iliasgoldfinger
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
3---------000000
η Ολυμπιακαρα......
η Ολυμπιακαρα......
οβεριαρες ομαδες που εχω παρατυρησει και παιξει παντα στο live ομως.. εκτος της ρομα που παιζει σημερα ειναι κουινς παρκ 3 σκωτιας και νταντι γιουναιτεν πρεμιερ σκωτιας πιτερμπορο τσαμπιονσιπ αγγλιας τις σκωτσεζικες τωρα τελευτεα τις επαιξα και βλεπω οτι φερνουν οβερ η πιτερμπορο το εχει στο dna τηςthanks φιλε, αντερ δεν παιζω, πραγματι φαινεται δυσκολο οβερ, θα τα παιξω κανα
10ρικο μονο, και αν βγουν βγηκαν.....
![]()
![]()
![]()
Ακομα δεν εχει διευκρινιστη η κατασταση στο διαδικτιο οσες λειτουργουν τωρα.. μεχρι νεοτερας λειτουργουν νομιμα.. Το θεμα ειναι αν παιξεις σε αυτες αν τις εμπιστευτεις η οχι.. Προς το παρον αυτες που λειτουργουν, λειτουργουν νομιμαΕπειδή έχω μπερδευτεί..Υπάρχει τώρα εταιρεία που να προσφέρει, νομιμα ,στοιχημα στο διαδίκτυο στην Ελλάδα?
to πακισταν που παιζω βγαζει οβερ 3,5Over 1.5 @ 2.00
€5,00 Μονό 07/01/2013 13:25:06 5,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - LX0531674910F - Flash Ώρα στοιχήματος: 07/01/2013 13:25:06 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Θρασύβουλος Φυλής v Εθνικός Γαζωρού
(Γκολ Αγώνα) 07/01/2013 Κανένα 2.00 Ανοικτό
Σύνολο: 5,00 Επιστρέφει: 10,00 einai τωρα στο live το επαιξα λογο ποσοστου δεν διαβασα τιποτα δεν εχω ιδεα για τιποτα μονο ποσοστο![]()
δευτερη η μπετφερ... αλλα ειχε καθυστερησει μια μεγαλη πληρωμη μεγαλου επαγγελματια παιχτη στο λονδινου 980,000 δολλαριων περιπου ...απλα επειδη τα διεθνη συστηματα μεταφορας χρηματων εχουν και ενα οριο αυτος πηρε 350.000 μεσα στην βδομαδαΟ/Η Nikos S μπήκε στη συνομιλία.Είστε συνδεδεμένος με τον/την Nikos SNikos S Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;XRISTOS kalhspera theoritika mexri tiposo mporei na plirosei i eteria sas se enan pexti?Nikos S εξαρτάτε το στοιχημα και τις επιλογες.Στα μέγιστα κέρδη μπορειτε να τα δείτε πιό αναλυτικα. Γενικα για μεγάλες κατηγορίες ειναι μέχρι 2,000,000Nikos S αλλα κοιτάξτε το στους όρους και προυποθέσεις και μέγιστα κέρδηNikos S Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο;XRISTOS ok eyxaristo polyNikos S Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Ζωντανή Συνομιλία της bet365 σήμερα.Ο/Η Nikos S εγκατέλειψε την συνομιλία! To ειχα περιεργειαΗ Καλυτερη εταιρια στην γη..
καθαρα απο περιεργεια ρωτησα τα 2 εκατομμυρια ευρω που αναφερει ειναι μονο για τα πρωταθληματα της Αγγλιας Πρεμιερ,τσαμπιονσιπ,λιγκ 1,λιγκ 2, Α εθνικη ισπανιας Α εθνικη ιταλιας Α εθνικη γερμανιας Α εθνικη γαλλιας το αγγλικο κυπελο λογου χαρη το σημερινο και φυσικα τσαμπιονς λινγκ και κυπελλο ουεφα.. Για την ελλαδα δηλαδη αν κανουμε ενα παρολη το μεγιστο οριο ειναι 50000 ευρω που θα πληρωσουνδευτερη η μπετφερ... αλλα ειχε καθυστερησει μια μεγαλη πληρωμη μεγαλου επαγγελματια παιχτη στο λονδινου 980,000 δολλαριων περιπου ...απλα επειδη τα διεθνη συστηματα μεταφορας χρηματων εχουν και ενα οριο αυτος πηρε 350.000 μεσα στην βδομαδα
και τα υπολοιπα τα πηρε μεσα σε 1.5 χρονο,καθε μηνα επερνε απο 20-30 χιλιαδες δολλαρια, εγεινε εισοδηματιας για 1.5 χρονο απο το στοιχημα
αλλα χρησταρα εαν δεις σε ξενα φορουμ παραπονα για μπετ365 σε θεματα πληρωμων δεν εχω διαβασει, για αλλες ναι..
Κατι που ηθελα να πω για την βετ365 και την εθνικη τραπεζα αν καποιος πχ εχει ενα ποσο μεσα και κανει μια αναλυψη αλλα αφησει μεσα ενα χ ποσο και μετα απο 3 η 2 λεπτα σκεφτει και πει και δεν τα κανω και αυτα που εμειναν αναλυψη θα χρεωθει 2 φορες απο 4 ευρω γιατι θα εχει κανει 2 αναλυψεις και δεν θα προσμετρηθει σαν μια ας εχει και 2 λεπτα διαφορα η μια αναλυψη απο την αλλη.. Ενταξει 8 ευρω δεν ειναι και πολλα αλλα γιατι να τους δωσεις τα 4 δωρο ενο μπορεις να τα επερνες ολα μαζι με την μια και να γλητωνες τα αλλα 4 οι τραπεζες ειναι μαγκες μην τις κανουμε περισοτεροΔεν χρειαζεται
![]()
εθνικη σε βιβλιαριο με καθε αναλυψη κραταει 4 ευρω στο βιβλιαριο δεν εχω καρτα για να μην παρασερνομε και σπαταλαω τα λεφτα στο βιβλιαριο 4 κραταει.. ΥΓ... Γκολ-Γκολ εβερτον 5 ευρω στην βετ365 1,90 αποδωση 16 γκολ-γκολ συνεχομενα εχει η εβερτον θα κανει αλλαγες ας φαει ενα γκολ και μετα ας βαλει και αυτηδεν ξέρω τι γίνετε με την Εθνική, αλλά περίεργο μου φαίνεται...Εγώ δουλεύω με την Aplha bank και τα έξοδα για έμβασμα είναι 3 ευρώ εφάπαξ μόλις μπουν τα λεφτά... Πήρα μια φορά τα μισά και τα υπόλοιπα τα έκανα ανάληψη από ATM σε μια βδομάδα περίπου... Δεν μου κράτησαν τίποτα...