Παιδια , θα ηθελα να πω κατι απο τα λιγα χρονια που παιζω στοιχημα εν σχεσει με σας που προφανως το εχετε προλαβει και προ ιντερνετ (απο ΟΠΑΠ δηλαδη). Κι εγω το ειχα προλαβει, αλλα δεν επαιζα. Τωρα με το ιντερνετ, απο την ανεση του σπιτιου μου παιζω πιο ευκολα . Λοιπον :
-tipsters, τυπου Φωντα Τσουνη κλπ ειναι για τον πουτσο. ΔΕΝ αποκλειω να γραφουν μαλακιες για να καιγεται ο κοσμος και να παιζει. Αν παρατηρησετε, κανουν 10 προβλεψεις λαθος, και τη μια φορα που κανουν σωστη, βγαινουν και το φωναζουν οτι "Εγω που μοιραζω λεφτα στον κοσμο, να με ακουτε, ειμαι ο γαμαω κλπ".
Ειδικα αυτον τον τυπο, τον εχω σιχαθει η ψυχη μου, ουτε για πλακα δεν μπαινω στο site του. Υπηρχε καποια εποχη που επαιζα ΑΝΤΙΘΕΤΑ απο οσα ελεγε και κατι κερδισα!
-Για τον Διαβολακο, τι γνωμη εχετε? ειναι μαλακας ή κι αυτος τα παιρνει ? Δε μπορει πριν 2 χρονια να εχει τρελλο κερδος και εδω και 2 χρονια να ειναι στο μειον! Εγω πιστευω πως καποιες φορες του τα σφυριζουν οι εταιρειες τα παιχνιδια για να μην αποκαρδιωνονται οι αναγνωστες του και συνηθως οι προτασεις του πεφτουν στο κενο. Π.χ. δε μπορει να μου δινει τριαδες και τετραδες απο Β' Σουηδιας που δεν ξερει ουτε τι χρωμα φανελα φορανε ρε παιδια.
-Απο οσο εχω παιξει, ενα εχω καταλαβει : Στατιστικα και μαλακιες ειναι για τον πουτσο. Δυστυχως στο στοιχημα η στατιστικη παιζει μικρο ρολο. Το ξερουν αυτο οι μπουκ.Παιξτε με τη δικη σας λογικη. Οσες φορες εχω κλεισει αυτια και ματια και εχω κατσει μονος μου να βγαλω δυαδες,τριαδες και τετραδες, δεν το'χω μετανιωσει.ΑΝΤΙΘΕΤΑ,οσες φορες ακουω : "παιξτε αυτο, παιξτε εκεινο", παιρνω τα αρχιδια μου.
-Στις μεγαλες διοργανωσεις, στυλ Μουντιαλ,Euro, ειναι καλη ευκαιρεια να βλεπεις τις ομαδες και να βγαζεις καποια λεφτα , λιγα μεν, αλλα πιο ασφαλη δε (εχω αυτη την εντυπωση).
ΔΕΝ φαινεται να στηνονται αυτα τα ματς και επισης εχουν το καλο οτι στις διοργανωσεις αυτες υπαρχει λογικος αριθμος αγωνων και παιζεις 2-3 τη μερα και δε χανεσαι να παιζεις ο,τι βρεις στο κουπονι.
-ΜΗΝ παρασυρεστε με τους αγωνες. Μια καλη τακτικη για μενα ειναι η εξης : φτιαχνω μια τριαδα αλλα οι αγωνες ξεκινανε σε διαφορετικες ωρες. Ετσι, αν δω οτι εχω πιασει τουλαχιστον τους 2 , καλυπτω τον τριτο αγωνα μεχρι να αρχισει. Αυτο ειναι ακομα πιο ευκολο στα μουντιαλ και τα γιουρο, γιατι παιζεις π.χ. τον απογευματινο αγωνα σε συνδιασμο με τον βραδινο και αν εχεις κερδισει το απογευμα, καλυπτεις και τον βραδινο. Ετσι, παιρνεις τουλαχιστον πισω τα λεφτα σου.
Θα ηθελα παντως πολυ τη γνωμη σας για τους tipsters .