θα το πω παλι.ναι και στην αγγλια στηνονται.οχι στο βαθμο που νομιζεις και σου εχει γινει εμμονη φιλε χρηστο.επειδη παρακολουθησα στενα ισπανια β στο τελος,μπορω να σου παραθεσω αποτελεσματα τρελα.επεσε η βιγιαρεαλ β αλλιως θα ειχε ψωμακι .. Αλλα η αγγλια μαν δεν κερδιζει ουτε ο παπας εκτος αν εχεις κανα κολλητο απογονο του νοστραδαμου και σου πει κανα ματς
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ναι μαν σεβαστη η γνωμη σου.. Εμμονη δεν μου εχει γηνει μου εγινε επιμονη να λεω οτι ειναι το πιο βρωμικο πρωταθλημα στον πλανιτη .. Λοιπον στην αγγλια δεν εχεις να βασιστεις πουθενα.. δεν μετραει τιποτα... δεν υσχιει.... τιποτα!!! ουτε φορμα... ουτε εδρα... ουτε καλυτερη ομαδα... ουτε φανελα.... ουτε προιστορια... τιποτα...!!! Ειναι πολυ απλο το θεμα εχθες ο οπαπ φιλε μου την β σουηδια δεν τιν ειχε οβερ και γκολ γκολ δεν ειναι βλακας γιατι βγαινουν .. Δεν σου εδωσε φετος καθολου β εθνικη ελλαδος ενω πχ στην βετ365 στην εδινε.. Και σου βαζει Α εθνικη αγγλιας, Β εθνικη αγγλιας, Γ εθνικη αγγλιας, Δελτα εθνικη αγγλιας, Α ερασιτεχνικη αγγλιας.. Σου βαζει 5 κατηγοριες να παιξεις ενω στα αλλα πρωταθηματα σοΥ δηνει β εθνικη και αυτην με το ζΩρη.. Το θεμα ειναι οτι η αγγλια για μενα μετα απο τοσο χρονια καταλαβα οτι ειναι το πιο βρωμικο πρωταθλημα στον πλανιτη ΓΗ γιαυτο ο οπαπ μας δινει 5 κατηγοριες και στην βετ365 εχω παιξει μεχρι 7 ερασιτεχνικη αγγλιας.. Απο την στιγμη που δεν γινετε να κερδισεις στην αγγλια κανεις..!! αυτο που λεω ειναι σιλογικο προσπαθω να προστατεψω καποιους γιατι εγω εχασα χιλιαδες ευρω με την αγγλια μην πω ενα σπιτι .. Σαν χαζος για την δηθεν καθαροτητα του επεζα και επεζα.. Σε προποτζηδικο που κανει εκατομμυρια ευρω τζιρο δεν εβλεπα κανεναν να κερδιζει στην αγγλια σε 5 κατηγοριες .. Χρονια ολοκληρα μηνες δεν υπαρχει κανεις κερδισμενος που και που μονο απο κανα οβερ και αν.. Η θα βλεπαμε να κερδιζουν στους νικητες της εβδομαδας που βαζει ο οπαπ απο ολη την ελλαδα μερικους μαγους νοστραδαμους.. Διαβαζα ολους τους αγγλολογους ολους τους προφεσορες στην αγγλια κανεις μα κανεις δεν σου εδινε τριαδα αντε να σου δωσει ενας σε μια χρονια ολοκληρη.. Δεν μιλαω για τα 1,10 και που αυτα τα σπανε οι αγγλοι για πλακα αλλα για νορμαλ αποδωσεις.. σΑΝ ΛΑΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!! (για μενα ειναι οι ιρλανδοι μετα την ελλαδα σαν λαος )Αλλα στο στοιχημα μετα απο 10 χρονια καταλαβα οτι αυτο το πρωταθλημα ειναι το πιο στημενο στην γη ειναι φτιαγμενο απο τους μπουκ για τους μπουκ.. Ειναι εναντιων των παιχτων 10000% και υπερ των μπουκ γιατι αυτοι το διαχιριζονται.. Η εθνικη τους ομαδα επαιζε κατενατσιο του κερατα που ειναι το δηθεν επιθετικο ποδοσφαιρο που παιζουν οι αγγλοι και δεν σταματανε να τρεχουν μεχρι το τελος .. Εδω δεν θελω να το παιξω εξυπνος αλλα να πω αυτα που εχασα χασαν ολο τον κοσμο που εχασε τα μαλια της κεφαλης τους με την αγγλια.. δηλαδη στην αγγλια δεν ειναι ανθρωποι δεν εχουν ψυχη ειναι ρομποτ τι ειναι και δεν μετραει τιποτα δεν εχει κατι να βασιστεις πουθενα.. Αν διαβασεις τους αγγλολογους της matcmoney νομιζεις οτι μιλανε για πιρινικη φισικι και παιζουν μονο αουτσαιντερ και παλι δεν πιανουν τιποτα .. Οτι λεω φερω καθαρα προσωπικη γνωμη και πεποιθηση ...Χωρις παθος αλλα με βαθος σκεψης και αντιλιψης ανοιξα τα ματια μου το μυαλο μου.. Με εκτιμιση φυλικα χρηστοςθα το πω παλι.ναι και στην αγγλια στηνονται.οχι στο βαθμο που νομιζεις και σου εχει γινει εμμονη φιλε χρηστο.επειδη παρακολουθησα στενα ισπανια β στο τελος,μπορω να σου παραθεσω αποτελεσματα τρελα.
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
στους ημιτελικους του γιουρο θα πονταρω σε ασσους για ισπανια κ γερμανια
πρωτος σκορερ αυριο ινιεστα...
καλη επιτυχια σε ολους
καλη επιτυχια σε ολους
εγω φιλε θα παω κοντρα τους ισπανους.στους ημιτελικους του γιουρο θα πονταρω σε ασσους για ισπανια κ γερμανια
καλη επιτυχια σε ολους
το ξερω ειναι γκραντε φαβορι αλλα το 4.5 της πορτογαλιας δε με αφηνει αδιαφορο.χ2 δηλαδη.
γενικα παντως οποιος παιζει με ισπανια δε μπορει να κανει το παιχνιδι του αλλα δε ξερω για καποιο λογο οι πορτογαλοι φαινονται πιο σοβαρη.(σε σχεση με το παρελθον)
δε θα μου προκαλεσει βεβαια και εκπληξη να δω ενα αφαντο ροναλντο κτλ και τα κλασσικα συμπτωματα της πορτογαλιας.
kalhspera.. Οποιος παει να παιξει για αυριο απο σημερα το ματς ισπανιας πορτογαλιας βαση του φορτωματος απο το σαιτ της Κινγκ Μπετ να ξερει οτι στην κινγκ μπετ το πονταρισμα ειναι λαθος.. Δηλαδη δειχνει οτι το 76% του συνολικου πονταρισματος ειναι στην πορτογαλια αυτο ειναι λαθος..!! Ειναι πανω στην Ισπανια και οχι στην Πορτογαλια αναφερομαι στο σαιτ της κινγκ μπετ που μπορεις και βλεπεις τα πονταρισματα απο την προιγουμενη μερα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ .. Το ΛΕΩ Αυτο επειδη στο προποτζηδικο που ειμαι μερικοι παιχτες που παιζουν μονο τα φορτΩμενα ειδαν απο το σαιτ της κινγκ βετ και παιξανε πορτογαλια νομιζοντας οτι ειναι πανω της το φορτωμα ενω ειναι στην ισπανια.. Αναρωτηθηκαν κιολας πως δεν ερηξε το ποσοστο ο οπαπ Υγεια παιδια
Επισκέπτης
ισπανια γκολ/γκολ και νικη τον ισπανων, γερμανια 1 ;)kalhspera.. Οποιος παει να παιξει για αυριο απο σημερα το ματς ισπανιας πορτογαλιας βαση του φορτωματος απο το σαιτ της Κινγκ Μπετ να ξερει οτι στην κινγκ μπετ το πονταρισμα ειναι λαθος.. Δηλαδη δειχνει οτι το 76% του συνολικου πονταρισματος ειναι στην πορτογαλια αυτο ειναι λαθος..!! Ειναι πανω στην Ισπανια και οχι στην Πορτογαλια αναφερομαι στο σαιτ της κινγκ μπετ που μπορεις και βλεπεις τα πονταρισματα απο την προιγουμενη μερα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ .. Το ΛΕΩ Αυτο επειδη στο προποτζηδικο που ειμαι μερικοι παιχτες που παιζουν μονο τα φορτΩμενα ειδαν απο το σαιτ της κινγκ βετ και παιξανε πορτογαλια νομιζοντας οτι ειναι πανω της το φορτωμα ενω ειναι στην ισπανια.. Αναρωτηθηκαν κιολας πως δεν ερηξε το ποσοστο ο οπαπ Υγεια παιδια
χρηστο αυτη η παιχτες καλα θα κανουν να το κοψουν το στοιχημα
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Θεωρώ πάντως ότι στοιχηματικά την σπρώχνουν πολύ την Γερμανία... δεν θεωρώ ότι θα περάσουν τόσο εύκολα από τους Ιταλούς....
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Χημίχρονο-Άσσος τελικό....
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
πορτογαλια?Χημίχρονο-Άσσος τελικό....
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Ναι...πορτογαλια?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Θα ρίξω και ένα ποσό στο Χ/Χ....πληρώνει πολύ καλά...όποιο και να κάτσει βγαίνω πολύ κεδισμένος...αρκεί να μη νικήσει η Ισπανία... μου σπάσανε τα παπάρια με το τσούκου τσούκου μπολ που παίζουν...
οχι μορε ενταξει απλα δεν το εχει ξανα κανει αυτο το λαθος το σαιτ της κινγκ μπετ. Και αυτοι ουτε ακουσαν ραδιοφωνο που ελεγαν οι παραγωγοι για τον τζιρο κτλ .. Βεβαια μπορουσαν να μπουν στην ιδια βετφαιρ να το δουν οτι ειναι στην ισπανια αλλα θεωρισαν σαν σωστο το σαιτ της κινγκ μπετ γιατι δεν εχει ξανακανει το ιδιο λαθος αυτο το σαιτ .. Σημερα που θα δουν απο το σαιτ της matcmoney poy θα ειναι ο τζιρος υπερ της ισπανιας θα ξανακανουν δελτια .. Το θεμα ειναι οτι με το που ειδαν τον λαθος σε σημειο τζιρο απο το σαιτ της κινγκ μπετ κατευθειαν ειπαν πια ισπανια Εκει γελασα απο μεσα μου ομως Δηλαδη ειναι οι κλασικοι οι μαλακες ελληνες που λογο πονταρισματος τροποποιουν την προτιμηση τους για το πια ομαδα ειναι καλη η δεν ειναι.. Δηλαδη με λιγα λογια η ισπανια ειναι παγκοσμια πρωταθλητρια και κατοχος του προιγουμενου ευρωπαικου και με ενα λαθος πονταρισμα ενος σαιτ κατευθειαν ειπαν πια ισπανια.. Τι να πεις... Ελληνες...ισπανια γκολ/γκολ και νικη τον ισπανων, γερμανια 1 ;)
χρηστο αυτη η παιχτες καλα θα κανουν να το κοψουν το στοιχημα
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
εγώ το λέω ότι δεν θα ναι περίπατος η νίκη....αμφιβάλλω κιόλας και για νίκη....εγώ είπα....οι λουζιτανοί ίσως κάνουν το "μπαμ"....οχι μορε ενταξει απλα δεν το εχει ξανα κανει αυτο το λαθος το σαιτ της κινγκ μπετ. Και αυτοι ουτε ακουσαν ραδιοφωνο που ελεγαν οι παραγωγοι για τον τζιρο κτλ .. Βεβαια μποροθσαν να μπουν στην ιδια βετφαιρ να το δουν οτι ειναι στην ισπανια αλλα θεωρισαν σαν σοστο το σαιτ της κινγκ μπετ γιατι δεν εχει ξανακανει το ιδιο λαθος αυτο το σαιτ.. Σημερα που τηα δουν απο το σαιτ της matcmoney poy θα ειναι ο τζιρος υπερ της ισπανιας θα ξανακανουν δελτια.. Το θεμα ειναι οτι με το που ειδαν τον λαθος σε σημειο τζιρο απο το σαιτ της κινγκ μπετ κατευθειαν ειπαν πια ισπανια Εκει γελασα απο μεσα μου ομως Δηλαδη ειναι οι κλασικοι οι μαλακες ελληνες που λογο πονταρισματος τροποποιουν την προτιμηση τους για το πια ομαδα ειναι καλη η δεν ειναι.. Δηλαδη με λιγα λογια η ισπανια ειναι παγκοσμια πρωταθλητρια και κατοχος του προιγουμενου ευρωπαικου και με ενα λαθος πονταρισμα ενος σαιτ κατευθειαν ειπαν πια ισπανια.. Τι να πεις... Ελληνες...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
πλακα θα χει παντως αν καρφωσει κανα γκολ ο ροναλντοεγώ το λέω ότι δεν θα ναι περίπατος η νίκη....αμφιβάλλω κιόλας και για νίκη....εγώ είπα....οι λουζιτανοί ίσως κάνουν το "μπαμ"....
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
θα βαλω ενα κατοσταρικο για νικη ιταλιας στο euro. πρωτη φορα παιζω στοιχημα
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
οχι μορε ενταξει απλα δεν το εχει ξανα κανει αυτο το λαθος το σαιτ της κινγκ μπετ. Και αυτοι ουτε ακουσαν ραδιοφωνο που ελεγαν οι παραγωγοι για τον τζιρο κτλ .. Βεβαια μπορουσαν να μπουν στην ιδια βετφαιρ να το δουν οτι ειναι στην ισπανια αλλα θεωρισαν σαν σωστο το σαιτ της κινγκ μπετ γιατι δεν εχει ξανακανει το ιδιο λαθος αυτο το σαιτ .. Σημερα που θα δουν απο το σαιτ της matcmoney poy θα ειναι ο τζιρος υπερ της ισπανιας θα ξανακανουν δελτια .. Το θεμα ειναι οτι με το που ειδαν τον λαθος σε σημειο τζιρο απο το σαιτ της κινγκ μπετ κατευθειαν ειπαν πια ισπανια Εκει γελασα απο μεσα μου ομως Δηλαδη ειναι οι κλασικοι οι μαλακες ελληνες που λογο πονταρισματος τροποποιουν την προτιμηση τους για το πια ομαδα ειναι καλη η δεν ειναι.. Δηλαδη με λιγα λογια η ισπανια ειναι παγκοσμια πρωταθλητρια και κατοχος του προιγουμενου ευρωπαικου και με ενα λαθος πονταρισμα ενος σαιτ κατευθειαν ειπαν πια ισπανια.. Τι να πεις... Ελληνες...
O opap φταιει εχει το ματς αναποδα...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
άσε εγώ την βλέπω την κηδεία...σου είπα το παίξιμο μου και μακάρι να δικαιωθώ...ζαγάρια είναι οι πορτογάλοι να πάνε να ανοιχτο΄ν και να παίξουν στα ίσα?? θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να τσακίσουν το παιχνίδι των ισπανών και σε μια κόντρα ο παικταράς που ακούει στο όνομα Ούγκο Αλμέιδα, θα το καρφώσει με ανάποδο ψαλίδι... Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα χει ξεχαστεί και θα φτιάχνει το ζελέ στο μαλλί του...πλακα θα χει παντως αν καρφωσει κανα γκολ ο ροναλντο
προσωπικα θελω πορτογαλους το τσικι τσικι το βαρεθηκα αν ειναι θεαμα το να αποδιοργανονεις τον αντιπαλο εχοντας συναιχεια την μπαλα ανταλασοντας πασες για να τον κουρασεις να μου ληπει.. Πορτογαλια Γερμανια θα ηταν ωραιος αγωνας Αλλα θελω τελικο πορτογαλια-ιταλιαπλακα θα χει παντως αν καρφωσει κανα γκολ ο ροναλντο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K