Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδοςκαλησπερα δεν αντεξα και επαιξα 14 ευρω να κερδισει η βραζιλια στα unter 20 me τον ισιμερινο δεν γινετε βαση ονοματων να χασει η να φερει ισοπαλια η βραζιλια δεν το δεχομαι ενταξει μαλακια κανω γιατι δεν μου αρεσε στο 1 ημιχρονο αλλα ο κουμαρτζης ετσι ειναι 14 ευρω για να παρω 8
Βραζιλία U20 @ 1.61
€14,00 Μονό 11/01/2013 00:03:13 14,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - DP9603481310F - Flash Ώρα στοιχήματος: 11/01/2013 00:03:13 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Βραζιλία U20 Βραζιλία U20 v Ισημερινός U20
(Τελικό αποτέλεσμα) 10/01/2013 Κανένα 1.61 Χαμένο
Σύνολο: 14,00 Κέρδη: 0,00 βγηκε 1-1 ενταξει αν θελουμε μονο χανουμε με τοσες επιλογες στο ιντερνετ και τωρα ηθελα να χασω.. Βασικα αποφαση χωρις σκεψη ειναι καταστροφη χωρις σωτυρια απλα εδω εχασα εις γνωση μου μπορει να ειναι τα λεφτα κερδισμενα αλλα αυτο δεν εχει σημασια οταν κανεις κατι για να κερδισεις χωρις αιτηολογια θα χανεις δηλαδη θα κερδισει η φανελα κτλ οχι αφου εβλεπα και το ματς ολα εχουν να κανουν με την κριση μας εδω εκανα μαλακια εις γνωση μου ξεροντας σαν μαλακας που ειμαι για την μαλακια που εκανα Υγεια πανω απο ολα τουλαχιστον ο φιλος μου εχασε 90 ευρω στον ΠΑΟΚ αΥΤΟ Μου δηνει παριγορια στον αρρωστο Παιδια τα παντα ειναι μεσα μας ειτε χανουμε ειτε κερδιζουμε εμεις το προκαλουμε με της σκεψεις μας εμπιστευθειτε τον εαυτο σας αλλα το σωστο του μερος για το στοιχημα δηλαδη το λογικο κηνιτρο το ρισκο να εχει λογικη εξηγηση αλλιως δεν ειναι ρισκο αλλα σκετο παθος η ζωη χωρις παθος ειναι σκοταδι και καθε παθος χωρις γνωση ειναι τυφλο...