Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Τωρα που γυριζει.. οβερ η Σαο Παολο.. Για να δουμε!!  :rockon: :sunglasses:
makari αδερφε παραλιγο να με παρασυρεις αλλα σκεφτηκα οτι αν ανηξει κωλο η ουνακοταλικα εχει και επαναλυπτικο και σκεφτικα μπορει να το παει πχ στο λαου λαου μπας και παιξουμε εκει μεσα εμεις στην σαο παολο οβερ 1,5 στο ημιχρονο και παρουμε κανα φραγκο :grin: γιατι αν νομισει οτι πχ θα κανει κατι εκει μεσα θα κιταξει εδω το πολυ να ισοφαρισει αντε να φαει ακομα ενα γκολ δεν ξερω παραλιγο να το παιξω 9 ευρω μακαρι να σου βγει καλα το σκεφτηκες :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - DY7941745810F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  22/11/2012 20:29:47 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 3.5 Στεάουα Βουκουρεστίου v Στουτγκάρδη
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 22/11/2012 Κανένα 2.00 Κερδισμένο
Σύνολο:  10,00  Κέρδη:  20,00  malakia που δεν τα εβαλα στο 0-2 και το εβαλα στο 0-3 ειμαι λαθος 100% ασχετα ποθ βγηκε γιατι το λογικο στο 0-2 που ηταν πολυ νωρις να θελει η στεαουα πχ να μιωσει αλλα στο 0-3 μετα να πει δεν γαμιετε ουτε ανοιγομαστε ουτε τιποτα αλλα ενταξει η στουγκαρδη τα εκανε ολα μονη της παντως βλακια το πονταρισμα στο 0-3 ειναι πολυ ρισκο δεν αξιζε :grin:

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
4.455
makari αδερφε παραλιγο να με παρασυρεις αλλα σκεφτηκα οτι αν ανηξει κωλο η ουνακοταλικα εχει και επαναλυπτικο και σκεφτικα μπορει να το παει πχ στο λαου λαου μπας και παιξουμε εκει μεσα εμεις στην σαο παολο οβερ 1,5 στο ημιχρονο και παρουμε κανα φραγκο :grin: γιατι αν νομισει οτι πχ θα κανει κατι εκει μεσα θα κιταξει εδω το πολυ να ισοφαρισει αντε να φαει ακομα ενα γκολ δεν ξερω παραλιγο να το παιξω 9 ευρω μακαρι να σου βγει καλα το σκεφτηκες :grin:
Μια χαρα θα εβγαινε.. Το εβλεπα στο λαιβ. Αυτοι οι Χιλιανοι οκ κατωτεροι ποιοτικα αλλα μαζι με την εδρα κατι κανανε και αν ηθελαν τελικο επιθεση επρεπε και μονο. Ισοφαρισαν οποτε ενα 3ο γκολ επαιζε.. Βεβαια οι αλλοι της Σαο Παολο μου θυμισαν χτες τη Ρεαλ οταν εβγαινε μπροστα, μονο φρου φρου και απο ουσια και γκολ 0. Εβαλε και ενα παιχτη τον Γκανσο ο οποιος διαφημιζεται και ως νεος μεγαλος παιχτης και ο τυπος ενα σπριντ 10 μετρων δεν εκανε.. Πιο πολυ ετρεξα στο τζιμ εγω σημερα...... :P

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μια χαρα θα εβγαινε.. Το εβλεπα στο λαιβ. Αυτοι οι Χιλιανοι οκ κατωτεροι ποιοτικα αλλα μαζι με την εδρα κατι κανανε και αν ηθελαν τελικο επιθεση επρεπε και μονο. Ισοφαρισαν οποτε ενα 3ο γκολ επαιζε.. Βεβαια οι αλλοι της Σαο Παολο μου θυμισαν χτες τη Ρεαλ οταν εβγαινε μπροστα, μονο φρου φρου και απο ουσια και γκολ 0. Εβαλε και ενα παιχτη τον Γκανσο ο οποιος διαφημιζεται και ως νεος μεγαλος παιχτης και ο τυπος ενα σπριντ 10 μετρων δεν εκανε.. Πιο πολυ ετρεξα στο τζιμ εγω σημερα...... :P
Να σου πω την αληθεια σκεφτικα να το βαλω 1,50 γκολ οβερ γιατι πιστευα οτι ακομα ενα μπορει να μπει γιατι εκει μεσα πχ στην σαοπαολο δεν θα εχει ελπιδες η να το φαει αυτη με την πιεσι η να το βαλει αλλα ειπα απο μεσα μου την προιγουμενη εβδομαδα που σου κου δευτερα που εχασα 250 ευρω χρηστο συγκρατησου εχε υπομονη και να εβγαζα 12 ευρω δεν θα ετρεχε τιποτα εκανα την μαλακια με την στουγκαρδη μου βγηκε πηρα 10 ευρω υπομονη λεω απο μεσα μου ας βγει το 1,50 γκολ που βγηκε δεν χαθηκε ο κοσμος.. οσο για τον παιχτη που λες τον Γκανσο τυγχανει να εχω δει παρα πολους αγωνες της σαντος λογο οτι ειμαι φολα σαντος βραζιλια λογο πελε και νυν νευμαρ.. Αλλα πιστεψε με σε σχεση αυτο το παλικαρι με τον νευμαρ ειναι ο νευμαρ Η Ακροπολη και αυτος ενα βαζο :2funny:Καλος ειναι αλλα οχι μαλλων καμια σχεση τυπου νευμαρ ενταξει λογικο στην σαντος <χανοταν> :grin: γιατι επαιζε με τον νευμαρ μαζι τεσπα να μην τον αδικησω καλουτσικος ειναι αλλα σε συγκριση με τον νευμαρ οχι αλλα δεν συγκρινουμε ανομια πραγματα ενταξει ειναι κολπαδορος μπορει τωρα να ειναι και κομπλαρισμενος γιατι τραβαει τα φωτα απανω του δεν ειναι και ντελ πιερο που με το που πηγε στην sydney τα βαζει τα γκολ σαν λουκουμια για εμπειρια το λεω αυτο Και στοφα μεγαλου παιχτη Το αν θα γηνει αυτος θα δηξει :grin: Παντως ξερει μπαλα οσο τον εβλεπα στην σαντος μετα τον νευμαρ αυτος ηταν αλλα πολυ μετα τον νευμαρ :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Γκανσο εδω μερικα τσαλιμακια ο παιχτης της σαοπαολο Πρωην συμπαικτης τΟΥ Νευμαρ στην σαντος..Καλουτσικος ειναι μωρε :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και εδω μαζι με τον νευμαρ στον τελικο του παολιστα φετος δηλαδη του πολιτιακου πρωταθληματος που το πηρε η σαντος να κανει μερικα τσαλιμακια μαζι με τον νευμαρ :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kai εδω ενας απο τους καλυτερους παιχτες στον κοσμο Μετα Μεσι και Ροναλντο Ο Νευμαρ.. εδω το καλυτερο γκολ για περσι που ψηφιστικε του νευμαρ :grin:

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
4.455
Γκανσο εδω μερικα τσαλιμακια ο παιχτης της σαοπαολο Πρωην συμπαικτης τΟΥ Νευμαρ στην σαντος..Καλουτσικος ειναι μωρε :grin:
Σου λεω ο τυπος δεν ετρεξε 10 μετρα. Επαιρνε την μπαλα σα ναταν Ο Τσαβι και την εσπαγε απλα. Και μου εβγαλε την παιχτουρα τον Μοουρα ο οποιος επαιρνε τη μπαλα και μοιραζε σακουλες.. :P

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Επιτέλους ταμείο!!!!

Ρουμπίν 1
Βασιλεία 1
Πανάθα 1
Λεβάντε 2

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
kai εδω ενας απο τους καλυτερους παιχτες στον κοσμο Μετα Μεσι και Ροναλντο Ο Νευμαρ.. εδω το καλυτερο γκολ για περσι που ψηφιστικε του νευμαρ :grin:

Φίλε τα παραλές..Η διαφορά Νε'ι'μάρ με Μέσι και Ρονάλντο είναι χαώδης.. Ο μικρός δεν απέδειξε τίποτα ακόμα..
Γαμάτο το γκολ, αλλά δεν παύει να είναι σε βραζιλιάνικη άμυνα..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
103    ΡΑΝΤΕΡΣ  -  ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

2.45 1              ? 

100    ΚΟΛΩΝΙΑ  -  ΜΠΟΧΟΥΜ 

1.6  GOAL          ? 

101 ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ -ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣ

1.7 1              ? 

102 ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡ-    ΑΑΛΕΝ 

2.5 2              ? 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε τα παραλές..Η διαφορά Νε'ι'μάρ με Μέσι και Ρονάλντο είναι χαώδης.. Ο μικρός δεν απέδειξε τίποτα ακόμα..
Γαμάτο το γκολ, αλλά δεν παύει να είναι σε βραζιλιάνικη άμυνα..
Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Σου λεω ο τυπος δεν ετρεξε 10 μετρα. Επαιρνε την μπαλα σα ναταν Ο Τσαβι και την εσπαγε απλα. Και μου εβγαλε την παιχτουρα τον Μοουρα ο οποιος επαιρνε τη μπαλα και μοιραζε σακουλες.. :P
το ειδα το παιχνιδι με το που εγραψες στο μπουρδελα κομ οτι θα το παιξεις οβερ γιατι παραλιγο να το παιξω αλλα σκεφτηκα αυτα που ειπα και δεν το επαιξα :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kati επικαιρο για την κυριακη :grin: 2 ημιχρονο 2 τελικο την κυριακη πρωτα ο θεος :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
καλημερα. Να δω ποτε θα καταλαβει ο λαος οτι η αγγλια ειναι οτι χειροτερο για το στοιχημα πρωταθλημα και ευρωπες :grin: Εγω το καταλαβα μετα απο 9 χρονια  :grin:(καλιο αργα παρα ποτε :grin:)το οτι δεν εχει μπεσα σε τιποτα δυστηχως δεν μπορω να πω οτι ειναι τα παντα στημενα (που το πιστευω για την αγγλια :grin:)γιατι δεν εχω αποδηξεις :sunglasses: αλλα οσο μπορω θα το λεω εδω ας κατορθωσω να κανω εστω και 1εναν να σταματησει την αγγλια..Θα εχω κανει ενα καλο :2funny: :grin: ;) :cheesy: :sunglasses:Τοση βρωμια και για τα live στα παντα στα ημυχρονα κανονιζουν τι θα γηνει απο τους μπουκ δεν πηραζει ας παιζει ο λαος μαλλων το μαζοχισμο τον γουσταρει τι να πω ευτηχως τον ιανουαριο την σταματισα ευτηχως..Το ηξερα αλλα επαιζα εκει σαν βλακας με το μικρο μου το μυαλο να νομιζω οτι ειναι καθαροι οι αγγλοι :grin:Τεσπα υγεια Περιμενω τον φιλο κιρονα να με δωσει μια 3αδα αν θελει αγγλια να πονταρω 10 ευρω απο 5 κατηγοριες αν βγει να του στηλω τα κερδη ας ειναι ποσοστα και 1,10 αν υπαρχουν τα δεχομαι δεν θελω να αποδειξω τιποτα απλα θελω να δειξω οτι το πρωταθλημα τους ειναι στημενω εκ των εσω δεν βλεπω τιποτα απλα βλεπω οτι δεν υπαρχει λογικη στις αγγλικες ομαδες σε ολες της κατηγοριες δεχομε και 3αδα σε οβερ να με δωσει ο φιλος κιρονας για να μην πει οτι τον υποχρεωνω σε σημεια γιατι και σε οβερ που βγαινουν στην αγγλια και εκει παιζει στησιμο εκφραζω πρωσοπικη γνωμη μεσα απο παιξιμο 10 ετων με αγγλια 9 και κατι γιατι την εκωψα τελειως τον ιανουαριο που μου παισαν οι κωλοτριχες με την boxindey εχω στηλει μυνηματα κατα καιρους στους στοιχηματογραφιαδες αγγλολογους και μη και η απαντηση που πειρα ηταν η αγλια ειναι αλλο πραγμα χωρις τιποτα αλο χωρις μια εξηγηση τι αλλο πραγμα τι γινεται.. θα σας πω εγω εκει βγηκε το στοιχημα στην αγγλια εκει ειναι οι μεγαλυτεροι μπουκ του κοσμου εκει παιζεις στοιχημα τι κιλοτα θα φορεσει ο γειτονας σου την αλλη μερα..Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι τα εκατομμυρια που παιζουν στην βετφαιρ και σε ολες τις εταιριες αν αυτα ειναι αληθινα λεφτα πρεπει οι παιχτες που παιζουν αγγλια να εχουν μηχανηματα που βγαζουν παουντς λιρες δηλαδη και να παιζουν αλλη εξηγηση δεν υπαρχει...ΥΓ..Κιρονα μηλαω τελειως φιλικα μην παρεξηγηθω λεω την αποψη μου που ειναι οτι το να μην μετραει τιποτα στην αγγλια απο την 1 αγωνιστικη μεχρι την τελευταια ειναι παραλογο και αφου ειναι παραλογο και για να βγαλεις μια 3αδα πρεπει να γηνεις νοστραδαμος :grin:Συμβαινει κατι που δεν μπορει να το κατανοησει ο απλος λαος γιατι δεν εχει αποδηξεις το πως το κρυβουν με τοσα τρυς που παιζει ο λαος στο πιο πολυδιαφιμισμενο πρωταθλημα και πολυπαιγμενο του κοσμου πιστευω οτι οι μπουκ ελεγχουν τα παντα στην αγγλια και φοβουνται οπως ειναι φυσικο να βγει καποιος και να κανει αποκαλυψεις :grin:
χρησταρα τι να παρεξηγηθω ρε?
εδω ψαχνουμε γνωσεις ο ενας απο τον αλλο για τον απωτερο σκοπο ολων.λιγο χαρτζηλικη απο το στοιχημα.
εννοειται πως κουβεντα κανουμε.

τα εχουμε ξαναπει αλλα ακου τι λεω εγω.

προσωπικα οταν μιλαω για αγγλια μιλαω με γνωμονα τη πρεμιερ ληγκ.
δεχομαι πως στη πρεμιερ υπαρχουν στημενα οσα  στημενα υπαρχουν και στο ιταλικο-ισπανικο-γαλλικο -ελληνικο κλπ.

ελληνικο και ιταλικο ακομη χειροτερα και αποδεδειγμενα στημενα calziopolis-ιταλια ,ελλαδα τα ξερουμε.

οσα <περιεργα> μπορεις να μου βρεις στη πρεμιερ μπορω να σου βρω αλλα τοσα και τοσα σε οποιο πρωταθλημα θελεις.

ειλικρινα αγγλια κατω απο πρεμιερ ληγκ δεν εχω παιξει ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ.

εχω μια εικονα αλλα δε παρακολουθω στενα.

προσωπικα σε διαβεβαιω (επειδη εχω μεινει αγγλια και εχω μια εικονα) αν υποψιαστουν για στημενο παιχνιδι (ασε τις ομοσπονδιες-εισαγγελεις κλπ) ο κοσμος θα γινει της ποπης.εκει τηρουνται ποινες κλπ κλπ.
ολα αυτα γιατι εκει βλεπουν το ποδοσφαιρο πλεον εδω και αρκετα χρονια σναν ενα κοινωνικο αγαθο σαν οτι η αγγλια ειναι η ποδοσφαιρομανα κλπ κλπ.

με αυτο που λεω δε σημαινει πως και ακομη στη πρεμιερ δε μπορει να στηνονται αγωνες.

μπορω χαλαρα να σου δωσω 3 αγωνες απο πρεμιερ.θα εχω τις ιδιες πιθανοτητες οπως εαν σου δωσω 3 απο ισπανια - ιταλια κλπ.

κατηγοριες σε ολα τα πρωταθληματα β-γ κλπ σπανια παιζω.

παιζω καποια χρονικα διαστημα που ειναι καλα για το παιχτη.οπως β ισπανιας τελειωματα κλπ.

επειδη οπως εγραψα παραπανω δε παιζω αγγλια (μικρες) αλλα απλα παρακολουθω,οντως βγαζεις δυσκολα σημεια.
αλλα στη πρεμιερ πραγματικα ειναι λιγο διαφορετικα.

βιαζομαι,θα μπορουσα να γραψω και αλλα.μια αλλη φορα οταν εχω χρονο το ξανασυζηταμε.

ΑΣΕ ΚΑΝΑ ΚΕΝΟ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ENTER-ENTER-ENTER :grin:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα!

καντου-παο 1,φορτουνα-αμβουργο 2 κ σεντ ετιεν-βαλενσιεν γκ/γκ

καλη επιτυχια παιδες! :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρησταρα τι να παρεξηγηθω ρε?
εδω ψαχνουμε γνωσεις ο ενας απο τον αλλο για τον απωτερο σκοπο ολων.λιγο χαρτζηλικη απο το στοιχημα.
εννοειται πως κουβεντα κανουμε.

τα εχουμε ξαναπει αλλα ακου τι λεω εγω.

προσωπικα οταν μιλαω για αγγλια μιλαω με γνωμονα τη πρεμιερ ληγκ.
δεχομαι πως στη πρεμιερ υπαρχουν στημενα οσα  στημενα υπαρχουν και στο ιταλικο-ισπανικο-γαλλικο -ελληνικο κλπ.

ελληνικο και ιταλικο ακομη χειροτερα και αποδεδειγμενα στημενα calziopolis-ιταλια ,ελλαδα τα ξερουμε.

οσα <περιεργα> μπορεις να μου βρεις στη πρεμιερ μπορω να σου βρω αλλα τοσα και τοσα σε οποιο πρωταθλημα θελεις.

ειλικρινα αγγλια κατω απο πρεμιερ ληγκ δεν εχω παιξει ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ.

εχω μια εικονα αλλα δε παρακολουθω στενα.

προσωπικα σε διαβεβαιω (επειδη εχω μεινει αγγλια και εχω μια εικονα) αν υποψιαστουν για στημενο παιχνιδι (ασε τις ομοσπονδιες-εισαγγελεις κλπ) ο κοσμος θα γινει της ποπης.εκει τηρουνται ποινες κλπ κλπ.
ολα αυτα γιατι εκει βλεπουν το ποδοσφαιρο πλεον εδω και αρκετα χρονια σναν ενα κοινωνικο αγαθο σαν οτι η αγγλια ειναι η ποδοσφαιρομανα κλπ κλπ.

με αυτο που λεω δε σημαινει πως και ακομη στη πρεμιερ δε μπορει να στηνονται αγωνες.

μπορω χαλαρα να σου δωσω 3 αγωνες απο πρεμιερ.θα εχω τις ιδιες πιθανοτητες οπως εαν σου δωσω 3 απο ισπανια - ιταλια κλπ.

κατηγοριες σε ολα τα πρωταθληματα β-γ κλπ σπανια παιζω.

παιζω καποια χρονικα διαστημα που ειναι καλα για το παιχτη.οπως β ισπανιας τελειωματα κλπ.

επειδη οπως εγραψα παραπανω δε παιζω αγγλια (μικρες) αλλα απλα παρακολουθω,οντως βγαζεις δυσκολα σημεια.
αλλα στη πρεμιερ πραγματικα ειναι λιγο διαφορετικα.

βιαζομαι,θα μπορουσα να γραψω και αλλα.μια αλλη φορα οταν εχω χρονο το ξανασυζηταμε.

ΑΣΕ ΚΑΝΑ ΚΕΝΟ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ENTER-ENTER-ENTER :grin:
ναι ενοιτε οτι παντου υπαρχουν στημενα αλλα αυτο με την αγγλια ειναι ανω ποταμων :grin:Και η πρεμιερ κιρονα τα ιδια σκατα ειναι :grin: εχω χασει και εκει τα μαλια τις κεφαλις μου(και ολος ο κοσμος).. Το θεμα ειναι οτι στην αγγλια στηνονται 100%%
Εναντιων των παιχτων του στοιχηματος :grin: Απο οτι σε αλλες χωρες ελλαδα ιταλια κτλ(που στηνονται υπερ του παιχτη πχ να κερδιζει ο ολυμπιακος και ας μην το αξιζει :grin:
:grin:Και οτι το να μην μετραει τιποτα φορμα εδρα δυναμικοτητα προιστορια κινητρο επιβιωσης η κινιτρο πρωταθληματος κτλ δεν υσχιει σε καμια αλλη χωρα του κοσμου παρα μονο στην αγγλια..Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εκει βγηκε το στοιχημα προχθες ενας στο προποτζηδικο με 5 ευρω πηρε 1200 στην αγγλια δεν ξερω αν εχει το κουπονι ακομα να το σκαναρω μια εδω..Καλο παιδι κερασε ποτακι..Τεσπα οταν τον ρωτησα πως επιασες αυτες τις βομπες στην αγγλια μου λεει το εκανα το δελτιο για να μην πιασω ασχετως μου λεει που παιζω μονο βομπες η αγγλια και σαν βομπες δεν πιανεται ετυχε και επιασα επειδη παιζω παντα μεγαλα ποσοστα με ειπε δεν διαβαζεται με λεει ουτε η βομπα ουτε το φαβορι απλα εγω με λεει το παλικαρι παιζω μονο μεγαλα ποσοστα και επιασα.. :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Στόουκ 1, Έβερτον Χ, Βολφσμπρουγκ 1

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παιδια καλημερα...
βλεπω αεκ ασσο ευκολα η' δυσκολα τη βολσμπουργκ στο 2.1 δεν ειναι εκει που ειναι τωρα η βαθμολογικη της θεση το υλικο,η βρεμη χανει μεγαλο μερος της δυναμικης  της εκτος εδρας οσο για την αεκ αν δεν μπορει να παρει τη λιβαδεια μετα τη τεσσαρα που εδωσε πανω στη βεροια ας το κλεισουν το μαγαζι και με τη ψυχολογια που εχουν στα υψη,στα θετικα της και οτι δε παιζει ο φουρταδο,
      θα ελεγα και ατρομητο αλλα τοσο μπουρδελο που ειναι φετος το πρωταθλημα με τις ομαδες εκπληξεις μακρια
  ο οφη στην ισσοπαλια το κοβω,λυκους και χανουμια για σαββατο αν καποιος βλεπει τιποτα αλλο ας πει

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Άσσο βολφσμπουργκ κ ΑΕΚ...

Stories