House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Γεια σου Χρηστάρα!!!
για σου αρχηγε παρε και λιγο βιζι να ανεβεις ζωγραφιστοΓεια σου Χρηστάρα!!!
για σκορ
1-3,0-2 αρης ολυμπιακος
0-1,0-2 οφη παναθηναικος
1-1,2-1 λανς κλερμον
1-1,2-1 ιντεπεντιεντε τιγκρε
an την φοβασαι παιξτην οβερ ειναι και αουτσαιντερ κατα την γνωμη μου λαθος ειναι αρχη ακομα δεν συμφαιρει τις ομαδες να κληστουν ειναι ισπανια ποιοτικες ομαδες τεχνικες ισοπαλια σε κανεναν δεν συμφερει..οχι οτι θα το παιξω εγω απλα λεω μπας και ειναι καλυτερα οβερ σαν ιδεαΤη βαγιαδολίδ την ψιλοφοβάμαι
αν δεις το ρεπορταζ αναφερει οτι αρχιζει απο το ματς κατανια γιουβεντος δεν ξερω τι να πω ισως το κατανια γιουβεντους εγινε πιο φανερο το σφαξιμο αλλα λεει οτι αρχιζει απο εκει το συστημα δικαιοσυνις το στοιχηματικοΠρωτοποριακή αρκετά κ με αρκετα στοιχεια ηθικής...δεν θα έπρεπε να κάνει το ιδιο όμως κ για την τσελσυ κ για τη Λίβερπουλ όμως??
κ της τσελσυ ήταν σφάξιμο αλα χανιμπαλ λεκτερ...αν δεις το ρεπορταζ αναφερει οτι αρχιζει απο το ματς κατανια γιουβεντος δεν ξερω τι να πω ισως το κατανια γιουβεντους εγινε πιο φανερο το σφαξιμο αλλα λεει οτι αρχιζει απο εκει το συστημα δικαιοσυνις το στοιχηματικο
τωρα που ανεφερες την bet365 ειναι αξιοπιστη? γτ εμενα μου καναν καποιες 'λαδιες' στα BONUS που δινουν...kalhspera agen toy agen. Βαγιαδολιδ-Ρεαλ Σοσιεδαδ τελικο σκορ στο live στην βετ365 2-2 Πονταρισμα 1 ευρω Νικη 6 καθαρα μπας και βγει και παρω κανα πακετο τσιγαρα δωρο σε κανα φυλαρακι
ξερο διπλοξερο χηναρι παλερμο μιλαν για σημερα