Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Επισκέπτης
παρατηρώ από ορισμένους οτι έχουν υπερεκτιμήσει πολύ την ιταλια.μιλάτε για το τι έκανε η ισπανια.ο.κ δεν εχει παίξει καλά αυτό όμως δεν λέει κάτι.οι Ιταλοί δηλαδή τι έχουν κάνει;στους ομίλους έπρεπέ να είχαν χάσει από Ισπανούς αλλα ο τορες σημάδευε τα πουλιά και με τους Κροάτες δεν κέρδισαν.απο εκεί και πέρα έπαιξαν με τους αγγλους τη χειρότερη ομάδα μετά τους ιρλανδους στη διοργάνωση και   τους κέρδισαν στα πέναλτι.το μοναδικό λοιπόν παιχνίδι που εκαναν ηταν με τους Γερμανούς που στάθηκαν τυχεροί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.και όμως ξαφνικά κάποιοι τη βλέπουν υπερδύναμη.δηλαδή ρε μάγκες όταν ο κορυφαίος παίχτης αυτης της ομαδας είναι ο παιχταράς αλλα γερασμένος πιρλο που βλέπουν ότι η ιταλια μπορεί ξαφνικα να δίνετε ισοδύναμα με τους Ισπανούς που μαζί με τους Γερμανούς διαθέτουν το καλύτερο υλικό από πλευράς παιχτών.και μην ξεχνάτε κατι σημαντικό κάποια στιγμή στη διοργάνωση οι Ισπανοί χρωστάνε ένα καλό ματς..ίσως ήρθε η ωρα να το κάνουν.στο διαταυτα για μενα το 2 είναι μια δίκαιη απόδοση όχι τόσο για το σημερινό ματς αλλα για την συνολική εικόνα των δυο ομάδων.αν αυτό το ματς δινόταν στην αρχή όπως στους ομίλους αυτό το 2 όλοι σας θα μιλάγατε για στοιχηματικη ευκαιρία.εγώ θα το τιμήσω και ας το χασω.
και όλα αυτα το πρωί.......λες και το είχα δει το ματσάκι πως θα πάει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ου βρε μαλακα τορες μας γαμησες το σκορ μαλακα....... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΜΑΓΚΕς το επαναλαμβανο το προτο γκολ το δοσανε ξερα οι γερμανοι!!!!  το ειδα 15 φορες σταματισαν και τον κοιταγαν τον αραπι!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οποτε συπερασματα 1 ισπανια θα το σικοσει και σαβατοκιριακο πεχτε γερα !!! θα ειναι κανονικα τα ματσ!!!! ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ :2funny: :2funny: :2funny:  20 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΝΑ ΠΕΥΤΟ ΕΞΟ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΥΛΟΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΚΑΙ ΜΙΝ ΒΓΕΙΤΕ ΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΕΞΑΤΕ ΙΤΑΛΙΑ!!!!! ΑΚΥΡΟ !!!!!!!! ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΓΡΑΨΑΝ ΤΙ ΠΕΞΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΟΝΑ!!!!
ΕΓΩ ΣΑςΤΑ ΓΡΑΨΑ!!!!!!!!!!! τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια γιαυτο περασε η ιταλια!!  μια απο τα  :jerking: :jerking: :jerking:ιδια

Επισκέπτης
Καλη η μαντεψια σου!!!
τύπε δεν είναι θέμα μαντεψιας..είναι θεμα πως βλεπω το ποδοσφαιρο.και οι Ιταλοί έμενα δεν μου γεμίζουν το μάτι.αν τους εχεις δει θα έβλεπες οτι έφτασαν ως εδω με πολύ μα πολύ τύχη.οι ισπανοι ναι μεν δεν επιασαν στάνταρ απόδοσης υψηλά αλλα έφτασαν τελικό μκε σβηστές μηχανές...κάποια στιγμή ενα καλο ματς θα το εκαναν..και ηταν το τελευταίο ματς. ο πιο εύκολος τελικός των τελευταίων χρόνων.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
με γαμησαν....μου πεταξε και αλλο δελτιο εκτος......με δυο-τρια γκολ!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τύπε δεν είναι θέμα μαντεψιας..είναι θεμα πως βλεπω το ποδοσφαιρο.και οι Ιταλοί έμενα δεν μου γεμίζουν το μάτι.αν τους εχεις δει θα έβλεπες οτι έφτασαν ως εδω με πολύ μα πολύ τύχη.οι ισπανοι ναι μεν δεν επιασαν στάνταρ απόδοσης υψηλά αλλα έφτασαν τελικό μκε σβηστές μηχανές...κάποια στιγμή ενα καλο ματς θα το εκαναν..και ηταν το τελευταίο ματς. ο πιο εύκολος τελικός των τελευταίων χρόνων.
Σε επισημο παιχνιδι ειναι η πρωτη νικη σημερα της Ισπανιας απεναντι στην Ιταλια...αυτο με παρεσυρε...ειδεμη εβλεπα οτι οι Ισπανοι θα κουτουπωναν τους Ιταλους...παρασυρθηκα και απο το ημιτελικο των Ιταλων  με τους Γερμανους!!!!!

Επισκέπτης
Σε επισημο παιχνιδι ειναι η πρωτη νικη σημερα της Ισπανιας απεναντι στην Ιταλια...αυτο με παρεσυρε...ειδεμη εβλεπα οτι οι Ισπανοι θα κουτουπωναν τους Ιταλους...παρασυρθηκα και απο το ημιτελικο των Ιταλων  με τους Γερμανους!!!!!
ο ημιτελικός ηταν μαγική εικόνα.οι ιταλοι στις δυο πρώτες ευκαιρίες εκαναν δυο γκολ.οι Γερμανοί έχαναν τα αχαστα ....σου είπα η τύχη κάποια στιγμή τελειώνει και οταν ο καλύτερος παίχτης σου είναι ο γερο πιρλο τότε καταλαβαίνεις ότι ο σημερινός τελικός ηταν απο τα λεγόμενα στάνταρ..και δεν τα λεω τωρα που τελείωσε τα λέω απο τι στιγμή που τελείωσε ο ημιτελικός και ανέλυσα τις σκέψεις μου το πρωί ;)ποτέ μετά χριστό προφήτης ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ο ημιτελικός ηταν μαγική εικόνα.οι ιταλοι στις δυο πρώτες ευκαιρίες εκαναν δυο γκολ.οι Γερμανοί έχαναν τα αχαστα ....σου είπα η τύχη κάποια στιγμή τελειώνει και οταν ο καλύτερος παίχτης σου είναι ο γερο πιρλο τότε καταλαβαίνεις ότι ο σημερινός τελικός ηταν απο τα λεγόμενα στάνταρ..και δεν τα λεω τωρα που τελείωσε τα λέω απο τι στιγμή που τελείωσε ο ημιτελικός και ανέλυσα τις σκέψεις μου το πρωί ;)ποτέ μετά χριστό προφήτης ;)
Μωρε το εγραψες απο το πρωι...αλλα δεν στεκει η λογικη σου...αγνοησες την προιστορια μεταξυ Ισπανιας και Ιταλιας σε επισημα παιχνιδια και μου γραφεις οτι στον ημιτελικο οι Γερμανοι εχασαν τα αχαστα!!!Μημπως εβλεπες αλλο παιχνιδι;;;;...Γιατι και εγω τους Γερμανους υποστηριζα και βλεποντας το παιχνιδι, εβλεπα μια Γερμανια σκια του εαυτου της και οχι να χανει τα αχαστα!!!...Τεσπα .....συγχαρητηρια για την επιλογη σου...ανεξαρτητα πως βλεπεις το ποδοσφαιρο!!!!!

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Σήμερα κουβάς του κερατά. Τελικά οι Ισπανοί είναι πολύ μπροστά. Τόσο μπροστά που μπορούν να παίζουν με κλειστές μηχανές και να φτάνουν στον τελικό. Εκεί έπαιξαν μπάλα. Να τους έχουμε υπόψη και στο μουντιάλ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οπως παντα η ξερολιαση ξεχυλιζε στο ιντερνετ  :jerking:

οχι ιταλια, οχι δεν εχει ξαναγινει 3 σερι τιτλος, οχι το ενα οχι το αλλο
ελα που ομως δεν ειναι γατακια αγγλοι και γερμανοι οι ισπανοι.. Ειναι παιχτες ρεαλ και μπαρτσελονα...
τι θες? Τσαβι,ινιεστα, θες σίλβα? Που να πεζε και ο βιγια σε ολα τα ματσ..
Μαλακια μου που παρασυρθηκα,ενα μικρο ποσο εβαλα ιταλια ετσι για το γαμωτο του τελικου,αλλα δεν εκατσε, υποτιμησαμε ολοι την ισπανια, πηγαμε ολοι με το συναισθημα οτι το τικι τακα γκειμ πρεπει να τελειωσει, αλλα δεν ειναι ετσι.
Φανηκε απο το πρωτο μισαωρο οτι το ματσ παει για διασυρμο..  Πλησιαζαν και εμπεναν με ανεση στην περιοχη της ιταλιας την ωρα που ο πιρλο ηταν εκτος παιχνιδιου διοτη τον ειχαν κρυψει τσαβι και ινιεστα..
Τεσπα, κερδοφορα αυτη η διοργανωση, καποια μπονους, καποια ταμεια,κουβας μονο σε ενα ματσ με την ελλαδα,ημιτελικο με γερμανια, και τελικο σημερα.. 400-500 ευρω στην τσεπη, δεν με χαλασε...

Οποιος εβαλε σημερα ισπανια χοντρο ποσο του βγαζω το καπελο που πιστεψε στον εαυτο του και τα κονομησε και δεν ακουσε της παπαρολογιες περι τελος εποχης..... Και εγω εαν δεν ειχα το ιντερνετ ισπανια θα παιζα αλλα επηρεαστικα.. κακως..

Ηθελα και γω κατι παραπανω, σαν πλεονεκτης  :grin: σαν ολοι πλεονεκτες που ημεθα οι ελληνες αλλα, του χρονου, απο 15 αυγουστου στην ενεργο δραση  :birdman:  αυτα...  :birdman: Καλο καλοκαιρι να χουμε  :birdman:

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Όσο ζω μαθαίνω. Ας προσέχαμε με την Ισπανία. Είναι πολύ μπροστά και παίζουν όσο θέλουν.

Last Cup Of Sorrow

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Άλλη μια φορά κουβά, σημέρα που το επαιξα 0-0 ακριβές σκορ βρήκε να βάλει 4;;;;Αν είναι δυνατόν αυτοί οι ιταλοί εκεί που λες ότι μπορείς να τους εμπιστευτείς τουλάχιστον αμυντικά λόγω της εμφάνισης τους με την Γερμανία τα κάνουν όλα πουτάνα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
οπως παντα η ξερολιαση ξεχυλιζε στο ιντερνετ  :jerking:

οχι ιταλια, οχι δεν εχει ξαναγινει 3 σερι τιτλος, οχι το ενα οχι το αλλο
ελα που ομως δεν ειναι γατακια αγγλοι και γερμανοι οι ισπανοι.. Ειναι παιχτες ρεαλ και μπαρτσελονα...
τι θες? Τσαβι,ινιεστα, θες σίλβα? Που να πεζε και ο βιγια σε ολα τα ματσ..
Μαλακια μου που παρασυρθηκα,ενα μικρο ποσο εβαλα ιταλια ετσι για το γαμωτο του τελικου,αλλα δεν εκατσε, υποτιμησαμε ολοι την ισπανια, πηγαμε ολοι με το συναισθημα οτι το τικι τακα γκειμ πρεπει να τελειωσει, αλλα δεν ειναι ετσι.
Φανηκε απο το πρωτο μισαωρο οτι το ματσ παει για διασυρμο..  Πλησιαζαν και εμπεναν με ανεση στην περιοχη της ιταλιας την ωρα που ο πιρλο ηταν εκτος παιχνιδιου διοτη τον ειχαν κρυψει τσαβι και ινιεστα..
Τεσπα, κερδοφορα αυτη η διοργανωση, καποια μπονους, καποια ταμεια,κουβας μονο σε ενα ματσ με την ελλαδα,ημιτελικο με γερμανια, και τελικο σημερα.. 400-500 ευρω στην τσεπη, δεν με χαλασε...

Οποιος εβαλε σημερα ισπανια χοντρο ποσο του βγαζω το καπελο που πιστεψε στον εαυτο του και τα κονομησε και δεν ακουσε της παπαρολογιες περι τελος εποχης..... Και εγω εαν δεν ειχα το ιντερνετ ισπανια θα παιζα αλλα επηρεαστικα.. κακως..

Ηθελα και γω κατι παραπανω, σαν πλεονεκτης  :grin: σαν ολοι πλεονεκτες που ημεθα οι ελληνες αλλα, του χρονου, απο 15 αυγουστου στην ενεργο δραση  :birdman:  αυτα...  :birdman: Καλο καλοκαιρι να χουμε  :birdman:
τα είπες όλα μπρο!!! η ισπανία φάνηκε εξ αρχής ότι μασάει σίδερα...εγώ περίμενα να κρατήσει το Χ έστω για το ημίχρονο αλλά τίποτα...λίγη ξεκούραση σήμερα και σε λίγο καιρό έχουμε προκριματικά διοργανώσεων και τα σχετικά...να μαστε καλά!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ΚΑΘΑΡΗ νικη τι σημαινει μαν;θα τους ριξουν μια τεσσαρα δλδ;αμα ειναι να το παιξω να βγαλω τις διακοπες μου τζαμπε φετο...... :grin:

τελικος ειναι μην λεμε οτι θεμε.....κλειστο ματς θα ναι με κανα δυο γκολ μαξιμουμ.....εγω επιμενω στο 0-0,1-0,0-1......
ε παιξτο βρε μαλακαντρεα αφου στο πε ο ανθρωπος....... :jerking: :jerking: :jerking:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.  154=Ελνσικι-Μιλικοσκι=1,    155=Κουοπιο-Γιαρο=οβερ,    160=Χελσινγκμοργκ-Γκεφλε=1,    163=Χαλμσταντ-Φαλκενμπεργκ=1,    161=Ουμεα-Λαντσκρονα=2,    158=Βαλερενγκα-Ααλεσουντ=οβερ Πονταρισμα στον οπαπ καρφωτα  1,50 ευρω νικη 20 ευρω τα παιχνιδια ειναι βαση φορτωματος στην βετφαιρ απο το σαιτ της matchmoney.. Μπας και βγαλουμε κανα πιατο φακες.. :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια χαστε και κερδιστε μονοι σας :grin:.. Ελεγα.. Ελεγες.. Λεγαμε.. η υπερηφανεια δεν ειναι καλο πραγμα :2funny: Οποιος Ηξερε οτι η Ισπανια θα Εκανε Παρτι Τωρα επρεπε να ηταν πλουσιος :grin: :2funny:.. Με τα λογια χτιζουμε παλατια.. :-*  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom