Διαβαζω τι γραφετε εδω, ριχνω και ματιες σε site με προγνωστικα και κοιταω μπας και φτιαξω αλλο ενα δελτιο με σκορακια. Χτυπαει το κινητο και ειναι μια πρωην μου, που εχει τα γενεθλια της σημερα και με πηρε να μου τα χωσει γιατι δεν την πηρα να της ευχηθω. Της λεω εγω ξεχναγα τα γενεθλια σου τοτε που ειμασταν μαζι, τωρα θα τα θυμομουν ? Κι αρχιζει να μου λεει μαλακιες οτι ο γκομενος που εχει τωρα της πηρε τουρτα και μπλα, μπλα, μπλα. Οποτε της λεω, τη Σελτικ με την Μπενφικα τι να την παιξω ? Κι αρχισει ενα "χωσιμο" τρελο. Εχεις παραμεινει ο ιδιος παλιομαλακα, μονο να πινεις μπυρες και παιζεις στοιχημα ξερεις και αλλες παρομοιες μαλακιες. και στο τελος μου ριχνει κι ενα, δεν ξερω τι θα παιξεις στο στοιχημα, αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα παιζεις την πουτσα σου γιατι γυναικα δεν προκειτε να βρεις :o και μου το κλεισε. Τι μουρλια κουβαλανε οι γκομενες ρε γαμωτο ?
Θα με γκαντεμιασει η βλαμενη Χρηστο. Θα ειναι με τον γκομενο και θα σκεφτετε μαλακιες για παρτη μου.
Για το τραπεζι ειμαι μεσα αν και δεν βλεπω να ερχομε Αθηνα συντομα ;)
man ουτε εγω ειμαι απο αθηνα αλλα τορα που πηγα σε φιλους γουσταρα καργα οχι οτι δεν γουσταρω κεντρικη μακεδονια που μενω διπλα στα βουνα και στα λαγκαδια στα δαση κτλ κτλ.. Αλλα οσο να νε στην αθηνα αν εισαι διακοπες ανοιγει το μιαλο σου εκει εβγαλα 130 ευρω καθαρα σε 2 μερες γιατι σκεφτομουν μονοσ στο στοιχημα εδω στο μερος μου επιρεαζομαι.. Οσο για την γκομενα οι γκομενες θελουν πολυ μπουρου μπουρου γιαυτο γαμαμε σε πουτανες που δεν μιλας πολυ
Μιν αγχονεσε να εισαι cool