House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ο Villas Βόας ...ξέρει από Europa.
οπως η πρωτοπορος ιντερ τουρκου να φαει τεσσαρα απο την κουοπιο χτες......Ρε δε λεω οτι δεν θα γινει διπλο απλα λεω οτι πρεπει να κραταμε μια πισινη γιατι μπαλα ειναι και ολα γινονται.
δεν διαφωνώ αλλα με βάση αυτά που βλεπω θα πρέπει να γίνει σήμερα ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να μην κερδίσει η τοτεναμ.αν συμβεί είμαστε εμείς άτυχοι και χάσαμε τα λεφτά μας.Ρε δε λεω οτι δεν θα γινει διπλο απλα λεω οτι πρεπει να κραταμε μια πισινη γιατι μπαλα ειναι και ολα γινονται.
οπως η πρωτοπορος ιντερ τουρκου να φαει τεσσαρα απο την κουοπιο χτες......
ακομα θυμαμαι το 9-2 της ελσινκι και κλαιω απο τα γελια.....
δεν διαφωνώ αλλα με βάση αυτά που βλεπω θα πρέπει να γίνει σήμερα ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να μην κερδίσει η τοτεναμ.αν συμβεί είμαστε εμείς άτυχοι και χάσαμε τα λεφτά μας.
έτσι όπως το βλεπω εμένα μου κάνει η απόδοση αυτή.αν σπάσει τι γάμησαΡίξε και μια κάλυψη στο χ ;)
Μην εμπιστεύεσαι την τοτεναμ
όχι τοσο η ανζι όσο η ρουμπιν.... ;)συγνωμη αλλα ασους του 1,25 1,30 δεν τους αγγιζω καν.......ασε που παν για σπασιμο και οι δυο που λες....
172 2όχι τοσο η ανζι όσο η ρουμπιν.... ;)
μαν μην πετας τα λεφτα σου ετσιΚοντρα σε κάθε λογική κ προγνωστικό ποντάρισμα 100 ευρώ στην bet365 στον Παναθηναϊκό. Με το σκεπτικό ότι ίσως ειναι η ώρα να κάνει μια μεγάλη νίκη που θα αντιστρέψει το κλίμα. Πιο έμπειρος κ ο ΠΑΟ κ ο φερειρα...και ο θεος βοηθός....
ρε συ όχι και και 5 απόδοση στον ΠΑΟ...αμα παίζαμε δηλαδή με Γιουνάιτεντ τι θα εδινε? Νομίζω ειναι παικτικη αξια τα 5 τάλιρα στην παναθα. Μη θεοποιού ε κ την τοτεναμ...μακαρι...η διαφορα ειναι ότι εγώ παω για 400 ευρώ κέρδος...αν δεμ έρθει δεν ήρθε τι να κάνουμε...απλα μου ναι αδιανόητο να συνεχιστεί αυτος ο κατήφορος...καπου θα σηκώσει κεφάλι η ομάδα...κ νομίζω θα ναι με την τοτεναμ. Κ χτες ήμουν ίσως ο μοναδικός που κοντραρα τη σίτυ... ;)μαν μην πετας τα λεφτα σου ετσι