Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μου φενετε θα ερθω αθηνα για κανα καφε κερασμενο γιατι εδω πανω μερικοι που επεσε η δουλεια τους για ενα ευρω που κανει ο καφες... θα σε βγαλουν μαχερι στο λεμο για να σε κερασουν και ας τους εχεις αφησει 2 σπιτια στο να παιζεις κουμαροστοιχημα :grin:ΥΓ.. Εκει στο καλαμακι που ειχα ερθει πριν κανα 4μηνο νομηζο 2 καφεδες με κερασε ο πρακτορας ροτουσε ανα 20 λεπτα ποιος θελει καφε εδω πανω εχουν γηνει σκρουτζ μακ ντακ επι 2 στο τετραγωνο :grin:
χρηστο προσπαθησε ενας φιλος μου σημερα να κανει εγγραφη μπετ365, αλλα εχουν βγαλει την ελλαδα απο την λιστα για εγγραφη απο καθε χωρα..
ουτε η μπετφερ ξαναενεργοποιηθηκε..

απο οτι βλεπω το βλεπουν σε βαθος χρονου οτι θα περασει..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
χρηστο προσπαθησε ενας φιλος μου σημερα να κανει εγγραφη μπετ365, αλλα εχουν βγαλει την ελλαδα απο την λιστα για εγγραφη απο καθε χωρα..

Ειναι γνωστο οτι η 365 δε δεχεται πλεον εγγραφες απο τη χωρα μας...
Δεν νομιζω οτι το κανει για λογους οτι θα απαγορευτει να παιζει εδω, ή θα φυγει απο μονη της...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

Πρωσοπικα εχω να παω 1 μηνα+15 μερες στα προποτζηδικα και παιζω μονο live στην βετ365 βλεποντας εμενα τα παιδια του ιντερνετ καφε και να κανω σε ενα μηνα kaloytsiko τζιρο :grin:   :grin: Με ρωτησαν πολα παλικαρια απο 18 μεχρι 22 κτλ να κανουν κωδικο προσπαθησαν πολλα με ειπανε δεν μπορουμε κτλ γουσταρανε την φαση με το live αλλα που να ξερουν τι αγχος παιζει με το live και οτι λιγο αν το δεις παθητικα γαμηθικες :knockinb: τεσπα..Το ποιο ωραιο ειναι που με ρωτουσαν αν εχω κανα κωδικο στην βετ365 ακομα για αν τους δωσω τους λεω τι ειναι mail :2funny: :grin: ΥΓ.. Μπικε το μπονους στην βετ365 :grin:ΥΓ2.. πΑΩ Στου κολλητου το ιντερνετ καφε να πιω τον καφε μου τζαμπα και τις ωρες φυσικα  :grin: να ανοιξω το live στην βετ365 :grin: και να πιασω αλτζαζιρα γιατι γουσταρω αραβικι  μεταδωση γιατι εχει καλαμπουρι ο μπαγασας ο αραβας :grin: Αντε με το καλο να δουμε πολλα γκολ να δικαιωσουν την φανελα τους οι δυο ομαδες νοκ αουτ ματς ειναι ολη η γη θα δει αυτο το παιχνιδι ας βγει οβερ να χαρει ο λαος :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
με τοσες απουσιες και παλι κερδισε η γιουβεντους.. αντε τωρα μεσα στην Παρμα 2πλο απο την αριστοτελους θεσσαλονικη μεχρι το μενιδι αθηνα :grin:

Επισκέπτης
με τοσες απουσιες και παλι κερδισε η γιουβεντους.. αντε τωρα μεσα στην Παρμα 2πλο απο την αριστοτελους θεσσαλονικη μεχρι το μενιδι αθηνα :grin:
φυσιολογικη ομαδα οι γιουβε χρησταρα. με απουσιες καρδιζει και οταν παιζουν με δεκα οι αντιπαλοι χανει,  βαλε και οτι εχει λαμπρο παρελθον  :cheesy:  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
athletiko 2
μπετις χ
κοβεντρι χ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
φυσιολογικη ομαδα οι γιουβε χρησταρα. με απουσιες καρδιζει και οταν παιζουν με δεκα οι αντιπαλοι χανει,  βαλε και οτι εχει λαμπρο παρελθον  :cheesy:   :2funny:
Δεν θα βρεις άκρη!Θα σου πει ο Χρηστάρας ότι με τη Σαμπντόρια φυλάγανε τα πόδια τους ενόψει κυπέλλου!Ειδικά αυτός ο Μπουφόν πρέπει να είναι μεγάλο κουμαρόσκυλο!  :tooth:
Ας είναι καλά με τις αστείες χθεσινές αποδόσεις...πέρασε το Χ2!  :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
βρισκεις παντως αρκετα πρακτορεια ανοιχτα..και αρκετα σοβαρα πολλα απο αυτα...
Δεν ξέρω αν είναι σοβαρά πρακτορεία αυτά που λες...πάντως οι ιδιοκτήτες τους είναι γαμημένα πουστράκια που δεν σέβονται ούτε τους συναδέλφους τους ούτε τους παίχτες!

spyrtos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ενω αυτοι που απεργουνε ειναι οι ηρωες της επαναστασης που αγωνιζονται για το δικο μου καλο...

spyrtos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η απεργεια ειναι δικαιωμα και ως δικαιωμα ειναι στην προσωπικη ευχερεια αν θα την κανεις ή οχι. αυτα τα περι σεβασμου δεν τα καταλαβαινω...

Επισκέπτης
Πηγα το Σαββατο σε ενα πρακτορειο να παιξω Τζοκερ,διπλα μου ηταν ενας τυπος που ηθελε να εξαργυρωσει ενα ΚΙΝΟ με το ιλιγγιωδες ποσο των 3 ευρω και του βγαζει η μηχανη να πληρωθει 2,75 λεπτα (η κατι παρομοιο),θα τρελαθουν οι πρακτορες να μαζευουν τσιγκινα μονολεπτα,διλεπτα και πενταλεπτα,μιλαμε σαινι πρεπει να ειναι αυτος που σκεφτηκε αυτο το μετρο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
η απεργεια ειναι δικαιωμα και ως δικαιωμα ειναι στην προσωπικη ευχερεια αν θα την κανεις ή οχι. αυτα τα περι σεβασμου δεν τα καταλαβαινω...
Έχει κάποιες ιδιαιτερότητες το επάγγελμα!Όταν εγώ απεργώ κι εσύ στα 50 μέτρα το έχεις ανοιχτό κινδυνεύω να χάσω την πελατεία μου!Όταν όμως θα κερδίσω κάτι από την απεργία θα το καρπωθείς κι εσύ ο γαμημένος φραγκοφονιάς!Και ξέρω τέτοιες περιπτώσεις πρακτόρων που κλαψομουνιάζουνε τον τελευταίο καιρό για την πτώση του τζίρου...αλλά μόλις χρειάστηκε να κλείσουνε για λίγες μέρες το μπουρδελάκι τους έτσι ώστε να μην μειωθεί κι άλλο ο τζίρος...κάνουνε τους μαλάκες και αφήνουνε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα!Δεν πάει έτσι...

spyrtos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ειναι της γνωστης σχολης σαινιων που μειωσανε τους μισθους , τις συνταξεις , αυξησανε τους φορους και τα τιμολογια δεκο και μυριστηκανε νεο αιμα στην αρρωστια του ελληνα για τζογο..

spyrtos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
και ομως ετσι ακριβως παει στην απεργεια! το καλο που (αν) θα επιτευχθει το καρπωνονται ολοι ειτε απεργοσπαστες ειτε πουστρακια ειτε λαμογια..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
και ομως ετσι ακριβως παει στην απεργεια! το καλο που (αν) θα επιτευχθει το καρπωνονται ολοι ειτε απεργοσπαστες ειτε πουστρακια ειτε λαμογια..
Ε ωραία να μην την τονίσουμε την διαφορά?  :grin:
Δεν έχουνε όμως κανένα δικαίωμα να ξανακλαψομουνιάσουνε...

spyrtos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
χμμ συνεχιζω να γραφω απεργεια αντι για απεργια....

spyrtos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δε διαφωνω σε αυτο απλα εμενα ως παικτη μου φαινεται γελοιο το να παρουσιαζονται οτι το κανουν (και ?) για τον παικτη...ως παικτης εγω και μερικες εκατονταδες χιλιαδες αλλα θυματα εχουμε το τροπο να τιμωρησουμε τετοιες πρακτικες (φορολογιες κλπ) απλα δε μας αφηνει η αρρωστια μας... :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom