Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
ενταξει να μη λεμε κ οτι μας κατεβει.
ειχαμε να δουμε χρονια μεγαλη διοργανωση τοσο φυσιολογικη.
24 ματς στους ομιλους κ ειχαμε μονο 3 πραγματικα σπασιματα.στο ολλανδια-δανια,ρωσια-ελλαδα κ σουηδια-γαλλια.στα υπολοιπα ηρθαν φυσιολογικα η ακομη και τα αμφιροπα ματς σε αποδοσεις με διπλη πιανοντουσαν μαλλον φυσιολογικα.επισης ηρθαν κ καποια δυνατα αντερ/οβερ που ηταν φορτωμενα.μονο 3 στα 24 δλδ.
στα προημιτελικα 4 ματς κ εγινε το απολυτο.3 σουπερ φαβορες κ το χηναρι που επαιζε ολος ο κοσμος λεγοντας οτι θα ειναι κ το 1ο 0-0 στην διοργανωση κατι που δεν ειχε συμβει μεχρι τοτε.επισης με διπλη οτι κ να το εβαζες το επιανες.εγινε επισης στα 4 ματς το απολυτο στα αντερ/οβερ που ηταν φορτωμενα σε ολο το πλανητη.δλδ 3 αντερ κ 1 οβερ.
στα ημιτελικα δεν γνωριζω κατα ποσο μπορουν να θεωρηθουν σπασιματα παιζοντας αποδοσεις πολυ μικροτερες του 2.00 σε τοσο αμφιροπα ματς..σε αντερ/οβερ δεν θεωρηθηκαν εκπληξεις..
εαν δεν ειναι αυτο μια φυσιολογικη διοργανωση ε τοτε να το κοψουμε κ να μην ξανασχοληθουμε με το αντικειμενο...

υ.γ. δεν μιλαω προσωπικα αλλα γενικα..μεσα στη γενικοτητα μπορει ν ανηκω κ εγω.

εχεις δικιο 100%...
παιζω στοιχημα απο το Μουντιαλ του '94, και πιο φυσιολογικα αποτελεσματα δεν εχουν ερθει ποτε...
δυστυχως, λογω κρισης, τα χτυπηματα των παικτων δεν ηταν τοσο δυνατα οσο αλλες χρονιες - τοτε που συνηθως πηγαινανε κουβα...
παντως ο 2ος ημιτελικος εστειλε πολυ κοσμο και φυσικα ανακουφισε τους μπουκ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γιατι τοση σιγουρια για την ιταλια αυριο?  :think:

Με ισπανια παιζει, ξερεις πολλα περισσοτερα κιλα μπαλα απο γερμανια..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μια εμπνευση για σημερα

κοριτιμπα ασος
φλαμενγκο ασος
μπαια ιντερνασιοναλ διπλο
γκρεμιο αντερ ή ασος για τολμηρους

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
γιατι τοση σιγουρια για την ιταλια αυριο?  :think:

Με ισπανια παιζει, ξερεις πολλα περισσοτερα κιλα μπαλα απο γερμανια..
η ιταλια καθαρισε το φαβορι, η ισπανια με την πορτογαλια δεν αξιζει να περασει
φετος εκτος απο το ματς με την Γαλλια δεν μου αρεσε σαν ομαδα και ενα τριτο
λιγο παραξενο δεν ειναι να παρει σερι τριτο τιτλο;

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
24 ματς στους ομιλους κ ειχαμε μονο 3 πραγματικα σπασιματα.στο ολλανδια-δανια,ρωσια-ελλαδα κ σουηδια-γαλλια.στα υπολοιπα ηρθαν φυσιολογικα η ακομη και τα αμφιροπα ματς σε αποδοσεις με διπλη πιανοντουσαν μαλλον φυσιολογικα.επισης ηρθαν κ καποια δυνατα αντερ/οβερ που ηταν φορτωμενα.μονο 3 στα 24 δλδ.
στα προημιτελικα 4 ματς κ εγινε το απολυτο.3 σουπερ φαβορες κ το χηναρι που επαιζε ολος ο κοσμος λεγοντας οτι θα ειναι κ το 1ο 0-0 στην διοργανωση κατι που δεν ειχε συμβει μεχρι τοτε.επισης με διπλη οτι κ να το εβαζες το επιανες.εγινε επισης στα 4 ματς το απολυτο στα αντερ/οβερ που ηταν φορτωμενα σε ολο το πλανητη.δλδ 3 αντερ κ 1 οβερ.
στα ημιτελικα δεν γνωριζω κατα ποσο μπορουν να θεωρηθουν σπασιματα παιζοντας αποδοσεις πολυ μικροτερες του 2.00 σε τοσο αμφιροπα ματς..σε αντερ/οβερ δεν θεωρηθηκαν εκπληξεις..
εαν δεν ειναι αυτο μια φυσιολογικη διοργανωση ε τοτε να το κοψουμε κ να μην ξανασχοληθουμε με το αντικειμενο...

Και πως θα δικαιολογήσουμε φίλε το ότι οι Γερμανοί δεν πήδηξαν χωρίς σάλιο τους Ιταλούς όπως προαναγγείλαμε; Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και επίσης όποιος είχε πειστεί από τους Γερμανούς (;!) στους ως τώρα αγώνες τους (πλην αυτόν με την Ελλάδα) μάλλον ξέχασε να βλέπει ποδόσφαιρο. Καταντάει γραφικό όταν κερδίζουμε να είμαστε γκουρού και όταν χάνουμε να τα ρίχνουμε στον Πλατινί.
Δυστυχώς μας πασάρουν κάποια φαβορί σαν μεγαλύτερα από ότι είναι και εμείς τσιμπάμε. Ήταν για 1,75 η Γερμανία με τους Ιταλούς; Και αν ήταν που κολλάει το 2,00 στην Ισπανία σήμερα; Αν μου δίνεις δυαράκι με τον Ισπανό, με τον Γερμανό έπρεπε να μου δώσεις τουλάχιστον 2,20. Το μόνο κακό είναι ότι δεν ξέρω πως να καλύψω την κατάκτηση από Ιταλία που έχω παίξει κατά την φάση των ομίλων που της έδινε υπερβολική απόδοση. Πρέπει να βάλω πολλά χρήματα και δεν αξίζει.

Επισκέπτης
παρατηρώ από ορισμένους οτι έχουν υπερεκτιμήσει πολύ την ιταλια.μιλάτε για το τι έκανε η ισπανια.ο.κ δεν εχει παίξει καλά αυτό όμως δεν λέει κάτι.οι Ιταλοί δηλαδή τι έχουν κάνει;στους ομίλους έπρεπέ να είχαν χάσει από Ισπανούς αλλα ο τορες σημάδευε τα πουλιά και με τους Κροάτες δεν κέρδισαν.απο εκεί και πέρα έπαιξαν με τους αγγλους τη χειρότερη ομάδα μετά τους ιρλανδους στη διοργάνωση και  τους κέρδισαν στα πέναλτι.το μοναδικό λοιπόν παιχνίδι που εκαναν ηταν με τους Γερμανούς που στάθηκαν τυχεροί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.και όμως ξαφνικά κάποιοι τη βλέπουν υπερδύναμη.δηλαδή ρε μάγκες όταν ο κορυφαίος παίχτης αυτης της ομαδας είναι ο παιχταράς αλλα γερασμένος πιρλο που βλέπουν ότι η ιταλια μπορεί ξαφνικα να δίνετε ισοδύναμα με τους Ισπανούς που μαζί με τους Γερμανούς διαθέτουν το καλύτερο υλικό από πλευράς παιχτών.και μην ξεχνάτε κατι σημαντικό κάποια στιγμή στη διοργάνωση οι Ισπανοί χρωστάνε ένα καλό ματς..ίσως ήρθε η ωρα να το κάνουν.στο διαταυτα για μενα το 2 είναι μια δίκαιη απόδοση όχι τόσο για το σημερινό ματς αλλα για την συνολική εικόνα των δυο ομάδων.αν αυτό το ματς δινόταν στην αρχή όπως στους ομίλους αυτό το 2 όλοι σας θα μιλάγατε για στοιχηματικη ευκαιρία.εγώ θα το τιμήσω και ας το χασω.

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
το Χ πάντως στην κανονική διάρκεια το πιστεύουν πολλοί. Σκέφτομαι να μην παίξω 1Χ2 αλλά MVP αγώνα και διοργάνωσης Pirlo. Δίνει 5,5 και 1,75 αντίστοιχα νομίζω...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ποσο καλα τα λες.....

σημερα τι πρεπει να εθει ο τελικος για να μη θεωρηθει στημενο αραγε? :helpplea:

μαλλον ξερω.εαν δε το πιασουμε το σημειο θα ειναι στημενο.

2-3 γκολ σημερα και λιγα λεφτα .αμφιροπες καταστασεις.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μιας και ανεφερε ο φιλος πιο πανω για mvp  θα παιξω
μπαλοτελι στο 13
μπουφον στο 41
κασιγιας στο 51

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
για τα τερματα τα πιστευω και εγώ. για μπαλοτέλι δεν το πιστεύω καθώς στο προηγούμενο ματς έβαλε 2 γκολ και δεν βγήκε!! τα τέρματα τα πιστεύω σε περίπτωση που πάμε σε διαδικασία πέναλτυ...

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παρατηρώ από ορισμένους οτι έχουν υπερεκτιμήσει πολύ την ιταλια.μιλάτε για το τι έκανε η ισπανια.ο.κ δεν εχει παίξει καλά αυτό όμως δεν λέει κάτι.οι Ιταλοί δηλαδή τι έχουν κάνει;στους ομίλους έπρεπέ να είχαν χάσει από Ισπανούς αλλα ο τορες σημάδευε τα πουλιά και με τους Κροάτες δεν κέρδισαν.απο εκεί και πέρα έπαιξαν με τους αγγλους τη χειρότερη ομάδα μετά τους ιρλανδους στη διοργάνωση και   τους κέρδισαν στα πέναλτι.το μοναδικό λοιπόν παιχνίδι που εκαναν ηταν με τους Γερμανούς που στάθηκαν τυχεροί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.και όμως ξαφνικά κάποιοι τη βλέπουν υπερδύναμη.δηλαδή ρε μάγκες όταν ο κορυφαίος παίχτης αυτης της ομαδας είναι ο παιχταράς αλλα γερασμένος πιρλο που βλέπουν ότι η ιταλια μπορεί ξαφνικα να δίνετε ισοδύναμα με τους Ισπανούς που μαζί με τους Γερμανούς διαθέτουν το καλύτερο υλικό από πλευράς παιχτών.και μην ξεχνάτε κατι σημαντικό κάποια στιγμή στη διοργάνωση οι Ισπανοί χρωστάνε ένα καλό ματς..ίσως ήρθε η ωρα να το κάνουν.στο διαταυτα για μενα το 2 είναι μια δίκαιη απόδοση όχι τόσο για το σημερινό ματς αλλα για την συνολική εικόνα των δυο ομάδων.αν αυτό το ματς δινόταν στην αρχή όπως στους ομίλους αυτό το 2 όλοι σας θα μιλάγατε για στοιχηματικη ευκαιρία.εγώ θα το τιμήσω και ας το χασω.
Ναι δεν είναι κακό το 2,00. Εγώ προσωπικά έγραψα ότι ήταν κακό το 1,75 της Γερμανίας που δεν έδειξε σχεδόν τίποτα. Και ναι ήταν τυχερή η Ιταλία με την Γερμανία όπως ήταν και άτυχη στο παιχνίδι με την Αγγλία και δεν το καθάρισε εύκολα στην κανονική διάρκεια. Η Ισπανία είναι η Ισπανία και δεν μπορεί κάποιος να μην την χρίσει φαβορί. Κανένας δεν δίνει ισοδύναμη την Ιταλία με την Ισπανία. Στον ΟΠΑΠ είναι 2,00 με 3,50 και έξω είναι και 2,00 με 4,00. Συζητάμε αν το 4,00 είναι για 4,00. Όσο για το αν δινόταν αυτό το 2,00 στους ομίλους ναι θα το θεωρούσα στοιχηματική ευκαιρία μόνο αν το σύγκρινα με το 1,70 - 3,25 - 4,75 που έδινε τότε και δεν βγήκε ποτέ. Ναι είναι φαβορί η Ισπανία αλλά πότε κέρδισε αλήθεια την Ιταλία; Σκεφτόμουν να βάλω κανένα διακοσάρι στην Ισπανία αλλά αν περάσει μετά την κανονική διάρκεια θα το κλαίω την ώρα που με 50 ευρώ αν το κατακτήσει η Ιταλία θα πάρω γύρω στο χιλιάρικο. Ούτε μπορώ να καλυφθώ όταν μου δίνει την Ισπανία για κατάκτηση μόνο 1,50. Εγώ δεν θα το ακουμπήσω αλλά το βράδυ θα το δω αγκαλιά με το κασκόλ των γειτόνων μας.

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
...προσωπικά μαλλον στο Χ κλεινω αλλα με δυνατά τζογαδόρικα στοιχήματα όσον αφορα σκορ και γκόλ!!  :rockon:
www.euro-footballbet.com/tipsters/scorpionbet/124-euro-2012-final-bet-tips]http://www.euro-footballbet.com/tipsters/scorpionbet/124-euro-2012-final-bet-tips[/url]

σαφως και η Ισπανία ξέρει πολύ καλη μπάλα... αλλα μάλλον ήρθε η ώρα των Ιταλών.. οι Ισπανοί, για εμενα δεν εδειξαν τη μεγάλη τους μπάλα ακόμα... και μάλλον δεν μπορούν λόγο κούρασης (στις ομάδες τους έχουν περάσει τα 70 κατι παιχνίδια αν δνε κάνω λάθος..
πάντως για σήμερα, θα έχουμε πολλλλααααα μπαλάκια....
μακαρι δλδ, για να το απολαύσουμε!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

namounares26

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα guys.Για μενα η φετινη Ισπανια ειναι η χειροτερη των τελευταιων ετων.Δεν επαιξε τιποτα μεχρι εδω και φυσικα δεν υπαρχει η ευχαιρεια των γκολ οπως υπηρχε οταν πηραν euro και mundial.H Ιταλια απο την αλλη ειναι η πιο κολοπετσωμενη ομαδα που ειδα φετος στο euro (μονο το πως τραγουδανε τον εθνικο τους υμνο να δειτε θα καταλαβετε το παθος και τη θεληση που εχουν για την κουπα) και πιστευω πως αποψε θα το σηκωσουν γιατι εχουν αυτο το ''κατι'' που ειχαν οι ελληνες το 2004 και θα την πατησουν την Ισπανια στο 90λεπτο.Παιζω χρονια ΜΟΝΟ online στοιχημα (ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΠΑΠ) αλλα υπαρχουν 1002 αλλες ευκαιρειες για να παιξεται online οποτε γνωμη μου ειναι να μην το ακουμπησετε το ματς απλα να το απολαυσεται και αν το παιξεται μακρια απο 1χ2 αυτα τα σημεια ειναι νεκρα χρονια τωρα απο την εποχη του προπο.Αυτα απο εμενα  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πολλα γκολ ακουω.....εχω αντιθετη γνωμη.....αν ρισκαρω σε αυτο το επιπεδο καλα πληρωνει το 0-1 γκολ......

Επισκέπτης
Απ΄οτι ειδα σε sites με προγνωστικα, πολλοι το δινουν 2πλο τον τελικο. Δεν υποτιμαω την Ισπανια αλλα θα το παιξω σ΄ενα δελτιο Χ ημιχ. 2πλο τελικο με αποδοση 7,25 στον ΟΠΑΠ. Και αφου ειναι μαλλον το τελευταιο στοιχημα για το καλοκαιρι θα ριξω αλλο ενα δελτιο οτι το πρωτο γκολ θα μπει μεταξυ 71-80 λεπτο με αποδοση 18. Και τα δυο δελτια θα τα sυνδιασω με το over στον αγωνα Γκρεμιο-Αθλ. Μινειρο για να ανεβασω το ποσοστο.
Εχουμε λοιπον 7,25 Χ 1,8 = 13,05 Χ 30 ευρω = 391,5
18 Χ 1,8 = 32,4 Χ 21 ευρω = 680,4

Αυτα για φετος το καλοκαιρι. Απο Σεπτεμβρη βλεπουμε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Απ΄οτι ειδα σε sites με προγνωστικα, πολλοι το δινουν 2πλο τον τελικο. Δεν υποτιμαω την Ισπανια αλλα θα το παιξω σ΄ενα δελτιο Χ ημιχ. 2πλο τελικο με αποδοση 7,25 στον ΟΠΑΠ. Και αφου ειναι μαλλον το τελευταιο στοιχημα για το καλοκαιρι θα ριξω αλλο ενα δελτιο οτι το πρωτο γκολ θα μπει μεταξυ 71-80 λεπτο με αποδοση 18. Και τα δυο δελτια θα τα sυνδιασω με το over στον αγωνα Γκρεμιο-Αθλ. Μινειρο για να ανεβασω το ποσοστο.
Εχουμε λοιπον 7,25 Χ 1,8 = 13,05 Χ 30 ευρω = 391,5
18 Χ 1,8 = 32,4 Χ 21 ευρω = 680,4

Αυτα για φετος το καλοκαιρι. Απο Σεπτεμβρη βλεπουμε.
κι εγω αυτο ειπα να παιξω απο χτες .....σημερα ριξαν την αποδοση οι πουστηδες στο 6,3

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οσο για γκρεμιο εχει 8 νομιζω παιχνιδια να φαει γκολ στην εδρα της και γενικα και οι δυο κυμαινονται πολυ στο αντερ....το οβερ θα ναι εκπληξη.....

Επισκέπτης
κι εγω αυτο ειπα να παιξω απο χτες .....σημερα ριξαν την αποδοση οι πουστηδες στο 6,3

Δεν εχω παει ακομα σε πρακτορειο, ειδα τι γραφει το κουπονι. Ισως ανεβασω λιγο το ποσο τοτε.
Καιρος να φαει κανα γκολ η Γκρεμιο, αλλα και να βαλει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
απο ενα ευρω μπορεις να ριξεις και στις ανατροπες σημερα 1/2 2/1 για την πλακα.....μπορει να κατσει καμια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom