Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
προσωπικα θελω πορτογαλους το τσικι τσικι το βαρεθηκα αν ειναι θεαμα το να αποδιοργανονεις τον αντιπαλο εχοντας συναιχεια την μπαλα ανταλασοντας πασες για να τον κουρασεις να μου ληπει.. Πορτογαλια Γερμανια θα ηταν ωραιος αγωνας :) :2funny:Αλλα θελω τελικο πορτογαλια-ιταλια
έτσι και κάτσει αυτό το ζευγάρι, θα πλουτίσουν οι μπούκηδες... :2funny: :2funny: πάντως κάτι μέσα μου μου λέει για τέτοιον τελικό... :grin: τι απόδοση δίνει?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Χ ισπανια στο 4,4

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
έτσι και κάτσει αυτό το ζευγάρι, θα πλουτίσουν οι μπούκηδες... :2funny: :2funny: πάντως κάτι μέσα μου μου λέει για τέτοιον τελικό... :grin: τι απόδοση δίνει?
το επαιζαν εχθες αυτο το ζευγαρι καποιοι νομιζω 9 το δηνει απο οτι μου ειπαν καποιοι πεχτες αν θυμαμαι καλα :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
το επαιζαν εχθες αυτο το ζευγαρι καποιοι νομιζω 9 το δηνει απο οτι μου ειπαν καποιοι πεχτες αν θυμαμαι καλα :2funny: :2funny:
θα βαλω ενα κατοσταρικο για νικη ιταλιας στο euro. πρωτη φορα παιζω στοιχημα  :grin:

Πεταμενα λεφτα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαγκες παιξτε εξυπνα γιατι πολυ σιγουρους σας βλεπω , οχι σιγουρα χ, οχι σιγουρα παραταση

και στα πρωτα λεπτα του προχθεσινου ματσ βλεπανε ολοι ιταλια να περναει περιπατο..

Αλλα η μπαλα δεν εμπενε μεσα, και παραλιγο να κλεψουν το ματσ στα πεναλτυ τα αγγλακια..

οποτε μην προτρεχουμε...  ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
τι εννοείς αν συμφέρει? τε΄τοια απόδοση την παίζεις με κλειστά μάτια...το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων...είναι  πολύ πιθανό να έρθει Χ. όπως και Χ ημίχρονο... :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
μαγκες παιξτε εξυπνα γιατι πολυ σιγουρους σας βλεπω , οχι σιγουρα χ, οχι σιγουρα παραταση

και στα πρωτα λεπτα του προχθεσινου ματσ βλεπανε ολοι ιταλια να περναει περιπατο..

Αλλα η μπαλα δεν εμπενε μεσα, και παραλιγο να κλεψουν το ματσ στα πεναλτυ τα αγγλακια..

οποτε μην προτρεχουμε...  ;)
σε ευχαριστώ που με λες έξυπνο... :grin: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ολοι βλεπουν ισπανια-γερμανια τελικο, αλλα ας κρατησουμε και καμια καβατζα..

γιατι και στο τσαμπιονς λιγκ ολοι λεγαμε ρεαλ-μπαρτσελονα και πηραμε τα παπαρια μας..

για μια ακομα φορα ποσο αδικη ειναι η ζωη, τα εκατομυρια τα κονομησαν οι μπουκ και οχι οι παιχτες..  :tickedoff:

σε αυτους που η τσεπη δεν χωραει αλλο πανε τα λεφτα και οχι σε εμας  :tickedoff: :tickedoff:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ολοι βλεπουν ισπανια-γερμανια τελικο, αλλα ας κρατησουμε και καμια καβατζα..

γιατι και στο τσαμπιονς λιγκ ολοι λεγαμε ρεαλ-μπαρτσελονα και πηραμε τα παπαρια μας..

για μια ακομα φορα ποσο αδικη ειναι η ζωη, τα εκατομυρια τα κονομησαν οι μπουκ και οχι οι παιχτες..  :tickedoff:

σε αυτους που η τσεπη δεν χωραει αλλο πανε τα λεφτα και οχι σε εμας  :tickedoff: :tickedoff:
όταν θα σταματήσουμε να παρασυρόμαστε από τις χαμηλές αποδόσεις και καλά ότι είναι φαβορί και θα αρχίσουμε να παίζουμε ανεξάρτητα τότε θα έχουμε πιθανότητες...Πίστεψε με και 1.40 να δίνανε σήμερα στην Ισπανία πάλι όλοι Ισπανία θα παίζανε...φταίνε και οι "δημοσιογράφοι"...Ειδικά αύτο το μουνόσκυλο ο Φώντας ο Τσούνης... :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
όταν θα σταματήσουμε να παρασυρόμαστε από τις χαμηλές αποδόσεις και καλά ότι είναι φαβορί και θα αρχίσουμε να παίζουμε ανεξάρτητα τότε θα έχουμε πιθανότητες...Πίστεψε με και 1.40 να δίνανε σήμερα στην Ισπανία πάλι όλοι Ισπανία θα παίζανε...φταίνε και οι "δημοσιογράφοι"...Ειδικά αύτο το μουνόσκυλο ο Φώντας ο Τσούνης... :jerking: :jerking:
μονο ο φωντας? Σωτηρακοπουλος?

Ειχαν περασει τα πρωτα αποτελεσματα στο γιουρο..

και τυχαια πετυχα μια εφημεριδα 12Χ μπουκ πως λεγετε αυτη,ελεγε κατι ακυρα στατιστικα,και ο κοσμος καθετε και τους διαβαζει. Παλια ο φωντας ηταν καλος,τον πηραν πρεφα, τον λαδωσαν απο τον ΟΠΑΠ και αρχησε να δνει μαλακιες, 5 ματσ περναγαν με το ζορι 2.Μου το χει πει ο πατερας μου που εβλεπε συνεχεια πριν κατι χρονια.
Και δεν μπορω να καταλαβω βεβαια, εφοσον υπαρχουν τοσα σαιτ γιατι να αποπλανουν τον κοσμο ετσι?  :jerking: :jerking:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
μονο ο φωντας? Σωτηρακοπουλος?

Ειχαν περασει τα πρωτα αποτελεσματα στο γιουρο..

και τυχαια πετυχα μια εφημεριδα 12Χ μπουκ πως λεγετε αυτη,ελεγε κατι ακυρα στατιστικα,και ο κοσμος καθετε και τους διαβαζει. Παλια ο φωντας ηταν καλος,τον πηραν πρεφα, τον λαδωσαν απο τον ΟΠΑΠ και αρχησε να δνει μαλακιες, 5 ματσ περναγαν με το ζορι 2.Μου το χει πει ο πατερας μου που εβλεπε συνεχεια πριν κατι χρονια.
Και δεν μπορω να καταλαβω βεβαια, εφοσον υπαρχουν τοσα σαιτ γιατι να αποπλανουν τον κοσμο ετσι?  :jerking: :jerking:
σοβαρολογείς? τα παίρνει από οπάπ? τραβηγμένο δεν είναι?έτσι βγάζει τα ματάκια του με τα χεράκια του...ο σωτηρακό πιάνει κάποια καλά κ΄΄αποιες φορές...κα΄λα το 12Χ μπουκ είναι κωλοφυλλάδα...σκορλάιν και σερφμπετ τα καλύτερα σάιτ με ψαγμένα προγνωστικά και σωστά/...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σοβαρολογείς? τα παίρνει από οπάπ? τραβηγμένο δεν είναι?έτσι βγάζει τα ματάκια του με τα χεράκια του...ο σωτηρακό πιάνει κάποια καλά κ΄΄αποιες φορές...κα΄λα το 12Χ μπουκ είναι κωλοφυλλάδα...σκορλάιν και σερφμπετ τα καλύτερα σάιτ με ψαγμένα προγνωστικά και σωστά/...
ετσι εχω ακουσει απο κατι πρακτορες ρε φιλε.. Πως γινεται τα πρωτα χρονια που εμφανιστικε να δινε 4-5 ματσ να περναγαν 3-4

και τωρα εχει 5-6 και βαλε και να περνανε μονο 1-2? Αλλα οποιος βασιζεται σε αυτους ειναι χαμενος απο χερι..

εχω δει πολλες εκπομπες του μεχρι τωρα στο γιουρο.. στα 20 προγνωστικα που εχει δωσει στο γιουρο ζητημα να εχουν περασει 3-4  :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.   153=Γκαμπα Οσακα-Ναγκογια=γκολ-γκολ,     154=Τοκυο-Κασιβα=οβερ,     155=Βισσελ Κομπε-Γιοκοχαμα Μαρινος=γκολ-γκολ,     158=Ουραβα-Χιροσιμα=γκολ-γκολ,      159=Σενται-Γιουμπιλο Ιβατα=γκολ-γκολ,    161=Μολντε-Ροζενμποργκ=γκολ-γκολ Πονταρισμα στον οπαπ 1,20 ευρω καρφωτα. Νικη 16 ευρω μπας και παρω καμια κονσερβα τονο σε νερο γιατι ψιλο κανω διατροφη :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ετσι εχω ακουσει απο κατι πρακτορες ρε φιλε.. Πως γινεται τα πρωτα χρονια που εμφανιστικε να δινε 4-5 ματσ να περναγαν 3-4

και τωρα εχει 5-6 και βαλε και να περνανε μονο 1-2? Αλλα οποιος βασιζεται σε αυτους ειναι χαμενος απο χερι..

εχω δει πολλες εκπομπες του μεχρι τωρα στο γιουρο.. στα 20 προγνωστικα που εχει δωσει στο γιουρο ζητημα να εχουν περασει 3-4  :2funny: :2funny:
θυμάμαι στην αρ΄χη του γιούρο είχε δώσει 8 προγνωστικά και δεν πέρασε ούτε ένα... :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Και ο κουλιανος παιδια περσι η προπερσι στην king bet εδωσε gia σαβατοκυριακο με φουλ κουπονι 250 ματς ολα τα εμπορικα πρωταθληματα 9 ματς τοτε θυμαμαι εβγαζε ενα πινακακι και εχασε και τα 9 ματς.. Μερικοι εγιναν μαγκες απο την αρχη του στοιχηματος και εμειναν εκει :headbang: :boobies: :humpleg:..Και κονομανε και πηγαινουν τον κοσμο κουβα :zfuck:.. Αμφιβαλω αν ο κουλιανος και ο καθε κουλιανος παιζει τις μαλακιες που δηνει στον κοσμο.. :2funny: :2funny: Το καλητερο ειναι να ανοιξουμε το μυαλο μας να σκεφτουμε και να χασουμε οι ιδιοι η να κερδισουμε οι ιδιοι.. χωρις πιστη σε εμας δεν εχει χαιρι :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom