You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Οχι τοσο ευκολα μωρη Ατλετικοοοοοοοο
Παρολί 681133 25/11/2012 12:40 μμ 65,00 εν αναμονή
Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Λεβερκούζεν Won
Under/Over 2,5: Over @ 1,57
Ποδόσφαιρο: Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη
Αποτέλεσμα Αγώνα: Ατλέτικο Μαδρίτης @ 1,63
Ποδόσφαιρο: Αϊντχόβεν - Φίτεσε Won
Under/Over 2,5: Over @ 1,30
216 επιστροφη 150 τσεπη αυτα ειναι εισαι παιχταραςΟχι τοσο ευκολα μωρη Ατλετικοοοοοοοο
Επισκέπτης
Καλα man δεν ειπα οτιειναι δελτιαρα αλλα δεν γαμιετε τοκογλυφια για να παιξουμε το βραδυ γερα την Μπραγκα οβερ216 επιστροφη 150 τσεπη αυτα ειναι εισαι παιχταρας
mai xara einai εσυ τι νομιζεις εγω δεν παιζω τοκογλυφικα ;) ;)Αλλα απο την πουτσα της προηγουμενης εβδομαδας αυτο το σαββατοκυριακο επαιξα κανα 20αρικο καθαρο το εχασα εκανα τζιρο κανα 60 ευρω αλλα υγεια..Παιζω και εγω και ολος ο κοσμος τοκογλυφικα καλα εκανες μαν Απλα αυτο θα μας γαμησει στο τελοςΚαλα man δεν ειπα οτιειναι δελτιαρα αλλα δεν γαμιετε τοκογλυφια για να παιξουμε το βραδυ γερα την Μπραγκα οβερ
Over 4.5 @ 1.22Καλα man δεν ειπα οτιειναι δελτιαρα αλλα δεν γαμιετε τοκογλυφια για να παιξουμε το βραδυ γερα την Μπραγκα οβερ
€180,00 Μονό 03/11/2012 09:24:26 180,00 220,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - QY6834195710F - Flash Ώρα στοιχήματος: 03/11/2012 09:24:26 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 4.5 Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς v Σίδνεϋ
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 03/11/2012 Κανένα 1.22 Κερδισμένο
Σύνολο: 180,00 Κέρδη: 220,00 παρε ενα τοκογλυφικο ακομα πιο πολυ στο live
Επισκέπτης
Οβερ Μπραγκα 2,10,2 Γιουβε 2,40mai xara einai εσυ τι νομιζεις εγω δεν παιζω τοκογλυφικα ;) ;)Αλλα απο την πουτσα της προηγουμενης εβδομαδας αυτο το σαββατοκυριακο επαιξα κανα 20αρικο καθαρο το εχασα εκανα τζιρο κανα 60 ευρω αλλα υγεια..Παιζω και εγω και ολος ο κοσμος τοκογλυφικα καλα εκανες μαν Απλα αυτο θα μας γαμησει στο τελος
τα επαιξα 2αδα μολις στον οπαπ 7,50 ευρω 22,95 επιστροφη γιατι σε ειδα σε φορμα την γιουβε την πιστευω στο οβερ την εχω και ενα σκορ 2-2 την μπραγκα το παιρνεις απανω σουΟβερ Μπραγκα 2,10,2 Γιουβε 2,40
Επισκέπτης
Αντε μπας και γινει,οπως εχει πει ο Αλεφαντος "Η Μπραγκα του Ζαρντιμ στην Πορτογαλια ηταν η χαρα το over",ας θυμιθει τα περσινα (φετος εντος εχει μονο over)τα επαιξα 2αδα μολις στον οπαπ 7,50 ευρω 22,95 επιστροφη γιατι σε ειδα σε φορμα την γιουβε την πιστευω στο οβερ την εχω και ενα σκορ 2-2 την μπραγκα το παιρνεις απανω σου
Επισκέπτης
Kαι για του λογου το αληθες βαζω και το δελτιο για να μην νομιζει ο Χρησταρας οτι τον σωταρω
ΥΓ Επειδη ειμαι κλασικος μαλακας απλιστος εβαλα και under την Μαρσειγ
Τύπος # Ημ/νία Ποσό Κέρδη
Παρολί 681870 25/11/2012 9:55 μμ
Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Λιλ
Under/Over 2,5: Under @ 1,65
Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Μπράγκα - Πόρτο
Under/Over 2,5: Over @ 2,05
Ποδόσφαιρο: Μίλαν - Γιουβέντους, live!
Αποτέλεσμα Αγώνα: Γιουβέντους @ 2,20
αδερφε πιστευω προς θεου δεν ειναι κατι μαγικο η κατι τρελο μην μασας Κατι εξωγηινα εκει εχω τις αμφιβολιες μου ;)Kαι για του λογου το αληθες βαζω και το δελτιο για να μην νομιζει ο Χρησταρας οτι τον σωταρω
ο προποτζης σου σε κωμοπολη της πελλας ειναι??? ;) ;) ;)καλησπερα αυτο ειναι το δελτιο του γνωστου μου με 5 ευρω πηρε Συνολο 1.097,77 ευρω μαζι με το μπονους που οταν τον ρωτησα το παλικαρι με ειπε η αγγλια δεν διαβαζεται ουτε σε οβερ ουτε σε φαβορι απλα παιζω με λεει μονο βομπες με λιγα λογια η αγγλια ειναι τζοκερ100% θελω να δειξω εδω οτι μηπως ειμαστε κοροιδα που γενικα βαραμε μονα αποδεκτα η οτηδηποτε αλλο στα live και ο αλλος με 5 ευρω συστημα 3-4-5 πηρε 240 φορες τα λευτα του Το στοιχημα ειναι τοσο δυσκολο που ακομα δεν το ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι Που θα παει θα το μαθουμε και φυσικα το πιο δυσκολο ειναι η αγγλια που δεν ευσταθει τιποτα και δεν μετραει τιποτα απολυτος
δεν εχω δει καλυτερο τερματοφυλακα παιδια ενταξει Μπουφον για μενα πρωσοπικα ειναι πρωτος μετα κατα την γνωμη μου παντα μετα εχω μαζι βαν ντεσαρ και πιτερ σμαιχελ Πρωτο εχω μπουφον γιατι ειναι σε τοπ επιπεδο σε μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες του κοσμου Γιουβεντους.. Οσο για τον κασιγιας δεν ειναι για να δεσει ουτε ενος τα κορδονια απο αυτους τους 3 Ποιος κασιγιας ρε παιδια ειπαμε
ναι μαν δεν το εκρυψα οτι ειμαι μακεδονια αλλα αυτος ειναι 1 απο τους 3 προποτζης μου εχω αλλους 2 ο αλλος ειναι 16 χιλιομετρα μακρια που παω συχνα ειναι κολλητος αδερφος απο την 1 δημοτικου και ο αλλος απο το ιδιο μερος Πως το ειδες το κουπονι εχει καθολου μαγους Αυτος ο παιχτης αν παιξει 10 ευρω μια 3αδα φαβορι θα παθει αναφυλαξια Εχει καθολου μαγους στην ελλαδα στο ενα ματς εγινε ανατροπη στο αλλο 0-1 απο το 1 ημιχρονο Χαλαλι ειναι καλο παιδι και μεροκαματιαρης Ενω εμεις που ειμαστε κωλοπεδα μας ρουφαν τα νεφρα οι μπουκ Ετσι ειναι ο θεος ξερει που δινει τιποτα δεν ειναι τυχαιο Τι να δωσει σε εμας που πεζουμε και τα σωβρακα μας η στα παλικαρια που ειναι ταπεινοι παιζουν τοσα οστε να κερδισουν αλλα να μιν αισχροκερδισουν ΥΓ.. Παιζει να ειναι η περιοχη μου το πιο κουμαρτζιδικο μερος στην ελλαδα αν τα βαλεις κατω οτι σε 7 χιλιαδες κατοικους εχει 5 προποτζηδικα ΥΓ2 Δεν βαζω τα παρανομα και τους φραντσαιζ σινεργατες γιατι θα χαθει η μπαλα ΥΓ3 Δεν βαζω και τα χωρια γυρο γυρο που εχουν και αυτα προποτζιδικα τα πιο κοντινα χωρια με εμας δηλαδη 2 χιλιομετρα και 5 ΥΓ4 Και στον αλλον προποτζη μου γηνετε του μουνιου το αμπελι απο τζιρους και κοσμο Να φανταστεις οτι ακομα και πινακιδες αρχισαν και παιζουν τωρα με τιν κριση τα αμαξια που περνανε ΥΓ.. Τελευταιο θα ανοιγε και 6 προποτζιδικο στην κωμοπολι μου που ειναι ο κολλητος μου αλλα οι προποτζηδες οι 5 που ειχαν προπο δεν βαλανε τις υπογραφες τους και δεν πληρουσε και καλα την αποσταση ο κολλητος μου απο τα αλλα 5 προποτσιδικα και κανω τωρα εγω 32 χιλιομετρα πανε ελα για να τον δωο προποτζης σου σε κωμοπολη της πελλας ειναι??? ;) ;) ;)
για αρη δε ξερω αλλα ναπολι εστω χωρις καβανι τη βλεπω παρα παρα πολυ.Διπλό Άρη και Νάπολι σήμερα
επισης σε αυτη την αποδοση πρεπει να παιχτει και ας χαθει.
υ.γ αν το χασω δε θα το θεωρησω στημενο
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
336 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ