Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ελλαδα ασσο στο 3 στην μπετφερ κανα ψιλο απο τα σημερινα κερδη..

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
η ρεαλ εχει πολυ καλυτερη εικονα το τελευταιο καιρο απο τη μπαρτσελονα.
δειχνει κ πιο αποφασιστικη..
το επαιξα 10,5 ευρω να κερδισει 11-15 ποντους.
ειπαμε η ρεαλ οτι θα τη συντριψει τη μπαρτσα.
αλλα αυτη τη ξεκωλιασε χωρις ελεος (85-59) 26 ποντους στο κεφαλι της εριξε..
ο τιτλος στην ισπανια εχω την εντυπωση οτι κρινεται στις 3 νικες..
το σκορ ειναι 2-1 υπερ της ρεαλ.το τεταρτο ματς γινεται στη μαδριτη..
δν βλεπω με πιο τροπο θα μπορεσει να ανακαμψει η μπαρτσα για να κοντραρει το επομενο ματς..

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλώς όρισες στον κόσμο του στοιχήματος.
πάρτο πάλι από την αρχή γιατί δεν τα λες καλά.
για να πάρεις με 2 επιτυχίες 58 ευρώ, σημαίνει ότι θα έχεις παίξει σύστημα 14 αγώνων με ζητούμενους 1 ή 2. φυσικά στο ίδιο κουπόνι, αλλιώς θες τόσα κουπόνια, όσες και οι στήλες που θα σου βγάλω παρακάτω. άρα θα σου κοστίσει παραπάνω από όσο γράφεις. για την ακρίβεια, μιλάμε για 91 στήλες αν βάλεις μόνο 2άδες, +14 αν ζητάς και μονά, σύνολο (91+14)χ0,3=31,5 ευρώ. επίσης θα πρέπει οι αγώνες να παίζονται και μονοί για να μπορείς να πιάσεις έστω έναν, αλλιώς υποχρεωτικά 2άδα (που σημαίνει μόνο  :grin: 91 στήλες)
Eυχαριστω για το καλωσορισμα αλλα ειμαι μεσα απο τοτε που βγηκε, το 2000 :grin: Επαιζα καθε μερα ή και 2 φορες την ημερα μεχρι και πριν απο 3-4 χρονια που το ψιλοπαρατησα. Αλλα με Ημιχρονο-Τελικο δεν ειχα ασχοληθει.
Εννοειται οτι αυτο με τα 14 δελτια που ειπα δεν ειναι 14x14, ειναι 14+14. Αλλα ειπα παραστατικα τι ακριβως θελω σε ενα δελτιο, αν γινεται.

91 στηλες ειναι τελικα τα 2 στα 14? Ειναι 27,3€. Μονά γιατι να ζητησω αφου δε κερδιζω τιποτα?
Το Ημιχρονο -Τελικο δε παιζεται παντα και μόνο του?

Βtw, για να παρεις 14+14 γινεται σε ενα δελτιο?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Φοβερο για αλλη μια φορα το μονοπωλιο..
Παω να παιξω για πρωτη φορα ζωντανο στοιχημα στο Γαλλια-Αγγλια...
Ειναι σε εξελιξη το ματς στο 0-0, λεω στην πρακτορισσα να μου παιξει Αγγλια στο ημιχρονο, εκεινη τη στιγμη ειχε 5,20 αποδοση και μου ειπε οτι δεν το ειχε ξανακανει, αργησε λιγο μεχρι να τα βρει και με το που το επικυρωνει βαζει γκολ η Αγγλια και γινεται το 0-1...
Δεν ειχα πανω μου πολλα λεφτα και μου ειχαν μεινει κατι πολυ ψιλα και της λεω, παιξε μου το Χ ημιχρονο που ειχε 4,50 ωστε της λεω να καλυψω το αρχικο μου πονταρισμα σε ενδεχομενη ισοφαριση της Γαλλιας στο ημιχρονο...
προσπαθησε καμμια 10αρια φορες η κοπελα, αλλα εις ματην..
Ποσα λεπτα περασαν μεχρι να ισοφαρισει η Γαλλια, κανα 7λεπτο?
Ηταν συνεχως φραγμενο και φυσικα εχασα το αρχικο μου πονταρισμα που ευτυχως δεν ηταν μεγαλο, αλλα οπως και να το κανεις ειναι κοροιδια...
Να το χαιρονται το ζωντανο παιχνιδι τους που τοσο το διαφημιζουν και υστερα πολεμανε τις εταιρειες διαδικτυου, που κακα τα ψεμματα ειναι ετη φωτος μπροστα και δεν τις φτανουν σε τιποτα σε υπηρεσιες...

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη στις εταιριες του διαδικτυου μπορεις να στοιχηματισεις live κεραυνοβολα?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Eυχαριστω για το καλωσορισμα αλλα ειμαι μεσα απο τοτε που βγηκε, το 2000 :grin: Επαιζα καθε μερα ή και 2 φορες την ημερα μεχρι και πριν απο 3-4 χρονια που το ψιλοπαρατησα. Αλλα με Ημιχρονο-Τελικο δεν ειχα ασχοληθει.
Εννοειται οτι αυτο με τα 14 δελτια που ειπα δεν ειναι 14x14, ειναι 14+14. Αλλα ειπα παραστατικα τι ακριβως θελω σε ενα δελτιο, αν γινεται.

91 στηλες ειναι τελικα τα 2 στα 14? Ειναι 27,3€. Μονά γιατι να ζητησω αφου δε κερδιζω τιποτα?

καταρχήν, δεν ξέρω σίγουρα αν το ημίχρονο - τελικό παίζεται μόνο του. ρώτα τον πράκτορα, αυτός θα ξέρει. κι αν δεν ξέρει, εύκολα τεστάρεται. πάρε έναν αγώνα με ένδειξη 3 (που παίζεται υποχρεωτικά σε 3αδα) και προσπάθησε να τον παίξεις μόνο του ημίχρονο - τελικό, ένα μικρό ποσό, π.χ. 0,3 ευρώ. ε, αν το δεχτεί είσαι οκ. αλλά αφού δεν κερδίζεις τίποτα, όπως λες, τι σε νοιάζει; χέστο. βέβαια, το ίδιο θέμα θα έχεις και με τις 2αδες. δηλ. αγώνες που παίζονται υποχρεωτικά σε 3αδες, πρέπει να δεις αν το ημ. - τελ. τους δέχεται και 2αδα.
τώρα, για να δεις πόσες στήλες είναι ένα σύστημα, νομίζω ότι το γράφει στο πίσω μέρος του δελτίου (όχι του κουπονιού με τους αγώνες). αν ξέρεις μαθηματικά, το υπολογίζεις και μόνος σου. έτσι, αν παίξεις 14 αγώνες και ζητάς 2αδες, αυτό είναι όλοι οι συνδυασμοί των 14 αν 2.
την τελευταία σου ερώτηση για το 14+14 δεν την καταλαβαίνω.
πάντως, επειδή έχω δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορα κόλπα με στόχο να βρω κάτι που να κερδίζει "σχεδόν σίγουρα", διαπίστωσα ότι δεν πιάνει τίποτα. εκτός από ένα που επιφέρει σίγουρα κέρδη, αν έχεις διαθέσιμο κάποιο απόθεμα χρημάτων

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δηλαδη στις εταιριες του διαδικτυου μπορεις να στοιχηματισεις live κεραυνοβολα?
Σχεδον ναι, εχει πολυ γρηγορη αποκριση και ειναι σπανιο να σε κλειδωσει η εταιρεια για τοση ωρα, μολις τωρα ακουω απο την τηλεοραση τη διαφημιση για το ζωντανο στοιχημα!!!Χα!Χα!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
τα σημερινά ματσάκια θεωρώ ότι είναι φουλ αντιστοιχηματικά...η ελλάδα μπορεί να κάτσει παντού ενώ ποιος μας λέει ότι η πολωνία δεν θα το πάει το ματσάκιον για Χ? εγώ προσωπικά σήμερα θα απέχω...δεν έχω καλό προαίσθημα... :rolleyes: :rolleyes:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415

Εισαι ντιπ ντουβλο 
Το ακορ παιζετε μονο του
14 σε ενα γινεται
Νομιζω ως 16 δε θυμαμαι ποσες θεσεις εχει
Αν τα θες μονα συστημα 14
Ολα αυτα που γραφεις εχλυν μια λογικη βαση, απλα εισαι λιγο χαζος με το μπαρντον
Σκραμπεο μαγκατζαρα

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
τα σημερινά ματσάκια θεωρώ ότι είναι φουλ αντιστοιχηματικά...η ελλάδα μπορεί να κάτσει παντού ενώ ποιος μας λέει ότι η πολωνία δεν θα το πάει το ματσάκιον για Χ? εγώ προσωπικά σήμερα θα απέχω...δεν έχω καλό προαίσθημα... :rolleyes: :rolleyes:
Τωρα που ηρθα θα φυγεις; :rockon:

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
καταρχήν, δεν ξέρω σίγουρα αν το ημίχρονο - τελικό παίζεται μόνο του. ρώτα τον πράκτορα, αυτός θα ξέρει. κι αν δεν ξέρει, εύκολα τεστάρεται. πάρε έναν αγώνα με ένδειξη 3 (που παίζεται υποχρεωτικά σε 3αδα) και προσπάθησε να τον παίξεις μόνο του ημίχρονο - τελικό, ένα μικρό ποσό, π.χ. 0,3 ευρώ. ε, αν το δεχτεί είσαι οκ. αλλά αφού δεν κερδίζεις τίποτα, όπως λες, τι σε νοιάζει; χέστο. βέβαια, το ίδιο θέμα θα έχεις και με τις 2αδες. δηλ. αγώνες που παίζονται υποχρεωτικά σε 3αδες, πρέπει να δεις αν το ημ. - τελ. τους δέχεται και 2αδα.
τώρα, για να δεις πόσες στήλες είναι ένα σύστημα, νομίζω ότι το γράφει στο πίσω μέρος του δελτίου (όχι του κουπονιού με τους αγώνες). αν ξέρεις μαθηματικά, το υπολογίζεις και μόνος σου. έτσι, αν παίξεις 14 αγώνες και ζητάς 2αδες, αυτό είναι όλοι οι συνδυασμοί των 14 αν 2.
την τελευταία σου ερώτηση για το 14+14 δεν την καταλαβαίνω.
πάντως, επειδή έχω δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορα κόλπα με στόχο να βρω κάτι που να κερδίζει "σχεδόν σίγουρα", διαπίστωσα ότι δεν πιάνει τίποτα. εκτός από ένα που επιφέρει σίγουρα κέρδη, αν έχεις διαθέσιμο κάποιο απόθεμα χρημάτων

To  ημιχρονο-τελικο σιγουρα παιζεται μόνο του. Επισης δεν εχει σημασια αν οι αγωνες παιζονται σε τριαδες ή δυαδες. Ειναι ανεξαρτητο. Δε βαζω και το χερι μου στη φωτια βεβαια…

Δε κερδιζω  τιποτα λεω εάν το βαλω προσθετο σε συστημα ευρεσης 2 ημιχρονων-τελικων σε  14 αγωνες. Αν με 91 στηλες/27€  πιασω  1 ημιχρονο-τελικο θα παρω 14€, δηλαδη μόνο τα μισα.

Με τα μαθηματικα ποτε δεν ημουν καλος.

Η ερωτηση για το 14+14 είναι αυτό που περιεγραψα σε προηγουμενο μου, δηλαδη παιζεις  14 αγωνες σε 14 δελτια με ημιχρονο-τελικο 1-Χ, αποδοση 14. Με μια επιτυχια εχεις 14Χ0,30€ δηλαδη παιρνεις τα λεφτα σου πισω, με δυο επιτυχιες εχεις 14Χ0,30+14Χ0,30.
Μπορει αυτό να γινει σε ένα δελτιο αντι για 14?

Φιλε μου, ασφαλως και το μονο σιγουρο είναι ότι  δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο ή σχεδον σιγουρο. Αλλα το Ημιχρονο-τελικο εχει μεγαλες αποδοσεις εάν δεν είναι  1-1 ή 2-2.
Χτες στα 4 παιχνιδια του κουπονιου εγινε ένα 1-Χ
Εισαι ντιπ ντουβλο  
Το ακορ παιζετε μονο του
14 σε ενα γινεται
Νομιζω ως 16 δε θυμαμαι ποσες θεσεις εχει
Αν τα θες μονα συστημα 14
Ολα αυτα που γραφεις εχλυν μια λογικη βαση, απλα εισαι λιγο χαζος με το μπαρντον
Σκραμπεο μαγκατζαρα
Γιατι ειμαι χαζος και ντιπ τουβλο φιλε μου, εξηγησε μου σε παρακαλω...
Ειδες καπου να εχω γραψει κατι χαζο  :huh:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
Βρες κανενα μονο για αρχη κ ξεχνα το 14

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε, σε ρωτησα να μου εξηγησεις γιατι ειμαι χαζος και τουβλο... Διαβασες κατι περιεργο ή απλα το ειπες στον αερα?

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο... :grin:
Εσυ λοιπον που εισαι καλος βγαλε το συστημα γιαυτο που ζηταω...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.  108=Ελλαδα-Τσεχια=1,    206=Καναδας-Ονδουρα=οβερ,    21-Γουιανα-Ονδουρα=οβερ,    212=Ελ Σαλβαδορ-Μεξικο=γκολ-γκολ πονταρισμα καρφωτα 1,50 ευρω νικη 27 ευρω μπας και βγαλουμε κανα ευρω :2funny:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
kalhspera.   108=Ελλαδα-Τσεχια=1,    206=Καναδας-Ονδουρα=οβερ,     21-Γουιανα-Ονδουρα=οβερ,     212=Ελ Σαλβαδορ-Μεξικο=γκολ-γκολ πονταρισμα καρφωτα 1,50 ευρω νικη 27 ευρω μπας και βγαλουμε κανα ευρω :2funny:

Χρηστάρα Αν & Παρακολουθώ Το Εν Λόγω Forum Γράφω Σπάνια...Όμως Τώρα Με Εκανές Να Θέλω Να Γράψω...

:rockon: :2funny: Με Αρέσει ο Τρόπος Που Σκέφτεσε !!!  :2funny:  :rockon:

Γενικά Μιλάω & Όχι Μόνο Για Τα Προγνωστικά Σου !!!  ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
τώρα που το ξανασκέφτομαι...πως σας φαίνεται το dnb ελλάδα στο 2.20?καλό δεν είναι?

Επισκέπτης
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να σπάσει η Ρωσία σήμερα. Η Πολωνία παίζει να είναι και η χειρότερη του Euro. Oπότε για
Ελλάδα τι λέτε? Αξίζει το under ?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
Γενικά δεν πιστεύω σε σίγουρο κέρδος, προς το παρόν πάντως ακολουθώντας το σύστημα των ισοπαλιων είμαι κερδισμένος..απλά πρέπει να ξέρεις πότε να σταματήσεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom