suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
βγηκε ενα δελτιο εκει που εκλεινα με λατσιο χ2 αλλα εχασα τα αλλα δυο που φαινονται απο πανω...οπως χαθηκαν ειδικα η λατσιοκαι για να παμε στα στοιχηματικα περιμενω την λατσιο σημερα στο Χ2..για να εχω και κερδος μετα το χαμενο χτεσινο
στα σημερινα θα παιξω 1Χ γκενκ
1.5 γκολ γκλανμπαχ- νιουκαστλ -στεαουα......συνολο αποδοσης 3.05 50 ευρω...στην bet365
kai 2 την λατσιο 50 ευρω στο 2.00 αποδοση...σε σχεση με εχτες εχει πεσει 0.25
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
στο συνολικο του διημερου εχασα 50 ευρω....εχτες δεν επαιξα λογω τρεξιματος τα μεσημεριανα-απογευματινα..καλυτερα ετσι οπως ηρθαν πανω σε αυτα που ειχα προεπιλεξει να παιξω... τα βραδυνα δεν μου αρεσαν και παμε σημερα....
θα ακουμπησω μια τριαδα...2 αγιαξ-2 σαλτσμπουργκ-1 μαρσειγ.....δυαδες-τριαδα με 30 ευρω τις δυαδες και 10 την τριαδα συνολο 100 ευρω πονταρισμα.....αποδοση τριαδας 11.12...αποδοση δυαδων 4.83-4.94-5.17......στην bet365 για αποφυγη παρεξηγησεων βαζω παντα την εταιρια...
οσο αναφορα τα 2 ντερμπι σημερα στην αγγλια τα βλεπω 1χ2 και τα 2 οποτε αν θα παιξω κατι θα ειναι μονο στο λαιβ αναλογα την ροη του καθε αγωνα.......
επισης εχω βαλει στο ματι το διπλο του ατρομητου..το διπλο της γκενκ ..και τον ασσο της ζυριχης....αλλα αφου τα ψαξω καλα θα αποφασισω αν θα τα παιξω .....
παντως ευχομαι σε ολους σας καλη επιτυχια σε οτι και να απιλεξετε