lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
η ισοπαλία πληρώνει 13.00 τώρα στο live στο ημίχρονο...λέτε?
το χα παιξει ηδη στο 0-2 παλι ψιλα.. και αν κατσει εκατσε.. ειπαμε σε τετοια ματσ παιζουμε για διασκεδαση..η ισοπαλία πληρώνει 13.00 τώρα στο live στο ημίχρονο...λέτε?
όταν λες ψιλά πόσα εννοείς? κανά χιλιάρικο??το χα παιξει ηδη στο 0-2 παλι ψιλα.. και αν κατσει εκατσε.. ειπαμε σε τετοια ματσ παιζουμε για διασκεδαση..
οχι ρε.. κατω απο 40όταν λες ψιλά πόσα εννοείς? κανά χιλιάρικο??
οταν μπει ο μητρογλου θα βαλει 3 γκολ για πλακα..πηρα στο 1.70 οτι δεν θα μπουν πανω απο 4 γκολ.πιστευω οτι θα χαλαρωσουν τωρα και θα πεσει ο ρυθμος
καλό κέρδος άμα βγει πάντως...καλύπτεις και ντανιέλα... ;) ;)οχι ρε.. κατω απο 40
πας καλα βλεπω στο γιουρο.Κρίμα ρε γμτ. Τουλάχιστον νικήσαμε στο στοίχημα.
Για αυριο επαιξα ενα 50ρι στη Τσεχια(2.35), πως το βλεπετε?
Μan δεν ειναι καλο να υπερηφανευεσαι.. Μπορεις να διμοσιευσεις οτι κερδισες αλλα οχι να πλεονεντης Εχω γνωστους που παιζουν εκατομμυρια σε δραχμες..!!!!(ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) και δεν μιλανε καν!!!.. Δεν θελω ουτε να στην πω απλα λεω τι αντιλαμΒανομαι.. χωρις δισταγμο και χωρις κακια φιλικα χρηστος...Oταν εγω τα ελεγα χτες καποιοι με εβγαζαν σιγουρο χαμενο...
μαν ο τροπος που το ειπες ειναι καπως και εγω εβλεπα νικη ελλαδος αλλα επαιξα 1,50 ευρω.. Αλλος που ξερω επαιξε 1000 ευρω. δεν ειναι το ποσο παιζεις αλλα το πως το λες.. Ουτε θελω να στην πω πρως θεου εγω ειμαι μαζι σου με τους παιχτες..Απλα καμια φορα με το δικιο σου και με την αναφορα σου το χανεις.. Σημασια δεν εχει τι λες και τι βγαινει αλλα ο τροπος που το λες ... Κανεις δεν ειναι κερδισμενος απο το στοιχημα οταν σου λεω κανεις κανεις Παιζω 10 χρονια στοιχημα καθε μερα μεσα στα κουμαρια μεσα στα ζαρια μεσα στο ποκερ μεσα παντου Εχω χασει ενα σπιτι 60 χιλιαδες ευρω για πλακα Απλα στο στοιχημα και γενικα στην ζωη πρεπει να ειμαστε ταπεινοι..Οτι λεω το λεω απολιτος φιλικα σηγνωμη αν το βλεπεις διαφορετικα.. ΦΙΛΙΚΑ χρηστοςTι να υπηρηφανευτω φιλε, απλα ηταν πολλοι αυτου που εβλεπαν νικη Ελλαδας ή ισοπαλια. Νομιζω μον εγω απο δω ελεγα για διπλο της Τσεχιας.
Τα 60 ευρα που κερδισα ειναι οσα εχασα τη Παρασκευη που επαιξα νικη Πολωνιας...
πολλα που σας εδωσα βγηκαν.....αντε να δουμε και τα υπολοιπαγια σημερα επαιξα διπλο την τσεχια και να σκοραρει πρωτη.....
οβερ την ρωσια και φυσικα διπλο απο ημιχρονο
εριξα και κατι σκορακια με ρωσια εμφαση σε 1-2 και ελλαδα στο 0-1 ,1-1 και κατι αλλα .......
μεξικο βλεπω οβερ και διπλο,τις ηπα να κερδιζουν,ασιρισκε να παιρνει χ,ιρακ χ,ιραν ασο,νορβηγια ασο.....
για μαιαμι καμια ιδεα κανεις;εγω θα παιξω νικη μαιαμι με 6-10 και 11-15 ποντους.....
Aυτο το ξερω, αλλο ρωτησα(για 14+14).φίλε, αν θες να παίξεις 14 αγώνες και να ζητάς 2άδες σε ένα δελτίο, τότε υποχρεωτικά θα παίξεις ΟΛΕΣ τις πιθανές 2αδες, με σύνολο στηλών αυτό που σου έγραψα. τώρα αν θες συγκεκριμένες 2αδες, μπορείς να το κάνεις, αλλά σε διαφορετικά δελτία. δηλαδή, αν π.χ. αποφασίσεις να παίξεις 14 2αδες κι όχι όλες τις πιθανές, τότε θες 14 διαφορετικά δελτία, με κίνδυνο φυσικά να κερδίσει κάποια 2αδα που δεν θα την έχεις παίξει. ελπίζω να κατάλαβες
προφανως και την επαιξα μονο....δεν παιζω παρολι εκτος απο τριαδες,δυαδες οταν ειναι σιγουρακια.....και εκει καλα ειναι να καλυπτεσαι με συστημα.....Φιλε εσυ την επαιξες μονό τη Τσεχια?
Το να δινεις διάφορα και να πιανεις καποια απ αυτα δεν ειναι δυσκολο...
Aυτο το ξερω, αλλο ρωτησα(για 14+14).
το 2-1 το θελω πολυ κι εγωρωσσια - πολωνια σκορ 2-0,2-1
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι εννοείς με το 14+14. αν θες, διευκρίνισέ τοAυτο το ξερω, αλλο ρωτησα(για 14+14).