Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
και τελευταιο δελτιακι 50 ευρω αρσεναλ-οσφπ 4-6 γκολ κ βαζελος-τοττεναμ 2
ελπιζω σημερα να μη μας τη κανει η τοτεναμ και να πληρωθουμε.
ο βαζελος ουτως η αλλως δεν μπορει.εαν ειναι στοιχειωδως σοβαρη θα το παρει χαλαρα το ματσακι.
δυο 2αδες πονταρω σημερα.
στεαουα-κοπεγχαγη και κλαμπ μπρυζ-μαριτιμο ασσοι.και
αιντχοβεν-ναπολι οβερ και ροζεμποργκ-λεβερκουζεν γκ/γκ
καλη επιτυχια σε ολους  :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Δεν χρειαζετε να σκεφτουμε οτι κινο τζοκερ κε οτι αλλο εχει κανει με κληρωση δεν ειναι απατη.. Απατη καθαρη το κινο τεσπα.. Μια μερα ενας φιλος ηταν ο πατερας του μεσα στο προπο και δεν γουσταρε να παιξει διπλα του να τον δει 32 χρονον ο φιλος αλλα ο πατερας του πιο τσιγκουνις και απο αυτον που ανακαλυψε την λεξη τσιγκουνια και για να μην τον στεναχωρησει με λεει πανε παιξε μου τυχαια επιλογι για 50 ευρω δηλαδη 100 κληρωσεις 6 νουμερα στο κινο του λεω ενταξει μαν με λεει ειναι ο γερος μου και τον ξερεις αν με δει θα με πρηξει τα @@ μην στεναχωριεσε του λεω.. Τεσπα παω παιζω του δινω το κουπονι 100 κληρωσεις την εποχη πριν ακριβως την κριση που τα προποτζηδικα ηταν γεματα.. Φευγουμε με λεει το απογευμα πανε δεστο στο μηχανημα να δεις τι καναμε παω και βλεπω μετα 100 κληρωσεις το δελτιο δεν κερδιζει.. ουτε μισο ευρω.. Ειναι τοσο μεγαλη απατεωνια και ανα 5 λεπτα σε ξεφλουδιζει δεν θελει και πολυ αν εισαι επιρεπης και εχεις στο μυαλο σου οτι υπαρχει πιθανοτητα δηλαδη με την ελπιδα να κερδισεις.. Εδω και 4 αριθμους να παιξεις δεν δινει εχω δει να κερδιζουν και 9 στα 9 αλλα αυτοι τωρα ειναι βουλγαρια και χρωστανε σε οσους μιλανε ελλινικα τωρα δεν ξερω εκει στην βουλγαρια και αν χρωστανε σε οσους μιλανε βουλγαρικα.. μακρια μαγγες απο το βρομοπεχνιδο που λεγεται κινο ουτε μισο ευρω δεν χαλαλλιζω ποια μονο στοιχημα και αυτο χαλαρα πολυ.. Στον οπαπ τρωνε με χρισα κουταλια και οποιος παιζει κινο τρωει με τα ξυλινα των κινεζων αφου θα του εχει σηκωσει τα νεφρα το κινο..    Ολα οφειλοντε στα παθη μας και οτι δεν ακολουθαμε το σωστο που ξερουμε οτι ειναι το να μην πεζουμε προδιαγεγραμενα παιχνιδια οπως πχ ειναι το κινο.. Ο οπαπ ειναι ο νομιμος ληστης σε μια ελλαδα που πολεμαει με νυχια και με δοντια για να αναπνευσει.ΥΓ ασχετα που εχω κολλητους πρακτορες η αληθεια ειναι αληθεια μακρια απο το κινο :)υΓ2 Τωρα ειδα οτι τα εγραψα στο θρεντ για το στοιχημα :2funny: με ματιαξε ο σταμ :2funny:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Εγω θα βαλω στον Ολυμπιακο τα εξης σκορακια. 3-1, 2-1, 1-2 απο 2 ευρω στο καθενα κ οτι γινει

Ανασα με το 3-1 χτες παρολο που στεναχωρηθηκα που ο ολυμπιακος εχασε το παιχνιδι.

Σημερα προτασεις για την τοτεναμ.

Σκορ 1-3 , 0-2 , 0-3 , 1-2

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Ανασα με το 3-1 χτες παρολο που στεναχωρηθηκα που ο ολυμπιακος εχασε το παιχνιδι.

:2funny: λες να βαλουμε γκολ στην τοτεναμ μαχητη?  :2funny:

χειροτερα παιζουν απ τον αστερα ?  :grin:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
βαρυφορτωθηκε ο ασσος της αιντχοβεν στη βετφερ.
και επεσε ο ασσος στη βετ 365 κ στον οπαπ στο 1,80

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
βαρυφορτωθηκε ο ασσος της αιντχοβεν στη βετφερ.
και επεσε ο ασσος στη βετ 365 κ στον οπαπ στο 1,80
ελπιζουν οτι η ναπολι δεν κοιταει το ουεφα αλλα το οτι θα πελεψει σαν διεκδικιτρια του πρωταθληματος με την γιουβεντους. μαλλων.. Δεν εχω διαβασει τιποτα γιαυτον τον αγωνα αλλα εκει παει ο νους μου σαν λογικη εκσιγιση κατα καποιον τροπο αλλα η φορμα των ομαδων αλλα λεει :grin: Οτι και να γινει θα δηξει :grin: Παντως για μενα τους αγγλους τους εχω για λαμογια.. Τωρα η ναπολι εχει πολυ φορμα τι να πω..!! :grin: Αυτοι για να παιζουν αιντχοφεν δεν ειναι μαλακες :grin: αλλα ουτε και μαντες :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Νομίζω δεν παίζει κι ο Χάμσικ

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
και κατι για την Τοτεναμ...
αν επαιζαν ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, θα παιζατε ποτε το διπλο με 1.75?? ακομα και με αυτα τα χαλια που εχει ο βαζελος, δεν θα το παιζατε ουτε με 2.20...
ομως την Τοτεναμ την παιζετε ακομα και με 1.75!!
αυτην την Τοτεναμ, τα δευτερα δηλαδη, που ο ΠΑΟΚ την γαμησε περυσι...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και κατι για την Τοτεναμ...
αν επαιζαν ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, θα παιζατε ποτε το διπλο με 1.75?? ακομα και με αυτα τα χαλια που εχει ο βαζελος, δεν θα το παιζατε ουτε με 2.20...
ομως την Τοτεναμ την παιζετε ακομα και με 1.75!!
αυτην την Τοτεναμ, τα δευτερα δηλαδη, που ο ΠΑΟΚ την γαμησε περυσι...
μια φορα στα 50 χρονια γινεται να κερδισει ομαδα στο νησι μαστορα... για να ξαναπαει , θα κερδισει? 3 θα φαει..

επεισης το παιζουν ολοι διοτη αυτος ο παο ειναι ο χειροτερος της τελευταιας 10ετιας..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera agen :grin:. 175=Αννοβερο-Λεβαντε=1,    180=Παναθηναικος-Τοτεναμ=2,    183=Χαποελ Κιριατ Σμονα-Λυων=2,    193=Μολντε-Στουγκαρδη=2,    196=Κοριτιμπα-Ποντε Πρετα=1 Πονταρισμα Καρφωτα στον οπαπ 3 ευρω Νικη 39 ευρω.. Μπας και κανουμε πασχα :grin: σημερα με τα φορτωμενα της βετφαιρ οπως ειναι αυτα εδω :grin:ΥΓ.. Την κοριτιμπα ανεξαρτητος τι θα κανω με τα 2 κουπονια μου :-* θα την παιξω κατα πασα πιθανοτητα το βραδυ και μονο αποδεκτο(20 ευρω  :grin:) γιατι καιγεται..!! γιατι εχει καλη εδρα και γιατι στην βραζιλια γενικα μετραει η εδρα ενα παραπανω τωρα που ειναι για την παραμονη στην κατηγορια.. Αλλα θα το γραψω εδω εφοσον την παιξω.! :grin:

Επισκέπτης
Τα ελεγα το μεσημερι
KOYBAS.jpg

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η τοτεναμ παντα αυτο κανει προειγειται.. βαζει ενα γκολ και χαλαρα.. λες και ειναι μπροστα 3-0...

Δοξα το θεο μου ηρθε η εμπνευση και του πουλησα λαιβ στην μπετφερ ειδαλως θα κλαιγα...

value ηταν το 2.2 πριν μερες αλλα δυστηχως ο βαζελος σημερα θυμηθηκε να παιξει μπαλα :grin:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Psv 1, Fener GG

Για να δουμε. :bounce-glasses:

tyras

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
τι κουβας ηταν αυτος.ο παναθηναικος που σερνεται και που εχει παικτες σαν τον ζεκα τον μαρινο και τον τοτσε να φερει χ με την ομαδαρα
>:(  :-  :headbang:  :'(  :'(  :'(

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

Σημερα κουβαρι μαν, παμε για το σαλονικιο

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Σημερα κουβαρι μαν, παμε για το σαλονικιο

Ειχα βαλει λιγο πριν ξεκινησει ο αγωνας ενα ακομα δελτιο 1-1 αλλα κολλησα μαζι κ την μπιλμπαο Χ 2 κ με εστειλε κουβα ενω επιασα το σκορ του παο ! ατυχια

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Ειχα βαλει λιγο πριν ξεκινησει ο αγωνας ενα ακομα δελτιο 1-1 αλλα κολλησα μαζι κ την μπιλμπαο Χ 2 κ με εστειλε κουβα ενω επιασα το σκορ του παο ! ατυχια
Μεγα σφαλμα σε σκορ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom