Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα!!
αστ.τριπολης-αεκ 1
λατσιο-καλιαρι   1
:-* :-*
:-* :-*

χαιρεται  :)
ατρομητος-κερκυρα 1
παρμα-παλερμο 1
μαγιορκα-ατλετικο 2
ναπολι-ρομα 1

σε δυαδες τα ματσακια.

καλη επιτυχια σε ολους  :-*

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μετα την τριαδα νικης χτες με αμερικα τιγκρες 1 και λεον οβερ σημερα ρισκαρω με
παοκ 2/2
ατρομητο 1
οβερ πεσκαρα
νιονιο 2
ρομα 2
και κοντραρω την ατλετικο

τους συνδυασμους τους αφηνω σε σας

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
για αυτούς που πάνε για πολλά λεφτά χωρίς να επενδύουν πολλά

σε συστημα

ατρόμητος-κέρκυρα 2 ημίχρονο
μίλαν-σιένα 2-1 σκόρ και ανατροπή 2-1 ημίχρονο-τελικό

και χ2 διπλή ευκαιρία την γιουβέντους με την σαμπντόρια

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera  τωρα τελευτεα τα διαφορα λινγκ για τουσ αγωνες ποδοσφαιρου κολανε σε μενα πολυ συμβαινει και σε εσας αυτο?.. Ακομα και οι μεταδωσεις τις βετ365 κολανε..

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Άτιμη Άρσεναλ, μας έκαψες... Σοβαρότης μηδέν  :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
νταξ κει στην ιταλια μας δουλευουν ψιλο γαζι, 1-0 με 10 παιχτες.. το διπλο πανω απο 100 και μεσα σε λιγα λεπτα 1-2  :2on1:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
παρτυ στην ιταλια σημερα
φιορεντινα-πεσκαρα 0-2

γιουβε-σαμπντορια 1-2

:2funny: :2funny:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
εχθές μου πέρασε ένα δελτίο στον ΟΠΑΠ με κέρδος περίπου 135 ευρώ και σήμερα πήγα να κάνω την εξαργύρωση... το περνάει ο πράκτορας και βλέπω στην οθόνη κέρδος 108 ευρώ... Τι είναι αυτό του λέω? Λάθος έγινε... Μου λέει κανένα λάθος, αφαιρέθηκε ο φόρος...
Τρώω ένα στράβωμα τρελό... του λέω να μου ακυρώσει ένα δελτίο 21 ευρώ που του είχα δώσει μαζί με την εξαργύρωση, στην αρχή κάτι πήγε να πει αλλά είχα τόσο νεύρα και τελικά το ακύρωσε ο άνθρωπος... Ήμουν με ένα φίλο μου ο οποίος έγραφε Τζόκερ και του είπα φωναχτά σε όλο το μαγαζί να πάει να μου αγοράσει μια paysafe των 25 από το περίπτερο... Είχε καμιά δεκαριά άτομα μέσα, ξεσηκώθηκαν όλοι και άρχιζαν και έβριζαν τον ΟΠΑΠ...
Για το μόνο που στεναχωρήθηκα ήταν για το παλικάρι τον πράκτορα ο οποίος παλεύει για το μεροκάματο... Έκατσε στο πάγκο του και δεν ήξερε τι να πει... Εγώ όμως τρελάθηκα και δεν μετάνιωσα για ότι έκανα... ΜΕ ΕΚΛΕΨΑΝ ΣΤΕΓΝΑ.... ΜΕ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ... ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΟΣΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΔΕΛΤΙΟΟΟΟΟΟ... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ.... ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.... ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ...... 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οποιος παιζει bwin εχει ενα ειδικο στοιχημα για συνολο γκολ στα ρεαλ-σαραγοσα  και μπαρτσελονα-εσπανιολ που ειναι ντερμπυ

το οβερ 6.5 εχει 2 , αξιζει με την λογικη οτι η ρεαλ θελει να κανει ενα νεο ξεκινημα και καποια γκολ θα τα βαλει οπως και στο αλλο

υπαρχει και το αλλο ειδικο στοιχημα το οβερ 5.5 που ειναι καπως ποιο σιγουρακι στο 1.55

στην bwin ολα αυτα, το γυρησα σημερα σε αυτο, διοτη με τα πολλα κυπελλα και της πολλες εκπληξεις δεν μπορουσα να βγαλω ακρη..

νταξ.. ηθελα 7 συνολικα γκολ και στα δυο και πληρωθηκα απο το πρωτο ματσ..  :P ενα 100αρι.. δεν με χαλασε.. και ρεφαραμε κιολας  :birdman:

υγ παντως η αμυνα της ρεαλ χωνι οπως παντα..  ας γινει οτι θελει στο αλλο ματσ..  :birdman: :2on1: :2on1:

κυριακη γουρικη μερα για μενα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
νταξ κει στην ιταλια μας δουλευουν ψιλο γαζι, 1-0 με 10 παιχτες.. το διπλο πανω απο 100 και μεσα σε λιγα λεπτα 1-2  :2on1:
σταμ αφου παιζει την τεταρτη κυπελλο με την μιλαν οι παιχτες που θα το ειχαν το μυαλο τους εχουν διαφορα ασφαλειας 5 βαθμους και με την ηττα δεν ειναι μπαρτσελονα που παιρνουν πυρινικα αποβλητα οι παιχτες και δεν σταματαν να τρεχουν.. Οι οπαδοι εδω και μια εβδομαδα κανανε σολντ αουτ για το παιχνιδι με την μιλαν το ιδιο πραγμα ειχαν στο μυαλο τους και οι παιχτες.. τι να φοβηθουν την λατσιο την ιντερ ποια ομαδα εχασαν ειχαν και κακη παραδωση με την σαμπτορια διαφορα ασφαλειας και πιαζουν με την μιλαν τι να σε δουλεψουν να το στησει η γιουβεντους εναντιων της αλλο με το καλτσιοπολη μα κει εκει τα εστεινε υπερ της.. Μερικα πραγματα ειναι φισιολογικα ειναι ανθρωποι και οχι μεταλαγμενοι απο τα αναβολικα στιλ μπαρτσελονα.. :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εχθές μου πέρασε ένα δελτίο στον ΟΠΑΠ με κέρδος περίπου 135 ευρώ και σήμερα πήγα να κάνω την εξαργύρωση... το περνάει ο πράκτορας και βλέπω στην οθόνη κέρδος 108 ευρώ... Τι είναι αυτό του λέω? Λάθος έγινε... Μου λέει κανένα λάθος, αφαιρέθηκε ο φόρος...
Τρώω ένα στράβωμα τρελό... του λέω να μου ακυρώσει ένα δελτίο 21 ευρώ που του είχα δώσει μαζί με την εξαργύρωση, στην αρχή κάτι πήγε να πει αλλά είχα τόσο νεύρα και τελικά το ακύρωσε ο άνθρωπος... Ήμουν με ένα φίλο μου ο οποίος έγραφε Τζόκερ και του είπα φωναχτά σε όλο το μαγαζί να πάει να μου αγοράσει μια paysafe των 25 από το περίπτερο... Είχε καμιά δεκαριά άτομα μέσα, ξεσηκώθηκαν όλοι και άρχιζαν και έβριζαν τον ΟΠΑΠ...
Για το μόνο που στεναχωρήθηκα ήταν για το παλικάρι τον πράκτορα ο οποίος παλεύει για το μεροκάματο... Έκατσε στο πάγκο του και δεν ήξερε τι να πει... Εγώ όμως τρελάθηκα και δεν μετάνιωσα για ότι έκανα... ΜΕ ΕΚΛΕΨΑΝ ΣΤΕΓΝΑ.... ΜΕ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ... ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΟΣΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΔΕΛΤΙΟΟΟΟΟΟ... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ.... ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.... ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ...... 
μαν καλο θα ηταν αυτο για τον οπαπ να το αφησεις να το σκεφτει ο καθενας μονος του και να πραξει αναλογα με το πως θελει τσαμπα μην πιεζεσε :grin: και δεν ειναι σωστο να κανουμε κακη κριτικη σε εναν κλαδο που ζουν ανθρωποι απο αυτην την δουλεια οσο δικιο και να εχεις που εχεις για θεματα εκτος του φορου και οχι μονο .. ειναι καλητερα να αφησουμε τον καθεναν να κρινει μονος του τις αποφασεις για τον εαυτο του εσυ ειδες απο την μερια σου οπως και εγω ας αφησουμε τον κοσμο ανιπιρεαστο να σκεφτει μονος του :grin:επαναλαμβανω εχεις δικο σε οτι λες :grin:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
μαν καλο θα ηταν αυτο για τον οπαπ να το αφησεις να το σκεφτει ο καθενας μονος του και να πραξει αναλογα με το πως θελει τσαμπα μην πιεζεσε :grin: και δεν ειναι σωστο να κανουμε κακη κριτικη σε εναν κλαδο που ζουν ανθρωποι απο αυτην την δουλεια οσο δικιο και να εχεις που εχεις για θεματα εκτος του φορου και οχι μονο .. ειναι καλητερα να αφησουμε τον καθεναν να κρινει μονος του τις αποφασεις για τον εαυτο του εσυ ειδες απο την μερια σου οπως και εγω ας αφησουμε τον κοσμο ανιπιρεαστο να σκεφτει μονος του :grin:επαναλαμβανω εχεις δικο σε οτι λες :grin:

ναι ρε χρήστο δίκιο έχεις... και εγώ είδες που έγραψα ότι για το μόνο που στεναχωρήθηκα είναι για τον πράκτορα... και βέβαια ο κάθε ένας θα κρίνει μόνος του... απλά ο τρόπος που το έγραψα είναι ένα είδος ξεσπάσματος... Είναι πολύ άδικο ρε φίλε... Είναι κλεψιά... Αν το σκεφτείς το κράτος μπορεί να κλέψει από οπουδήποτε λεφτά βάζοντας απλά μπροστά τη λέξη φόρος... Εγώ έχω πάρει τη απόφαση μου... οι άλλοι όπως λες και εσύ ας κρίνουν από μόνοι τους...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
υγ παντως η αμυνα της ρεαλ χωνι οπως παντα..  ας γινει οτι θελει στο αλλο ματσ..  :birdman: :2on1: :2on1:

Αφού παίζανε στην άμυνα ο παππούς καρβάλιο, εσιενέδες και ο... βαράνε. Λογικό να τους...βαρέσουνε!

iliasgoldfinger

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σε ολους, για βραδυ Ναπολι οβερ, ατλετικο οβερ, Μπενφικα οβερ, πως τα βλεπετε;

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

καλα αν ο Ολυμπιακος μεινει στο 1-0, πολλοι θα κλαψουν.....

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Επειδή έχω μπερδευτεί..Υπάρχει τώρα εταιρεία που να προσφέρει, νομιμα ,στοιχημα στο διαδίκτυο στην Ελλάδα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom