gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αρκετά μουνόπανα είναι ανοιχτά!Nαι κλειστά είναι.
Αρκετά μουνόπανα είναι ανοιχτά!Nαι κλειστά είναι.
Μαντσεστερ Σιτυ-Αγιαξ 4-6 γκολκαι τι εκανες στο ταμειο?
τι ομαδες επαιξες?
Καλά εντάξει όλο τον χρόνο κλαψομουνιάζουνε και τώρα ψάχνουνε για άλλοθι επειδή δεν έχουνε τα @@ να κρατήσουν για μια μέρα κλειστά...Τι αρκετά, τα πιο πολλά ανοικτά είναι και βρίζουν αυτούς που κάνουν απεργία στον οπάπ
τσελσα συμφωνω, το γκολ/γκολ στο μπραγκα δεν το βλεπειςκαλησπερα.
κλουζ-γαλατα γκ/γκ,μπενφικα-σπαρτακ μοσχας γκ/γκ κ τσελσι-σαχταρ 1
καλη επιτυχια σε ολους
υγ.μαυρη η καρδια μου σημερα απο τη ψηφιση του μεσοπροθεσμου στη βουλη > >
να σου πω την αληθεια δεν πολυασχοληθηκα με αυτο το ματς.τσελσα συμφωνω, το γκολ/γκολ στο μπραγκα δεν το βλεπεις
το εχω στο 1.55 καλο μου φαινεται, πιστευω οτι σημερα θα μπουν αρκετα γκολ σε ολα τα παιχνιδιανα σου πω την αληθεια δεν πολυασχοληθηκα με αυτο το ματς.
καπου διαβασα οτι θα εχει και πολλες αλλαγες η ματσεστερ.δεν ξερω αν αληθευει..
πρεπει να εχει και μικρη αποδοση το γκ/γκ γτ ειναι κ το πιο πιθανο τωρα που το σκεφτομαι.
μακαρι για να τα κονομησουμε.το εχω στο 1.55 καλο μου φαινεται, πιστευω οτι σημερα θα μπουν αρκετα γκολ σε ολα τα παιχνιδια
έχει κανείς πληροφόρηση σχετικά με τα πρακτορεία του οπαπ;
πήγα να παίξω και ήταν κομμένη η σύνδεση...
ο πράκτορας μου είπε ότι είναι θέμα του οπαπ...
ξέρει κανείς;
αδερφε και με το συμπαθειο η μπαρτσελονα ειναι βαθμολογικα αδιαφορη και να χασει δεν θα τις πει κανεις τιποτα με τους ξυλοκοπους σκωτσεζους καλυτερα θα ηταν να βαλει καποιος την μπενφικα κατα την ταπεινη μου γνωμη Η Μπενφικα θελει μονο νικη οχι η μπαρτσελονα... Και ας το γυρισει Γιατι να παιξει καποιος μια αδιαφορη ομαδα βαθμολογικα..!!! για τα 400 χιλΙαδες ευρω που θα παρει στιν νικη της η μπαρτσελονα..!!! Αν τραυματιστει ενας παιχτης της θα χασει εκατομμυρια ευρω καλυτερα μπενφικα που θελει μονο νικη φιλικα χρηστοςΗ Μπαρτσα χάνει..Ευκαιρία για κέρδος ..μπορεί κάποιος να καλύψει και την ισοπαλία.
ναι ρε τσελσυ...στο 94 ο μοσες έκανε το θαύμα του...η ομορφια του ποδοσφαίρου....Ένα κ καλό....ασσος τσελσυ κ τα μυαλά στο μίξερ........