lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
διαβλέπω 5.600.000 ευρώ στον κουβά...
δηλαδή μας λες με λίγα λόγια οτι ο μαρινακης ηταν εργοτελης τύπε ίσως είσαι πολύ ρομαντικός ίσως όχι.πάντως ο πλατανιάς εδω και δυο χρόνια και ειδικά φέτος χρηματοδοτείτε απο το μαρινακη.και επειδή είσαι και πονηρουλης κάτσε να δούμε τον επόμενο μήνα που θα δώσει ο ολυμπιακός τους δανεικούς του παίχτες.εγω πάντως δυο χρόνια τώρα που ανέλαβε τον ολυμπιακό ο μαρινακης παίχτη στον εργοτελη δεν ειδα ;)και ας είναι φανατικός που γράφει το άρθρο που παραθετεις.και κάτι άλλο έτσι για δεις κάποια πράγματα ο βαρδινογιαννης ηταν απο επισκοπή κρητης ένα χωριό ανάμεσα σε ρεθυμνο και χανια...όμως ποια ομάδα χρηματοδοτούσε; ;)οντως ειναι τοσο απλο διαβασε εδω και βγαλε τα συμπερασματα σου αλλα αλλη φορα να προσεχεις τι λες και να σου θυμησω οτι ο Πλατανιας ανηκει στο Δημο Χανιων και το καλοκαιρι ειναι πιτα στις τουριστριες.Επισης οι χανιωτες με τους ηρακλιωτες εχουν ενα θεμα ειναι σαν ολυμπιακοι παναθηναικοι.φιλικα παντα!
Πολύ πρόσφατα και μόνο όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό, οι περισσότεροι Ηρακλειώτες έμαθαν και οι παλιότεροι θυμήθηκαν ότι ο πατέρας του σημερινού μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, γεννήθηκε στο Ηράκλειο στα 1930. Όμως και η μητέρα του, η Ειρήνη Καρακατσάνη, από το Ηράκλειο επίσης κατάγεται, και οι δύο γονείς του όταν αποφάσισαν να ενώσουν τις τύχες τους, σε πείσμα και των οικογενειακών αντιδράσεων, έφυγαν από το Ηράκλειο και "έχτισαν" την οικογένεια και τον προσωπικό τους μύθο στον Πειραιά.
Και αν μπορεις να μου αποδειξεις αυτο που πιστευεις εσυ αποδειξετο γραπτα οπως εγω οχι με λογια του αερα.Παρε και το λινκ αν θες να το διαβασεις ολο
διαβλέπω 5.600.000 ευρώ στον κουβά...
το πα εγώ Χ-Χ...Τον Ροναλντο τον ετσουξε πολυ που το εχασε μεσασ την χωρα του και καιγεται τωρα......
το πα εγώ Χ-Χ...
Παλια, σας την εδινα μασημενη την τροφη.....τωρα να βαζετε κατω το μυαλουδακι σας και να πιανετε την κομποστα!!!...Δεν κουνηθηκε φυλλο....αν και το εβλεπα και απο ημιχρονο...για να ειμαι σιγουρος το επαιξα ισοπαλια τελικο αποτελεσμα, με 3.20 στον Ο.Π.Α.Π.!!Ο πιο δυσκολος ημιτελικος ειναι ο σημερινος.Αυριο κατα την κριση μου, υπαρχει ξεκαθαρο φαβορι.Οι αποδοσεις, οι σημερινες ειναι αξιες για αντικειμενο μελετης!!!....Ο ασσος της Ισπανιας επρεπε να ειχε τουλαχιστον 2.20 στο κουπονι του Ο.Π.Α.Π! Και στα τεσσερα ματσακια μεχρι τωρα η Πορτογαλια επαιξε ωραια μπαλα ακομα και στο ματς που απο ατυχια το εχασε απο τους Γερμανους στον ομιλο!!!Πενηντα-πενηντα ειναι οι πιθανοτητες σημερα!!!...Αυριο εχουμε τα παιδακια γαλακτος!!!Μετα τιμης ο Παιχτούρας.
εγω βλεπω 4-2 την ισπανιαΠοιος βλέπει 4-3 την πορτογαλία?
σας το εγραψα πριν τον αγονα η ισπανια ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΟ!!! ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ετσι για να μην ξεχνιομαστε!!!!! παιχτουρα μετα το πεχνιδι οτι και να λες ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΑΛΟς!!!!!suelta irá a la final
εσυ εχεις το κληρονομικο χαρισμα μαν.....εγω βλεπω 4-2 την ισπανια
καλοφαγωτα παιχτουρα...για να ειμαι σιγουρος το επαιξα ισοπαλια τελικο αποτελεσμα, με 3.20 στον Ο.Π.Α.Π.!!
καλησπερα παιχτη..Εκτιμω οτι η Γερμανια θα ειναι η νικητρια της διοργανωσης!!!Η Ιταλικη ομαδα οσο καλη και να ειναι, για οσους γνωριζουν απο ποδοσφαιρο ας κοιταξουν την αμυνα της, που δεν ειναι ανταξια των υπολοιπων γραμμων!!!Το ζητουμενο ειναι, αν οι Γερμανοι θα περασουν στο ενηνταλεπτο...ειτε στην παραταση!!!Στο τελικο εκτιμω οτι, η Γερμανικη ομαδα δυσκολα θα χασει δευτερο τελικο απο τους Ισπανους(ο πρωτος το 2008)!!!Μετα ολοι οι ποδοσφαιριστες της Ισπανιας εχουν περισσοτερα ποδοσφαιρικα λεπτα στα ποδια τους, απο τους αντιστοιχους της Γερμανιας και ειναι φυσικο να εχουν περισσοτερη κουραση!!!!Τεσπα εχω πονταρει πολλα χρηματα πριν ξεκινησει η διοργανωση.... στην Γερμνανια με αποδοση 4 στον Ο.Π.Α.Π!!Δεν θα κανω καμμια καλυψη, ουτε αυριο ...αλλα ουτε στο τελικο.....μου αρεσει το ποδοσφαιρο που παζει αυτη...... η εθνικη της Γερμανιας!!!!Τελος μην παρω κανενα στο λαιμο μου.....την αποψη μου εγραψα οπως κανετε ολοι σας!!!Μετα τιμης ο Παιχτούρας.
Καλησπερα Σταμ...μακαρι να πανε κατα ευχην ολα!!!Την πιστευω την Γερμανια, γιατι εχει ετοιμασει καλη ομαδα και φαινεται αυτο!!!Συν οτι εχουν και πολυ καλο παγκο!!!!...Το μονο που δεν ξερω, ειναι αν φαει γκολ πρωτη....πως θα αντιδρασει!!!!....Σε καθε περιπτωση, δεν θα κανω καλυψη στο τελικο...θα το αφησω ετσι....εφοσον φυσικα περασει αυριο τους Ιταλους, που τους εχει κατα την αποψη μου, εστω και αν οι Ιταλοι καταφερουν να το πανε στην παραταση...που δεν αποκλειω το ενδεχομενο αυτο!!!!καλησπερα παιχτη..
Ειχα αναφερει και εγω οτι χριζω φαβορι γερμανια και οχι ισπανια..
Η γερμανοι μαρεσαν απο το μουντιαλ του 10 που ριχνανε κατι 4αρες ξυγηρισμενες..
Ειχα πονταρει ενα μικρο ποσο αλλα λογο πτωσης της αποδοσης το καλυψα..