You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
να συμφωνήσω και εγώ με τους προλαλισαντες ότι εχω δώσει φαβορί τους Γερμανούς αφού θεωρώ ότι έχουν την πληρέστερη ομάδα μετά το 1990.όμως καθαρά στοιχηματικα δεν υπάρχει περίπτωση να ποντάρω λεφτά στο 1.75 που κυκλοφορεί.αυτα τα ματς μεταξύ των δυο ομάδων είναι ίσως το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ντέρμπι κάτι σαν βραζιλια αργεντινη ας πούμε.προσωπικά αν και θεωρώ φαβορί τη γερμανια απλά θα κάτσω να το παρακολουθήσω και δεν θα ποντάρω τίποτα.
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΟΥΝ ΑΣΑΛΙΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΤΕΛΟΣ!!!!! υ.γ στους ημιτελιικους και στους τελικους ο καλος ο παιχτης πινι τα τσιπουρα του και πεζει τα ρεστα του!!!! ΧΑΛΑΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Υ.Γ χωρις γλικανισο!!!!!!
νταβαριτς εδω τα χαλαμε αδερφε μας εστρωσες παπαρι με τις φωτο πιο πανω και τωρα λες χωρις γλυκανισο Το τσιπουτο βγηκε στο αγιο ορος δηλαδη μακεδονια πριν 7 αιωνες στην μακεδονια πηνουν με γλυκανισο που το κανει γλυκοποτο ευγεστο πηνεις κατι που να εχει γευση αλλα τα γουστα ειναι κατι καθαρα προσωπικο οποτε στην υγεια μαςΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΟΥΝ ΑΣΑΛΙΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΤΕΛΟΣ!!!!! υ.γ στους ημιτελιικους και στους τελικους ο καλος ο παιχτης πινι τα τσιπουρα του και πεζει τα ρεστα του!!!! ΧΑΛΑΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Υ.Γ χωρις γλικανισο!!!!!!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
sths φοτο αδερφε ειναι καθαροαιμο ουκρανικο ατι η λαβη λεγετε κεφαλοκλιδομα το τσιπουρο με γλικανισο μετα το ενα μπουκαλι την αλλη μερα εισαι τεζα σερνεσε!!!!!!!!!!! ακομα και αν ειναι το καλητερο σπιτικο!!!!!!!!!!!!ο γαμιμενος ο γλικανισος νε μεν δινει αρομα αλλα σε γαμαει!!! οταν πινεισ βεβεα καλα!!!!!!!!!!! στα δυο τρια ποτιρια δεν φενετε η διαφορα!!! σκετο τσιπουρο με παγο ΧΩΡΙΣ ΓΛΙΚΑΝΗΣΟ !!!!! ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΕΖΕ ΠΙΝΕΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑς ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΝΕΟΜΕΝΟς ΟΠΑ!!!!!! ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΓΝΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΧΟΡΙΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΒΟΤΚΑ ΧΟΡΤΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ!!!!!!! ΚΑΡΑΣΤΑΝΤΑΡ!!!!!!!!!!!!!!νταβαριτς εδω τα χαλαμε αδερφε μας εστρωσες παπαρι με τις φωτο πιο πανω και τωρα λες χωρις γλυκανισο Το τσιπουτο βγηκε στο αγιο ορος δηλαδη μακεδονια πριν 7 αιωνες στην μακεδονια πηνουν με γλυκανισο που το κανει γλυκοποτο ευγεστο πηνεις κατι που να εχει γευση αλλα τα γουστα ειναι κατι καθαρα προσωπικο οποτε στην υγεια μας
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχθες δν μας εκανε το χατηρι στοιχηματικα η ισπανια κ κουβαδιαστηκαμε
σημερα αν κ δν χωνευω τους γερμαναραδες τους δινω τυχη για ασσο στο 90λεπτο.
πονταρω λοιπον στο ασσο για να ρεφαρω απο εχθες.
σημερα αν κ δν χωνευω τους γερμαναραδες τους δινω τυχη για ασσο στο 90λεπτο.
πονταρω λοιπον στο ασσο για να ρεφαρω απο εχθες.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Και αυτο για παραταση παει μαλλον.... με Γερμανια να επικρατει μετα το ενηνταλεπτο πιστευω!!!!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
πO πOOOOOOOOOOO ΜΑΓΚΕς ΤΟ ΠΡΟΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΔΟΣΑΝΕ ΞΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!! ΣΤΑΝΔΑΡ !!! ΚΑΛΗΦΘΕΙΤΕ!!!!!!! ρε τι γινετε ρε πουτανα πλατινι εχεις περασει και τον ζανγκαλο κατσε να ανοιξω κανα τσιπουρο!!!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Αν δεν ισοφαριστουν οι Ιταλοι στο Β' ημιχρονο.....μαγκια τους...πετανε ολα τα πονταρισματα εξω....ολος ο κοσμος ασσο και χ το εχει παιξει...ελαχιστοι εχουν παιξει Ιταλια!!!....Τεσπα, εκτιμω οτι παει για παραταση!!!Δεν τους παω τους Γερμανους, αλλα εχουν καλη ομαδα φτιαξει στο ποδοσφαιρο......μονο που σημερα παιζουν με το κακο τους δαιμονα σε επισημα παιχνιδια....τους Ιταλους...αντε να δουμε...τι θα δουμε...
Ασάλιωτα λίγο χλωμό. Χρειάζεται πολύ σάλιο στο δεύτερο ημίχρονο. Και αυτό πάει και για το ασάλιωτο πήδημα και για το ότι για να φάμε την αμάσητη τροφή που μας δίνουν κάποιοι θα χρειαστούμε πολύ σάλιο.
Η Γερμανία δεν μου γέμισε το μάτι στους μέχρι τώρα αγώνες (ο αγώνας με την Ελλάδα στην οποία ο Σάντος παίρνει όποιους να είναι δεν μου είπε τίποτα). Σας άρεσε με Πορτογαλία ή Δανία ή με το φάντασμα της Ολλανδίας; Σίγουρα μπορεί να το γυρίσει αφού έχει και την φανέλα αλλά και την ιδιοσυγκρασία αλλά δεν είναι εύκολο. Έπαιξα Ιταλία γιατί και μου άρεσε ως τώρα στην διοργάνωση και επειδή δεν γουστάρω τον πύργο της Βαβέλ. Ένα γκολ νωρίς από Γερμανία μπορεί να κάνει το παιχνίδι bourdela.com. Να ευχαριστηθούμε τουλάχιστον ματσάκι.
Η Γερμανία δεν μου γέμισε το μάτι στους μέχρι τώρα αγώνες (ο αγώνας με την Ελλάδα στην οποία ο Σάντος παίρνει όποιους να είναι δεν μου είπε τίποτα). Σας άρεσε με Πορτογαλία ή Δανία ή με το φάντασμα της Ολλανδίας; Σίγουρα μπορεί να το γυρίσει αφού έχει και την φανέλα αλλά και την ιδιοσυγκρασία αλλά δεν είναι εύκολο. Έπαιξα Ιταλία γιατί και μου άρεσε ως τώρα στην διοργάνωση και επειδή δεν γουστάρω τον πύργο της Βαβέλ. Ένα γκολ νωρίς από Γερμανία μπορεί να κάνει το παιχνίδι bourdela.com. Να ευχαριστηθούμε τουλάχιστον ματσάκι.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
Καλούς παίκτες έχει η Γερμανία..ομάδα όμως με μυαλό δεν έχουν..δεν είναι αυτός τρόπος παιχνιδιού..με την Ιταλία παίζεις, όχι με τα Σκόπια!Αν δεν ισοφαριστουν οι Ιταλοι στο Β' ημιχρονο.....μαγκια τους...πετανε ολα τα πονταρισματα εξω....ολος ο κοσμος ασσο και χ το εχει παιξει...ελαχιστοι εχουν παιξει Ιταλια!!!....Τεσπα, εκτιμω οτι παει για παραταση!!!Δεν τους παω τους Γερμανους, αλλα εχουν καλη ομαδα φτιαξει στο ποδοσφαιρο......μονο που σημερα παιζουν με το κακο τους δαιμονα σε επισημα παιχνιδια....τους Ιταλους...αντε να δουμε...τι θα δουμε...
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ετσι....δεν την εχουν κερδισει ποτε σε επισημο ματς...μου ξεφυγε αυτο το στοιχειο και την πατησα....τεσπα...κανενα προβλημα!!!Αν και το ματσακι δεν τελειωσε...Καλούς παίκτες έχει η Γερμανία..ομάδα όμως με μυαλό δεν έχουν..δεν είναι αυτός τρόπος παιχνιδιού..με την Ιταλία παίζεις, όχι με τα Σκόπια!
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
Δεν τελείωσε..πιθανότερο όμως μου φαίνεται να βάλει τρίτο γκολ η Ιταλία ,παρά η Γερμανία..μέχρι το 1-0 κάτι γινόταν..βέβαια στο λαιβ πόνταρα και την ισοπαλία για να είμαι σίγουρος..γενικά πάντως δεν ήταν φαβορί του 1,80..μόλις είδα Ιταλία στο 4,3 ο΄υτε που το σκέφτηκα.Ετσι....δεν την εχουν κερδισει ποτε σε επισημο ματς...μου ξεφυγε αυτο το στοιχειο και την πατησα....τεσπα...κανενα προβλημα!!!Αν και το ματσακι δεν τελειωσε...
MUAY THAI
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Έχετε να προτείνετε κανένα καλό site με προγνωστικά; (εκτός του bourdela.com). Καλό θα ήταν να είχε και ιστορικό προγνωστικών για να δούμε τι επιτυχίες έχει.
Συνημμένα
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΜΑΓΚΕς το επαναλαμβανο το προτο γκολ το δοσανε ξερα οι γερμανοι!!!! το ειδα 15 φορες σταματισαν και τον κοιταγαν τον αραπι!! οποτε συπερασματα 1 ισπανια θα το σικοσει και σαβατοκιριακο πεχτε γερα !!! θα ειναι κανονικα τα ματσ!!!! ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 20 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΝΑ ΠΕΥΤΟ ΕΞΟ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΥΛΟΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΝ ΒΓΕΙΤΕ ΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΕΞΑΤΕ ΙΤΑΛΙΑ!!!!! ΑΚΥΡΟ !!!!!!!! ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΓΡΑΨΑΝ ΤΙ ΠΕΞΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΟΝΑ!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K