Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 414 άτομα (0 μέλη και 414 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    988

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ενα συστημα που θα παιξω

014-321
015-321 ειναι τα κορνερ 15+ που ελεγα
156 2/1
153 1/χ
155 1/2

ζητουμενα δυαδες και πανω

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
η μονη μικρη αποδοση που αξιζει για μενα σημερα ειναι η μπαγερν

εχουν λυγησει ολα τα μεγαθυρια εκει μεσα... ρεαλ,μαντσεστερ,μπαρτσελονα κλπ

Εγώ δεν συμφωνώ με τη Μπάγερν όσον αφορά ότι αξίζει η μικρή απόδοση... Βέβαια δεν λέω ότι θα χάσει, αλλά η Βαλένθια δεν είναι καμιά μικρομεσαία ομαδούλα που θα παίξει αμυντικά μπας και βρει καμιά τρύπα στη κόντρα... θα κάνει το παιχνίδι της και με αυτή την ποιότητα παιχτών ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί... Το παιχνιδάκι θα άξιζε σε αποδόσεις 1,55 - 1,60 στον άσο! 1,35 μακριά... χίλιες φορές καλύτερο το OVER...

όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια...

Under η Μράγκα... Φούλ άμυνα από την Κλούζ, με το σταγονόμετρο σκοράρει η Μπράγκα... Επίσης θα είναι πολύ προσεκτική και στην άμυνα λόγο κρισιμότητας του παιχνιδιού αλλά και της πρεμιέρας... παίζει για εμένα σοβαρά και το ημίχρονο Χ....

Μάντσεστερ και Σαχτιόρ 1-1 ημ. τελ. θα μπούν δυνατά και οι 2 στο ματς να το καθαρίσουν από την αρχή... Με λίγη τύχη θα σκοράρουν και πριν το 30΄

Τέλος Σέλτικ-Μπενφίκα G/G.

Το Τσέλσι-Γιούβε θα το αφήσω για να το απολαύσω στη TV και θα ασχοληθώ μόνο στο Live...

Αυτά καλή τύχη σε όλους!!!!!!!!!

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287

Καλυτερα Μπαρτσα -1 που δινει και πανω απο 1.35

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Σκεφτηκα οτι το 2πλο της γιουβεντους στα ματια μου πρεπει να μην το εβλεπα τοσο αντικιμενικα δηλαδη.. Απο μικρο πεδι φορουσα την φανελα του ντελ πιερου στην τουμπα με το Ν10 Εχω μεχρι περσινη φανελα στο δωματιο μου με την προιγουμενη διαφιμιση οχι αυτιν που ειναι τωρα με την jip και επρεπε να δω αντικιμενικα το παιχνιδι ψαχτηκα μεσα μου το μονο πραγμα που μπορουσα να δω αντικιμενικα ηταν το οβερ 2,5 γκολ.. Πρεπει στο στοιχημα να βγαζουμε το συναισθημα αλιως να μην παιζουμε τις ομαδες μας οποτε μτ το να την παιξω διπλο ζοριζομουν μεσα μου γιατι δεν ειμουν σιγουρος αν προερχοταν απο εσωτερικη υποκιμενικη πεπιθισι η με αντικιμενικα κρητιρια... Και ετσι  κατελιξα στο οβερ :grin: στην βετ365 20 ευρω ..    Νικη 41,50 ευρω    Μπας και παρω σε κανα 10 μερες 2 κιλα μελι απο εδω διπλα σε εναν καμπο :grin: με εκατομμυρια :grin: δεντρα γνησιο ατοφιο μπροστα μας θα το βγαζει ο παραγωγος μεσα απο την κυψελη :grin: και θα μας το βαλει σε βαζα :grin: ΥΓ..   Το βραδυ θελω να φαω 1 πιτσα γιγας χωριατικη + 1 κοκα κολα :grin: χωρις αλαντικα :grin: μετα απο πολυ καιρο :tits2: βλεποντας το τσελσι-γιουβεντους :grin: :grin: ΥΓ.. Ας Ερθει 1-3  :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αν βγει το οβερ της γιουβεντους αν :grin: Τα κερδη στο οβερ του φυλικου βραζιλια-αργεντηνη το γραφω απο τωρα γιατι μετα μπορει να σκασω απο την πιτσα εχωντας κανει και ποδυλατο το ψιλοαπογευμα και να κοιμηθω σαν γαιδουρι. Κια φυσικα μου χαλασε το λαπτοπ στο σπιτη και μπαινω απο ιντερνετ καφε και απο το προποτζηδικο :grin:  ΥΓ.. σΤΟ Ιντερνετ καφε δεν πληρωνω μια ουτε καφε νερα :grin: ειναι κολλητος :grin: τακιμι που λεμε εδω εμεις στην μακεδονια :grin:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
United GG, Shakhtar -1 και Lille under

Για να δουμε..  :dancing:

MIKADOXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
148
Πόντοι
1
149 Under
154 Over
155 Over
156 1

Αυτα εριξα με 6 ευρω. Κερδος 57 περιπου.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
149 Under
154 Over
155 Over
156 1

Αυτα εριξα με 6 ευρω. Κερδος 57 περιπου.

για να μπορούμε να έχουμε άποψη για τις σκέψεις σου και να συμμετέχεις σε συζήτηση καλύτερα να γράφεις τα παιχνίδια με το όνομα των ομάδων και όχι μόνο με κωδικούς...  ;)
για να δω εγώ τι έπαιξες άνοιξα τη σελίδα του ΟΠΑΠ κάτι δεν θα κάνουν οι περισσότεροι... και θα περάσουν το μήνυμα σου στο ντούκου... !  ;)
καλά κέρδη!!!!!!

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16

αυτό για εμάς είναι εξαιρετικό... μπράβο καλά κάνουν... 30% των κερδών του ΟΠΑΠ (από τις χασούρες μας δηλαδή), θα πηγαίνει στα κρατικά έσοδα (και όχι σε λαμόγια) ενώ εμείς κερδίζουμε το 5% για ποσά άνω 1.000 ευρώ... (όχι ότι είναι και συχνά τέτοια κέρδη...αλλά καλό είναι)...

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
406
Πόντοι
36
αυτό για εμάς είναι εξαιρετικό... μπράβο καλά κάνουν... 30% των κερδών του ΟΠΑΠ (από τις χασούρες μας δηλαδή), θα πηγαίνει στα κρατικά έσοδα (και όχι σε λαμόγια) ενώ εμείς κερδίζουμε το 5% για ποσά άνω 1.000 ευρώ... (όχι ότι είναι και συχνά τέτοια κέρδη...αλλά καλό είναι)...

παλι καλα που τα κρατικα εσοδα δεν τα διαχειριζονται λαμογια :2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

παμε στοιχημα οτι θα σπασει?
χ2

ελα να σου τα παρω :grin:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

150-1,20-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-4,75-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 9,50 1x
151-1,35-ΜΠΑΓΕΡΝ-4,10-ΒΑΛΕΝΘΙΑ-6,75 x2
152-1,25-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-4,75-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ 7,00 1x
156-2,10-ΤΣΕΛΣΙ-3,00-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-3,00 x2

αμα προλαβω θα παω να το παιξω(πληρωμενο κανονικα)
λεω να το ρισκαρω δεν ξερω αλλα ετσι με τραβαει

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα...
πολυ καλη στοιχηματικα η χθεσινη μερα.
ματωσαν οι μπουκ..τους εφυγε το κλαπετο.. :2funny:
για σημερα χαλαρο ποντρισμα γτ δευτερη συνεχομενη μερα με φυσιολογικα αποτελεσματα δυσκολο το κοβω...
θα πονταρω σε νικη της σελτικ επι της μπενφικα.μονό θα το παιξω αυτο.εχει πολυ καλη αποδοση.
και μια τριαδα .ιπσουιτς-γουλβς οβερ,λιβερπουλ μοντ-ενβιγκαδο ασσο κ κολομπους-σιβας οβερ..
καλη επιτυχια σε ολους ευχομαι... :rockon:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
καλησπερα...
πολυ καλη στοιχηματικα η χθεσινη μερα.
ματωσαν οι μπουκ..τους εφυγε το κλαπετο.. :2funny:
για σημερα χαλαρο ποντρισμα γτ δευτερη συνεχομενη μερα με φυσιολογικα αποτελεσματα δυσκολο το κοβω...
θα πονταρω σε νικη της σελτικ επι της μπενφικα.μονό θα το παιξω αυτο.εχει πολυ καλη αποδοση.
και μια τριαδα .ιπσουιτς-γουλβς οβερ,λιβερπουλ μοντ-ενβιγκαδο ασσο κ κολομπους-σιβας οβερ..
καλη επιτυχια σε ολους ευχομαι... :rockon:

καλα χτες εγινε της πουτανας(οχι της γνωστης :2funny: )
γιαυτο σημερα κοβω τρελες ανατροπες ;)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλα χτες εγινε της πουτανας(οχι της γνωστης :2funny: )
γιαυτο σημερα κοβω τρελες ανατροπες ;)
ναι το ιδιο υποψιαζομαι κ εγω.
γι αυτο λοιπον χαλαρο πονταρισμα κ αραγμα το βραδυ στο καναπε με πιτσα και καιζερ για να απολαυσουμε καλο ποδοσφαιρο (το ελπιζω αυτο.) :)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ναι το ιδιο υποψιαζομαι κ εγω.
γι αυτο λοιπον χαλαρο πονταρισμα κ αραγμα το βραδυ στο καναπε με πιτσα και καιζερ για να απολαυσουμε καλο ποδοσφαιρο (το ελπιζω αυτο.) :)

εγω πιστευω οτι πλην της γιουβεντους που μπωρει να κανει και διπλο οι αλλες θα πανε χ
οποτε λεω να παιξω 2 δελτια των 2,4 αν βγει το δελτιο  με τα χ τοτε μιλαμε για 600+ στην τσεπη :grin:
αν βγει το αλλο κανα 200αρι

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγω πιστευω οτι πλην της γιουβεντους που μπωρει να κανει και διπλο οι αλλες θα πανε χ
οποτε λεω να παιξω 2 δελτια των 2,4 αν βγει το δελτιο  με τα χ τοτε μιλαμε για 600+ στην τσεπη :grin:
αν βγει το αλλο κανα 200αρι
οι αποδοσεις που εχει δωσει και ο οπαπ και οι αλλοι μπουκ,ουτως η αλλως ειναι γελοιες.
αφ ενος γιατι οι αμαδες ακομα δν ειναι ετοιμες αφου πριν λιγο καιρο ξεκινησαν οι υποχρεωσεις τους οι αγωνιστκες,αφ ετερου γτ ειναι πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι και εκει ελοχευουν παντα οι εκπληξεις.
εφ οσον βλεπεις χ τα συγκεκριμενα παιχνιδια,να τα πονταρεις.
παντα με πολυ λιγα χρηματα γιατι ειναι δυσκολο να καθησουν μαζεμενες εκπληξεις ολες στο χ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom