stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αν δεν κερδισει η ΑΕΚΑΡΑ δηλαδη αν χασει επεσε.. Ο Κλασικος ο μαλακας ο ελληνας θα παιξει ασσο
αν δεν κερδισει η ΑΕΚΑΡΑ δηλαδη αν χασει επεσε.. Ο Κλασικος ο μαλακας ο ελληνας θα παιξει ασσο
Ενώ ο κλασικός Χρηστάρας την ίδια ώρα θα παίζει under 17 πακιστάν!αν δεν κερδισει η ΑΕΚΑΡΑ δηλαδη αν χασει επεσε.. Ο Κλασικος ο μαλακας ο ελληνας θα παιξει ασσο
αν παιζεις μονο live παιζεις και αφγανισταν οσο για το πακισταν παιζω μονο μια ομαδα στο οβερ που φερνει συχνα ελεκτρικ καρατσι λεγεται α εθνικη παιζει Αντερ 17 η 20 πακισταν δεν εβγαλε ακομα η βετ365 ..ΥΓ.. Θα παιξω αεκαρα εφοσον προηγηθει νωρις επομενο γκολ για ημιχρονο γιατι η ξανθη εχει καλυτερη ομαδα αλλα διαβασα οτι εχει 4 απουσιες βασικους ενι γουει θα δουμεΕνώ ο κλασικός Χρηστάρας την ίδια ώρα θα παίζει under 17 πακιστάν!
καλησπερα!!Έβερτον goal, Ρεάλ no goal, Βαλένθια άσσο
εγώ πάντως απέφυγα το ματσάκι και έπαιξα μια διεθνή τριαδούλα με φούλαμ, μπολόνια και βαλένθια...αν δεν κερδισει η ΑΕΚΑΡΑ δηλαδη αν χασει επεσε.. Ο Κλασικος ο μαλακας ο ελληνας θα παιξει ασσο
δεν υπαρχει περιπτωση η ρεαλ ακομα και απο την τελευταια με τετοια αμυνα να μην φαει γκολ, εκτος και αν δεν τον δεχτει ο ικερ..καλησπερα!!
προσοχη στη ρεαλ.δεν παιζουν τα βασικα σεντερ μπακ (ραμος κ πεπε)
τριαδα σημερα.
μπολονια-κιεβο 1
λεβαδιακος-θρυλος 2
βαλενθια-σεβιλλη 1
:-*
xroni oti paizeis εσυ το παιζει η μισι ελλαδα + τον παοκ σου λεο που ειδα τζιρο καπου οχι βετφαιρ καπου που παιζουν μονο ελληνες η πασι περιπτοσι μονο απο ελλαδακαλησπερα!!
προσοχη στη ρεαλ.δεν παιζουν τα βασικα σεντερ μπακ (ραμος κ πεπε)
τριαδα σημερα.
μπολονια-κιεβο 1
λεβαδιακος-θρυλος 2
βαλενθια-σεβιλλη 1
:-*
ωχ βλεπω κουβαxroni oti paizeis εσυ το παιζει η μισι ελλαδα + τον παοκ σου λεο που ειδα τζιρο καπου
μην αγχωνεσε απλα πριν κανω λογκιν εδω ενας γνωστος ντιλερ μου εδειξε απο μονος του ηρθε καθησε διπλα μου να δει τι επαιξαν οι παιχτες του αλλα και οι παιχτες των αλλων ντιλερ μεσω αυτου και με ειπε ακριβως τα παιχνιδια σου + τον παοκ μην αγχωνεσε οτι ειναι να γηνει θα γηνει απλα ετσι παιζει ο λαος μας το τυλεαστυ οχι δεν το πιανω με το που μπικαν τα ψηφιακα παπαλαωχ βλεπω κουβα
υγ.το τηλε αστυ το βλεπω κανονικα...
αλλαξες ομαδα μανanteε ολυμπιακαρααααααααααααααααααααααααααααα
Μπαοκι πραμα να λες τετοια?Θα σε αφορησουνε τα καρντασια...anteε ολυμπιακαρααααααααααααααααααααααααααααα
αδερφε 2 ευρω επαιξα οχι να χασει ο παοκ.. Εχω δει παοκτσηδες να παιζουν 1000αρικα να χασει ο παοκ και καλα κανουν λεφτα βαζουν εδω τωρα εχασα 2 ευρωπουλα υγεια... Μα ουτε και την λειβαδια ρε πουστι μου Απλα τωρα κονομησαν οι μπουκ το στοιχημα δεν ειναι συνεσθημα με το συνεσθημα εχασα 2500 ευρω σε 18 ματς πονταροντας να κερδισει ο παοκ στα ντερμπι μεσα στην τουμπα επι σαντος δεν κερδισε επι 18 συνεχομενα ντερμπι ουτε ενα εβαλα μυαλο Ομαδα μας οταν παιζουμε στοιχημα ειναι το συμφερον μαςΜπαοκι πραμα να λες τετοια?Θα σε αφορησουνε τα καρντασια...