Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 317 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    989

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Είμαι χιάκιας γενικά

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρήστοοοοοοοοοοοοοοοοο τι εγινε ρε παιδί ακόμα δεν τέλειωσες το σφουγγάρισμα ?

Πόσα τετραγωνικά είναι επιτέλους αυτό το νετ καφέ?
Τελειωσα :grin: αλλα ειναι μεγαλο το νετ 20 pc εχει + οτι τα φτιαχνει αν χαλασουν.. Πουλαει pc κινιτα ΛΑΠΤΟΠ :grin: οτι εχει σχεσι με τα pc φτιαχνει επεξεργαστες τα χερια του πιανουν του πουστη :grin: :2funny: και του πουλιου το γαλα πουλαει κρουασαν αναψυκτικα κρυα σαντουιτς καφεδες λογικο :grin: Ειναι και γαμω τα ατομα και παλικαρια ομως με εχει στον αφρο να μην βοηθισω λιγο την κατασταση :2funny: Μου εφυγε ο πατος με την μαπα 150 τετραγονικα 2 φορες μια με χλορινη και μια με τιν μαλακια που μυριζει με τον αφρο για αρομα αλαξα παντελονι μπλουζα φανελα σοβρακο καλτσες :2funny: :2funny: :2funny: ουτε στα ουκ να ημουν πριν λιγο εχασα και sto live με τους περσικους αγωνες 25 ευρω χαλαρωσα.. :grin: :grin: Τι τραβαμε και εμεις οι φιλοι  :2funny: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παρτιζάν-Ίντερ τι το βλέπετε το ματσάκι? Άκουσα ότι η Ίντερ θα κατέβει με πολλές αλλαγές.. Παίζει ο άσος? Πληρώνει πολύ καλά και η Παρτιζάν τα πηγαινει γαμάτα γενικά και δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα στο σκοράρισμα..
βαλτο διπλο μαν μην το φοβασε αν το βλεπεις ετσι... Αν δεν το βλεπεις βαλτο οτι το βλεπεις ΕΣΥ :grin: η ιντερ εχει πιο πολυ φορμα και απο την φορμα που φοραει ο μπολτ ο τζαμαικανος σπριντερ :2funny: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
08/11/2012 19:00 185 ΑΝΖΙ ΜΑΧ. - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1 1.65 -
08/11/2012 19:00 186 ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ - ΡΟΥΜΠΙΝ Κ. 2 1.65 -
08/11/2012 19:00 187 ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 1X 1.43 -
08/11/2012 20:00 189 ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. Under 1.80 -
08/11/2012 20:00 191 ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2 2.55 -
08/11/2012 20:00 193 ΜΑΡΣΕΪΓ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1 1.80 -
08/11/2012 20:00 194 ΜΟΛΝΤΕ - ΣΤΕΑΟΥΑ 2 2.15 -
08/11/2012 20:00 196 ΝΑΠΟΛΙ - ΝΤΝΙΕΠΡ X2 1.73 -
08/11/2012 20:00 197 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ Over 1.65 -
08/11/2012 22:05 199 ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΛΥΩΝ Over 1.55 -
08/11/2012 22:05 202 ΛΑΤΣΙΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 1.50 -
08/11/2012 22:05 206 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΓΚΕΝΚ 1 1.55 -
08/11/2012 22:05 207 ΤΒΕΝΤΕ - ΛΕΒΑΝΤΕ Goal 1.45 -
08/11/2012 00:15 210 ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ 1 1.80 -
08/11/2012 02:45 211 ΤΙΓΚΡΕ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ X2 1.77 -
08/11/2012 04:30 212 ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΣΙΑΤΛ X2 1.56 -

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Για κάτσε ήρεμα τώρα, να μελετήσεις τα βραδινά μπας και ξελασπώσουμε!

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα!!

ανζι-λιβερπουλ,ουντινεζε-γιουνγκ μποις,λατσιο-παο κ μπιλμπαο-λυων ολα τα ματς στον ασσο  :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Για κάτσε ήρεμα τώρα, να μελετήσεις τα βραδινά μπας και ξελασπώσουμε!
Αν δεν διαβασεις μονος σου :grin: και σκεφτεις μονος σου :grin: Οσο και καλος να ειναι καποιος αλλος που παιζει και διαβαζει στοιχημα.. δεν εισαι εσυ!!! :grin:..Αν ακουσεις καποιον παει να πει οτι δεν εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου αρα δεν θες να δουλεψεις το μυαλο σου αρα γινεσε <<υποχειριο>> καποιου αλλου.. Ο αλλος παιζει με την αντιλιψη του απο αυτα που διαβαζει και καταλαβενει.. Η πηγη της γνωσης ειναι μεσα σου και σε κανεναν αλλο.. Διαβασε και Σκεψου Σκεψου και Διαβασε :grin: Τωρα προσωπικα αν ειναι να παιξω κατι και εχω ορεξη θα το βγαλω εδω.. Τωρα εχασα 80 ευρω στην αραβια :grin:.. Δεν ξερω αν θα εχω ορεξη :grin:.. Αλλα το θεμα ειναι να πιστεψεις εσυ σε εσενα.. Οχι στον καθενα.. Εσυ εχεις την γνωση ΜΕΣΑ σου για σενα..!!! Μην την ψαχνεις αλου φαν παρκ :2funny: :grin: ;) Τωρα αν δεν θελεις να διαβασεις παρε μια γνωμη απο εδω απο τα παιδια βγαζουν προγνωστικα αφου τα βγαζουν τα πιστευουν διαλεγεις και περνεις αλλα εγω θα επερνα στην θεση σου αφου θες να παιξεις το μυαλο μου την σκεψη μου και θα επαιζα οι βαθμολογιες κτλ ειναι ολες για ολους ιδιες οι ομαδες τα ρεπορταζ το θεμα ειναι και εχει να κανει με εμας και την αντιλιψη μας το τι σκεφτομαστε μεσα απο το διαβασμα βασισου σε εσενα αν θες να εχεις επαφη με το ταμειο..Σαν συμβουλη που μπορω να δωσω αλλα δεν την πρατω εγω ειναι η υπομονη και η εγρατεια ο συλογισμος το διαβασμα και η αποφασιστικοτητα παντα ομως με κρητιριο τα οικονομικα σου και να παιζεις τοσα οστε αν χασεις να μη σου ληψουν απο τον προσωπικο σου προιπολογισμο και συνθικες διαβιωσης.. Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε τα λεφτα μας ναι :grin: Ο μεγαλυτερος εχθρος μας ειναι τα παθη μας αυτα πρεπει να πολεμησουμε και αυτα τα πολεμαμε με την αυτοκιριαρχια μας στην σκεψη μας εμεις πρεπει να τα ελεξουμε αρα τα παντα εξαρτονται απο εμας οχι απο τους αλλους γιαυτο και παλι αφου θες να παιξεις προσπαθησε μονος σου φιλικα χρηστος ο ψιλουρας :2funny: :grin:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Τις ιδέες σου (και μερικών ακόμα) παρακολουθώ.Στη συνέχεια κάνω τη δική μου μελέτη με τα δικά μου κριτήρια και τελικά αν τα ποσοστά είναι καλά τα ρίχνω. Μου είναι δύσκολο να κοιτάω όλο το κουπόνι για να μείνω σε 3-4 παιγνίδια . Καταλαβαίνω και συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

εχει κανεις εμπειρια απο δαυτους...???
εμενα μου πηραν πισω ενα μπονους-προσφορα που μου ειχαν δωσει... :headbang:
Ειναι η καλυτερη εταιρια στην γη για στοιχημα... Μιλαω προσωπικα η ταπεινη μου γνωμη.. Εδω θελω να πω πως η expekt φιλος μου πακετας εβγαλε συστημα 8000 ευρω και του τα εδωσε αμεσως και τον μπλοκαραν μια εβδομαδα η τραπεζα γιουρομπανκ ειχαν ερθει στον λογαριασμο του και η τραπεζα του ελεγε θελει να μαθει απο που προερχονται τωρα η bet365 παιζει η μιση ελλαδα και βλεπω στο τελος να παιζει και η αλλη μισι να φυγει απο τον οπαπ τελειως που δεν το ευχομαι γιατι εχω κολλητους πρακτορες αλλα με την πολιτικη του οπαπ που βγαζει ομαδες ενδιαφερομενες ενω τις αφηνει ολο το χρονο και σε πηδαει τοτε..!! Και σε πηδαει ΜΕΤΑ  σε τριαδες με οτι γουσταρει :2funny: αν γουσταρει απο γκολ γκολ οβερ κτλ :grin: ολοι εκει θα καταληξουν :2on1:.. Δεν ξερω μαν αν η expekt δινει 8000 χιλαδες απο ενα συστημα μπραφ η βετ365 τι να κλασει.. Τεσπα μπορει να κανω λαθος λεω οτι βλεπω και μου εχει συμβει.. :grin: ΥΓ..Ενας ακομα ποιο πλουσιος που ξερω εχει στον λογαριασμο του στην βετ365 40000 ευρω μεσα(βγαζει το χρονο με ειχε πει ο γιος του περσι γυρο στα 270 εκατομμυρια σε δραχμες προπερισι απο την δουλεια του οχι απο το στοιχημα :2funny: :grin:) Και τον ρωτησα μια φορα που με εδειξε να δω ποσα λεφτα εχει μεσα στον λογαρισμο του.. Την εμπιστευεσε και με λεει καλυτερα απο ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ τραπεζα ΕΛΛΑΔΟς :2funny: :grin: ΥΓ2.. η betoto με εφαγε 100 ευρω παρακλαδι της bwin η bwin για να κανει ενας φιλος μου αναλυψη καπου 600 ευρω του ζητησε ολο το οιγογενειακο του δενδρο 20 φοτοτιπιες κτλ κτλ κτλ και τα πειρε γιατι τους απειλησε η βετκλικ εφαγε απο φιλο μου 2000 ευρω που κερδισε στα φρουτακια δεν του τα εδωσε ενο του τα ετρωγε κανονικα  και καλα ειχε στις προιποθεσεις ΟΡΟΥς στο πως ΔΕΝ  δινει τα κερδη και δεν κανει απο ιδιο hp να παιζουν διο συγγενεις αλλα τα λεφτα ΟΜΩς  Τα επερνε απο το κοροιδο τον φιλο μου ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ HP ΠΑΙΖΟΥΝ 2 ΣΥΓΓΕΝΕΙς me to idio eεπιθετο :2funny: ΤΟ ιδιο εχω ακουσει και για την wiliam hil elegxei to hp KAI DEN AFHNEI AN KANEIW LOGARIASMO SAN PRVTH FORA NA PAIJEIW APO KAPOU ALOY APO ALO HP :2funny: Aλλα οταν εκανε αναλυψη του σουραν αυτιν τιν μαλακια για διο λογαριασμουσ απο ιδιο hp :2funny: giayton me thn betklik :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Τις ιδέες σου (και μερικών ακόμα) παρακολουθώ.Στη συνέχεια κάνω τη δική μου μελέτη με τα δικά μου κριτήρια και τελικά αν τα ποσοστά είναι καλά τα ρίχνω. Μου είναι δύσκολο να κοιτάω όλο το κουπόνι για να μείνω σε 3-4 παιγνίδια . Καταλαβαίνω και συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες!
Πρεπει ομως  να παρατηρεις.. αν δεν θες να δεις ολο το κουπονι να παρατηρεις.. Ο βουδας ειπε Δεν χρειαζομαστε περισσοτερες γνωσεις αλλα περισσοτερη σοφια. Και η σοφια προερχεται μεσα απο την παρατηρηση.. Την πρωσοπικη παρατηρηση του καθενος στην συγκεκριμενη περιπτωση την δικη σου :grin: :grin: Παιξε εσυ..!! :grin: :)  Το μυστικό της ύπαρξης είναι να μην φοβάσαι. Ποτέ μη φοβάσαι τι θα απογίνεις, ποτέ μην εξαρτάσαι από κάποιον. Μόνο τη στιγμή που αρνείσαι κάθε βοήθεια γίνεσαι πραγματικά ελεύθερος. :grin:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Ειναι η καλυτερη εταιρια στην γη για στοιχημα... Μιλαω προσωπικα η ταπεινη μου γνωμη.. Εδω θελω να πω πως η expekt φιλος μου πακετας εβγαλε συστημα 8000 ευρω και του τα εδωσε αμεσως και τον μπλοκαραν μια εβδομαδα η τραπεζα γιουρομπανκ ειχαν ερθει στον λογαριασμο του και η τραπεζα του ελεγε θελει να μαθει απο που προερχονται τωρα η bet365 παιζει η μιση ελλαδα και βλεπω στο τελος να παιζει και η αλλη μισι να φυγει απο τον οπαπ τελειως που δεν το ευχομαι γιατι εχω κολλητους πρακτορες αλλα με την πολιτικη του οπαπ που βγαζει ομαδες ενδιαφερομενες ενω αφηνει ολο το χρονο και σε πηδαει σε τριαδες με οτι γουσταρει αν γουσταρει απο γκολ γκολ οβερ κτλ ολοι εκει θα καταληξουν.. Δεν ξερω μαν αν η expekt δινει 8000 χιλαδες απο ενα συστημα μπραφ η βετ365 τι να κλασει.. Τεσπα μπορει να κανω λαθος λεω οτι βλεπω και μου εχει συμβει.. :grin: ΥΓ..Ενας ακομα ποιο πλουσιος που ξερω εχει στον λογαριασμο του στην βετ365 40000 ευρω μεσα(βγαζει το χρονο με ειχε πει ο γιος του περσι γυρο στα 270 εκατομμυρια σε δραχμες προπερισι απο την δουλεια του οχι απο το στοιχημα :2funny: :grin:) Και τον ρωτησα μια φορα που με εδειξε να δω ποσα λεφτα εχει μεσα στον λογαρισμο του.. Την εμπιστευεσε και με λεει καλυτερα απο ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ τραπεζα ΕΛΛΑΔΟς :2funny: :grin: ΥΓ2.. η betoto με εφαγε 100 ευρω παρακλαδι της bwin η bwin για να κανει ενας φιλος μου αναλυψη καπου 600 ευρω του ζητησε ολο το οιγογενειακο του δενδρο 20 φοτοτιπιες κτλ κτλ κτλ και τα πειρε γιατι τους απειλησε η βετκλικ εφαγε απο φιλο μου 2000 ευρω που κερδισε στα φρουτακια δεν του τα εδωσε ενο του τα ετρωγε κανονικα  και καλα ειχε στις προιποθεσεις ΟΡΟΥς στο πως ΔΕΝ  δινει τα κερδη και δεν κανει απο ιδιο hp να παιζουν διο συγγενεις αλλα τα λεφτα ΟΜΩς  Τα επερνε απο το κοροιδο τον φιλο μου ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ HP ΠΑΙΖΟΥΝ 2 ΣΥΓΓΕΝΕΙς me to idio eεπιθετο :2funny: ΤΟ ιδιο εχω ακουσει και για την wiliam hil elegxei to hp KAI DEN AFHNEI AN KANEIW LOGARIASMO SAN PRVTH FORA NA PAIJEIW APO KAPOU ALOY APO ALO HP :2funny: Aλλα οταν εκανε αναλυψη του σουραν αυτιν τιν μαλακια για διο λογαριασμουσ απο ιδιο hp :2funny: giayton me thn betklik :grin:
θενκς χρηστος10 για τις πληροφοριες αν κ σε βρισκω υπερβολικο καπου...
αυτα τα σπαστικα οταν πρεπει να κανεις αναληψη που σου ζηταν λαγους κ πετραχηλια φωτοτυπιες απο ταυτοτητες κλπ ειναι πολυ οτι ναναι...δλδ
σε κανουν να το μετανοιωνεις!!!τωρα ο φιλος που εχει 40000 στην bet365 κ κερδιζει 270μυρια το χρονο απο αλλες δουλειες,σορρυ αν κ δε σε ξερω αλλα μου κανει για ιστορια...με εξωγηινους!!!τα λεφτα αυτα καποτε μπορει να υπηρχαν,τωρα ΟΧΙ!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αυτα τα σπαστικα οταν πρεπει να κανεις αναληψη που σου ζηταν λαγους κ πετραχηλια φωτοτυπιες απο ταυτοτητες κλπ ειναι πολυ οτι ναναι...δλδ
σε κανουν να το μετανοιωνεις!!!τωρα ο φιλος που εχει 40000 στην bet365 κ κερδιζει 270μυρια το χρονο απο αλλες δουλειες,σορρυ αν κ δε σε ξερω αλλα μου κανει για ιστορια...με εξωγηινους!!!τα λεφτα αυτα καποτε μπορει να υπηρχαν,τωρα ΟΧΙ!!!
Μαν οι ελληνες ειναι πλουσιοι.. η ελλαδα ειναι φτωχια.. χωρα.!!! Τωρα οτι δεν υπαρχουν πλουσιοι δεν εχω λογο να σου αλαξω την γνωμη μαν και ουτε σκοπο.. :cheesy: Φιλικα χρηστος ο ψιλουρας :grin: Μην πιστεύετε τίποτε, ανεξάρτητα από πού το διαβάσατε ή ποιος το είπε, ακόμα κι αν το έχω πει εγώ, αν δεν συμφωνεί με τη δική σας λογική και τον κοινό νου. ΑΥΤΟ το ειπε ο βουδας αρα εχεις δικιο :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μαν εγω φτωχος ειμαι οι γνωστοι μου ειναι πλουσιοι(οι γνωστοι μου πακεταδες :grin:) οι γνωστοι μου που παιζουν στοιχημα :2funny: ΥΓ..εχω εναν κολλητο που δουλευει(ακομα να με βαλει για δουλεια εκει δεν εχει μεγαλο δοντι :grin:) στο καζινο στην θεσσαλονικη μου ειπε τωρα με τιν κρισι κανει 500 χιλαδες ευρω τζιρο την ημερα :2funny: :2funny:

iliasgoldfinger

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σε ολους, ΟΠαπης με τα μεγαλεια του

Σε προειδοποιητική απεργία έχουν προχωρήσει σήμερα οι πράκτορες του ΟΠΑΠ εν όψει της κατάθεσης στη Βουλή της τροπολογίας για τη φορολόγηση με 10% των κερδών των παικτών του ΟΠΑΠ από το 1ο ευρώ.

Αύριο και μεθαύριο πραγματοποιούν για τον ίδιο λόγο απεργία και οι εργαζόμενοι στον ΟΠΑΠ, ενώ πληροφορίες από την πλευρά των πρακτόρων σημειώνουν ότι πρόκειται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις.

Σημειώνεται ότι η φορολόγηση από το πρώτο ευρώ επηρεάζει σημαντικά τα έσοδα της εταιρείας αφού υπολογίζεται ότι από την ανακύκλωση των μικροτποσών προέρχεται το 20% του τζίρου της εταιρείας.

Κανονικα πρεπει αν μπαινεις σε προποτζιδικο και μονο να θεωρειται τεκμηριο και
να φορολογεισαι.....

:fuck2: :s&m_2: :s&m_1: :zfuck:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera 210=Ουνα.Κατολικα-Ιντεπεντιεντε= αναλογα με την εκβαση του αγωνα θα παιξω μισο γκολ να μπει.. Η ουνα κατολικα περναει με με 0-0 εχθες παρακολουθησα των αγωνα της σαο παολο με την ουνιβερσιτ ντε τσιλε 5-0 οι βραζιλιανοι ειχαν πολυ ενθουσιασμο αρα κατι αντιστιχο Δηλαδη αν η σαο παολο γουσταρανε σαν τρελοι γιατι να μην γουσταρουν αυτες οι ομαδες στον ιδιο θεσμο που ειναι δεν ξερω αν εχουν την ποιοτητα της σαο παολο αυτο θα φανει αλλα στον πρωτο αγωνα 2-2 μπηκαν γκολ :grin: Τωρα παιζει και σκοπιμοτιτα ενος απο τους 2 η και τον 2 δηλαδη να κλεψει το ματς η ιντεπεντιεντε :grin:  :grin: Τωρα η ιντεπεντιεντε θελει ενα γκολ για να περασει με μισο γκολ την ουνα κατολικα εχουμε και λεμε αν η ουνα κατολικα το παει στο 0-0 λεμε τωρα αν..Η σκοπιμοτιτα αγιαζει τα μεσα :grin: (αρχιζουμε παντα με το σκεπτικο του μικροτερου ελαχιστου αποτελεσματος που συνφερει την μια ομαδα στην συγκεριμενη περιπτωση :grin:) αναγκαστικα η ιντιπεντιεντε θα ανοιχτει αν το βαλει η ιντεπεντεντε θα παιξω επομενο μισο επομενο οβερ γκολ αν το βαλει η ουνα κατολικα το ιδιο τεσπα γιατι μπερδευτικα :grin:

*** Επαναληπτικοί προημιτελικοί, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

*** Στο 20.000 θέσεων «Σαν Κάρλος ντε Αποκίντο» του Σαντιάγκο.

*** Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τη Σάο Πάουλο στα ημιτελικά.
τωρα με τα δικα μου ματια και σκεπτικο αν μπει ενα γκολ αμεσος παιζω αναλογα με τον χρονο που θα μπει το γκολ η στο προτο η στο 2 ημιχρονο να μπει μισο γκολ οβερ 1,50 :grin: Το μονο που ξερω ειναι οτι οι αργεντινοι και οι βραζιλιανοι κανουν σαν τρελοι να παιξουν ο ενας με τον αλλον οποτε η ιντεπεντιεντε θα ανοιχτει μεν γιατι ετσι ειναι η κατασταση τις αφου μενει εκτος με μισο γκολ τις κατολικα που πετυχε στο 2-2 μεσα στιν ιντιπεντιεντε :grin: Αφενος μετα η καψουρα που εχουν οι αργεντινικες ομαδες και το Αντιστοιχο Οι βραζιλιανικες με τις Αργεντινικες :grin: να παιζουν μεταξυ τους :2funny: :grin:
και 1-1 περναει η κατολιΚα παλι γιατι εχει βαλει 2 γκολ εκτος εδρας οποτε πρεπει να εχει καπως <<ψωμι>> το παιχνιδι αφου σε ενδεχομενο 1-1 θα πρεπει να βαλει γκολ η ιντεπεντιεντε γιατι θα βγαινει εκτος  :grin: :2funny:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
σε κανουν να το μετανοιωνεις!!!
τωρα ο φιλος που εχει 40000 στην bet365 κ κερδιζει 270μυρια το χρονο απο αλλες δουλειες,σορρυ αν κ δε σε ξερω αλλα μου κανει για ιστορια...με εξωγηινους!!!τα λεφτα αυτα καποτε μπορει να υπηρχαν,τωρα ΟΧΙ!!!
Αυτό το έχουν καθιερώσει πια όλοι, όταν καταθέτεις δεν έχει σημασία ποιος είσα και αν είσαι ανήλικος αλλά όταν πας να τραβήξεις λεφτά θέλουν σκαναρισμένη ταυτότητα/διαβατήριο κλπ  :jerking:
Έχω δοκιμάσει καμια δεκαριά εταιρείες κατά καιρούς, αλλά προβλήματα με ανάληψη αντιμετώπισα μόνο δυο φορές:
-στη william hill, πριν 6+ χρόνια, που είχαν μια ηλίθια πολιτική να μην επιτρέπουν ανάληψη αν έχεις ανοιχτό στοίχημα και επιπλέον μου είχαν βάλει τα λεφτά σε λάθος κάρτα και μου πήρε 1+ μήνα μέχρι να λυθεί το ζήτημα. Από τότε πάντως δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα και θα την έβαζα σίγουρα στο top3 μου, όσον αφορά και σέρβις και διαθέσιμα στοιχήματα και αξιοπιστία κτλ
-και μια στην 10bet, που γενικώς είναι κωλοεταιρεία, άθλιο σέρβις, προβλήματα και στο μπόνους, και στην κατάθεση και στην ανάληψη  :shit:

Την bet365 τη βάζω στην κορυφή σε όλους τους τομείς εκτός των μπόνους, όπου άλλες εταιρείες στο περνάνε κατευθείαν στο λογαριασμό και διαθέσιμο για ποντάρισμα ενώ αυτοί περιμένουν ισόποσο τζίρο για να το ελευθερώσουν

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αυτό το έχουν καθιερώσει πια όλοι, όταν καταθέτεις δεν έχει σημασία ποιος είσα και αν είσαι ανήλικος αλλά όταν πας να τραβήξεις λεφτά θέλουν σκαναρισμένη ταυτότητα/διαβατήριο κλπ  :jerking:
Έχω δοκιμάσει καμια δεκαριά εταιρείες κατά καιρούς, αλλά προβλήματα με ανάληψη αντιμετώπισα μόνο δυο φορές:
-στη william hill, πριν 6+ χρόνια, που είχαν μια ηλίθια πολιτική να μην επιτρέπουν ανάληψη αν έχεις ανοιχτό στοίχημα και επιπλέον μου είχαν βάλει τα λεφτά σε λάθος κάρτα και μου πήρε 1+ μήνα μέχρι να λυθεί το ζήτημα. Από τότε πάντως δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα και θα την έβαζα σίγουρα στο top3 μου, όσον αφορά και σέρβις και διαθέσιμα στοιχήματα και αξιοπιστία κτλ
-και μια στην 10bet, που γενικώς είναι κωλοεταιρεία, άθλιο σέρβις, προβλήματα και στο μπόνους, και στην κατάθεση και στην ανάληψη  :shit:

Την bet365 τη βάζω στην κορυφή σε όλους τους τομείς εκτός των μπόνους, όπου άλλες εταιρείες στο περνάνε κατευθείαν στο λογαριασμό και διαθέσιμο για ποντάρισμα ενώ αυτοί περιμένουν ισόποσο τζίρο για να το ελευθερώσουν
Αυτο για το μπονους στην βετ365 :grin: πιστευω κατα καποιν τροπο ειναι καλο για τον παιχτη δηλαδη δεν το βλεπω σαν πουστια ισα ισα σαν διδαγμα στο να εχεις λιγακη υπομονη δεν ειναι το στοιχημα βαζεις ενα ποτυρι νερο απο τιν βρισι και το πηνεις θελει λιγακη την υπομονη του  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JY1165840910F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  08/11/2012 14:28:07  Εκτύπωση 

Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
      1 Over 3.5 Συρία U19 v Κατάρ U19
(Γκολ Αγώνα) 08/11/2012 Κανένα 1.57 Χαμένο
Σύνολο:  59,00  Νίκη:  33,71  Κέρδη:  0,00   

Συνολικό στοίχημα: 59,00  Συνολικά κέρδη:  0,00 
καλησπερα αυτο το στοιχημα ειναι ανεγκεφαλο δηλαδη ουτε διαβασμα ουτε τιποτα παρορμηση κατα 99% γιατι ηταν και 1-2 το ματς :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom