Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
kalhspera.   154=Ελνσικι-Μιλικοσκι=1,    155=Κουοπιο-Γιαρο=οβερ,     160=Χελσινγκμοργκ-Γκεφλε=1,    163=Χαλμσταντ-Φαλκενμπεργκ=1,     161=Ουμεα-Λαντσκρονα=2,     158=Βαλερενγκα-Ααλεσουντ=οβερ Πονταρισμα στον οπαπ καρφωτα  1,50 ευρω νικη 20 ευρω τα παιχνιδια ειναι βαση φορτωματος στην βετφαιρ απο το σαιτ της matchmoney.. Μπας και βγαλουμε κανα πιατο φακες.. :2funny:
καλά ρε συ καλοκαιριάτικα φακές?? :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλά ρε συ καλοκαιριάτικα φακές?? :2funny: :2funny:
Ναι στην αιγυπτο  το μεσιμερι εχει 40 βαθμους υπο σκια και πινουν ζεστο τσαι.. :grin: Λιγες φακες χωρις λιπαρα με πολιτΙμα στοιχεια για τον οργανισμο ειναι μια χαρα :grin:..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ναι στην αιγυπτο  το μεσιμερι εχει 40 βαθμους υπο σκια και πινουν ζεστο τσαι.. :grin: Λιγες φακες χωρις λιπαρα με πολιτΙμα στοιχεια για τον οργανισμο ειναι μια χαρα :grin:..
βοηθάει να στοιχηματίζουμε καλύτερα??

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
βοηθάει να στοιχηματίζουμε καλύτερα??
Οταν κανεις μια καλη διατροφη εχεις και καλυτερη ευεξια που σημαινει καλυτερη διαθεση κοκ το σωμα με την ψυχη ειναι αλιλενδετα το ενα επιρεαζει το αλλο αν δεν εισαι καλα ψυχολογικα αυτο βγαινει και στο σωμα αν δεν εισαι καλα στο σωμα επιρεαζεσε και ψυχολογικα καλητερι διατροφη καλυτερη υγεια καλυτερη πνευματικη λειτουργια  :grin:    DΥΓ.. Το να κανεις διατροφη χωρις σκεψη αλλα μονο με παθος ειναι σαν να κανεις ποδιλατο χωρις ροδες τι ενοω σκεψη.. Σκεψη οχι για να υπολογιζω τι τρωω.. πως το τρωω να υπολογιζω θερμιδες λιπαρα κτλ που σημαινει και οτι μπορει να γηνει ψυχοση :grin:.. Αλλα να τρωω λογικα.. υγιεινα.. Και τοσο οσο να καλυπτω τις αναγκες του σωματος για να μπορει να λειτουργησει σωστα οχι παραπανω οχι παρακατω.. :grin: :grin: Παν μετρο αριστον.. ΥΓ2.. Απο αυτα δεν κανω τιποτα.. :2funny: :2funny: Τωρα με καλεσαν φιλαρακια να παμε διπλα σε ποταμι εχουν ενα σπιτακι εκει για να ψηνουν και να πηνουν σαν βοες μεσα στην φυσι :2funny: Να φαμε 4 ατομα 5 κιλα ψαρι.. τηγανιτο... λιμνης.... Το σκεφτομαι :think:   Γιατι στο πρωινο εφαγα 2 τηγανιτα αυγα ματια, 2 φετες ψωμι 2 ντοματες με ελαιολαδο.. και θελω σημερΑ να αρχισω ποδιλατο :booty: Γιατι αν παω θα πιω και κανα μισολιτρο ΤΣΙΠΟΥΡΟ  με γλυκανισο παντα :humpleg: :rockon:  :boobies: Για να :) :) δω θα αντεξω.... :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Οταν κανεις μια καλη διατροφη εχεις και καλυτερη ευεξια που σημαινει καλυτερη διαθεση κοκ το σωμα με την ψυχη ειναι αλιλενδετα το ενα επιρεαζει το αλλο αν δεν εισαι καλα ψυχολογικα αυτο βγαινει και στο σωμα αν δεν εισαι καλα στο σωμα επιρεαζεσε και ψυχολογικα καλητερι διατροφη καλυτερη υγεια καλυτερη πνευματικη λειτουργια  :grin:    DΥΓ.. Το να κανεις διατροφη χωρις σκεψη αλλα μονο με παθος ειναι σαν να κανεις ποδιλατο χωρις ροδες τι ενοω σκεψη.. Σκεψη οχι για να υπολογιζω τι τρωω.. πως το τρωω να υπολογιζω θερμιδες λιπαρα κτλ που σημαινει και οτι μπορει να γηνει ψυχοση :grin:.. Αλλα να τρωω λογικα.. υγιεινα.. Και τοσο οσο να καλυπτω τις αναγκες του σωματος για να μπορει να λειτουργησει σωστα οχι παραπανω οχι παρακατω.. :grin: :grin: Παν μετρο αριστον.. ΥΓ2.. Απο αυτα δεν κανω τιποτα.. :2funny: :2funny: Τωρα με καλεσαν φιλαρακια να παμε διπλα σε ποταμι εχουν ενα σπιτακι εκει για να ψηνουν και να πηνουν σαν βοες μεσα στην φυσι :2funny: Να φαμε 4 ατομα 5 κιλα ψαρι.. τηγανιτο... λιμνης.... Το σκεφτομαι :think:   Γιατι στο πρωινο εφαγα 2 τηγανιτα αυγα ματια, 2 φετες ψωμι 2 ντοματες με ελαιολαδο.. και θελω σημερΑ να αρχισω ποδιλατο :booty: Γιατι αν παω θα πιω και κανα μισολιτρο ΤΣΙΠΟΥΡΟ  με γλυκανισο παντα :humpleg: :rockon:  :boobies: Για να :) :) δω θα αντεξω.... :2funny: :2funny:
ΥΠΟΚΛΙΝΟΟΟΟΜΜΑΑΑΙΙΙΙΙ!!! :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
βαλερένγκα, λαντσκρόνα και βάασα...μπας και βγάλουμε ένα πρόγραμμα69 σε στούντιο!! :grin: :grin: :grin:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Αν ισοβαθμισουν ολοι με 3 γκολ  θα γινει μιρασια... Δηλαδη θα πληρωθουν ολοι αλλα δια του 3 η 4 κοκ αναλογα ποσοι παιχτες ειναι που ισοβαθμουν σαν πρωτοι σκορερ..:grin:
τελικα επεσες μεσα!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Το πρωι χαζευα τα περιοδικα του στοιχηματος και ειδα Πανθρακικος στην εδρα του 16-1-0 :knockinb: :kissass:  Και μου ειπαν κατι κουμαροσκυλα :2funny: Οτι και στην ισοπαλια που εφεραν σπασαν τα δοκαρια!!!! Αρε ελλαδα το καλυτερο πρωταθλημα στην γη!!!! :fuck2: :fuck2:Με διαφορα για το στοιχημα..!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
από αύριο ξεκινάνε τα προκριματικά του γιουρόπα λιγκ με καραμπουγκ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις....έρε δε θα ησυχάσουμε στιγμή... :rolleyes:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μπασκετακι θα παιξουμε σημερα στον οπαπ.
ασσο η ελλαδα -28,5 ποντους..με λιγη καλη διαθεση θα κερδισουμε με παραπανω ποντους. :s&m_1:
διπλο τα σκοπια - 7,5 ποντους κ
ασσο η νιγηρια + 9,5 ποντους.
κ δευτερο πονταρισμα,αντερ σε νιγηρια-βενεζουελα 155,5 ποντους κ αντερ σε αγκολα-σκοπια 146,5 ποντους.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
μπασκετακι θα παιξουμε σημερα στον οπαπ.
ασσο η ελλαδα -28,5 ποντους..με λιγη καλη διαθεση θα κερδισουμε με παραπανω ποντους. :s&m_1:
διπλο τα σκοπια - 7,5 ποντους κ
ασσο η νιγηρια + 9,5 ποντους.
κ δευτερο πονταρισμα,αντερ σε νιγηρια-βενεζουελα 155,5 ποντους κ αντερ σε αγκολα-σκοπια 146,5 ποντους.

Hello fellow workaholics  :sunglasses:(οπως χαιρετουσε ο Edward Norton ερχομενος στη παρεα του στο τραπεζει ποκερ του Las Vegas στο φιλμ Rounders :rockon:!

ωραιος που πιστεψες στη καλη διαθεση της εθνικης φιλε εγω τη φοβηθηκα οτι δε θα πιασει τοση διαφορα και τη πατησα.. :( :-
τα περισσοτερα διπλα αποδεκτα δελτια τα επαιξα με νικη ιορδανιας ως βασικο στοιχημα και διαφορες παραλλαγες των αλλων τριων αγωνων της ημερας.. >:( :(!!! τα σκοπια μαπα σε συγκριση με τη φημη που κουβαλουν απτα προηγουμνα τουρνουα..εχασαν καθαρα ασχετα απτο πλεονεκτημα..η νιγηρια κοντεψε να νικησει κανονικα.. :o :o!!! το αντερ των σκοπιων ειχε πολυφορεθει ενω της βενεζουελας ηταν πιο κρυφο και σκεφτηκα να το παιξω (απλα γιατι ειχε οριο 10 ποντους παραπανω απτων σκοπιων) συνδιαστικα με το οβερ της ελλαδας (σε περιπτωση που πιαναν αποδοση)

δεν εχω ασχοληθει πολυ με στοιχημα μπασκετ και μου φαινεται πολυ διαφορετικο απτο ποδοσφαιρο καθως ολες οι αποδοσεις ειναι ιδιες οποτε καλεισαι να εκτιμησεις και να προβλεψεις την κατασταση πιο αντικειμενικα απαλλαγμενος απτα κατα καιρους τυρακια των τρελων αποδοσεων του ποδοσφαιρου για τις οποιες αποδοσεις γινεται και ο περισσοτερος ντορος...δε ξερω σιγουρα αλλα εχω την εντυπωση οτι με σοβαρη μελετη (αναλογη του οση κανει ο καθενας στο ποδοσφαιρο τελοσπαντων) μπορεις να κανεις πιο πετυχημενες προβλεψεις στο μπασκετ..ειναι σαφως πιο ξεκαθαρα τα πραγματα και αυτο συγκεκριμενα οπου ολες οι αποδοσεις ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ!!! το ιδιο μπορει να λυσει και τα χερια καμια φορα να μη χρειαζεται να τα δενεις ως αλλος Οδυσσεας για ν'αποφυγεις τις σειρηνες/παγιδες των τρελων αποδοσεων.. :huh:λεω γω τωρα περιμενω αποψεις πιο εμπειρων μπασκετικων στοιχηματζιδων.. :) :sunglasses:!!!

Μολις παρατηρησα οτι ΚΑΙ ΤΑ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΑΣΣΟΣ...!!! τυχαιο.. :huh: :huh:????

για τα αυριανα του προολυμπιακου τουρνουα τι βλεπετε συναγωνιστες μπασκετοστοιχηματοπαικτες.. :sunglasses:;;;???

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.  101=Eλλαδα-Ισπανια=2,     102=Χονκα-Μαριεχαμν=1,    103=Σερβια-Γαλλια=2,    104=Τζουργκαρντεν-Γκετεμποργκ=οβερ,     105=Εσθονια-Πορτογαλια=2,     106=Γκουαρανι-Ιπατινγκα=1,     108=Χιουστον-Σικαγο=1,    109=Πορτλαντ Ταιμπερς-Σαν Χοσε=οβερ Πονταρισμα   0,30 λεπτα του ευρω καρφωτα νικη 11,80 ευρω στον οπαπ.  Μπας και βγει κανα μισο κιλλο τσιπουρα πελαγισια για φουρνο :grin: :pipa3:ΥΓ.. Τα παιχνιδια ειναι βαση φορτωματος απο την betfair απο το σαιτ της MatchMoney..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
kalhspera.  101=Eλλαδα-Ισπανια=2,     102=Χονκα-Μαριεχαμν=1,    103=Σερβια-Γαλλια=2,    104=Τζουργκαρντεν-Γκετεμποργκ=οβερ,     105=Εσθονια-Πορτογαλια=2,     106=Γκουαρανι-Ιπατινγκα=1,     108=Χιουστον-Σικαγο=1,    109=Πορτλαντ Ταιμπερς-Σαν Χοσε=οβερ Πονταρισμα   0,30 λεπτα του ευρω καρφωτα νικη 11,80 ευρω στον οπαπ.  Μπας και βγει κανα μισο κιλλο τσιπουρα πελαγισια για φουρνο :grin: :pipa3:ΥΓ.. Τα παιχνιδια ειναι βαση φορτωματος απο την betfair απο το σαιτ της MatchMoney..
γιατί παίζεις πάντα βάσει φορτώματος??

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
γιατί παίζεις πάντα βάσει φορτώματος??
99,99 παιζω βαση σκεψης :grin: :uglystupid:Αν εχω μυαλο :2funny: :2funny: Απλα οταν παιζω βαση φορτωματος το γραφω γιατι υπαρχουν μερικοι που μπορει να θελησουν να τους πω το σκεπτικο μου για τα ματς.. Ενω τωρα ξεκαθαριζω πως τα επαιξα χωρις να προκυψουν ερωτιματικα για το πως τα επαιξα.. :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera agen :grin:.   710=Ν Κορεα-Δομινικανη Δημοκρατια=1,    712=Ιορδανια-Πουερτο Ρικο=2 το χαντικπ υπερ της Νοτιας Κορεας ειναι 21,5 ποντους το χαντικαπ υπερ της ιορδανιας ειναι 25,5 Απο μπασκετ δεν ξερω απλα η πρωτη μου σκεψη για τους 21,5 ποντους της Νοτιας Κορεας δεν μου καθεται καλα το βλεπω υπερ μου δεν ξερω αν ερθει η οχι αλλα στην σκεψη μου η Δομινικανη Δημοκρατια ειναι σαν τον πλατανια που ανεβηκε στην Α εθνικη :grin:.. Απο την αλλη παρακολουθησα το ματς εχθες της Ελλαδας με την Ιορδανια και Εχοντας στο μυαλο μου οτι το Πουερτο Ρικο ειναι μια παραδοσιακια καλη ομαδα μπασκετ πιστευω να την σπασει τα πλευρα την Ιορδανια :grin:.. Πονταρισμα στον οπαπ 2αδα 3 ευρω νικη 9,19 ευρω.. Μπας και βγαλουμε και τα σαλατικα για την τσιπουρα την πελαγισια :2funny: :2funny:

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Δεν μου αρέσει το ποντάρισμα στο μπάσκετ. Πως μπορείς να παίξεις όταν ο προπονητής μπορεί να βάλει τους αναπληρωματικούς και να χαλάσει η διαφορά ?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Δεν μου αρέσει το ποντάρισμα στο μπάσκετ. Πως μπορείς να παίξεις όταν ο προπονητής μπορεί να βάλει τους αναπληρωματικούς και να χαλάσει η διαφορά ?
σπάνια γίνεται αυτό! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom