Επισκέπτης
στο 2.65 το +2 γκολ για την αλαβες πρωτοπορος στη γ ισπανιας, διπλοι αγωνες, εκτος αποστολης μεσι,τσαβι,πεδρο,βαλντες,αλμπα.... καλο ειναι το μπουμπουνισα, και αν το βρειτε και +3 ακομα καλυτερα. ποια μπαρτσα τωρα
απ της καλυτερες ειναι...τωρα που ανεφερες την bet365 ειναι αξιοπιστη? γτ εμενα μου καναν καποιες 'λαδιες' στα BONUS που δινουν...
ναι μαν ειναι παιζουν χοντροπαιχτες στον κωδικο μου το λεω αυτο γιατι βαραν 500αρικα για πλακα ποτε κανενα προβλημα αναλυψεις κτλ.. Ειναι η καλυτερη εταιρια που εχω παιξει με διαφορα μην φοβασε τιποτα..τωρα που ανεφερες την bet365 ειναι αξιοπιστη? γτ εμενα μου καναν καποιες 'λαδιες' στα BONUS που δινουν...
και παρω κανα πακετο τσιγαρα δωρο σε κανα φυλαρακι
οχι ακομαΈχεις φίλο στη φυλακή;
εχει καταστρεψει ολα τα φιλαρακια του με τα σημεια που δινει
οποιος μ ακουσε πηγε ταμειο αποψεξερο χηναρι παλερμο μιλαν για σημερα
σταμ θα παθεις καμια καρδια Που να δεις τον αλλον να παιζει την ζαρια στo μπαρμπουτι 50000 ευρω και ειναι στα @@(που τον εχω δει ) του ηρεμια αδερφε μονο με ηρεμια μπορουμε να κερδισουμε τους μπουκ παιζουν με τα παθη μαςΑΡΣΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛ
ΧΥΝΩΩΩΩ
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ρε χρησταρα ξερεις τι θα πει να παιζεις ομαδα που χανει 4-0 υπερ της ισοπαλια η καποιο αλλο αποτελεσμα?σταμ θα παθεις καμια καρδια Που να δεις τον αλλον να παιζει την ζαρια στα μπαρμπουτι 50000 ευρω και ειναι στα @@(που τον εχω δει ) του ηρεμια αδερφε μονο με ηρεμια μπορουμε να κερδισουμε τους μπουκ παιζουν με τα παθη μας
ναι ενταξει δηλαδη αν επιανες κανα τρελο κουπονι 30 40 χιλιαρικα θα μας αφηνες χρονους με τιποτα πολυ τρελο σαν αυτα του οπαπ που βγαζει στουσ νικιτες της εβδομαδαςρε χρησταρα ξερεις τι θα πει να παιζεις ομαδα που χανει 4-0 υπερ της ισοπαλια η καποιο αλλο αποτελεσμα?
και πρωτη φορα μου συμβαινει κιολας, πως μου ρθε δεν ξερω..
μου εφαγες 1 ευρω στο 2-1 εβαλα 1 ευρω στο διπλοοποιος μ ακουσε πηγε ταμειο αποψε