Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over  1.5 @ 2.00
€10,00 Μονό 08/11/2012 19:35:13 10,00 20,00
    Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - YY3776341610F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  08/11/2012 19:35:13  Εκτύπωση 

Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
      1 Over 1.5 Κοπεγχάγη v Στουτγκάρδη
(Γκολ Αγώνα) 08/11/2012 Κανένα 2.00 Κερδισμένο
Σύνολο:  10,00  Νίκη:  10,00  Κέρδη:  20,00   

Συνολικό στοίχημα: 10,00  Συνολικά κέρδη:  20,00 

καλησπερα αυτο το στοιχημα ηταν με διαβασμα και σκεψη το εβαλα στο 77 να μπει μισο γκολ ο κολλητος μου λεει εκανες μαλακια του λεω του τουλαχιστον το σκεφτηκα και το διαβασα οτι δεν κανει σε κανεναν να χασει δηλαδη στο οπιος το βαλει θα ηθελε να ισοφαρισει ο αλλος :grin: η να το φαει στιν συγκεκριμενη περιπτωση :2funny: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μάταια είναι η εκμάθηση χωρίς σκέψη, επικίνδυνη είναι η σκέψη χωρίς εκμάθηση Κομφούκιος
αυτο πιστευω ειναι το πιο συμαντικο για το στοιχημα..!!! Ας ειμαστε και παρορμιτικοι στον τροπο παινχιδιου τουλαχιστον πρεπει να διαβαζουμε και να σκεφτομαστε οτιδηποτε αλλο ειναι καταστροφη :grin:Για την τσεπι μας και μετα για την ψυχολογια μας οικονομικη κατασταση μας και παει λεγοντας :cheesy: :grin:Αποφάσεις που πάρθηκαν χωρίς σκέψη, φέρνουν καταστροφές χωρίς θεραπεία Μέγας Βασίλειος :grin:
Διάβαζε, όχι για να αντιλέγεις και να ανασκευάζεις, ούτε για να παίρνεις ως δεδομένα αυτά που διαβάζεις, ούτε για να βρίσκεις αντικείμενο συζήτησης και επίδειξης, αλλά για να ζυγίζεις και να σκέφτεσαι Μπέικον Φρ :grin:Εάν θέλεις να γίνεις ένας αισιόδοξος άνθρωπος και να καταλάβεις τη ζωή, τότε πάψε να πιστεύεις σ' αυτά που λένε και γράφουν, αλλά να παρατηρήσεις και να αναλύσεις Τσέχοφ
:grin:Εργασία είναι ζωή, σκέψη είναι φως Ουγκώ
:grin:Η ζωή είναι μια κωμωδία γι' αυτούς που σκέφτονται και μια τραγωδία γι' αυτούς που αισθάνονται Γουίλπουλ Χ.
:grin:Η μεγαλοπρέπεια του ανθρώπου είναι η ικανότητά του να σκέφτεται Πασκάλ Μπ.
:grin:Η πιο σπάνια γενναιότητα είναι η γενναιότητα της σκέψης Φρανς Α.
:grin:Η σκέψη είναι η απαραίτητη προετοιμασία κάθε πράξης :grin:
Θεωρία είναι η σκέψη που απορρέει από σκέψη Οβίδιος :grin:
Κάθε νίκη είναι αποτέλεσμα συνετής σκέψης Ευριπίδης
Κανένας θυμωμένος δεν σκέπτεται καλά Ευριπίδης
:grin:Μέθη είναι μια ανάπαυλα της σκέψης Βύρων
μεθυσμενοι οχι στοιχημα :grin:Να σκέφτεσαι σαν άνθρωπος της δράσης και να δρας σαν άνθρωπος της σκέψης Μπέργκσον Χ.
αποφασιστικοτητα :grin:Ο άνθρωπος που κάθεται ήρεμα και σκέφτεται μπορεί να μαζεύει μια καλύτερη σοδειά από καλαμπόκι γιατί οι σκέψεις είναι οι σπόροι μελλοντικών επιτυχημένων πράξεων. Κι όταν ο Θεός κάθισε και σκέφτηκε, γεννήθηκε ο κόσμος Ρομαίν Χ.
:grin:Ο πιο σπουδαίος σκοπός του πολιτισμού είναι να μάθει τον άνθρωπο να σκέφτεται Έντισον Τ.
Ο στοχασμός είναι ο θάνατος της δράσης, μα και το σπέρμα της Καμπέρογλου Β.
Οι κουβέντες επινοήθηκαν για να μην αφήνουν τον άνθρωπο να σκέφτεται. Κρίστι Αγκάθα
:grin:Οι σκέψεις από μόνες τους δεν έχουν ζωή, αν γεννηθούν κι αδιάφορα φύγουν. Δε θα ζωντανέψουν, αν δεν τους δώσεις σημασία. Αν αδιαφορήσεις, αόρατες θα γίνουν Ασβαγκοσα
Οι σκέψεις είναι τα φτερά της ψυχής. Μπουάστ Π.
Όλες οι χαρές και οι δυστυχίες του ανθρώπου δημιουργούνται από τις σκέψεις του. Χουν Τζι Τσαν
:grin:Όταν δεν δείχνεις κατανόηση και δεν ελέγχεις το μυαλό σου, η λογική σου πια δε σ' υπακούει, σαν τα άγρια τα άλογα που δεν ακούν τον αναβάτη Ουπανισάδες (περ. 600 π.Χ.)
Όταν διστάζεις, σκέψου καλύτερα
Όταν η ψυχή δεν είναι στεναχωρημένη, μια μέρα ισοδυναμεί με χίλιους αιώνες, ενώ όταν οι σκέψεις είναι πλατειές η μικρή καλύβα χωράει όλο το σύμπαν. Χουν Τζι Τσεν
Ποτέ σου να μην πιστέψεις πως η ισχυρογνωμοσύνη είναι ανώτερη από τη λογική σκέψη. Αισχύλος
Πρέπει κανείς ν’ ασκεί τη βαθιά και πλατιά σκέψη κι όχι την πολυμάθεια. Δημόκριτος
Πρέπει να φροντίζεις να σκέφτεσαι πολύ και όχι να μαθαίνεις πολλά. Δημόκριτος
:grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Το να διαβάζεις χωρίς να σκέπτεσαι είναι σαν να τρως χωρίς να χωνεύεις Μπουρζέ
:grin:

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
4.455
x2 σερο πορτενο!

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
4.455
Εκανα 2 λαθη σημερα. 1ον και μεγαλυτερο που στηριξα Μπιλμπαο στον 1 οταν εκανε το 2-2. Λαθος. Δεν ειμαι φαν του λαιβ.  :headbang: 2ο και μεγαλυτερο ειναι οτι ενω εχω 1 Φενερ, και οβερ Μπιλμπαο ηθελα αλλο ενα σημειο για να κλεισω 3αδα. Σκεφτομαι λατσιο που με βαση την εικονα του βαζελου θα περναγε αερας αλλα σκεφτομαι την 4αρα που τσιμπησε απο κατανια και τις αλλαγες που θακανε και λεω αστο μη κολλησει σε κανα Χ. Μετα σκεφτομαι Ανζι 1 που με βαση τα δεδομενα του αγωνα ισως αξιζε αλλα σκεφτομαι μηπως μιλουσε η φανελα της λιβερπουλ (αν και εχει καιρο να το κανει) και αυτο που με προβληματισε ηταν τα λεφτα που ειχαν παιχτει πανω στο ματς. Πανω απο 3.000.000E. Τελικα το φοβηθηκα και αυτο και εβαλα 1 Τβεντε  :tickedoff: που με βαση τη μελετη προεκυπτε απο πολλα. Εδρα, αναγκη νικης, αλλαγες Λεβαντε. Αλλα που να βαλει ενα γκολ η σιχαμενη..  :tickedoff: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εκανα 2 λαθη σημερα. 1ον και μεγαλυτερο που στηριξα Μπιλμπαο στον 1 οταν εκανε το 2-2. Λαθος. Δεν ειμαι φαν του λαιβ.  :headbang: 2ο και μεγαλυτερο ειναι οτι ενω εχω 1 Φενερ, και οβερ Μπιλμπαο ηθελα αλλο ενα σημειο για να κλεισω 3αδα. Σκεφτομαι λατσιο που με βαση την εικονα του βαζελου θα περναγε αερας αλλα σκεφτομαι την 4αρα που τσιμπησε απο κατανια και τις αλλαγες που θακανε και λεω αστο μη κολλησει σε κανα Χ. Μετα σκεφτομαι Ανζι 1 που με βαση τα δεδομενα του αγωνα ισως αξιζε αλλα σκεφτομαι μηπως μιλουσε η φανελα της λιβερπουλ (αν και εχει καιρο να το κανει) και αυτο που με προβληματισε ηταν τα λεφτα που ειχαν παιχτει πανω στο ματς. Πανω απο 3.000.000E. Τελικα το φοβηθηκα και αυτο και εβαλα 1 Τβεντε  :tickedoff: που με βαση τη μελετη προεκυπτε απο πολλα. Εδρα, αναγκη νικης, αλλαγες Λεβαντε. Αλλα που να βαλει ενα γκολ η σιχαμενη..  :tickedoff: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:
και εμενα με εκαψε η τβεντε.. το μονο ματσ που εβαλα οβερ στην 3αδα μου ενος μικρου ποσου των 15 ευρω, περασαν ασσος ναπολι,ασσος ανζι και το μονο που επαιξα οβερ ηταν το μονο ματσ σημερα που δεν μπηκε κανενα γκολ..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αυτό το έχουν καθιερώσει πια όλοι, όταν καταθέτεις δεν έχει σημασία ποιος είσα και αν είσαι ανήλικος αλλά όταν πας να τραβήξεις λεφτά θέλουν σκαναρισμένη ταυτότητα/διαβατήριο κλπ  :jerking:
Έχω δοκιμάσει καμια δεκαριά εταιρείες κατά καιρούς, αλλά προβλήματα με ανάληψη αντιμετώπισα μόνο δυο φορές:
-στη william hill, πριν 6+ χρόνια, που είχαν μια ηλίθια πολιτική να μην επιτρέπουν ανάληψη αν έχεις ανοιχτό στοίχημα και επιπλέον μου είχαν βάλει τα λεφτά σε λάθος κάρτα και μου πήρε 1+ μήνα μέχρι να λυθεί το ζήτημα. Από τότε πάντως δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα και θα την έβαζα σίγουρα στο top3 μου, όσον αφορά και σέρβις και διαθέσιμα στοιχήματα και αξιοπιστία κτλ
-και μια στην 10bet, που γενικώς είναι κωλοεταιρεία, άθλιο σέρβις, προβλήματα και στο μπόνους, και στην κατάθεση και στην ανάληψη  :shit:

Την bet365 τη βάζω στην κορυφή σε όλους τους τομείς εκτός των μπόνους, όπου άλλες εταιρείες στο περνάνε κατευθείαν στο λογαριασμό και διαθέσιμο για ποντάρισμα ενώ αυτοί περιμένουν ισόποσο τζίρο για να το ελευθερώσουν
η 10bet δεν θελει μονο ταυτοτητα..
θελει , ταυτοτητα, καρτα, διευθηνση σπιτιου και καλα να δουν αν οντως εισαι στην χωρα που μενεις..

Μερικες εταιριες φτιαχνουν τους κανονες απο μονες τους, αυτα με της καρτες και πως το λενε με της διευθηνσεις μου εχουν σπασει τα νευρα σε οποια εταιρια ανοιγω λογαριασμο με ονομα φιλου μου φυσικα.. :2on1:
Συγκεκριμενα η διευθηνση και ο τραπεζικος λογαριασμος καποιου ειναι αυστηρα προσωπικα δεδομενα..Με ποιο δικαιωμα μου ζητανε εμενα διευθηνσεις?
τελοσπαντων, ειχα αναγκη τα λεφτα που ειχα κερδησει μεσα και επρεπε να τους τα στειλω..
συγκεκριμενα,
10bet,titanbet,bet770,betfair,stanjames,paddypower ζητανε ολες διευθηνσεις.. :headbang: :helpplea:
φυσικα εγω οποτε τα χα στηλει η με λογαριασμο φιλου η με δικο μου οταν τελειωσα απλα μπηκα και αλλαξα διευθηνση , και το καλυτερο μου ξαναζητησαν χαρτια.. σιγα μην εστελνα..αφου δεν επαιζα ποια..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over 1.5 @ 2.00
€20,00 Μονό 08/11/2012 22:39:42 20,00 40,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - YR8225517010F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  08/11/2012 22:39:42 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 1.5 Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα v Ιντεπεντιέντε
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 08/11/2012 Κανένα 2.00 Κερδισμένο
Σύνολο:  20,00  Νίκη:  20,00  Κέρδη:  40,00 
Συνολικό στοίχημα: 20,00  Συνολικά κέρδη:  40,00 Kalhspera agen toy agena o agena agen.. Πηρα αυτο που ηθελα απο αυτο το ματς τωρα λογικο ειναι να μπει και αλλο γκολ αλλα πρωσοπικα δεν θα παιξω αλλο το εβαλα το στοιχημα στο 22 ενας λογος παραπανω ηταν οτι το εβαλε η κατολικα οποτε η ιντεπεντιεντε ηθελε 2 γκολ και την αποδωση βαση του χρονου αλλα και οτι θελει 2 γκολ μου εκανε δεν συνεχιζω αλλο απο αυτο το παιχνιδι πρεπει να ξερουμε να σταματαμε οταν περνουμε αυτο που θελουμε :grin:Μετα παει απλιστια = καταστροφη :grin: Αλλα ενα γκολ ακομα θα μπει στο 2 ημιχρονο δεν ξερω τρα την ορα που γραφω αν μπηκε αλλο :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
MAINTZ 1
AOYE MPRAOYNSBAIGK UNDER
ΜΠΕΤΙΣ 1
ΧΕΡΤΑ 2
ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ 2
ΝΑΝΤ 1
ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ 2

fener

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
61
Πόντοι
0
Νομίζω το σημερινό διπλό της ΚΙΜΚΙ στο μπάσκετ(+5 στους Ρώσους)έχει μεγάλη τύχη.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Ασσος η αουε κ διπλο ρεν...δυαδα ρίσκου για καλό κέρδος....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over  1.5 @ 2.20
€0,20 Μονό 09/11/2012 15:32:44 0,20 0,44
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - BR3714039910F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  09/11/2012 15:32:44 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 1.5 Μάλτα Γυναίκες v Εσθονία Γυναίκες
(Γκολ Αγώνα) 09/11/2012 Κανένα 2.20 Κερδισμένο
Σύνολο:  0,20  Νίκη:  0,24  Κέρδη:  0,44 
Συνολικό στοίχημα: 0,20  Συνολικά κέρδη:  0,44 kalhspera γκολ και ληξη αν το εβαζα κανα 5 ευρω θα το επιανα με την καμια :grin:

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
4.455
Οβερ Μιντλεσμπρο και 1 Νιουελς για σημερα!

fener

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
61
Πόντοι
0
Νομίζω το σημερινό διπλό της ΚΙΜΚΙ στο μπάσκετ(+5 στους Ρώσους)έχει μεγάλη τύχη.
Bγήκε η Κιμκι 5 λεπτά πριν τελειώσει το ματς.Κακό για την ομάδα,καλό για την τσέπη και το ΣΚ που ακολουθεί.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Σάο Καετάνο @ 1.61
€10,00 Μονό 09/11/2012 21:51:07 10,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - KY4230496210F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  09/11/2012 21:51:07 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Σάο Καετάνο Σάο Καετάνο v Μπόα
(Τελικό αποτέλεσμα) 09/11/2012 Κανένα 1.61 Ανοικτό
Σύνολο:  10,00   Νίκη:  6,15   Κέρδη:  
Συνολικό στοίχημα: 10,00   Συνολικά κέρδη:  0,00 ωραιος ο οπαπ 2 παιχνιδια β εθνικης βραζιλιας δεν εβαλε ομαδες που τα θελουν τα ματς κυριος ο οπαπ στην πουστια μπεσαλης τωρα με την κρισι μην δωσει λιγο ψωμακι στον κοσμακι οχι οτι θα βγουν αλλα στην πουστια ειναι πρωτος μαγκας:2funny: :grin:ΥΓ2 Οι βραζιλιανοι ειναι εξω καρδια λαος σαν και εμας αλλα δεν ειναι απατεωνες και λαμογια σαν και εμας.. Το κινιτρο μετραει σαν και εμας αλλα παιζουν για την φανελα για τους εαυτους τους για τον κοσμο τους και το αγχος το εχει παντα ο ενδιαφερομενος γιαυτο δεν βαζω διπλο αλλα και το αν παρει ισοπαλια θα ισοβαθμει με την σαο κατανο και η βαθμολογια ειναι ενας συμαντικος παραγοντας ψυχολογικος τοσο για τους παιχτες οσο και για τους παιχτες του στοιχηματος εμας αν πχ ηθελε νικη και για να φταση αλλα και για να περασει την σαο κατανο για ενα βαθμο θα το επαιζα καρφι 2πλο αλλα τωρα με την ισοπαλια που αν την παρει θα ισοβαθμισει ειμαι διστακτικος στο καρφι 2πλο και ας βγει 0-9 :grin: Αυτο με λεει η σκεψη μου βαση αυτων που βλεπω αρα παω για live :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhmera εκανα λαθος 4 ομαδες δεν εβαλε ο οπαπ ασχετος αν κανουν απεργια αυτοι που δουλευουν στον οργανισμο και δεν μπορουσαν να παιξουν οι παιχτες σημερα :grin: δεν εβαλε και το Αβαι-Γκουαρανι.. Και με αυτο που θα ασχοληθω στο live το Ασα-Ατλετικο παραναενσε.. Τωρα που Νικαει η σαο κατανο με 4-2 την μποα η ατλετικο παραναενσε καιγετα ναι αλλα η ασα αν και σωθηκε μαθηματικα δεν θα στησει κωλο η αν στησει αυτο δεν το ξερουμε το κινητρο ειναι καθαρα με την ατλετικο γιατι περναει μπροστα η σαο κατανο για ενα βαθμο αλλα στον προηγουμενο αγωνα της η ατλετικο παραναενσε στην εδρα της εφερε 1-1 με τιν αμερικα ναταλ που ηταν εντελος αδιαφορη ενταξει δεν δινουν παιχνιδια στην βραζιλια αλλα το κινητρο μετραει αλλα αυτο το 1-1 με κανει να μην ασχοληθω ξεκαθαρα με το διπλο αλλα στο live αν πχ φαει ενα γκολ στην αρχη του αγωνα η ατλετικο παραναενσε θα παιξω μισο γκολ οβερ αν υπαρχει χρονος για το 1 ημιχρονο στο 1 αλλιως στο 2 αλλα και εκει μακαρι να παει προς το 70 για να εχει λιγο ψωμακι το μισο γκολ οβερ ενταξει υποθετικο ειναι αυτο αφου σκεφτηκα οτι πρεπει να το τρωει απο την αδιαφορη ασα αν ηταν ελληνικος αγωνας ο οπαπ θα τον εβγαζε ας ηταν και Α εθνικη αλλα ειναι βραζιλιανικος και τον εχει η βετ365 που αρχιζει στις 1,45 ωρα ελλαδος..Δεν ειναι και κατι αμαν αμαν το παιχνιδι αναλογος θα πραξω απο το σκορ μπορει να ληξει και 0-3 αλλα η διαισθηση η λογικη με κανει να ασχοληθω στο live φυσικα τα παντα εξαρτοντε απο την ατλετικο παραναενσε να νικησει μια αδιαφορη ομαδα δεν ξερω μπωρει και να παιξω διπλο αναλογα εκεινη την ωρα πως θα το σκεφτω :grin: Ισα ισα να βγαλω την μαναβικη για αυριο το πονταρισμα :grin:ΥΓ.. Αυτο που με συμφαιρει ειναι να φαει γκολ πρωτα Η Ατλετικο Παραναενσε Για να παιξω μισο γκολ οβερ αλλα θα δουμε :grin:Οι βραζιλιανοι ειναι εξω καρδια λαος σαν και εμας αλλα δεν ειναι απατεωνες και λαμογια σαν και εμας.. Το κινιτρο μετραει σαν και εμας αλλα παιζουν για την φανελα για τους εαυτους τους για τον κοσμο τους και το αγχος το εχει παντα ο ενδιαφερομενος γιαυτο δεν βαζω διπλο αλλα και το αν παρει ισοπαλια θα ισοβαθμει με την σαο κατανο και η βαθμολογια ειναι ενας συμαντικος παραγοντας ψυχολογικος τοσο για τους παιχτες οσο και για τους παιχτες του στοιχηματος εμας αν πχ ηθελε νικη και για να φταση αλλα και για να περασει την σαο κατανο για ενα βαθμο θα το επαιζα καρφι 2πλο αλλα τωρα με την ισοπαλια που αν την παρει θα ισοβαθμισει ειμαι διστακτικος στο καρφι 2πλο και ας βγει 0-9 Grin Αυτο με λεει η σκεψη μου βαση αυτων που βλεπω αρα παω για live Grin

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - GR2390499410F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  10/11/2012 00:18:33 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 2.5 ΑΣΑ ΑΛ v Ατλέτικο Παραναένσε
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 09/11/2012 Κανένα 2.20 Κερδισμένο
Σύνολο:  10,00   Νίκη:  12,00   Κέρδη:  22,00  
Συνολικό στοίχημα: 10,00   Συνολικά κέρδη:  22,00 εδω εκανα βλακεια ασχετα που βγηκε γιατι αφου ειχα ενα σεναριο στο μυαλο μου δεν βαζεις στο 0-2 οβερ μισο γκολ.. Σκεφτηκα οτη η ασα δεν εχει τιποτα να χασει και το εβαλα αλλα ειναι λαθος παιξιμο και μου βγηκε εξαρχης επρεπε να επαιζα το 2πλο 20 ευρω που το ειχε πανω απο 2.00 ποσοστο η βετ365 γιατι στην τελικη η ατελτικο με 3 νικες περναει ασχετα το τι θα κανει η σαο κατανο μαλων την προιγουμενη αγωνιστικη στην εδρα της στο 1-1 ειχε αγχωθει στον κοσμο τις μπροστα και τωρα ξεσπαθοσε με μια τελειως αδιαφορι ομαδα.. Τεσπα παλι καλα 12 ευρω απο χαζομαρα δεν ειναι ασχημα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom