You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
το πιο γλυκο ταμείο των τελευταίων μηνών!! θα αναψω λαμπάδα ίσα με το μπόι του κριστιανο κ θα κανω ταμα στην αφέλεια του μαντσινι...παντως ανεξάρτητα που τους τα πήρα χοντρά των μπουκ πρέπει να αναγνωρίσω ότι ήταν παικτικο λάθος να παίξω ΑΥΤΗΝ τη Ρεάλ στο 1.66. Είναι άρρωστη η ομάδα του μουρινιο...Για να δούμε τι θα κάνουμε στο σεντόνι...ασσος η Ρεάλ και διπλο η Άρσεναλ.δε νομίζω να σπάσουν...
Πάντως είναι τρομερό το συναίσθημα εκεί που νιώθεις χαμένος ξαφνικά να ανοίγουν οι βρύσες με τα φράγκα. Και τώρα που το σκέφτομαι ήταν ταμείο με ανατροπές κ τα δυο ματσακια.αυτα είναι...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
εγώ ακομα χυνωχυνω μωρη πουτανα ρεαλ
τι ανατροπαρα ηταν αυτη
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μια τριαδα επιασα σημερα μονο.....στα λεφτα μου.....επρεπε να δουμε και τις ομαδες για να κρινουμε για το μελονμονπελιε αρσεναλ 2
οσφπ σαλκε χ ημιχρονο
παρι αντερ
ρεαλ οβερ
ντορτμουντ οβερ
γιβασκιλα 2-3 γκολ
μπρομαποικαρνα 1
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μια χαρα.. η αρσεναλ περασε,οβερ και διπλο σαλκε , ντορτμουντ, και οβερ ρεαλ,και παρι ασσος που δεν την πιστευα αλλα την εβαλα τελικα...Επιασα το παντα εκτος απο μιλαν. Παντως λιγο πολυ, ολοι πληρωθηκαμε σημερα πιστευω.
Η μιλαν κλασικα βρωμοιταλιανοι.. γενημενοι να στελνουν τον κσομο κουβα
αυριο ειναι λιγο ποιο ζορικα..
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
βλέπεις τπτ καλό? Που λες να επενδύσω τα σημερινα?μια χαρα.. η αρσεναλ περασε,οβερ και διπλο σαλκε , ντορτμουντ, και οβερ ρεαλ,και παρι ασσος που δεν την πιστευα αλλα την εβαλα τελικα...
Η μιλαν κλασικα βρωμοιταλιανοι.. γενημενοι να στελνουν τον κσομο κουβα
αυριο ειναι λιγο ποιο ζορικα..
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
βλέπεις τπτ καλό? Που λες να επενδύσω τα σημερινα?
οβερ 3.5 μπαρτσα... η να σκοραρει πριν το 25...
το γκολ/γκολ επεισης στο τσελσι -γιουβε μαρεσει...
Μπαγερν βλεπω να περναει τρενακι αλλα εχει μικρη αποδοση...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
Καλημέρα everybody!! μια πρώτη παρατήρηση για τα σημερινα μάτς...οι αποδόσεις είναι για γέλια...μισο λεπτό. 1.40 λιλ,1.40 Μπάγερν, 1.20 Γιουνάιτεντ. Μετά από αυτο που πήγε να γίνει με τη Ρεάλ φτου φτου. Θα παίξω οβερ τη Σέλτικ,οβερ τη Γιουνάιτεντ και οβερ τη Μπάγερν. Κ λέω να ρισκάρω λίγο στην ισοπαλία τσελσυ-Γιούβε...
Παλι στον κουβα σε βλεπω !!!Καλημέρα everybody!! μια πρώτη παρατήρηση για τα σημερινα μάτς...οι αποδόσεις είναι για γέλια...μισο λεπτό. 1.40 λιλ,1.40 Μπάγερν, 1.20 Γιουνάιτεντ. Μετά από αυτο που πήγε να γίνει με τη Ρεάλ φτου φτου. Θα παίξω οβερ τη Σέλτικ,οβερ τη Γιουνάιτεντ και οβερ τη Μπάγερν. Κ λέω να ρισκάρω λίγο στην ισοπαλία τσελσυ-Γιούβε...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
είσαι καμικάζι...over σιβας
γκολ γκολ αργεντινη βραζιλια
οβερ η μπαγερν
οβερ η μαντσεστερ
αντερ η λιλ
15+ ΚΟΡΝΕΡ στο τσελσι γιουβε και χ ημιχρονο
διπλο την μπενφικα
ασο την τσελσι
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
από το σκεφτηκα απο δω, το σκέφτηκα από κει δεν θα παίξω τίποτα από τα παραπάνω αλλά θα παίξω κάπως ρισκαδορικα το Χ/Χ στην τσελσυ...4.5 απόδοση...Καλημέρα everybody!! μια πρώτη παρατήρηση για τα σημερινα μάτς...οι αποδόσεις είναι για γέλια...μισο λεπτό. 1.40 λιλ,1.40 Μπάγερν, 1.20 Γιουνάιτεντ. Μετά από αυτο που πήγε να γίνει με τη Ρεάλ φτου φτου. Θα παίξω οβερ τη Σέλτικ,οβερ τη Γιουνάιτεντ και οβερ τη Μπάγερν. Κ λέω να ρισκάρω λίγο στην ισοπαλία τσελσυ-Γιούβε...
χαιρομαι διπλα και πενταπλα γιατι βλεπω πως σχεδον ολοι πηγαμε καλα.ωραιος χαρος.μπραβο.
μετα απο ενα μετριο σ-κ για εμενα προς κακο θα ελεγα οι πρωιμες σκεψεις μου για τσου-λου ειναι.
οσφπ-σαλκε γκολ γκολ 1.83 μου φαινεται δωρο. ή οβερ 2.5 στο 2.15
αρσεναλ 2.η μονπελιε δε βλεπεται φετος.
θα επιμεινω σε ρεαλ 1 στο 1.66.πιστευω και για ευκολα κιολας.
ειχα καιρο να νιωσω τη χαρα τετοιας ανατροπης.
για σημερα δε θα παιξω κατι στο τσου-λου.δε μου κανουν κατι οι αγωνες.
ισως στο λαιβ αναλογως τη διακυμανση των σκορ.
Επισκέπτης
Ωραιος ο Κιρονας
Ωραιος ο Κιρονας
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 378
- Πόντοι
- 2.287
Νομοτελειακα θα εχουμε τρελο κουβα σημερα και δεν αξιζει για τοσο μικρες αποδοσεις. Οποτε ή δεν παιζουμε, ή πολυ λιγα σε πιθανες εκπληξεις. Ισως η κλουζ και η σελτικ...
Σελτικ ειναι πιθανη αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα. Βεβαια δεν ξερω κατα ποσον η Λιλ και η Μπαγερν ειναι φαβορι σε αυτες τις αποδοσεις.. ΟΚ τρενο η Μπαγερν αλλα η τριτη ομαδα της Ισπανιας σε αυτη την αποδοση? Τι να πω..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 37K