Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 442 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    983

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
οι αποδοσεις που εχει δωσει και ο οπαπ και οι αλλοι μπουκ,ουτως η αλλως ειναι γελοιες.
αφ ενος γιατι οι αμαδες ακομα δν ειναι ετοιμες αφου πριν λιγο καιρο ξεκινησαν οι υποχρεωσεις τους οι αγωνιστκες,αφ ετερου γτ ειναι πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι και εκει ελοχευουν παντα οι εκπληξεις.
εφ οσον βλεπεις χ τα συγκεκριμενα παιχνιδια,να τα πονταρεις.
παντα με πολυ λιγα χρηματα γιατι ειναι δυσκολο να καθησουν μαζεμενες εκπληξεις ολες στο χ..

φιλε 2,40 θα βαλω στο καθε δελτιο δεν παω για τα πολλα
αλλα αν κατσει....
δεν αξιζει και παραπανω με τετοια ποσοστα στις εκπληξεις(αν γινουν)
μια χαρα κερδος δεινουν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μπενφικα 2
τσελσι 1 της τελευταιας στιγμης που εριξα

Επισκέπτης
Με τις αποδοσεις που δινει ο ΟΠΑΠ σημερα, σκεφτομουν να μην παιξω τιποτα. Αλλα αφου θα παω στο καφενειο αποψε και στις τηλεορασεις θα δειχνει μπαλα, αποφασισα να παιξω σκορ για να εχει λιγη αγωνια η βραδια.
Εχουμε και λεμε
149. Λιλ - Μπατε Μπορισοφ  2-1 ή 2-0 δεν εχω αποφασισει ακομα
150. Μαντσεστερ - Γαλατα    2-1
152. Μπαγερν - Βαλενθια    3-1
156. Τσελσι - Γιουβεντους  2-2

σε συστημα 2,3,4

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ρουφαμε και τα λέμε λεμε...Ρουφάμε και τα λέμε

Τσελσι Γιουβε 0-0
Σελτικ Μπενφίκα 1-1
Λιλ Μπατε 2-0

8 χ 5.5 χ 5.75

Για να μη λετε πως δε σας τα πα. 3 Γιουρος για 759

και εριξα και ενα που αν κατσει θα με δειτε στο επόμενο δελτίο στο δελτιο της εβδομαδας

Λιλ Μπατε 0-1 17
Σαχταρ Νορτζελαντ 0-1 38
Μπαγερν Βαλενθια 2-3  65

Με 3 γιουρος 125970

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Με τις αποδοσεις που δινει ο ΟΠΑΠ σημερα, σκεφτομουν να μην παιξω τιποτα. Αλλα αφου θα παω στο καφενειο αποψε και στις τηλεορασεις θα δειχνει μπαλα, αποφασισα να παιξω σκορ για να εχει λιγη αγωνια η βραδια.
Εχουμε και λεμε
149. Λιλ - Μπατε Μπορισοφ   2-1 ή 2-0 δεν εχω αποφασισει ακομα
150. Μαντσεστερ - Γαλατα    2-1
152. Μπαγερν - Βαλενθια     3-1
156. Τσελσι - Γιουβεντους   2-2

σε συστημα 2,3,4
μαν σε επαιξα διορθοσε τα νουμερα σου πηρα τηλεφωνο τον προποτζι μου και με ξαναπηρε για να μου πει οτι του εδωσα λαθος αγωνα και οτι η μπαρτσελονα εχει χαντικαπ και δεν πεζεται σκορ :grin: εχεις την μπαρτσελονα αντι τις μπαγερν  :grin:

Επισκέπτης
μαν σε επαιξα διορθοσε τα νουμερα σου πηρα τηλεφωνο τον προποτζι και με ξαναπηρε εχεις την μπαρτσελονα αντι τις μπαγερν  :grin:

Εχεις δικιο, λογο βιασυνης εκανα λαθος το νουμερο. Αμα παμε κουβα μη με βριζεις μετα.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εχεις δικιο, λογο βιασυνης εκανα λαθος το νουμερο. Αμα παμε κουβα μη με βριζεις μετα.
υγεια απλα για τους αλους :grin: που μπορει να το παιξουν μονοι τους βλεποντας μονο τους κωδικους και οχι τις ομαδες :grin: εγω ειμαι τοσο κουμαροσκυλο που ο προποτζησ μου μου την ειπε κιολας αφου ειναι και κολλητος :grin: σου λεει τοσο καιρο παιζει ο πουστης δεν ξερει οτι εχει χαντικαπ και με πηρε και μου την ειπε κιολας :2funny: του λεω βαλε την μπαγερν ενα λαθος ενταξει στο προπο γινοταν της πουτανας το μαγκαλι εχθες πιασαν οι φαβορακιδες και τον επιασε πανικος απο τον κοσμο :2funny: :2funny: Οχι ρε οτι παιζεις καποιος απο καποιον ειναι με δικια του γνωση και σκεψη συστημα 3,30 τα επαιξα αν βγουν θα σου κανω ενα τραπεζι στην κριτικοπουλα στο μενιδι που εφαγα το σαββατοκυριακο που μας περασε :grin:

Επισκέπτης
φαν περσι any time
μπενφικα γκολ/γκολ
σαχταρ οβερ
σκεφτομαι  να βαλω και την βραζιλια

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera to  Τσελσι-Γιουβεντους το δηχνει στην ΝΕΤ... δηλαδη παλια ΕΡΤ 2 :grin: καλα κερδη σε ολους και καλη μασα.. :grin:

Επισκέπτης
υγεια απλα για τους αλους :grin: που μπορει να το παιξουν μονοι τους βλεποντας μονο τους κωδικους και οχι τις ομαδες :grin: εγω ειμαι τοσο κουμαροσκυλο που ο προποτζησ μου μου την ειπε κιολας αφου ειναι και κολλητος :grin: σου λεει τοσο καιρο παιζει ο πουστης δεν ξερει οτι εχει χαντικαπ και με πηρε και μου την ειπε κιολας :2funny: του λεω βαλε την μπαγερν ενα λαθος ενταξει στο προπο γινοταν της πουτανας το μαγκαλι εχθες πιασαν οι φαβορακιδες και τον επιασε πανικος απο τον κοσμο :2funny: :2funny: Οχι ρε οτι παιζεις καποιος απο καποιον ειναι με δικια του γνωση και σκεψη συστημα 3,30 τα επαιξα αν βγουν θα σου κανω ενα τραπεζι στην κριτικοπουλα στο μενιδι που εφαγα το σαββατοκυριακο που μας περασε :grin:

Διαβαζω τι γραφετε εδω, ριχνω και ματιες σε site με προγνωστικα και κοιταω μπας και φτιαξω αλλο ενα δελτιο με σκορακια. Χτυπαει το κινητο και ειναι μια πρωην μου, που εχει τα γενεθλια της σημερα και με πηρε να μου τα χωσει γιατι δεν την πηρα να της ευχηθω. Της λεω εγω ξεχναγα τα γενεθλια σου τοτε που ειμασταν μαζι, τωρα θα τα θυμομουν ? Κι αρχιζει να μου λεει μαλακιες οτι ο γκομενος που εχει τωρα της πηρε τουρτα και μπλα, μπλα, μπλα. Οποτε της λεω, τη Σελτικ με την Μπενφικα τι να την παιξω ? Κι αρχισει ενα "χωσιμο" τρελο. Εχεις παραμεινει ο ιδιος παλιομαλακα, μονο να πινεις μπυρες και παιζεις στοιχημα ξερεις και αλλες παρομοιες μαλακιες. και στο τελος μου ριχνει κι ενα, δεν ξερω τι θα παιξεις στο στοιχημα, αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα παιζεις την πουτσα σου γιατι γυναικα δεν προκειτε να βρεις :o και μου το κλεισε. Τι μουρλια κουβαλανε οι γκομενες ρε γαμωτο ?
Θα με γκαντεμιασει η βλαμενη Χρηστο. Θα ειναι με τον γκομενο και θα σκεφτετε μαλακιες για παρτη μου.

Για το τραπεζι ειμαι μεσα αν και δεν βλεπω να ερχομε Αθηνα συντομα ;)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Διαβαζω τι γραφετε εδω, ριχνω και ματιες σε site με προγνωστικα και κοιταω μπας και φτιαξω αλλο ενα δελτιο με σκορακια. Χτυπαει το κινητο και ειναι μια πρωην μου, που εχει τα γενεθλια της σημερα και με πηρε να μου τα χωσει γιατι δεν την πηρα να της ευχηθω. Της λεω εγω ξεχναγα τα γενεθλια σου τοτε που ειμασταν μαζι, τωρα θα τα θυμομουν ? Κι αρχιζει να μου λεει μαλακιες οτι ο γκομενος που εχει τωρα της πηρε τουρτα και μπλα, μπλα, μπλα. Οποτε της λεω, τη Σελτικ με την Μπενφικα τι να την παιξω ? Κι αρχισει ενα "χωσιμο" τρελο. Εχεις παραμεινει ο ιδιος παλιομαλακα, μονο να πινεις μπυρες και παιζεις στοιχημα ξερεις και αλλες παρομοιες μαλακιες. και στο τελος μου ριχνει κι ενα, δεν ξερω τι θα παιξεις στο στοιχημα, αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα παιζεις την πουτσα σου γιατι γυναικα δεν προκειτε να βρεις :o και μου το κλεισε. Τι μουρλια κουβαλανε οι γκομενες ρε γαμωτο ?
Θα με γκαντεμιασει η βλαμενη Χρηστο. Θα ειναι με τον γκομενο και θα σκεφτετε μαλακιες για παρτη μου.

φιλε μην ανυσηχεις
και μενα καποια μουχε πει κατι παρομοιο
"αν δεν σοβαρευτης δεν προκειτε να σου κατσει γκομενα"
εεεεεεε...
λοιπον...
κοντευει αισιος τα 3 χρονια που ειναι μαζι μου

σου πε με τροπο οτι γουσταρει ακομα...
αν δεν πιασεις το στοιχημα πιασε αυτην και πηδα την
ουδεν κακον αμιγες καλου

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

man ουτε εγω ειμαι απο αθηνα αλλα τορα που πηγα σε φιλους γουσταρα καργα οχι οτι δεν γουσταρω κεντρικη μακεδονια που μενω διπλα στα βουνα και στα λαγκαδια στα δαση κτλ κτλ.. Αλλα οσο να νε στην αθηνα αν εισαι διακοπες ανοιγει το μιαλο σου εκει εβγαλα 130 ευρω καθαρα σε 2 μερες γιατι σκεφτομουν μονοσ στο στοιχημα εδω στο μερος μου επιρεαζομαι.. Οσο για την γκομενα οι γκομενες θελουν πολυ μπουρου μπουρου γιαυτο γαμαμε σε πουτανες που δεν μιλας πολυ :) Μιν αγχονεσε να εισαι cool :sunglasses:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αρχισαν οι κηδειες στο τσου λου. :S
λιλ- μπατε 0-2
μπραγκα-κλουζ 0-1
για να δουμε τι θα γινει...