Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Και ο κουλιανος παιδια περσι η προπερσι στην king bet εδωσε gia σαβατοκυριακο με φουλ κουπονι 250 ματς ολα τα εμπορικα πρωταθληματα 9 ματς τοτε θυμαμαι εβγαζε ενα πινακακι και εχασε και τα 9 ματς.. Μερικοι εγιναν μαγκες απο την αρχη του στοιχηματος και εμειναν εκει :headbang: :boobies: :humpleg:..Και κονομανε και πηγαινουν τον κοσμο κουβα :zfuck:.. Αμφιβαλω αν ο κουλιανος και ο καθε κουλιανος παιζει τις μαλακιες που δηνει στον κοσμο.. :2funny: :2funny: Το καλητερο ειναι να ανοιξουμε το μυαλο μας να σκεφτουμε και να χασουμε οι ιδιοι η να κερδισουμε οι ιδιοι.. χωρις πιστι σε εμας δεν εχει χαιρι :grin: :grin:
τι απέγινε ο κουλ? τον διάβαζα στην εφημερίδα και η αλήθεια είναι ότι τα ποσοστά ευστοχίας του θύμιζαν ποσοστά σουτ του σχορτιανίτη από τη γραμμή των βολών... :2funny: :2funny:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
kalhspera.   153=Γκαμπα Οσακα-Ναγκογια=γκολ-γκολ,     154=Τοκυο-Κασιβα=οβερ,     155=Βισσελ Κομπε-Γιοκοχαμα Μαρινος=γκολ-γκολ,     158=Ουραβα-Χιροσιμα=γκολ-γκολ,      159=Σενται-Γιουμπιλο Ιβατα=γκολ-γκολ,    161=Μολντε-Ροζενμποργκ=γκολ-γκολ Πονταρισμα στον οπαπ 1,20 ευρω καρφωτα. Νικη 16 ευρω μπας και παρω καμια κονσερβα τονο σε νερο γιατι ψιλο κανω διατροφη :2funny:

τυπε να ρωτησω κατι? χωρις παρεξηγηση κι ολας..τις ξερεις αυτες τις ομαδες? :think: μου φαινεται ψιλομαλακια να παιζεις ομαδες που καλα καλα δε ξερεις τους παικτες που τις απαρτιζουν..να μου πεις 1,20 που επαιξες δεν ειναι τιποτα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τι απέγινε ο κουλ? τον διάβαζα στην εφημερίδα και η αλήθεια είναι ότι τα ποσοστά ευστοχίας του θύμιζαν ποσοστά σουτ του σχορτιανίτη από τη γραμμή των βολών... :2funny: :2funny:
ζει και βασιλευει μαν δηνει προβλεψεις στιν μετροσπορτ καθημερινη αθλητικη εφημεριδα και εχει εκμπομπη και στο ραδιοφωνο της εφημεριδας μεπτροπολις fm Μπορω να σου πω οτι τον εχουν πρωτη μουρη στο καβουρη.. Φισικα δεν τον ακουω ουτε δευτερολεπτο.. Ναι υπαρχει παντρευτικε και κονομαει ακομα :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ζει και βασιλευει μαν δηνει προβλεψεις στιν μετροσπορτ καθημερινη αθλητικη εφημεριδα και εχει εκμπομπη και στο ραδιοφωνο της εφημεριδας μεπτροπολις fm Μπορω να σου πω οτι τον εχουν πρωτη μουρη στο καβουρη.. Φισικα δεν τον ακουω ουτε δευτερολεπτο.. Ναι υπαρχει παντρευτικε και κονομαει ακομα :grin:
από πανελλαδική εμβέλεια τον υποβαθμίσανε σε τοπική?? τον πήρανε χαμπάρι και τον περιορίσανε... :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τυπε να ρωτησω κατι? χωρις παρεξηγηση κι ολας..τις ξερεις αυτες τις ομαδες? :think: μου φαινεται ψιλομαλακια να παιζεις ομαδες που καλα καλα δε ξερεις τους παικτες που τις απαρτιζουν..να μου πεις 1,20 που επαιξες δεν ειναι τιποτα...
Δεν ξερω τιποτα μαν γιαυτες τις ομαδες απλα βλεπω την εφημεριδα την συχνοτητα των γκολ που βαζουν.. στα τελευτεα ματς.. λιγο την προιστορια.. Βαθμολογια καικανω καποιες πολυ συντομες σκεψεις και φυσικα το 1,20 δεν ειναι επιβαριντικο απο θεμα οικονομικης δυνατοτιτας και ψυχολογικης :)..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
από πανελλαδική εμβέλεια τον υποβαθμίσανε σε τοπική?? τον πήρανε χαμπάρι και τον περιορίσανε... :grin:
καλα κανει ο ανθρωπος δεν μας ενοχλει :) υγεια να εχει :).. αλλΑ προσωπικα τον προτιμω σε εκπομπη για χαβαλε και οχι για στοιχημα..Γιατι οσο ξερει αυτος για στοιχημα τοσο ξερω εγω για πυρινικη φυσικη οχι οτι ξερω εγω για στοιχημα προς θεου ειμαι ασχετος αλλα αν πληρονομουν και εδινα σε φουλ περιοδο 9 αγωνες πιστευω θα επιανα τον εναν :grin:.. :2funny: :2funny:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.245
Πόντοι
5.595
Παιδια , θα ηθελα να πω κατι απο τα λιγα χρονια που παιζω στοιχημα εν σχεσει με σας που προφανως το εχετε προλαβει και προ ιντερνετ (απο ΟΠΑΠ δηλαδη). Κι εγω το ειχα προλαβει, αλλα δεν επαιζα. Τωρα με το ιντερνετ, απο την ανεση του σπιτιου μου παιζω πιο ευκολα . Λοιπον :
-tipsters, τυπου Φωντα Τσουνη κλπ ειναι για τον πουτσο. ΔΕΝ αποκλειω να γραφουν μαλακιες για να καιγεται ο κοσμος και να παιζει. Αν παρατηρησετε, κανουν 10 προβλεψεις λαθος, και τη μια φορα που κανουν σωστη, βγαινουν και το φωναζουν οτι "Εγω που μοιραζω λεφτα στον κοσμο, να με ακουτε, ειμαι ο γαμαω κλπ".
Ειδικα αυτον τον τυπο, τον εχω σιχαθει η ψυχη μου, ουτε για πλακα δεν μπαινω στο site του. Υπηρχε καποια εποχη που επαιζα ΑΝΤΙΘΕΤΑ απο οσα ελεγε και κατι κερδισα!
-Για τον Διαβολακο, τι γνωμη εχετε? ειναι μαλακας ή κι αυτος τα παιρνει ? Δε μπορει πριν 2 χρονια να εχει τρελλο κερδος και εδω και 2 χρονια να ειναι στο μειον! Εγω πιστευω πως καποιες φορες του τα σφυριζουν οι εταιρειες τα παιχνιδια για να μην αποκαρδιωνονται οι αναγνωστες του και συνηθως οι προτασεις του πεφτουν στο κενο. Π.χ. δε μπορει να μου δινει τριαδες και τετραδες απο Β' Σουηδιας που δεν ξερει ουτε τι χρωμα φανελα φορανε ρε παιδια.
-Απο οσο εχω παιξει, ενα εχω καταλαβει : Στατιστικα και μαλακιες ειναι για τον πουτσο. Δυστυχως στο στοιχημα η στατιστικη παιζει μικρο ρολο. Το ξερουν αυτο οι μπουκ.Παιξτε με τη δικη σας λογικη. Οσες φορες εχω κλεισει αυτια και ματια και εχω κατσει μονος μου να βγαλω δυαδες,τριαδες και τετραδες, δεν το'χω μετανιωσει.ΑΝΤΙΘΕΤΑ,οσες φορες ακουω : "παιξτε αυτο, παιξτε εκεινο", παιρνω τα αρχιδια μου.
-Στις μεγαλες διοργανωσεις, στυλ Μουντιαλ,Euro, ειναι καλη ευκαιρεια να βλεπεις τις ομαδες και να βγαζεις καποια λεφτα , λιγα μεν, αλλα πιο ασφαλη δε (εχω αυτη την εντυπωση).
ΔΕΝ φαινεται να στηνονται αυτα τα ματς και επισης εχουν το καλο οτι στις διοργανωσεις αυτες υπαρχει λογικος αριθμος αγωνων και παιζεις 2-3 τη μερα και δε χανεσαι να παιζεις ο,τι βρεις στο κουπονι.
-ΜΗΝ παρασυρεστε με τους αγωνες. Μια καλη τακτικη για μενα ειναι η εξης : φτιαχνω μια τριαδα αλλα οι αγωνες ξεκινανε σε διαφορετικες ωρες. Ετσι, αν δω οτι εχω πιασει τουλαχιστον τους 2 , καλυπτω τον τριτο αγωνα μεχρι να αρχισει. Αυτο ειναι ακομα πιο ευκολο στα μουντιαλ και τα γιουρο, γιατι παιζεις π.χ. τον απογευματινο αγωνα σε συνδιασμο με τον βραδινο και αν εχεις κερδισει το απογευμα, καλυπτεις και τον βραδινο. Ετσι, παιρνεις τουλαχιστον πισω τα λεφτα σου.

Θα ηθελα παντως πολυ τη γνωμη σας για τους tipsters .

Επισκέπτης
Νικητης διοργανωσης Ιταλια. 30 ευρω στο ΟΠΑΠ με αποδοση 5,5 μας κανουν 165 ευρακια.

Για σημερα το ματς το βλεπω over, αλλα μαλλον θα παιξω πρωτο παιχτη που θα σκοραρει. Ειμαι μεταξυ Τορες και Ροναλντο. Αμφοτεροι με 6 αποδοση.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

δεν εχω πετυχει κανεναν που να ειναι μακροχρονια κερδισμενος . καποιοι εχουν καποιους καλους μηνες , αλλα στο βαθος χρονου τιποτα .

να ξερετε πολλοι πειραζουν τα στατιστικα τους . δινουν μεγαλυτερες αποδοσεις , εξαφανιζουν χαμενα παιχνιδια , αυξανουν το ποσοστο επιτυχιας κτλ .

τι να το κανω αν εχεις ποσοστο επιτυχιας 60% , οταν ο μ.ο αποδοσης ειναι 1,4 ? 60*1,4 / 100 = 84 . αυτο σημαινει οτι ακομα και με αυτο το αντικειμενικα μεγαλο ποσοστο επιτυχιας , μακροχρονια ειμαι χαμενος .

και στην τελικη να σας πω κατι . αν εγω ειμανε τοσο καλος , σιγα να μην εκανα site να τα δινω σε αλλους . θα τα κραταγα για την παρτη μου . ή οχι ?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
πάντως παιδιά διορθώθηκαν οι τζίροι στην ιστοσελίδα της κινγκμπετ...τη μερίδα του λέοντος την πήρε η ισπανία με 3.500.00ευρώ... :headbang: :headbang:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δεν εχω πετυχει κανεναν που να ειναι μακροχρονια κερδισμενος . καποιοι εχουν καποιους καλους μηνες , αλλα στο βαθος χρονου τιποτα .

να ξερετε πολλοι πειραζουν τα στατιστικα τους . δινουν μεγαλυτερες αποδοσεις , εξαφανιζουν χαμενα παιχνιδια , αυξανουν το ποσοστο επιτυχιας κτλ .

τι να το κανω αν εχεις ποσοστο επιτυχιας 60% , οταν ο μ.ο αποδοσης ειναι 1,4 ? 60*1,4 / 100 = 84 . αυτο σημαινει οτι ακομα και με αυτο το αντικειμενικα μεγαλο ποσοστο επιτυχιας , μακροχρονια ειμαι χαμενος .

και στην τελικη να σας πω κατι . αν εγω ειμανε τοσο καλος , σιγα να μην εκανα site να τα δινω σε αλλους . θα τα κραταγα για την παρτη μου . ή οχι ?
ναι θα τα κραταγες για την παρτη σου.. Γιατι και απο την αλλη πες οτι ησουν καλος αστερι στις προβλεψεις στο στοιχημα.. Αν ειχες την επιτυχια την πολυ μεγαλη θα σε πολεμουσαν ολοι οι μπουκ..!! Και θα το σκεφτοσουν αυτο :boobies:.. Και ας ηθελες εσυ  να δινεις.. Οποτε οι συνεπειες που θα ειχες απο τους μπουκ θα σε απονθαρυναν για να τις δωσεις στον κοσμο.. :grin: Ειναι πολλα τα λεφτα για να σε αφηναν ησυχο ΟΙ ΜΠΟΥΚ :grin: :grin:... :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
η ελεφαντίνα πάντως έδειξε νίκη πορτογαλίας...ρε παιδιά μάθατε για την κόντρα για το διαιτητή...???

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ο πιο δυσκολος ημιτελικος ειναι ο σημερινος.Αυριο κατα την κριση μου, υπαρχει ξεκαθαρο φαβορι.Οι αποδοσεις, οι σημερινες ειναι αξιες για αντικειμενο μελετης!!!....Ο ασσος της Ισπανιας επρεπε να ειχε τουλαχιστον 2.20 στο κουπονι του Ο.Π.Α.Π! Και στα τεσσερα ματσακια μεχρι τωρα η Πορτογαλια επαιξε ωραια μπαλα ακομα και στο ματς που απο ατυχια το εχασε απο τους Γερμανους στον ομιλο!!!Πενηντα-πενηντα ειναι οι πιθανοτητες σημερα!!!...Αυριο εχουμε τα παιδακια γαλακτος!!!Μετα τιμης ο Παιχτούρας.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια , θα ηθελα να πω κατι απο τα λιγα χρονια που παιζω στοιχημα εν σχεσει με σας που προφανως το εχετε προλαβει και προ ιντερνετ (απο ΟΠΑΠ δηλαδη). Κι εγω το ειχα προλαβει, αλλα δεν επαιζα. Τωρα με το ιντερνετ, απο την ανεση του σπιτιου μου παιζω πιο ευκολα . Λοιπον :
-tipsters, τυπου Φωντα Τσουνη κλπ ειναι για τον πουτσο. ΔΕΝ αποκλειω να γραφουν μαλακιες για να καιγεται ο κοσμος και να παιζει. Αν παρατηρησετε, κανουν 10 προβλεψεις λαθος, και τη μια φορα που κανουν σωστη, βγαινουν και το φωναζουν οτι "Εγω που μοιραζω λεφτα στον κοσμο, να με ακουτε, ειμαι ο γαμαω κλπ".
Ειδικα αυτον τον τυπο, τον εχω σιχαθει η ψυχη μου, ουτε για πλακα δεν μπαινω στο site του. Υπηρχε καποια εποχη που επαιζα ΑΝΤΙΘΕΤΑ απο οσα ελεγε και κατι κερδισα!
-Για τον Διαβολακο, τι γνωμη εχετε? ειναι μαλακας ή κι αυτος τα παιρνει ? Δε μπορει πριν 2 χρονια να εχει τρελλο κερδος και εδω και 2 χρονια να ειναι στο μειον! Εγω πιστευω πως καποιες φορες του τα σφυριζουν οι εταιρειες τα παιχνιδια για να μην αποκαρδιωνονται οι αναγνωστες του και συνηθως οι προτασεις του πεφτουν στο κενο. Π.χ. δε μπορει να μου δινει τριαδες και τετραδες απο Β' Σουηδιας που δεν ξερει ουτε τι χρωμα φανελα φορανε ρε παιδια.
-Απο οσο εχω παιξει, ενα εχω καταλαβει : Στατιστικα και μαλακιες ειναι για τον πουτσο. Δυστυχως στο στοιχημα η στατιστικη παιζει μικρο ρολο. Το ξερουν αυτο οι μπουκ.Παιξτε με τη δικη σας λογικη. Οσες φορες εχω κλεισει αυτια και ματια και εχω κατσει μονος μου να βγαλω δυαδες,τριαδες και τετραδες, δεν το'χω μετανιωσει.ΑΝΤΙΘΕΤΑ,οσες φορες ακουω : "παιξτε αυτο, παιξτε εκεινο", παιρνω τα αρχιδια μου.
-Στις μεγαλες διοργανωσεις, στυλ Μουντιαλ,Euro, ειναι καλη ευκαιρεια να βλεπεις τις ομαδες και να βγαζεις καποια λεφτα , λιγα μεν, αλλα πιο ασφαλη δε (εχω αυτη την εντυπωση).
ΔΕΝ φαινεται να στηνονται αυτα τα ματς και επισης εχουν το καλο οτι στις διοργανωσεις αυτες υπαρχει λογικος αριθμος αγωνων και παιζεις 2-3 τη μερα και δε χανεσαι να παιζεις ο,τι βρεις στο κουπονι.
-ΜΗΝ παρασυρεστε με τους αγωνες. Μια καλη τακτικη για μενα ειναι η εξης : φτιαχνω μια τριαδα αλλα οι αγωνες ξεκινανε σε διαφορετικες ωρες. Ετσι, αν δω οτι εχω πιασει τουλαχιστον τους 2 , καλυπτω τον τριτο αγωνα μεχρι να αρχισει. Αυτο ειναι ακομα πιο ευκολο στα μουντιαλ και τα γιουρο, γιατι παιζεις π.χ. τον απογευματινο αγωνα σε συνδιασμο με τον βραδινο και αν εχεις κερδισει το απογευμα, καλυπτεις και τον βραδινο. Ετσι, παιρνεις τουλαχιστον πισω τα λεφτα σου.

Μαν εμενα η γνωμη μου ειναι οτι ολοι ειναι κανουν την δουλεια τους προσωπικα εκτιμο τον βραζιλιανο απο τους τιπστερ.. Για τον διαβολακαο δεν εχω γνωμη και τους αλοθς

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Και παλι  :grin: Θελω να πω δεν ξερω αν σας το εχω πει ενα περιστατικο που συνεβει σχετικα με το στοιχημα.. Ενας που ειχε σαν φραντζαιζ παρανομο στοιχημα στο ιντερνετ στο μαγαζι του που εχει  καφε σπορ ιντερνετ ασιρματο κτλ :grin:.. Μια μερα ερχετε ενας και του λεει οτι εχει πλιροφοριες απο ενα φιλο του στον βολο για 3 οβερ στημενα στο αγγλικο πρωταθλημα το παλικαρι ηταν τοσο βεβαιος για αυτα τα 3 ματς που τα επαιξε πρωτα ο ιδιος 200 ευρω αλλα και με τον λογο του εκανε και ακομα να παιξουν αυτην την τριαδα αλλα 10 ατομα τον ακολουθησανε.. Δεν θυμαμαι τα ματς θα ρωτησω ομως παιδια και θα τα αναφερω εδω.. Το ενα ματς ηταν 0-0 η 0-1 λιγο πριν τελειωσει το 1 ημιχρονο και εγινε οβερ σε 3 λεπτα μεσα στο πρωτο ημιχρονο :grin: :2funny:. Η τριαδα βγηκε ανετα το συνολικο ποσο που κερδισαν ολοι μαζοι πρεπει να ηταν πανω κατω 6000 ευρω λοιπον παιδια η εταιρια που ειχε το παρανομο πληρωσε αλλα κατευθειαν το πεδι που ειχε το Καφε Σπορ Μπαρ του κοψανε αμεσως την συνεργασια αμεσως ενω τους εκανε τζιρο οχι μονο εκεινη την ημερα αλλα και συνολικα :) :) :grin:.. Με το που κερδισανε 10 ατομα ολοι μαζι 6000 ευρω τον πεταξανε απο συνεργατη..!!! Φανταστητε τωρα τι γινετε κανεις δεν θελει να δηνει λεφτα ουτε καν οι παρανομοι.. Κανεις.. Αρα ποιος τιπστερ καλος θα υπηρχε και θα εδινε να πιανει ο απλος κοσμος θα τον ειχανε <<φαει>>.. Θα ρωτησω σημερα αυριο το πολυ και θα αναφερω τα σκορ και πως διαμορφοθηκαν γιαυτα τα 3 στημενα ματς με οβερ..  Εκει που βγηκε το στοιχημα στην αγγλια το πιο στημενο πρωταθλημα στην γη!!!!.. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom