σου ειπα χιναρακι και ηρθε.  τις ισοπαλιες τις εχω και το χτεσινο στο βορρα αλλα και γενικοτερα.
Οποτε παιζω μου καθεται το σημειο ;)

Επισκέπτης
Σου ειπα χιναρακι και ηρθε.  τις ισοπαλιες τις εχω και το χτεσινο στο βορρα αλλα και γενικοτερα.
Οποτε παιζω μου καθεται το σημειο ;)
τύπε δύσκολο σημείο η ισοπαλία για να το παίξεις.προσωπικά της αποφεύγω εκτός αν ειναι κατι που εχω διαίσθηση η πληροφόρηση :grin: σήμερα όλα έδειχναν ασο αν το είδες ο διαιτητής την πήγαινε γαμώντας τι λιβαδεια με ανύπαρκτα φάουλ γύρω από την περιοχή αλλα δυστυχώς οι μαλάκες δεν το εκμεταλλεύτηκαν.προσωπικά βλεπω live ανζε Μονακό και ανάλογα θα ποντάρω.το βλεπω για διπλό αλλα θα δω πως θα πάει στο πρωτο 10 λεπτο.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ονειρεύεται τίτλους με Γιουβέντους
Ο Φερνάντο Γιορέντε εκφράζει την επιθυμία του να πραγματοποιήσει πλούσια καριέρα με τους ''μπιανκονέρι''

Ο διεθνής Ισπανός επιθετικός, Φερνάντο Γιορέντε, έχει απορρίψει πολλές προτάσεις, αφού είναι αποφασισμένος να μετακομίσει το καλοκαίρι στο Τορίνο, για χατίρι της Γιουβέντους.

Ο ''άσος'' της Μπιλμπάο ονειρεύεται τρόπαια με τη ''Μεγάλη Κυρία'' και θέλει πάση θυσία να πετύχει στη Serie A.

''Για μένα η Μπιλμπάο ήταν τα πάντα, η ζωή μου, αλλά τώρα μετακομίζω στην καλύτερη ομάδα της Ιταλίας. Η Γιουβέντους είναι τεράστιος σύλλογος, ένας από τους καλύτερους του πλανήτη. Έχω μπροστά μου μία μεγάλη πρόκληση και θέλω να πετύχω.

Σκοπός μου είναι να κατακτήσω τίτλους με τη Γιουβέντους. Απέρριψα αρκετές προτάσεις γιατί θεωρώ πως η Γιουβέντους είναι αυτό που πραγματικά ήθελα. Πάντα μου άρεσε το πνεύμα των ιταλικών ομάδων. Είναι ομάδες που παλεύουν σκληρά και είναι πολύ ισχυρές.

Θέλω να προσπαθήσω να κατακτήσω το Champions League. Η Γιουβέντους είναι ομάδα με νοοτροπία νικητή και τα επόμενα χρόνια αναμένεται να κερδίσει πολλά τρόπαια. Θέλω να είμαι μέρος αυτού του σχεδίου και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Η Γιουβέντους μπορεί να απογειώσει την καριέρα μου και από εκεί να κερδίσω μία θέση και στην εθνική ομάδα, αφού πάντα ενδιαφέρομαι γι' αυτή'', ανέφερε ο Βάσκος

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
την ποιο καταληλη στιγμη πηρε τον επιθετικο η γιουβε

πριν τους 16 του τσαμπιονς λιγκ

οχι οτι θα χτυπησει κουπα, αλλα μακρια μπορει να παει..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
την ποιο καταληλη στιγμη πηρε τον επιθετικο η γιουβε

πριν τους 16 του τσαμπιονς λιγκ

οχι οτι θα χτυπησει κουπα, αλλα μακρια μπορει να παει..
Απο το καλοκαιρι και μετα θα ειναι στην Γιουβεντους :grin: :grin:  Εκλεισε τωρα γιατι ληγει το συμβολαιο του με την ατλετικ του μπιλμπαο Το καλοκαιρι και ειχε δικαιωμα να διαπραγματευτει για την μεταγραφη του που τελικα εγινε στην γιουβεντους :grin:. Η μπιλμπαο ενω δεν τον βαζει βασικο στους αγωνες λογο του γεγονοτος οτι θελει να φυγει απεριψε προταση 4 εκατομμυριων ευρω για να τον αφησει τωρα τον ιανουαριο.. :grin: Αλλα το καλοκαιρι θα παρει και αλλους τωρα πηρε για 4 μηνες τον νικολα ανελκα με δικαιωμα εφοσων τα παει καλα για ανανεωση για ενα χρονο ακομα αν δεν παει καλα φευγει το καλοκαιρι :grin:Βασικα σε 2 χρονια απο τωρα η γιουβεντους θα εχει επανελθει σε ΤΟΠ επιπεδο υπηρχε το γηπεδο που στοιχησε μαζι με τους περιβαλοντες χωρου του σταδιου ανταποδωτικα οφελη για το τορινο επενδυση αυτοχρηματοδοτησης της ιδιας της γιουβεντους 150 εκατομμυριων ευρω 120 στοιχισε το γηπεδο 41 χιλιαδων θεσεων και 30 εκατομμυρια η αναπλαση των χωρων εξω απο το γυπεδο και αυτο εγινε για να παρει την εκταση απο τον δημο του τορινο επρεπε να κανει ανταποδοτικα οφελη για το τορινο.. Σταμ η γιουβε εχει πισω της το γκρουπ FIAT οπου γκρουπ φιατ σημαινει Φιατ,αλφα ρομεο, ferrari, maserati,kraisler και κανα ποσες αλλες κτλ κτλ 220 χιλιαδες εργατες και δεν συμαζευταιη κατασταση :grin:  απλα η γιουβεντους εχει ιστορια ξερει οτι πρεπει να διμιουργησει τις βασεις την ιστορια την εχει απλα πρεπει να αναδιμιουργηθει μετα την πτωση στην β εθνικη που την ερηξε πολυ πισω.. Απλα ξερει οτι μονο με το χρημα δεν γινεσε ομαδα βλεπε τσελσι 0 ιστορια δις μπατζετ κλαρινο απο την γιουβεντους για το τσου λου  και απο την κορινθιανς για το Διηπειρωτικο Κυπελλο  :grin: Οτι οσο και μεγαλη ομαδα να εισαι χρηαζεσε βασεις δηλαδη καινουργιο γηπεδο η μονη ομαδα σε ολοκληρη την ιταλια που εχει ιδιοκτιτο γηπεδο εγκαταστασεις καινουργιες σε ολα τα επιπεδα κολεγιο για τις ακαδιμιες και οτι αλλο συνεπαγετε για να αρχισει να ανεβενει απο τα χαμηλα προς τα ψηλα χρειαζεται υποδομη βασεις και αυτο το ξερει γιατι ειναι μεγαλη ομαδα η τσελσι η παρι σεν ζερμεν η μαντσεστερ σιτι απλα δεν ειναι μεγαλεσ ομαδες εχουν μεγαλους παιχτες χωρις ιστορια δεν υπαρχει μελλον οι αραβες καποτε θα φηγουν και ο ρωσσος μετα? :pipa1: Ενω η γιουβεντους επειδη ειναι οντος μεγαλή ομαδα αρχησε απο κατω πρως τα πανω και οχι απο πανω για να μεινει  πανω  :grin::grin: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κόλτσεστερ 101 over, τσέλντενταμ 107 over, κοβεντρυ goal 108.

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
να δωσω εγω πρωτη φορα: Port Vale G/G,Cheltenham G/G, sheff. Utd. 1. Επισης επαιξα Bristol Rovers 2X, Wimblenton 2X....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
1 σεφιλντ
2 ανζε
χ ολνταμ
1 κοβεντρι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Κόλτσεστερ Χ, Γέοβιλ 2

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

Κόσμος
Μοιραστείτε
inShare1

Αποστολή άρθρου Επικοινωνία με συντάκτηΕκτύπωσηΑγαπημένα
2 σχόλια

Ποδοσφαιρικό σκάνδαλο εξιχνιάζει η Europol - 380 στημένα παιχνίδια στην Ευρώπη

Ποδοσφαιρικό σκάνδαλο εξιχνιάζει η Europol04/02/2013 | 15:44Τελευταία Ενημέρωση: 15:44 04/02/2013
προηγούμενο1 από 1επόμενο
Διαφημίσεις GoogleΕπιδοτήσεις 2013Ενίσχυση έως 55% για Νέες και Υφιστάμενες Επιχειρήσεις σκυλωνPrivate dog area 80sq.m house 9sqm Μονοκατοικίες με προσωπικό κήπο 80τΣτην αποκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου στημένων αγώνων στην ιστορία του ποδοσφαίρου φέρεται να προχώρησε η Europol. Υπάρχουν ενδείξεις για τουλάχιστον 380 στημένα παιγνίδια σε όλη την Ευρώπη.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Europol στη Χάγη, υπάρχουν ενδείξεις για τουλάχιστον 380 στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες σε όλη την Ευρώπη: Μεταξύ των στημένων παιγνιδιών για το διάστημα 2008-2011 που εξιχνιάζει η Europol είναι οι προκριματικοί αγώνες για το Mundial, το Euro καθώς δύο παιγνίδια του Champions League, τα οποία φέρεται να απέφεραν κέρδη ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ. Κατά τις έρευνές της η Europol προχώρησε σε ταυτοποίηση 425 εμπλεκομένων προσώπων μεταξύ των οποίων βρίσκονται διεφθαρμένοι παράγοντες, ποδοσφαιριστές και διαιτητές από 15 χώρες. Στο σκάνδαλο εμπλέκονται χώρες όπως η Ισπανία, η M. Βρετανία, η Γερμανία, η Ελβετία, η Τουρκία και η Ολλανδία.

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Ρομπ Γουεϊνράιτ, αποκαλύφθηκαν δραστηριότητες εγκληματικών συμμοριών στην Ασία που εμπλέκονται σε στημένα παιγνίδια στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τον ίδιο φαίνεται να υπάρχει ένα καρτέλ στημένων αγώνων με έδρα τη Σιγκαπούρη, το οποίο έχει διασυνδέσεις με πολλές ευρωπαϊκές χώρες, και το οποίο διατηρεί ιδιαίτερα στενές σχέσεις, κυρίως με την Ιταλία. «Για μας είναι σαφές ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη υπόθεση στημένων αγώνων όλων των εποχών», τόνισε ο επικεφαλής της Europol, προσθέτοντας ότι «πρόκειται για μια θλιβερή ημέρα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο». Έσπευσε ωστόσο να διευκρινίσει ότι «οι αποκαλύψεις αυτές συνιστούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου».

Ύποπτοι αγώνες και σε Αφρική, Ασία και Ν. Αμερική

Δεν είναι όμως μόνο η Ευρώπη που πλήττεται από το σκάνδαλο. Οι Αρχές εξετάζουν ύποπτους αγώνες στην Αφρική, την Ασία και την Νότια Αμερική, ωστόσο, οι έρευνες εκεί δεν έχουν προχωρήσει ικανοποιητικά. Και στις περιπτώσεις αυτές δεν εμπλέκονται μόνο ποδοσφαιριστές αλλά και αθλητικοί παράγοντες και διαιτητές.

Η Europol απέφυγε σκοπίμως να αναφερθεί σε ονόματα υπόπτων ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιρικών σωματείων για την αποφυγή συσκότισης των ερευνών που συνεχίζονται ακόμη. Σύμφωνα, ωστόσο, με την εισαγγελία του Μπόχουμ που διερευνά τη γερμανική πτυχή του σκανδάλου εδώ και χρόνια, πολλά από τα στημένα παιγνίδια στα οποία αναφέρεται η Europol είναι γνωστά στις γερμανικές και στα μέσα ενημέρωσης. Στην γερμανική περίπτωση, τόνισε ο εισαγγελέας Φρίντχελμ Άλτχανς, πρόκειται για παιγνίδια της τέταρτης κατηγορίας.

Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Επισκέπτης
Η σκατοφατσα δεν εχει καμια πληροφορια σημερα  :grin:

Επισκέπτης
Η σκατοφατσα δεν εχει καμια πληροφορια σημερα  :grin:
εσυ αν άκουγες κερδισμένος θα ησουν :grin: σήμερα και αύριο ρεπό.κανένα μπασκετικό ματς από ευρωλιγκα θα πούμε.εσύ παίξε τον παοκ την Κυριακή να οικονομήσεις μπετόν αχαστο :grin:

iliasgoldfinger

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σε ολους, χθες οι προβλεψεις πηγαν ετσι και ετσι,

γεια σε ολους, σημερα Λεβαδια 1, Καιζερ 2, Μονακο 2, Πακος 1, εξω μονα,
οπαπι 3-4 και αντε να δουμε.....

Για βομβα Γουικομ 2, και γκολ Ρεαλ Β 4-6......

θα ηταν πολυ καλα αν εβγαινε ασσος η Λεβαδια.....

Για σημερα ριλαξ λογω εγγλεζικων......μονο βομβες αξιζει να παιζει
καποιος σε αυτους....

:) :) :) :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. πηγα να βαλω μιλις 5 ευρω γκολ-γκολ την κοβεντρι και επεσε απο 1,80 1,72 λιγο πριν τα βαλω και στο 1,72 δεν τα εβαλα μονο αυτο βλεπω μαλλων διαβασα ρεπορταζιακα μου εβγαινε το γκολ γκολ :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom