Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε συ όχι και και 5 απόδοση στον ΠΑΟ...αμα παίζαμε δηλαδή με Γιουνάιτεντ τι θα εδινε? Νομίζω ειναι παικτικη αξια τα 5 τάλιρα στην παναθα. Μη θεοποιού ε κ την τοτεναμ...μακαρι...η διαφορα ειναι ότι εγώ παω για 400 ευρώ κέρδος...αν δεμ έρθει δεν ήρθε τι να κάνουμε...απλα μου ναι αδιανόητο να συνεχιστεί αυτος ο κατήφορος...καπου θα σηκώσει κεφάλι η ομάδα...κ νομίζω θα ναι με την τοτεναμ. Κ χτες ήμουν ίσως ο μοναδικός που κοντραρα τη σίτυ... ;)
για την σιτι τα ειπα και γω....αλλα αυτος ο βαζελος δεν κερδιζει

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
φιλε αμα το δες ονειρο και το κυριοτερο αμα σου περισσευουν ριχ΄το..
ποδοσφαιρικα το μπετ ειναι οφ 1000%,αλλα δεν θα ναι η πρωτη φορα στη μπαλα που δεν γινεται το λογικο..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
φιλε αμα το δες ονειρο και το κυριοτερο αμα σου περισσευουν ριχ΄το..
ποδοσφαιρικα το μπετ ειναι οφ 1000%,αλλα δεν θα ναι η πρωτη φορα στη μπαλα που δεν γινεται το λογικο..
έχω φάει τέτοιο κουβά απο τα υποτιθέμενα ον στοιχήματα που είπα να ρίξω κ ένα οφ να δω. Το ξέρω ότι κυνηγάω φαντάσματα. Έπαιξα με συναίσθημα,οπαδικα κ εθνικά...κοινως λάθος δηλαδή... :grin: αλλά στα παπαρια μου..μποτε δεν ξέρεις...πιστευε δηλαδή κανείς το διπλο του ΠΑΟ στο Άμστερνταμ με το βαζεχα?? Ποτέ δεν ξέρεις...μπορει ο φορναρολι κ ο τοτσε να ρίξουν από δυο μπαλάκια κ τα αγγλακια να ψάχνονται στο φαλιρακι της Ρόδου για καμία μπύρα.. :2funny: το στοιχηματακι ρίχτηκε κ 22:00 η ώρα θα ξέρουμε αν η πρασσινη αρμάδα του Αλαφούζου θα ζει αναστηθεί...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
έχω φάει τέτοιο κουβά απο τα υποτιθέμενα ον στοιχήματα που είπα να ρίξω κ ένα οφ να δω. Το ξέρω ότι κυνηγάω φαντάσματα. Έπαιξα με συναίσθημα,οπαδικα κ εθνικά...κοινως λάθος δηλαδή... :grin: αλλά στα παπαρια μου..μποτε δεν ξέρεις...πιστευε δηλαδή κανείς το διπλο του ΠΑΟ στο Άμστερνταμ με το βαζεχα?? Ποτέ δεν ξέρεις...μπορει ο φορναρολι κ ο τοτσε να ρίξουν από δυο μπαλάκια κ τα αγγλακια να ψάχνονται στο φαλιρακι της Ρόδου για καμία μπύρα.. :2funny: το στοιχηματακι ρίχτηκε κ 22:00 η ώρα θα ξέρουμε αν η πρασσινη αρμάδα του Αλαφούζου θα ζει αναστηθεί...
σε καταννοω....με την ιδια λογικη επαιξα προχτες σεβιλλη.....αλλα ο βαζελος δεν ειναι σεβιλλη

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
σε καταννοω....με την ιδια λογικη επαιξα προχτες σεβιλλη.....αλλα ο βαζελος δεν ειναι σεβιλλη
κοντός ψαλμός αλληλούια....θα μαι οακα σημερα οπότε θα δω από πρώτο χέρι την κατασταση...δεν ξενεεερωωνουμεεε ποτεεε πααααοοοοο ολεεεε... :sunglasses:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια και η ρεαλ μαδριτης εχασε 4-0 απο ομαδα Γ εθνικης τις ισπανιας τοτε και 1-0 κερδισε στην εδρα τις Η  ρεαλ στον επαναλιπτικο κυπελου ισπανιας.. Ολα γινοντε δεν χρειαζεται να πεζουμε με παθος αλλα με εγκρατεια και συνεση και υπομονη ολα αυτα με σκεψη και σιλογιζμο.. Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο στο στοιχημα περσι 1.05 Μπαρτσελονα-Σεβιλλη μεχρι και πεναλντι απεκρουσε ο τερματοφυλακας τις σεβιλλης που το βαρεσε ο μεσι :grin: Να βλεπουμε το δασος και οχι το δεντρο ειναι ενα ματς οπως ολα τα αλλα γιατι να κρεμαστουμε απο καπου ενω μπορουμε να <<βασιστουμε>> απο πολλα..Ειναι ενα ματς Το Παναθηναικος-Τοτεναμ.. :grin:!!!    Στα χιλιαδες αλλα ματς..Μπορει να βγει 0-3 αλλα μπΟρει και οχι..Ελπιζω να παιζεται παιζουμε τοσα οσα μπορουμε να χασουμε :grin: χωρις να εχουμε ανεκπληρωτες υποχρεωσεις μετα να διευθετισουμε αν χασουμε και να μην μπορουμε..Υγεια πανω απο ολα κανεις δεν εγινε μαγκας απο το στοιχημα στα 10 χρονια που ειμαι μεσα στα πρακτορεια προπο κανεις δεν ειναι κερδισμενος και αν καποιοι πιασαν πολλα λεφτα με κατι τρελα ασσο χ σε συστθματα τωρα ειναι με 10 ποδια και 10 χερια μεσα στον κουβα και χρωστανε τα μαλια τις κεφαλις τις πανω και τις κατω ξερω πολες περιπτωσεις μιν βιαζεστε ποτε το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε υπομονη και εγκρατεια τα λεω και για μενα για μας εφοσον ο πιο δυσκολος αντιπαλος μας ειναι ο εαυτος μας οι μπουκ δεν χρειαζετε πχ να κανουν τιποτα αφου παλευουμε με τα ιδια μας τα παθη πλεονεξια απληστια υπερηφανια το να διακινδινευεις πολλα για να κερδισεις πολλα ειναι περισοτερο πλεονεξια παρα σοφια..

Επισκέπτης
το στοίχημα ειναι καθαρά αγορά αποδόσεων.σήμερα αφου μιλαμε για τον παναθηναϊκό σου δίνουν την τοτεναμ σε μια απόδοση κοντά στο 2..στοιχηματικα λοιπόν στη κατάσταση που ειναι με το υπάρχον ροστερ ειναι μια πολύ καλή επιλογή.ακούω τώρα που λετε για την σιτυ.μα για σταθείτε ρε μάγκες έπαιζε με την πρωταθλήτρια γερμανιας και πρώην κάτοχο του τσουλου.δηλαδή και σαν φανέλες να το πάρουμε το 1.5 δεν το ακουμπάς.το ματς του βαζελου ειναι όμως άλλο καπέλο.μιλαμε για μια ομαδα που δεν μπορεί να κάνει νίκη με τον πανθρακικο ο προπονητής δεν ξέρει τι ομαδα κατεβάζει κάθε αγωνιστική χωρίς πλάνο τα αποδυτήρια ειναι μπουρδέλο και οι παίχτες που έχει αντικειμενικά δεν κανουν ούτε για ομαδα σαν τον παναθηναικο.και έρχεται μια ομαδα με ποιοτικό ροστερ που δείχνει στα τελευταία ματς να ανεβαίνει να κατεβάζει την βασική ομαδα να σε πληρώνει με δυαράκι.ας το παίξω και ας το χάσω.αν το εδινε 1.4 τότε ναι..στοιχηματικα πάντα δεν θα το έπαιζα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
το στοίχημα ειναι καθαρά αγορά αποδόσεων.σήμερα αφου μιλαμε για τον παναθηναϊκό σου δίνουν την τοτεναμ σε μια απόδοση κοντά στο 2..στοιχηματικα λοιπόν στη κατάσταση που ειναι με το υπάρχον ροστερ ειναι μια πολύ καλή επιλογή.ακούω τώρα που λετε για την σιτυ.μα για σταθείτε ρε μάγκες έπαιζε με την πρωταθλήτρια γερμανιας και πρώην κάτοχο του τσουλου.δηλαδή και σαν φανέλες να το πάρουμε το 1.5 δεν το ακουμπάς.το ματς του βαζελου ειναι όμως άλλο καπέλο.μιλαμε για μια ομαδα που δεν μπορεί να κάνει νίκη με τον πανθρακικο ο προπονητής δεν ξέρει τι ομαδα κατεβάζει κάθε αγωνιστική χωρίς πλάνο τα αποδυτήρια ειναι μπουρδέλο και οι παίχτες που έχει αντικειμενικά δεν κανουν ούτε για ομαδα σαν τον παναθηναικο.και έρχεται μια ομαδα με ποιοτικό ροστερ που δείχνει στα τελευταία ματς να ανεβαίνει να κατεβάζει την βασική ομαδα να σε πληρώνει με δυαράκι.ας το παίξω και ας το χάσω.αν το εδινε 1.4 τότε ναι..στοιχηματικα πάντα δεν θα το έπαιζα.
με τη διαφορα ότι η τοτεναμ  πιτθενα δεν πληρώνει 2.00. Είναι 1.75...οποτε προτιμώ το 5.00 του Παναθηναϊκού...

Επισκέπτης
με τη διαφορα ότι η τοτεναμ  πιτθενα δεν πληρώνει 2.00. Είναι 1.75...οποτε προτιμώ το 5.00 του Παναθηναϊκού...
τώρα φυσικά δεν υπάρχει.αλλα οταν μέχρι χθες ο οπαπ εδινε 1.95 και το Σαββάτο έβρισκες το διπλό στο 2.65 αν αυτό δεν λέγετε στοιχηματίσατε ευκαιρία τι ειναι; τι ειναι πιο εφικτό να πας για το 5 η να εχεις ποντάρει 3-4 μέρες πριν για το 2.65;

MIKADOXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
140
Πόντοι
1
Εγω απορω με το εαυτο μου. Αφου παιζω κατι ψιλα, τι τις θελω τις μικρες αποδοσεις? Χτες προτεινα μια λογικη τετραδα και πηρα τ'αρχιδια μου. Και καλα η Σιτι. Η σαλκε που το φαγε στο τελος?

Παντα με μεγαλες αποδοσεις εχω βγαλει κανα φραγκο. Πραγματικα οποιος παιζει σαν εμενα (6-9 ευρω) δε πρεπει να αγγιζει τιποτα κατω του 2,5.

Παμε σημερα!

173 ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ - ΙΝΤΕΡ 1
176 ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΓΚΕΝΚ 2
177 ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. 1
180 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ 1
186 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΝΑΠΟΛΙ 2
193 ΜΟΛΝΤΕ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1

Συστημα 3,6. Κοστος 6,30. Με μια τριαδα κερδος 11-19 ευρω αναλογα τα παιχνιδια. Με εξαδα 1000 ευρω.

Ετσι θα παιζω απο δω και περα!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera agen.     176=Βασιλεια-Γκενκ=οβερ,    184=Χελσινγκμποργκ-Τβεντε=οβερ,    185=Αικ Στοκχολμης-Ντνιεπρ=2,    196=Κοριτιμπα-Ποντε Πρετα=1,  193=Μολντε-Στουγκαρδη=2    198=Φλαμενγκο-Μπαια=γκολ-γκολ Πονταρισμα καρφωτα στον οπαπ 1,20 ευρω :grin: Νικη 41 ευρω :grin: Μπας και βγαλω καμια πιτσα γιγας χωριατικη για το βραδυ θα με χροσταω κιολας αν κερδισω γιατι θα εχω προπληρωσει την πιτσα αφου οι αγωνες θα ειναι σε εξελιξη :grin:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
οβερ για  γκενκ και τοτεναμ
αποδοση 3,3

νικη για τοτεναμ και λυων
αποδοση 3,00

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Την πουτανα την λυων την φοβαμαι.....μπορει να ρθει χ ....

θα ριξω την πρωτη δυαδα και κλασικα θα ακολουθησω και τον μεγιστο γκουρου χρησταρα που οσο μας πληγωνει τοσο μας πωρωνει :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βρωμόστομε γλ σταμάτα να γκαντεμιάζεις τον κόσμο! :tickedoff:

Χαιρετώ τον αντιπαναθηναικό koko!  :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Βρωμόστομε γλ σταμάτα να γκαντεμιάζεις τον κόσμο! :tickedoff:

Χαιρετώ τον αντιπαναθηναικό koko!  :sunglasses:
ρε μλκ στα λεγα χτες για την σιτι.....παιξε λεον και κρουζ αζουλ τιχουανα χ και βανκουβερ να χεστεις στο χρημα οπως εγω..... :grin:  πατε και παιζετε την σιτι την αχρηστη.... :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε μλκ στα λεγα χτες για την σιτι.....παιξε λεον και κρουζ αζουλ τιχουανα χ και βανκουβερ να χεστεις στο χρημα οπως εγω..... :grin:  πατε και παιζετε την σιτι την αχρηστη.... :2funny:
Καλά πήγε χτες ρε μαυρόγατε...ας είναι καλά η ΜΙΛΑΝάρα!  :rockon:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36

εισαι γαματος μαν  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλά πήγε χτες ρε μαυρόγατε...ας είναι καλά η ΜΙΛΑΝάρα!  :rockon:
πραγματι...αν καθοταν και ενα ακομη κοντρα φαβορι πχ η παρι θα εβγαζα ενα κατοσταρικο απο το συστημα που ειχα

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Βιντεοτον 1, Μπρυζ 1, Ναπολι 2..Τα σεβη μου κυριοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom