memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τι γελας μωρη... το γκολ/γκολ το βγαλα απο ημ.. στα αρχιδια μου
τι γελας μωρη... το γκολ/γκολ το βγαλα απο ημ.. στα αρχιδια μου
η δευτερη 3αδα μ εστειλε ταμειο!!!καλημερα!!!
βεροια-ξανθη 1 πας-ατρομητος 2 κ μαγιορκα-ρεαλ γκ/γκ
φιορεντινα-λατσιο 1 λεβαντε-γραναδα 1 κατανια-γιουβεντους 2
εβερτον-λιβερπουλ 1 αεκ-πλατανιας 2 μπολωνια-ιντερ 2 μαρσειγ-λυων 1
σε αυτες τις 2 3αδες κ τη 1 4τραδα εχω πονταρει σημερα.
καλη επιτυχια σε ολους
ρε δεν πα να γαμηθητε λεω γω.. γελαστε με τα χαλια σας..
Μπράβο ρε Χρήστο έφτασες στην άλλη άκρη αλλά δικαιώθηκες......
Έβαλε και ο ντελ πιερο ένα τεμάχιο!
Να έβαζε και ο σαλπι τιποτις.....
στα παπαρια μου ρε μπρο...εγω κονομησα...οσο κάνουν λάθη οι μπουκ εγώ θα τους βαράω...ακου 3.1 το διπλο...μια χαρά...μερικοι που λετε οτι αγγλιες, γερμανιες,κλπ τα πρωταθληματα ειναι καθαρα ειστε απλα γελασμενοι..
τσελσι-μαντσεστερ γ το εβλεπα λαιβ streaming..
στο 2-2, τρωει κοκκινη, νορμαλ κοκκινη...
μετα απο 5 λεπτα τρωει ο τορες κοκκινη δηθεν για θεατρο και στην πραγματικοτητα του κοβει το ποδι ο απο πισω..
μετα γινεται 2-3 με το 3 γκολ της μαντσεστερ να ειναι οφσαιντ...
τι μου λες τωρα?
μακρια οποτε παιζει η γιουναιτεντ σε ντερμπυ ... μονο κανα οβερ η γκολ/γκολ
καλα εκανες γιατι.. πολλα σημεια σου σπασανε χτεςστα παπαρια μου ρε μπρο...εγω κονομησα...οσο κάνουν λάθη οι μπουκ εγώ θα τους βαράω...ακου 3.1 το διπλο...μια χαρά...
μερικοι που λετε οτι αγγλιες, γερμανιες,κλπ τα πρωταθληματα ειναι καθαρα ειστε απλα γελασμενοι..
τσελσι-μαντσεστερ γ το εβλεπα λαιβ streaming..
στο 2-2, τρωει κοκκινη, νορμαλ κοκκινη...
μετα απο 5 λεπτα τρωει ο τορες κοκκινη δηθεν για θεατρο και στην πραγματικοτητα του κοβει το ποδι ο απο πισω..
μετα γινεται 2-3 με το 3 γκολ της μαντσεστερ να ειναι οφσαιντ...
τι μου λες τωρα?
μακρια οποτε παιζει η γιουναιτεντ σε ντερμπυ ... μονο κανα οβερ η γκολ/γκολ
ο μπουκ δεν κανει ποτε λαθος..το οτι απο τυχη σου κατσε το σημειο δε λεει τιποτα..στα παπαρια μου ρε μπρο...εγω κονομησα...οσο κάνουν λάθη οι μπουκ εγώ θα τους βαράω...ακου 3.1 το διπλο...μια χαρά...
ισιωσα με τη Γιουνάιτεντ...ασσος η ρίβερ κ για fun bet στο λαιβ Χ ΑΕΚ...καλα εκανες γιατι.. πολλα σημεια σου σπασανε χτες
οταν το είδα το 3.10 της Γιουνάιτεντ ουρλιαξα...για μένα ήταν βαλιου εξ αρχής...ο μπουκ δεν κανει ποτε λαθος..το οτι απο τυχη σου κατσε το σημειο δε λεει τιποτα..
οποιος εχει δει το ματσ καταλαβαινει τι λεω..
**κηδεια η μπαγερν..βεβαια οποιος την πονταρε στο 1,28 κοντρα στη λεβερκουζεν καλα να παθει..
επεισης πηγαινε τραινο απο την αρχη στο πρωταθλημα, ε καποια στιγμη θα σπαγε...ο μπουκ δεν κανει ποτε λαθος..το οτι απο τυχη σου κατσε το σημειο δε λεει τιποτα..
οποιος εχει δει το ματσ καταλαβαινει τι λεω..
**κηδεια η μπαγερν..βεβαια οποιος την πονταρε στο 1,28 κοντρα στη λεβερκουζεν καλα να παθει..
gamaei η αεκτο ήξερα ότι θα κερδίζαμε, επιτέλους.
ταμείο με ΑΕΚΑΡΑ
μ αυτην τη λογικη κοντραρε αυριο και τον γαυρο αν ειναι ετσιεπεισης πηγαινε τραινο απο την αρχη στο πρωταθλημα, ε καποια στιγμη θα σπαγε...
το αννοβερο μετρουσε 22 σερι ματς αηττητο εντος εδρας.τελευταια ηττα του τον απριλη του 2011 απο την γκλαντμπαχ!!!tragicΤο γαμημένο το Αννόβερο περίμενα στον άσσο για να κλείσω δελτίο και από 2-0 που κερδάει τρώει μέσα σε 7 λεπτά 3 γκολ και χάνει 2-3. Τι να πεις ρε γαμώ τοοοοοοοοοοοοοοοοο
την παρθενία του γαυρου θα την πάρει ο βάζελος στο Καραϊσκάκη...μ αυτην τη λογικη κοντραρε αυριο και τον γαυρο αν ειναι ετσι