Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Γενικά δεν πιστεύω σε σίγουρο κέρδος, προς το παρόν πάντως ακολουθώντας το σύστημα των ισοπαλιων είμαι κερδισμένος..απλά πρέπει να ξέρεις πότε να σταματήσεις..

σωστός. το ξεκίνησα με 1ο ποντάρισμα 75 ευρώ (στο χ της ελλάδας). δυστυχώς δεν το συνέχισα με συνέπεια κι έτσι χάλασε η μανέστρα. αν κάποιος το είχε ξεκινήσει με 50 ευρώ, τώρα θα ήταν στο +750

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
paysafe ξερεις τι ειχα παθει?
Ειχα αγορασει μια περσυ και μια αλλη σεπτεμβρη

και της δυο φορες μπλοκαρε η καρτα επειδη δεν ειχαν εγκυρο κωδικο,μπλοκαρε εντελως επειδη προσπαθησα 3 φορες και εχει οριο

Μετα παιρων τηλ, το σηκωνει μια ελεινιδα, λεει θελω ταυτοτητα και αντιγραφο της παυσειφ της στελνω πιστοποιητικο γενησεως δεν γουσταρω φακελωμα,μου λεει οχι αυτο, της στελνω βεβαιωση απο αστυνομια,ουτε αυτο, τριτη φορα στελνω ταυτοτητα μου λεει δεν εινα ορατη λογο μεγαλης λαμψης του σκανερ, μου την βιδωσε η καριολα και της λεω εαν συνεχιστει αυτο θα σας κανω μυνηση στο υπουργειο καταναλωτων, και μαμ κακα η ελεινιδα , κατευθειαν την ξεμπλοκαρε  :2funny: :2funny:

ηθελα να πω πως παντου με κυνηγαει η γκαντεμια  :grin: :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470

και της δυο φορες μπλοκαρε η καρτα επειδη δεν ειχαν εγκυρο κωδικο,μπλοκαρε εντελως επειδη προσπαθησα 3 φορες και εχει οριο

Μετα παιρων τηλ, το σηκωνει μια ελεινιδα, λεει θελω ταυτοτητα και αντιγραφο της παυσειφ της στελνω πιστοποιητικο γενησεως δεν γουσταρω φακελωμα,μου λεει οχι αυτο, της στελνω βεβαιωση απο αστυνομια,ουτε αυτο, τριτη φορα στελνω ταυτοτητα μου λεει δεν εινα ορατη λογο μεγαλης λαμψης του σκανερ, μου την βιδωσε η καριολα και της λεω εαν συνεχιστει αυτο θα σας κανω μυνηση στο υπουργειο καταναλωτων, και μαμ κακα η ελεινιδα , κατευθειαν την ξεμπλοκαρε  :2funny: :2funny:

πετάς τη σκούφια σου για καβγά ε?? :grin: :grin: :s&m_1: :s&m_1: κ γω την είχα πατήσει μια φορά...δεν είναι κάθε μέρα του αγιαννιού... ;)τραπεζική κατάθεση γιατι δεν δοκιμάζεις κατευθείαν από το λογαριασμο τραπέζης?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Μετα παιρων τηλ, το σηκωνει μια ελεινιδα, λεει θελω ταυτοτητα και αντιγραφο της παυσειφ της στελνω πιστοποιητικο γενησεως δεν γουσταρω φακελωμα,μου λεει οχι αυτο, της στελνω βεβαιωση απο αστυνομια,ουτε αυτο, τριτη φορα στελνω ταυτοτητα μου λεει δεν εινα ορατη λογο μεγαλης λαμψης του σκανερ, μου την βιδωσε η καριολα και της λεω εαν συνεχιστει αυτο θα σας κανω μυνηση στο [size=17pt]υπουργειο καταναλωτων,[/size] και μαμ κακα η ελεινιδα , κατευθειαν την ξεμπλοκαρε  :2funny: :2funny:

αλήθεια, ποιος είναι ο υπουργός καταναλωτών;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πετάς τη σκούφια σου για καβγά ε?? :grin: :grin: :s&m_1: :s&m_1: κ γω την είχα πατήσει μια φορά...δεν είναι κάθε μέρα του αγιαννιού... ;)τραπεζική κατάθεση γιατι δεν δοκιμάζεις κατευθείαν από το λογαριασμο τραπέζης?
οχι μαν, τον τραπεζικο λογαριασμο κατ εμε, τον θεωρο πολυ προσωπικο δεδομενο και δεν γουσταρω να τον ποσταρω απο εδω και απο εκει..

τεσπα, θα δοκιμασω αλλα ηλεκτρονικα , paypal και netteller δεν εχω δοκιμασει ακομα..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
οχι μαν, τον τραπεζικο λογαριασμο κατ εμε, τον θεωρο πολυ προσωπικο δεδομενο και δεν γουσταρω να τον ποσταρω απο εδω και απο εκει..

τεσπα, θα δοκιμασω αλλα ηλεκτρονικα , paypal και netteller δεν εχω δοκιμασει ακομα..
απέφυγε!! ;)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
σιστιμα γεοργιου το καλιτερο σιστιμα !!!!!!!!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ιδεα δεν εχω ρε μαν, και εκει οταν ειχα παρει τηλ μια ελλεινιδα το σηκωσε  :2funny:

ινστιτούτο καταναλωτών λέγεται ρε γίγαντα. και δεν κάνεις μήνυση εκεί. μόνο καταγγελία. για να δικαιωθείς, εξαρτάται από το πόσο θα το κυνηγήσουν αυτοί

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σιστιμα γεοργιου το καλιτερο σιστιμα !!!!!!!!!!

το δοκίμασες;
υ.γ.: κι εγώ αυτό πιστεύω. ότι είναι στάνταρ σύστημα για τέτοιες διοργανώσεις που παίζονται μονά παιχνίδια

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ινστιτούτο καταναλωτών λέγεται ρε γίγαντα. και δεν κάνεις μήνυση εκεί. μόνο καταγγελία. για να δικαιωθείς, εξαρτάται από το πόσο θα το κυνηγήσουν αυτοί
α γεια σου  :2funny: καλα ημουν τοσο εκνευρισμενος που ακομα και τωρα το εκανα λαθος..

δεν πειραζει, καλη καρδια  ;)

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
ινε σιγορο απλα θελι καλι  καβατζα

Το έχω ξαναγράψει.  Στο παγκόσμιο του 2010 ήθελε να έχεις διαθέσιμα στον λογαριασμό σου 5.120 €. αν ξεκινούσες με 10€ γιατί ήρθαν 8 συνεχόμενοι αγώνες χωρίς Χ και μάλιστα στον 9ο ακύρωσε και κανονικό γκολ των Αμερικάνων.  Αν ξεκινούσες με 50€, ήθελες απλά κάτι παραπάνω από 25.000.

Προσέξτε τον διπλασιασμό παιδιά κάποιες φορές τα ΧΑΝΕΤΕ ΟΛΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom