Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
stam οι μπουκ σημερα ανοιγουν σαμπανιες με αεκ ρεαλ κε δεν συμαζευεται αγγλια που βγηκαν το 80% οπως παντα αναποδα κτλ κτλ μην την ψαχνεις..Ευτηχως τωρα που θα κλησουν βετφαιρ βετ365 κτλ κτλ και μπας και γλιτωσουμε κανα φραγκο.. :grin:Ενταξει θα ηπαρχουν τα παρανομα αλλα με τοσο στισιμο δεν θα παιζει κανεις + φυσικα η κριση :grin:Γιυατο παιζε μπομπες οπως κανει αυτος που κερδισε προχθες με την αγγλια 1200 ευρω με 5 ευρω στο προποτζηδικο που παω να εχεις το κεφαλι σου υσιχο :grin:Το κουπονι το εχει ο προποτζης του το αφησε αλλα επειδη ειναι λιγο ψιλομαλακας ο προποτζης θα το ποσταρω αυριο αν μπορεσω σημερα με εκανε κατι τσαλιμακια ενω το κουπονι ειναι αλονου οτα;ν του ειπα δωσε μια να το ποσταρω στα παιδια στο μπουρδελα κομ πουη λεμε τις αποψεις μας για το στοιχημα με εκανε κατι τσαλιμακια ενω πηρα την εγκριση απο το παιδι που το κερδισε δηλαδη ρε φιλε προποτζη σε λεει ο αλλος που ειναι δικο του το δελτιο να το δωσεις και με κανεις ιστοριες τι να πω και του εχω αφησει 100000 ευρω στο στοιχημα στα 10 χρονια που παιζω σε αυτον και με εκανε μαγκιες για το κουπονι οχι για να παινευτω αφου δεν το επιασα εγω αλονου απλα να το δειξω εδω για περιεργια για ενδιαφερων και για να πω οτι το στοιχημα εχει γηνει τζοκερ τεσπα αυριο αν με το δωσει θα το ποσταρω :grin:
δεν κλεινουν μπετφερ και μπετ365... θα παρουν την αδεια..

οσο για το παρανομο που λες, αν ειναι να με κυνηγανε μπραβοι και να παιζω σε νονους της νυχτας καλυτερα να μην ξαναπαιξω  :s&m_3:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χωρις να θελω να δικαιολογησω σημερα την εμφανιση της αεκ η οποια ειναι απαραδεκτη και το μονο που κανουν ειναι να τρεχουν ασκοπα,αυτο που ηθελα να πω βασικα ειναι οτι ενας φιλος απο λειβαδια σημερα απο το πρωι με εφαγε να το παιξω διπλο την αεκ,βεβαια δεν υπηρχε τετοια περιπτωση ομως στο τελος αλλαξαν πολλα...επισημαινω χωρις να δικαιολογω οτι ηταν στημενο κτλ,η αεκ αξιζει εκει που βρισκεται και ας μας πικραινει αυτο ειναι ομως αληθεια..
man το θεμα σημερα ηταν οτι αν εβγαινε χ οχι ασσος θα κερδιζε ο κοσμακης στο προπο πχ ο κολλητος μου 13 με καρφωτο χ στο προπο τωρα επιασε 12αρι μας εφυγε ολη η μαγκια και η ψυχολογια γιατι με χ θα ημασταν τωρα στα κολωμπαρα μεχρι το πρωι που θα εκλειναν μεχρι τις 5,30 και τωρα ειμαστε σπιτι και κιταζουμε τα ντουβαρια..Δεν ειναι αυτο κανονικα ασσος επρεπε να ερχοταν αλλα ουτε χ ρε ελεως ποια λιβαδια :grin:Και ο οπαπ μονο αποδεκτο δουλευουν 10 εκατομμυρια 100 ατομα στον οπαπ και εμεις παμε να πιασουμε στοιχημα και μεσα στην βεροια 0-4 και το πιανει ενας σκορ μαζι με το 2-0 του παναθηναικου με τον παοκ και παιρνει 20 χιλιαδες ευρω στους νικητες τις εβδομαδας που βγαζει ο οπαπ στο κουπονι του ειν αι η κατασταση για γελια απο τους μπουκ προς εμας που χανουμε λεφτα γιατι αυτοι τα στηνουν :grin:Ποια λιβαδια και πρασινα αλογα :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δεν κλεινουν μπετφερ και μπετ365... θα παρουν την αδεια..

οσο για το παρανομο που λες, αν ειναι να με κυνηγανε μπραβοι και να παιζω σε νονους της νυχτας καλυτερα να μην ξαναπαιξω  :s&m_3:
ρε σταμ αλλο οι μπραβοι εκεινοι που ειχα πει αλλο το νορμαλ παρανομο εκεινω που ειχα αναφερει παλια δεν εχει καμια σχεσι με το παρανομο της γειτονιας καμια μα καμια σχεση εκει παιζεις το σπιτι σου και στους λογικους παρανομους παιζεις για το χαρτζιλικη σου..Και οχι οτι ποσο θες.. Εχει παρανομους και παρανομους οπως ειναι στον τζογο εχει εταιριες μεγαθιρια και ψηρες ετσι ειναι και στο παρανομο αλλος παιζει σπιτια και υπαρχει παρανομος που τα δεχεται και αλλος παρανομος πληρωνει μεχρι 5000 ευρω αν κερδισεις κανα τρελο και αλλος πληρωνει 100000 ευρω αν κερδισεις αλλα και τι θα παιξεις εκει.. μην ανυσιχης υπαρχει και παρανομο   με το ιδιο ονομα με την βετ365 :2funny: :2funny: :grin:ΥΓ.. τωρα τι με θυμισες αυτον που εγινε πιο γρηγορος απο τον μπολτ τον τζαμαικανο που χρωστουσε στο παρανομο :2funny: :2funny: :2funny: 100 κιλλα 1,76 να τρεχει πιο γρηγορα και απο το τσιταχ με το που ειδε τους μπραβους απο την γωνια που εστριβαν με το αμαξι τους :2funny: :2funny:Αυτα ειναι γελια :2funny: :2funny: :grin: 0-100 Σε 2 δευτερολεπτα επιασε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
δεν υπαρχει νορμαλ παρανομο στοιχημα.

οταν και στο υποτιθεμενο νορμαλ,καποια στιγμη μπορεις να παιζεις με αερα και τα μυαλα σου ειναι πανω απο το κεφαλι,
με συνεπεια να χρωστας και στους νορμαλ παρανομους τοτε κλαφτα.

μπετις - ρεαλ 1-0?

τα στηνουν και οι καλοι ισπανοι? :2funny:

εντιτ.μακρυα απο καλους-κακους παρανομους-γειτονιας

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Θα σας πώ μερικούς αγώνες και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας.

288 Σαμπντόρι-Μπολόνια οβερ (2.00)
289 Τορίνο-Φιορεντίνα 2 (2.20)
303 Αλμερία- Μούρθια  1 (1,6)
326 Μίλαν- Γιούβε  2 (2,15)
343 Πάρμα – Ίντερ οβερ (1,7)
344 Μοϊρενσε – Σπόρτινγκ Λισαβόνας  2 (1,75)

Ακούω διαλέχτε μια τριάδα ή τετράδα..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλημέρα,μερικά απο μένα
1.Κέρκυρα -Βέροια 1
2.Σεν Γκαλεν-Λουκερνη under
3.Σουονσι-Λίβερπουλ 2
4.Πλατανιας-ΠΑΟ 2
5.Τσελσι-Σιτυ 1/ G-G
6.Αλμερια-Μουρθια 1
7.ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ x
8.Τοττεναμ-Γουεστ Χαμ over
9.Φενερ-Γκεντσλερ 1
10.Μποκα Τζουνιορς -Ρασινγκ Κλουμπ 1
Καλη επιτυχία και προσοχή στο Μίλαν-Γιουβε

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

303 Αλμερία- Μούρθια  1 (1,6)
326 Μίλαν- Γιούβε  2 (2,15)
344 Μοϊρενσε – Σπόρτινγκ Λισαβόνας  2 (1,75)

σαμπτορια μπολονια δεν εχω ιδεα,   τορινο φιορεντινα η τορινο ειναι βαρια φανελα η φιορεντινα ειναι φοραμρισμενη επισις βαρια φανελα η φιορεντινα διεκδικει θεση στο τσουλου αλλα και το πρωταθλημα ποιο πολυ εδω το γκολ γκολ και στο οβερ θα πηγαινα το καλυτερο θα ηταν να προηγηθει η τορινο για να γηνει οβερ <<σιγουρα>> γκολ-γκολ δηχνει πολυ δηλαδη με λιγα λογια το ματς καλυτερα στο γκολ-γκολ που εχει εφεση η τορινο η στο οβερ που εχει εφεση πχ η φιορεντινα το ασχημο θα ηταν να κολησουν στο 0-0  :grin: αλμερια μουρθια δεν εχω ιδεα μιλαν γιουβε αν η μιλαν μπει με ενθουσιασμο στον αγωνα και κανει το λαθος και ανοιχτει θα εχουμε πολλα με λιγα φυσικα δεν αγνοω την φανελα της και οτι χροστανε στον εαυτο τους και κατα 2 στους φιλαθλους μπερλουσκονι γκαλιανι μια καλη εμφανιση και αυτον τον αγωνα τον περιμενουν οσο τιποτα αλλο αν διαβασα κα ι τις δηλωσεις τους που τις διαβασα :grin: Η γιουβεντους θα κανει παιχνιδι τακτικης να κλεψει το ματς σαν ομαδα ειναι που δεν βαζει πολλα γκολ ανεκαθεν που την ξερω εγω σαν οπαδος της τα ματς τις ειναι λιτα η μιλαν εχει εδρα και ενθουσιασμο η αλλη παει για πρωταθλημα το κινιτρο της μιλαν πρωσοπικα το βλεπω μονο και μονο επηδει παιζει με την γιουβεντους αυτο το παιχνιδι λογικο γκολ=γκολ και οβερ και 2πλο τωρα η αναγκη τα κανει ολα το κινητρο κτλ δυσκολο παιχνιδι και αυτο ειναι ντερμπι απο που να το πιασεις βαθμολογικα ειναι 2πλο σαν φανελα ειναι χ απο ενθουσιασμο ειναι ασσος διαλεγεις και παιρνεις  :2funny:εγω θα το παιξω αν σε ενδιαφερει η γνωμη μου 2πλο :grin:διαλεγω δηλαδη την τακτικη το οτι η ιντερ ειναι πισω καυτη ανασα η ναπολη και πλισιαζει και η φιορεντινα δηλαδη και την βαθμολογια αρα την καλυτερη ομαδα αυτην την δεδομενη χρονικη στιγμη :grin: Παρμα-Ιντερ ακομα κλενε για πεναλντι που δεν εδωσαν στην ιντερ βλεπψ σημερα πχ να το παιρνει οποτε καλυτερα διπλο οχι μονο γιαυτο αλλα και γιατι μπορει αν δεν μπορεσει και κερδισει η γιουβεντους και χασει αυτη καληνυχτα πρωταθλημα :grin:Οποτε διπλο γιατι μπορει κεγαιτε ειναι μεγαλυθτερη ομαδα εκτος εδρας δεν δηνει τοσο πολυ κωλο που δηνει στο μιλανο και εχει τις φονες με την διαιτησηα μστον αγωνα με την καλιαρι :grin: οσο για τιν σπορτινγκ λισαβονας καλυτερα να παιξεις κανα κινεζικο ματς παρα αυτο το παρταλι την σπορτινγκ λισαβονασ :grin: ΥΓ..μΕ λιγα λογια αν θα ηθελα να παιξω ενα μονο αποδεκτο θα επαιζα το παρμα ιντερ διπλκο θα εβλεπα και την ενδεκαδα τις ιντερ και μετα θα επαιζα αυτο το ματς τωρα που θα παιξω την γιουβεντους θα την παιξω χωρις την ιντερ μεσα γιατι δεν θα βαλω <<καποιο>> καλο ποσο αλλα για φαν βετ :grin:δηλαδη στην θεση του γνωστυμου του πακετου που θα παιξει ασσο παοκ(αλαλ ειναι φολα αρης) και θα φορτωσει τον παοκ θα επαιζα μονο την ιντερ αν ημουν πχ κερδισμενος η δεν ειχα χασει 250 ευρω την προιγουμενη εβδομαδα :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα αυτο ειναι το δελτιο του γνωστου μου με 5 ευρω πηρε Συνολο 1.097,77 ευρω :grin: μαζι με το μπονους :grin: που οταν τον ρωτησα το παλικαρι με ειπε η αγγλια δεν διαβαζεται ουτε σε οβερ ουτε σε φαβορι απλα παιζω με λεει μονο βομπες με λιγα λογια η αγγλια ειναι τζοκερ100% θελω να δειξω εδω οτι μηπως ειμαστε κοροιδα που γενικα βαραμε μονα αποδεκτα η οτηδηποτε αλλο στα live και ο αλλος με 5 ευρω συστημα 3-4-5 πηρε 240 φορες τα λευτα του :grin:Το στοιχημα ειναι τοσο δυσκολο που ακομα δεν το ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι :grin: Που θα παει θα το μαθουμε και φυσικα το πιο δυσκολο ειναι η αγγλια που δεν ευσταθει τιποτα και δεν μετραει τιποτα απολυτος :grin:

Συνημμένα

• basilis047.jpg
    basilis047.jpg
    147,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • basilis047.jpg
    basilis047.jpg
    147,6 KB · Εμφανίσεις: 17

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera agen :grin: 302=Αθλετικ Μπιλμπαο-Λα Κορουνια=1,    301=Σοντερισκε-Κοπεγχαγη=2,    324=Σπορτ Ρεσιφε-Φλουμινενσε=1,    296=Πλατανιας-Παναθηναικος=2,    326=Μιλαν-Γιουβεντους=Η/Τ 2/2 Πονταρισμα καρφωτα 3 ευρω Στον Οπαπ :grin:  Νικη 96,57 ευρω :grin: μαζι με το μπονους 15% :grin:ΥΓ.. Το μονο που πιστευω απο ολα ειναι το 2πλο του παναθηναικου λογο φορμας λιγης.. Μεγαλης ομαδας με μικρη :grin: αλλαγη προπονητη εχει και ο πλατανιας αλλα πολυ νωρις για να αλαξει πραγματα και εδω παιζει με μια μεγαλη ομαδα ο πλατανιας Δηλαδη θα την δει με δεως και ο παναθηναικος δεν θα μασησει :grin:Τα αλλα παιχνιδια ειναι βαση φωρτοματος απο την βετφαιρ εκτος της γιουβεντους που την επαιξα με ενα σκεπτικο οτι θα κανει την μαλακια η μιλαν να ανοιχτει απο την αρχη αλλα σαν σοβαρο πονταρισμα δεν αξιζει :grin: τεσπα φαν μπετ ειναι 3 ευρω οσο φαν μπορουμε να το πουμε τωρα με την κριση μαλον δεν ειναι φαν ειναι για να λαδωσουμε το εντερακι μας :grin:Αλλα βλεπω τον οπαπ να μας τα φαν :2funny: :grin:

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
4.455

303 Αλμερία- Μούρθια  1 (1,6)
326 Μίλαν- Γιούβε  2 (2,15)
344 Μοϊρενσε – Σπόρτινγκ Λισαβόνας  2 (1,75)

Δυσκολα ματσακια παιχτη.. Φιορεντινα πιστευω θα γκελαρει. Μιλαν περισσοτερο g/g και Σαμπντορια παιζει το Χ αρκετα. Αυτα..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Έχω ρίξει κάτι ψιλά σε
275.Λωζάννη Γιουνγ Μπόισ 1
276.Σεν Γκάλεν Λουκέρνη goal
277.Μονπελιέ Μπορντό 2
278.Εσμπιεργκ Νορτζελαντ goal
279.Κερκυρα Βεροια 2-3 goal

Παρολί Οπαπ για να περάσε λίγο η ώρα παρακολουθώντας τα.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera agen toy agen :grin: 313=ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος= ΣΚΟΡ 2-2 Αποδωση 17 στον οπαπ Πονταρισμα 2,40 Νικη 40 ευρω μπας και παρω κατι ομεγα 3 που μου τελειωνουν σε κανα 2-3 μερες :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - FK1117340610F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  25/11/2012 14:54:11 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Τορίνο v Φιορεντίνα
(Γκολ Αγώνα) 25/11/2012 Κανένα 2.62 Ανοικτό
Σύνολο:  5,00  Επιστρέφει:  13,13    :grin: γουσουζικη επιστροφη :2funny:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα!

νικες παρι,γιουναιτεντ κ ατρομητου για σημερα,στον οπαπ.

οι δυο πρωτες με χαντικαπ 1 γκολ.

καλη επιτυχια  :rockon:
:fuck2:

καλησπερα!!!
2 δυαδες για σημερα..

αστερας τριπ.κ λεβερκουζεν νικες

αθλετικο μαδρ.κ γιουβε νικες

καλη επιτυχια  :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - FK9674841210F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  25/11/2012 16:06:05 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Αλμερία v Μούρθια
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 25/11/2012 Κανένα 3.50 Ανοικτό
Σύνολο:  1,00  Επιστρέφει:  3,50  ante ρε παναθα γυρνατο :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ωραιος ο πλατανιας φανταστητε ποσο παρταλι ομαδα εχει ο ΠΑΟΚ :grin:.. Τεσπα.. Παντως τον αναστασιαδη για χαζο δεν τον εχω να αποριψει ΑΕΚ κτλ κτλ κτλ Και να παει πλατανια υπαρχουν φραγκα φυσικα γιατι αν τα ειχε η ΑΕΚ Τα λεφτα να τον παρει η βα δωσει για μεταγραφες αναλογα με το ονομα της η και για αν την σωσουν αλλα και να διεκδηκησει κατιλεμε τωρα :grin: θα πηγαινε γαμιοντας τελικα οι ελληνες ρε πουστη μου δεν ειμαστε καθολου πονηροι η μαλλων συμφερων τσεπη και ολα καλα :grin:Δοξα ειναι για τους ξενους :2funny: :2funny: :2funny:Εδω ειμαστε λαμογια του κερατα :2funny: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
φενερμπαχτσε γκεντσερμιλιγκι για μια χουφτα δολαρια :2funny: Ενταξει μπορει να το γυρησει :grin:Λεμε τωρα :grin: Αντε να παω να παιξω εχω 2 ευρω να παιξω 4 κληρωσεις 7 στα 7 μπας και κατσει γιατι το στοιχημα εγινε λοτο :grin:Α να δω και τον παοκ 2-2 σκορ τον εχω :2funny: :2funny: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom