Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
Το πονταρα στο Χ το δικο σου χτες και τα εκανα 2 τα εξοχικα :2funny:

Μαρς Χ απο αθηνα μεχρι τουμπα ηταν το χθεσινο

Kostis_37

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χθες έπαιξα 3 δελτια, από 6 ομάδες καρφωτα 4,5 € το καθενα,

Και στα 3 δελτια ρε παιδια εχασα από μια ομάδα, στο μεν πρωτο την βρωμα της χερτα στο χ στημενος , στο δευτερο την γκλανταμπαχ στο χ και εγινε ασσος και στο τριτο την βρωμα την λυών στο χ παρακαλώ .

Άποψή μου ειναι οτι σε ολα τα παιχνιδια καποιο στοιχείο του παιχνιδιου ειναι στημενο: Δηλαδη στο ραγκενσπουργκ χερτα δεν μπορει ρε ξεφτιλισμενοι να ειναι 0-0- ημιχρονο και αν γινεται 1-5 .

Βεβαια μπορω να πώ οτι απο το στοιχημα ειμαι πολύ κερδισμενος και αρκετα λεφτα μιας και παντα παιζω λιγα χρηματα .

Σημερα, θα συμφωνησω με τον προλαλίσαντα οτι η λειβαδιά θα το παρει το παιχνιδι ίως και με ανατροπή όπως και το over της μονακό θα τιμήσω.

Επισκέπτης
Με χιναρακι ομως ειναι ευχαριστημενοι και οι  2

Αν το παιξεις ελπιζω η πληροφορια σου να ειναι σωστη και να κερδισεις.

Οσο για υποβιβασμο για πλατανια το βλεπω σαν δευτερο.Και δεν αναφερομαι καθαρα αγωνιστικά ;)
μα δεν το λέω αγωνιστικά .το υπονόησα πανιωναρα μου ;) δεν μπορεί να υπάρχουν στο χάρτη δυο ομάδες απο τη θρακη αλλα και επειδή δεν μπορεί να πέσει ο πλατανιας που ειναι ομαδα που όποιος είδε πως ανέβηκε περσι θα καταλάβει πολλά.

Επισκέπτης
Δλδ να πονταρο την βιλλα και το κοτερο που εχω   :2funny:
καλά εσύ δεν με ακούς γιαυτο θα πηγαίνεις κουβά :grin:ρε μην παίζεις με συναίσθημα στο στοίχημα.τωρα που το ελληνικό πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος ειναι ευκαιρία για πολλά κέρδη. πάντως βίλα και κότερο μην τα παίξεις :grin: ίσως κανένα εξοχικό με καμιά μπυριτσα.δεν πάμε να γίνουμε πλούσιοι και στο λεω εγω ο μεγαλύτερος ευεργέτης του οπαπ :grin:

Επισκέπτης
Το πονταρα στο Χ το δικο σου χτες και τα εκανα 2 τα εξοχικα :2funny:

Μαρς Χ απο αθηνα μεχρι τουμπα ηταν το χθεσινο
χαίρομαι που κέρδισε ένας πανιώνιος και ο παοκτζης πήγε κουβά γιατί δεν έχει μυαλό :grin: εγώ ο μαλάκας όμως που δεν πρόλαβα να το ποντάρω δεν πήρα ούτε μπύρα :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Πάκος 1, Γουίκομπ άντερ

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
χαίρομαι που κέρδισε ένας πανιώνιος και ο παοκτζης πήγε κουβά γιατί δεν έχει μυαλό :grin: εγώ ο μαλάκας όμως που δεν πρόλαβα να το ποντάρω δεν πήρα ούτε μπύρα :grin:

Πανθηρας και μυαλο πανε μαζι.

Ασε τα παοκακια να σκουζουν :grin:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
μα δεν το λέω αγωνιστικά .το υπονόησα πανιωναρα μου ;) δεν μπορεί να υπάρχουν στο χάρτη δυο ομάδες απο τη θρακη αλλα και επειδή δεν μπορεί να πέσει ο πλατανιας που ειναι ομαδα που όποιος είδε πως ανέβηκε περσι θα καταλάβει πολλά.

Θυμαμαι πως ανεβηκε γιατι παρακολουθω.

Για να λεμε την αληθεια παντως και οι 2 ομαδες το κυλανε το τοπι.

Προτιμω να πεσει ξανθη παντως αν και ξερω αυτο το σεναριο δεν παιζει ;)

Επισκέπτης
Θυμαμαι πως ανεβηκε γιατι παρακολουθω.

Για να λεμε την αληθεια παντως και οι 2 ομαδες το κυλανε το τοπι.

Προτιμω να πεσει ξανθη παντως αν και ξερω αυτο το σεναριο δεν παιζει ;)
τύπε η ξανθη όπως είπες δεν υπαρχει περίπτωση να πέσει.για πολλούς και διαφόρους λόγους ;) αγωνιστικά πάντως κερκυρα και πλατανιας ειναι οι χειρότερες ομάδες.ο πλατανιας στα τελευταία 10 ματς εχει κάνει 8 ηττες και δυο νίκες.και οι δυο με τον παναθηναϊκό :grin: πάντως με τη βοήθεια της παναγιας πιστεύω θα μείνει  :priest:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα..

λεβαδιακος-πας  2-3 γκολ
αρλ-μονακο      2

κ στο μπακετ οριακη νικη του θρυλου μεχρι 5 ποντους...

:rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
άσσος λεβαδειακός και διπλό για μονακό...για να δούμε...

Επισκέπτης
λεβαδ 1,μονακο 2,ασκολι χ
το πρώτο το είπα και εγω .τη Μονακό κανονικά θα την έπαιζα αλλα ρε φιλε αποκτζη το γαλλικό δεν με παει με τιποτα.ούτε με τριπλή δεν τους πιάνω :grin: κανονικά ειναι δωρο το 2 της Μονακό αφου οι άλλοι έχουν για αμυντικό χαφ...τον πλεσι :grin: οπότε καταλαβαίνεις.αν κερδίσει η Λιβαδειά θα παίξω τα κέρδη στη Μονακό :grin:

Επισκέπτης
το πρώτο το είπα και εγω .τη Μονακό κανονικά θα την έπαιζα αλλα ρε φιλε αποκτζη το γαλλικό δεν με παει με τιποτα.ούτε με τριπλή δεν τους πιάνω :grin: κανονικά ειναι δωρο το 2 της Μονακό αφου οι άλλοι έχουν για αμυντικό χαφ...τον πλεσι :grin: οπότε καταλαβαίνεις.αν κερδίσει η Λιβαδειά θα παίξω τα κέρδη στη Μονακό :grin:
Μακαρι να περασουν και τα δυο γιατι ολοι αυτα παιζουμε σημερα  :grin:

Επισκέπτης
Μακαρι να περασουν και τα δυο γιατι ολοι αυτα παιζουμε σημερα  :grin:
αυτό φοβάμαι και εγώ ότι το παίζει όλη ευρωπη.εγώ στη θεση σου θα τα έσπαγα μονά αν παίζεις έξω ;)πάντως ο λεβαδειακος πιστεύω να περάσει γιατί τον κυνηγάει ο βαζελος ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
αυτό φοβάμαι και εγώ ότι το παίζει όλη ευρωπη.εγώ στη θεση σου θα τα έσπαγα μονά αν παίζεις έξω ;)πάντως ο λεβαδειακος πιστεύω να περάσει γιατί τον κυνηγάει ο βαζελος ;)

Ή η Μονακό ή η Πάκος θα σπάσει, έχουν παικτεί πολύ

iliasgoldfinger

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
γεια σε ολους, σημερα Λεβαδια 1, Καιζερ 2, Μονακο 2, Πακος 1, εξω μονα,
οπαπι 3-4 και αντε να δουμε.....

:rolleyes :rolleyes: :rolleyes: