Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Για τα σημερινα του προολυμπιακου τουρνουα τι βλεπετε συναγωνιστες μπασκετοστοιχηματοπαικτες.. :sunglasses: ..;;;???

θα κερδισει η Ελλαδα με μεγαλη διαφορα το Πουερτο Ρικο εχει καλη ομαδα παντως εξαρταται και απο το τι πλεονεκτημα θα δινει και τι οριο για αντερ-οβερ... :huh:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Δεν μου αρέσει το ποντάρισμα στο μπάσκετ. Πως μπορείς να παίξεις όταν ο προπονητής μπορεί να βάλει τους αναπληρωματικούς και να χαλάσει η διαφορά ?
Ενας ερχεται στο πρακτορειο ΠΡΟΠΟ και τσιμπαει συναιχεια απο το μπειζμπολ :grin: Ολοι του λεμε δεν μας αρεσει το μπειζμπολ πως το παιζεις :) Και αυτος τσιμπαει :grin: :grin: Αν βγαλουμε καπως τον <<στοιχηματικο εγωισμο>> απο μεσα μας και το δουμε ανοιχτα το θεμα του στοιχηματος.. Απο παντου μπορεις να βγαλεις λεφτα.. Χρειαζετε καθαρο μυαλο υπομονη και χαλαρο πονταρισμα για να μην μας γηνει εμμονη καλιο 5 και στο χερι παρα 10 και καρτερι.. :) 

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Χρειάζεται εγκράτεια, καθαρό μυαλό, όχι οπαδική σκέψη και όχι επιδίωξη να ρεφάρεις. Και δέκα φορές συνεχόμενα να έχεις χάσει στην ενδέκατη δεν αλλάζει τίποτα από το να είχες κερδίσει δέκα φορές συνεχόμενα. Οι πιθανότητες παραμένουν οι ίδιες.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Για τα σημερινα του προολυμπιακου τουρνουα τι βλεπετε συναγωνιστες μπασκετοστοιχηματοπαικτες.. :sunglasses: ..;;;???

θα κερδισει η Ελλαδα με μεγαλη διαφορα το Πουερτο Ρικο εχει καλη ομαδα παντως εξαρταται και απο το τι πλεονεκτημα θα δινει και τι οριο για αντερ-οβερ... :huh:

8,5 ποντους πλεονεκτημα υπερ του Πουερτο Ρικο στον αγωνα με την Ελλαδα δινει επισης οριο για αντερ,οβερ τους 153 ποντους..!!!
Πως το βλεπετε συναγωνιστες τι θα το παιξετε..; εγω λεω για Ελλαδα, καθως εδειξε τρελη φορμα με Ιορδανια..το Πουερτο Ρικο βεβαια ειναι ανωτερο αλλα πιστευω μια δεκαρα ποντους διαφορα θα τη καταφερουμε..και επισης το βλεπω για οβερ καθως ετσι βγαινουν τα περισσοτετερα των παραγωγικων ομαδων που δεν αλληλοεξουδετερονοντε στην αμυνα και αν η κι'η Ιορδανια ειχε βαλει λιγους παραπανω θα χε πιαστει το οριο και στο προηγουμενο της εθνικης..

για το Λιθουανια-Νιγηρια τι βλεπετε παιδες δινει οριο 18 ποντων για Νιγηρια.. :o!!! τσιμπημενο μου φαινεται τοση διαφορα καθως η Νιγηρια κοντεψε να νικησει κανονικα τη Βενεζουελα που΄ναι διοργανωτρια και την εδιναν ως φαβορι..επισης στο συγκεκριμενο δινει οριο για οβερ τους 160 ποντους..!!! πολλοι δεν ειναι..;;; ειδικα οταν η Νιγηρια κανει χαμηλα σκορ...

εγω αυτα τα δυο παντως θα παιξω στη δυαδα με ολους τους πιθανους συνδιασμους μαλλον απλα δε ξερω για τα ορια μου φαινοντε επιφοβοι ειδικα της Νιγηριας..!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.   717=Πουερτο Ρικο-Ελλαδα=1,     715=Δομινικανη Δημοκρατια-Ρωσια=1 Πονταρισμα 3 ευρω καρφωτα στον οπαπ νικη 9,19 ευρω μπας και βγει κανα φραγκο να παιξουμε στο κινο :grin: Το σκεπτικο βασιζεται στην διαισθηση..!!! Δηλαδη η αντιληψη η η κατανοηση χωρις τη συμβολη της λογικης η των αισθησεων :grin:  ΥΓ..Το Πουερτο Ρικο εχει 8,5 χαντικαπ η δομινικανη Δημοκρατια 17,5 ποντους χαντικαπ :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο αγωνας της εθνικης ξερει καποιος να πει τι ωρα και εαν υπαρχει τηλεοπτικη καλυψη? :helpplea:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Παιδια χαστε και κερδιστε μονοι σας :grin:.. Ελεγα.. Ελεγες.. Λεγαμε.. η υπερηφανεια δεν ειναι καλο πραγμα :2funny: Οποιος Ηξερε οτι η Ισπανια θα Εκανε Παρτι Τωρα επρεπε να ηταν πλουσιος :grin: :2funny:.. Με τα λογια χτιζουμε παλατια.. :-*  

Δηλαδη αμα το ηξερε τι πρεπει να επαιζε για να γινοτανε πλουσιος?

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εχεις κανενα προγνωστικο για σημερα κιρονα?
φιλε χρονη σορρυ τωρα ξαναμπηκα.τωρα ειδα το μηνυμα.

γουιμπλετον παιζω τωρα.μπασκετ να σου πω δεν εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα το προολυμπιακο.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τι πιθανοτητες ειναι να ποιασω 15 αγωνες γκολ-γκολ και 15 αγωνες no goal ??? σε ενα δελτιακι λαχειακι δηλαδη....

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
8,5 ποντους πλεονεκτημα υπερ του Πουερτο Ρικο στον αγωνα με την Ελλαδα δινει επισης οριο για αντερ,οβερ τους 153 ποντους..!!!
Πως το βλεπετε συναγωνιστες τι θα το παιξετε..; εγω λεω για Ελλαδα, καθως εδειξε τρελη φορμα με Ιορδανια..το Πουερτο Ρικο βεβαια ειναι ανωτερο αλλα πιστευω μια δεκαρα ποντους διαφορα θα τη καταφερουμε..και επισης το βλεπω για οβερ...

για το Λιθουανια-Νιγηρια τι βλεπετε παιδες δινει οριο 18 ποντων για Νιγηρια.. :o!!! τσιμπημενο μου φαινεται τοση διαφορα καθως η Νιγηρια κοντεψε να νικησει κανονικα τη Βενεζουελα που΄ναι διοργανωτρια και την εδιναν ως φαβορι..!!!

εγω αυτα τα δυο παντως θα παιξω στη δυαδα με ολους τους πιθανους συνδιασμους μαλλον απλα δε ξερω για τα ορια μου φαινοντε επιφοβοι ειδικα της Νιγηριας..!!!

Τα πα εγω παιδες αλλα δε τη βλεπω καλα την Εθνικη δυσκολα θα πιασει το οριο των 8 ποντων διαφορα δε μπορει να κρατησει με τιποτα.. :headbang: :headbang:!!!

κινδυνευει να το χασει κανονικα το ματσακι...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Παιδες παρακολουθει κανεις το Champions League της Λατινικης Αμερικης το Copa Libertadores παιξατε τον τελικο σημερα με την Κορίνθιανς να υποδέχεται τη Μπόκα Τζούνιορς!..? το εχω παιξει ασσο καθαρο Κορινθιανς καθως ειναι αητητοι στην εδρα τους στα τελευταια 6 ματς τα 5 τα εχουν κερδισει..!!!
και δεν νομιζω να ληξει ισοπαλια οπως ο προηγουμενος τελικος..τεσπα ειδωμεν.. :sunglasses:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Παιδες παρακολουθει κανεις το Champions League της Λατινικης Αμερικης το Copa Libertadores παιξατε τον τελικο σημερα με την Κορίνθιανς να υποδέχεται τη Μπόκα Τζούνιορς!..? το εχω παιξει ασσο καθαρο Κορινθιανς καθως ειναι αητητοι στην εδρα τους στα τελευταια 6 ματς τα 5 τα εχουν κερδισει..!!!
και δεν νομιζω να ληξει ισοπαλια οπως ο προηγουμενος τελικος..τεσπα ειδωμεν.. :sunglasses:
τo επαιξα χ ημιχρονο χ τελικο.επιασα το διπλο του κανσας και περιμενω αν και εχω και τα υπολοιπα αμερικανικα.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τα πα εγω παιδες αλλα δε τη βλεπω καλα την Εθνικη δυσκολα θα πιασει το οριο των 8 ποντων διαφορα δε μπορει να κρατησει με τιποτα.. :headbang: :headbang:!!!

κινδυνευει να το χασει κανονικα το ματσακι...

επιασε 8 διαφορα η Εθνικη..!!! αντε να το κρατησει να παω ταμειο γιατι ξεχασα να παιξω το οβερακι που ταν σιγουρο.. :headbang: :headbang: :headbang:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

2-0 οι Κορινθιοι συναγωνιστες το καθαρισαν το ματσακι.. :dancing: :rockon:!!!
δεν σας το πα γω οτι δε θα το αφησουν να παει ισοπαλια οπως το προηγουμενο δε τους συμφερει στην εδρα τους ειναι αητητοι και εχουν κανει 5 στις 6 νικες.. :rockon:!!!
και το πιο αστειο ειναι οτι ολοι μα ολοι οι προγνωστικατζιδες το εδιναν διπλο ή εστω Χ και θα κρινοταν στη παραταση,πεναλτυ,κτλ.. :jerking: :jerking:!!!

Τεσπα υπαρχει κανας αλλος συναγωνιστης εδω που να παρακολουθει λατινοαμερικανικες διοργανωσεις..;; εγω παρακολουθω πολυ ειμαι τρελος με λατινικη αμερικη και περυσι τετοια εποχη στο Κοπα Αμερικα ειχα φορτωσει αγρια τη Τεραστια Ουρουγαη πριν καν περασει την Αργεντινη και οταν το πηρε πηγα χονδρο ταμειο.. ;)!!! το χα παιξει και ζευγαρι τελικου Ουρουγουαη-Παραγουαη τους παρακολουθουσα ανελλιπως απο το Μουντιαλ θυμαστε που λεγε ο Γεωργιου ''σκεφτειτε να συναντηθουν τα δυο Γουαη...χαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παλμειρας κοριτιμπα χ/1 με αποδοση 4,2.....εριξα 4 ευρω μπας και βγει κανας καφες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom