Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εγώ να τα δεχτώ όλα..και δεν υπερασπίζομαι το σημείο μου.αλλα τον οφη τον εχεις δει; εκτός έδρας δεν κερδίζει ούτε τους u20 του παοκ.όσο για τους παίχτες είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω.οσο για το κίνητρο η δεύτερη θεση δεν ειναι κίνητρο; το τσου λου ειναι στόχος διαφορετικά βλεπω το σαββιδη να φεύγει και οι παίχτες το ξέρουν..λεφτά δεν υπάρχουν και το να πληρώνεσαι ειναι από μόνο του κίνητρο.και τον πανιώνιο με τι λιβαδεια το έπαιξα αν το έπαιζα βάση ομάδων και κατάστασης δεν ερχόταν ποτέ...όμως ήρθε εύκολα δύσκολα.και σήμερα ο παοκ πιστεύω εύκολα δύσκολα θα έρθει γιατί προσφέρεται ο αντίπαλος που δεν έχει κανένα κίνητρο.
Μισο να βαλω ενα κρασακι να το συζητισουμε(μολις εφαγα την τσιπουρα την αλανιαρα 9,5 ευρω αν βγαλεις το κεφαλι δεν ειμαι γατα να το φαω τιν πετσα απο εξω τα κοκαλα την ουρα την ραχι πανω πανω τα υγρα που χανει στα 50 λεπτα ψησιματος απο τα 9,5 που στα 9,5 ευρω ειναι ζυγισμενη με τα εντοσθια βγαλεις και τα εντοσθεια τρως μια τσιπουρα που την πληρωνεις 9,5 αλλα τρως για 5 ευρω :2funny:)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρησταρα τι να κανω, προσπαθω να απεχω λιγο απο το σαιτ διοτη η ωρες που εχω καταναλωσει εδω , η μαλλον η υπερβολικες ωρες θα μπορουσαν να ειχαν μετατραπει σε μελετες για στοιχημα και να χα γεμησει την τσεπη περισσοτερο  :grin:

το ψιλοβαρεθηκα δηλαδη εφοσον ενδιαφερον ατομα ειναι ελαχιστα ,και ετσι το θρεντ του στοιχηματος ειναι ενα κινητρο..

τελοσπαντων, σημερα φορτωσα ενα μεγαλο ποσο, αρκετα μεγαλο θα ελεγα παλι στο ειδικο στοιχημα της bwin στο 1.75 δεν λεω ποσα εβαλα γιατι αν τα χασω θα φαω καζουρα,αλλα αν τα κερδησω θα κανω εγω καζουρα  :grin:

γενικα αλλαζω συνεχει αποψη για αυτο το παιχνιδι, μια με πιανει η πλεονεξια και θελω πολλα , χανω αυτα που εχω κιολας,παιζω 3-4 ευρω σε 5 ματσ και τα πιανω ολα βγαζω 70 ευρω, παιζω 70 ευρω δυαδα 2.5 παιρνω τα παπαρια μου ...

τοσο καιρο που παιζω , αν και τζογος εχω μαθει πολλα πραγματα...
σταμ αυτο τον μηνα συνολικη διαρκεια 30-40 μερες εχω χασει πανω απο 450 ευρω :grin: Ενω πριν 1,5 μηνα και κατι ακομα εκανα αναλυψη ποσο κατα πολυ μεγαλυτερο :grin: ξερεις τι φταιει η πλεονεξια η ανυπομονισια και η επαρση που εχουμε με μια καλη μπαζα :grin: Αν ειμαστε εγρατεις ταπεινοι και υπομονετικοι χωρις επαρσι εσωτερικη αλλα και εξωτερικη θα ξανακερδισουμε.. Ειναι τοσο απλο αλλα και τοσο δυσκολο γιατι η πιο δυσκολη μαχη ειναι να κερδισουμε τον ιδιο μας τον εαυτο πεξε ταπεινα να παιξουμε ταπεινα και παλι θα σηκωθουμε :grin: Το να ειμαστε εγκρατεις στο στοιχημα αλλα και γενικα στην ζωη μας κανει ελευθερους δεν χαθηκε ο κοσμος αν δεν παιξουμε μια μερα μια εβδομαδα 1 μηνα εαν δεν το θελουμε πραγματικα ταπεινα υπομονετικα δεν θα κερδιζουμε οτι και να κανουμε..Μεσα μας εχουμε τις ερωτησεις μεσα μας εχουμε τις απαντησεις υγεια και καλη καρδια:grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μισο να βαλω ενα κρασακι να το συζητισουμε(μολις εφαγα την τσιπουρα την αλανιαρα 9,5 ευρω αν βγαλεις το κεφαλι δεν ειμαι γατα να το φαω τιν πετσα απο εξω τα κοκαλα την ουρα την ραχι πανω πανω τα υγρα που χανει στα 50 λεπτα ψησιματος απο τα 9,5 που στα 9,5 ευρω ειναι ζυγισμενη με τα εντοσθια βγαλεις και τα εντοσθεια τρως μια τσιπουρα που την πληρωνεις 9,5 αλλα τρως για 5 ευρω :2funny:)
λοιπον ο ΠΑΟΚ ειναι μεσα στα πλαιοφ το να βγει δευτερος μπορει να βγει και εφοσον αρχισουν τα πλαι οφ με ενα πλεονεκτιμα του ενος βαθμου πχ Του αστερα τριπολης (για την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο που ειναι ο αστερας πιο ψηλα)δεν χαθηκε ο κοσμος και ειναι αναστρεψιμο ακομα και οι 2 βαθμοι.. Ο οφη ο οφη αν δουμε την βαθμολογια εχει κινιτρο με νικη πιανει θεση πλει οφ.. Οτι και αν δεν βλεπεται η οχι εχει κινιτρο ο ΠΑΟΚ το κινιτρο δεν ειναι αν πληρωσει η οχι ο σαββιδης αφου πληρωνει γιαυτο τα εχουν ρηξει και στον κοκορα οι παιχτες ειναι οτι δεν σκεφτονται αν θα φυγει η οχι ο σαββιδης για να χασουν λεφτα γιατι ειδη θα επαιζαν καποιους αγωνες και αυτο δεν το εκαναν ειναι στην ελλαδα αρα νοοτροπια ελληνικια κλαην μαην οφ δεν λαιν μετα ειμαστε ελλαδα μπενοντας στα πλαιοφ ο παναθηναικος εχει δεν εχει τους παιχτες που α ηθελε να ειχε λογο ελλαδας μπορει να βγει δευτερος :grin:.. Μετα... Μετα  την κοκκινη που εδωσε στον πιτσιρικα του παοκ και το πεναλντι που δεν ηταν μεσα στο χαριλαου για τον αρη λεει πολλα οτι σαββιδη κοιταξε να δεις χαλαρωσε δεν θα αλλαξεις εσυ τα δεδομενα του πιο βρωμικου ποδοσφαιρικου πρωταθληματος του κοσμου της γης δηλαδη της ελλαδος :grin:Και το τελευταιο σαν αγωνιστικη κατασταση οπως και να το παρεις δεν αξιζει να βαλεις σε αποδωση 1,40 και ας βγει με 167-0 Ο ασσος τον ΠΑΟΚ εχεις παιξει λαθος και ας βγει το σημειο δεν πεζουμε γιατι πρεπει να κερδισει καποια ομαδα που στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν βλεπω οτι πρεπει αλλα τελως παντων παιζουμε.. Γιατι η ομαδα μας εχει δηξει μεσα στο γηπεδο με την συμπεριφορα της οτι πρεπει να την παιξουμε ειναι πολυ απλο το να κερδισω ενα ποσο σε ενα υποθετικο ποσοστο χωρις να το αξιζει η ομαδα και ας βγει εχω κανει λαθος τα λεφτα καλοδεχουμενα ναι αλλα αν παιζω ετσι θα κερδιζω οπως τα ζαρια και οχι οπως δειχνουν τα αγωνιστικα δεδομενα δηλαδη το οτι ο παοκ ειναι ανυπαρκτος στους τελευταιους αγωνες του πρωταθμηματος..ΥΓ..Οτι λαμπει δεν ειναι χρισος μηλαω για τα πονταρισματα στο διαδικτιο και αν βγει κατι θα χασουμε 10 πολυ απλα γιατι δεν εχουμε εγκρατεια και υπομονη ο ΠΑΟΚ εχει δηξει οτι δεν αξιζει να πεζεται σαν σημειο και ας παιζει με β τοπικο ειναι αλοπροσαλη ομαδα κυκλοθιμικια δηλαδη εχει <<ψυχολογικα προβληματα>> Μια φορα αν δηξει καλο προσοπο δεν παει να πει οτι εγινε και καλα :grin:Το να κερδιζουμε υγειης στοιχηματικα  ειναι καλυτερα απο το να κερδιζουμε γιατι νομιζουμε οτι πεζουμε υγειες στοιχηματικα :2funny: :2funny:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
419
Πόντοι
6.135
Σχετικα με το δικτυακο στοιχημα οσο αφορα την bet365 ηθελα να ρωτησω τι γινεται ; Μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε αφοβα; Εχει προσωρινη αδεια ; Τι να κανω να παιξω η θα μου μπλοκαρουν οι τραπεζες τις συναλλαγες (καταθεσεις-αναληψεις) ;

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Σχετικα με το δικτυακο στοιχημα οσο αφορα την bet365 ηθελα να ρωτησω τι γινεται ; Μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε αφοβα; Εχει προσωρινη αδεια ; Τι να κανω να παιξω η θα μου μπλοκαρουν οι τραπεζες τις συναλλαγες (καταθεσεις-αναληψεις) ;
παιξε αφοβα παιζει η μιση ελλαδα ειναι προς το παρων λογο αναβολης που εδωσε η ελλαδα νομιμη δεν σου μπλοκαρει τιποτα η τραπεζα καθε βραδη του σαββατου στο ιντερνετ καφε που παω παιζουμε 3-4 στην βετ365 στο live ειναι η μεγαλυτερη εταιρια στον κοσμο στο ιντερνετικο στοιχημα παιξε αφοβα μεχρι να ληξει η παραταση που εδωσε η ελληνικη νομοθεσια μετα την παρεμβαση της ευρωπης για το την μη  εγκαιρη ειδοποιηση του μονοπολιου που θελει να εφαρμωσει στην ελλαδα η ελλαδα :grin:

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Έπαιξα το πρωί για πλάκα ένα δελτίο με 2 ακριβή σκορ στον ΟΠΑΠ.
Το 126 σκορ 0-2 με απόδοση 22
Το 128 σκορ 1-3 με απόδοση 24
ποντάρισμα 3€.
Ήρθαν και τα 2!!!!!
Δεν έχω πάει ακόμα να τα εισπράξω να δω με το φόρο πόσα θα μου μείνουν,αλλά λογιστικά είναι 1584 αχνιστά ευρώ!!!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ποντάρισμα 3€.
Ήρθαν και τα 2!!!!!
Δεν έχω πάει ακόμα να τα εισπράξω να δω με το φόρο πόσα θα μου μείνουν,αλλά λογιστικά είναι 1584 αχνιστά ευρώ!!!!!!
εφοσον ακυρωθηκε η φορολογια για κατω των 100 ευρω, ανεβηκε για ανω τον 100

αρα υπολισε γυρω στα 1350 ευρω..

12-15 της εκατο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ποντάρισμα 3€.
Ήρθαν και τα 2!!!!!
σε καλη μερια φιλε.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η σιτυ χανει 2-1 , εαν δεν το γυρησει στο β ημιχρονο, ο μαλακας ο ιταλος στον παγκο που παιρνει 4 εκατομμυρια το χρονο εαν εχει φιλοτιμο να σηκωθει να φυγει..

Επισκέπτης
χρησταρα δεν με παρακολουθεις μου φαίνεται :grin:..εγώ είπα οτι παίζω παοκ οχι γιατί ειναι ομαδαρα αλλα γιατί πολύ απλά ο οφη εκτός έδρας δεν υπαρχει.επίσης δεν μπορεί ο παοκ να μην κερδίσει 4 συνεχόμενο αγώνα με μια ομαδα σαν τον οφη που ειναι πλέον τελείως αδιάφορος..και επειδή παίζεις bet365 όπως εγω το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα με κίνδυνο να εκτεθώ ..η δεύτερη ομαδα που θα πέσει ειναι ο πανθρακικος ;)τέλος δεν θα πω αλλα ελληνικά ματς που ειναι πλέον βούτυρο στο ψωμί για κέρδη από το να παίζω γερμανιες αγγλιες που έρχονται απίστευτα αποτελέσματα  περίεργα.αλλα επειδη βλεπω ειρωνευονται οποιος θελει σε π.μ εγω ξέρω δεύτερη συνεχόμενο σαββατο έδωσα δυάδα απο Ελλάδα ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η σιτυ χανει 2-1 , εαν δεν το γυρησει στο β ημιχρονο, ο μαλακας ο ιταλος στον παγκο που παιρνει 4 εκατομμυρια το χρονο εαν εχει φιλοτιμο να σηκωθει να φυγει..
οχι οτι εμεις ξερουμε τρελη προπονητικη, αλλα φενεται ο ανθρωπος, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για σιτυ..

κριμα τα λεφτα... ενα πρωταθλημα και αυτο τελευταια αγωνιστικη και τελευταιο λεπτο..

Αλλα αφου δεν εχουν ιδεα απο  μπαλα η αραβες και εχουν μονο τα μυαλα στα πετρελαια και στα χρυσα τον μαντσινι θα κρατανε και του χρονου..  γαμω ομαδα, μου χαλασε ολο το δελτιο και θα βγαζα καλο μεροκαματο.

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Μάντσεστερ - Έβερτον ακριβές σκορ 2-0

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
δωρο το δυπλο του ολυμπιακου

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Σταμ αν βαλει γκολ νωρις πρωτα η γιουβεντους θα παιξω μισο γκολ οβερ για ημιχρονο στο live αν βαλει ομως η φιορεντινα θα κανω την παπια..Μπορει να το παιξω κανα 21 ευρω μονο γκολ-γκολ οπαπ αλλα αυτο ειναι υποθεσειςΕνω το live σιγουρο :grin: Ωραια τα σημεια σου μονο την γιουβεντους εχω καποια ενσταση για τον ασσο αλλα ενταξει δικα σου σημεια ειναι ενοιτε και θα παιξεις αυτο ου βλεπεις :grin:Σε χασαμε ρε μπαγασα :grin:
[/quoteOver 1.5 @ 2.00
€1,00 Μονό 09/02/2013 17:26:03 1,00 2,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - GY7797000310F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  09/02/2013 17:26:03 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Γιουβέντους v Φιορεντίνα
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 09/02/2013 Κανένα 2.00 Κερδισμένο
Σύνολο:  1,00  Κέρδη:  2,00  επειδη το εβαλε στο 20 και οχι στο 10 :grin: γιαυτο το 1 ευρω αλλιως θα ηταν 20ρικο πιο νωρις :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρησταρα δεν με παρακολουθεις μου φαίνεται :grin:..εγώ είπα οτι παίζω παοκ οχι γιατί ειναι ομαδαρα αλλα γιατί πολύ απλά ο οφη εκτός έδρας δεν υπαρχει.επίσης δεν μπορεί ο παοκ να μην κερδίσει 4 συνεχόμενο αγώνα με μια ομαδα σαν τον οφη που ειναι πλέον τελείως αδιάφορος..και επειδή παίζεις bet365 όπως εγω το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα με κίνδυνο να εκτεθώ ..η δεύτερη ομαδα που θα πέσει ειναι ο πανθρακικος ;)τέλος δεν θα πω αλλα ελληνικά ματς που ειναι πλέον βούτυρο στο ψωμί για κέρδη από το να παίζω γερμανιες αγγλιες που έρχονται απίστευτα αποτελέσματα  περίεργα.αλλα επειδη βλεπω ειρωνευονται οποιος θελει σε π.μ εγω ξέρω δεύτερη συνεχόμενο σαββατο έδωσα δυάδα απο Ελλάδα ;)
μαλλων δεν με καταλαβες ποτε απο συνηθεια ελεγες ναι και οι ορκοι αγαπης που ειχες πει απο συνιθεια και αυτοι :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλημερα για αυριο Σαντος οβερ((και χωρις νειμαρ Σαντος εισαι :grin:), Παναθηναικος ασσος στα αλλα ειμαι ακομα στο ψαξιμο θελω μονο να δω με πιον παιζει την αλλη κυριακη ο παναθηναικος για να επιβεβεωσω τον ασσο :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Σημερα με τα οβερ κτλ θα πληρωθηκε κοσμακης και κοσμακης :grin: οβερ και η γραναδα στο 99χιλιαδες και :2funny: :grin:

iliasgoldfinger

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1

φιλε skatofatsa  μη μασας, τοσα χρονια σε οσα φορουμ δινει καποιος καλα παιχνιδια,
παντα ερχεται καποιος και αντι να δωσει τα δικα του παιχνιδια και να δειξει ποσο
μαγκας ειναι, κανει κριτικη στα παιχνιδια του αλλου μονο και μονο για να τον σταματησει
απο το να δινει καλα παιχνιδια, τι να πω, ισως να εχουν παρτιδες με τους μπουκ και
δεν θελουν να παιρνει τιποτα ο κοσμακης.......κριμα.....

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom